Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım bakalım artık 3 kere aşılama yaptırmayı düşünüyoruz daha fazla bekleyemeyeceğim:)) sen nasılsın canım kalp atışlarını ne zaman duycaksınız

duanın kabul olma vakti geldiğinde şeytan vesvese verirmiş kişiye.demek ki senn de zamanı gelmiş ki sabırsızlık başlamış:)
iyiyim canım,20 mayısta kalp atışlarını duyacağız inşallah,bir aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor.bizler zor yollardan geçtiğimiz için bu durumun keyfini bile çıkartamıyorum hep bir endişe.yakında sende anlarsın ne demek istediğimi:)

çok haklısın canım hamile kalsam bile sevincimi doya doya yaşayamayacağım maalesef anlıyorum seni tatlım stres yapma inşallah hayırlısı ile duyacaksın kucağına alacaksın allah yardımcın olsun ..bizlere de dua et tatlım delinefsimde tüp yaptıracakmış ya ben de istiyorum:))

inşallah canım.inan hep dualarımda tek tek anıyorum isimlerinizi.

eveett tüpe başlayacakmış,zaten sperm sayısı çok artmıyorsa beklemenin bir anlamı yok tatlım.sizin için tüp düşünmek henüz erken.

zaten rapor alana kadar baya zaman geçecek canım o zaman vakti gelmiş olacak şimdilik yumurta talibi ya da aşılama ile yola devam ediyoruz bakalım cumartesi günü kontrolüm var doktor ne diyecek kist olduysa hazirana ertelenecek muhtemelen kısmet hakkımızda hayırlı neyse o olsun

5 yumurtadan bikaçı kiste dönmüş olabilir hemen soğan kürü yap tatlım temizler içini.ayy dur bakalım belki bi tanesi döllendi ne biliyoruzzz:)))

5 yumurtadan bikaçı kiste dönmüş olabilir hemen soğan kürü yap tatlım temizler içini.ayy dur bakalım belki bi tanesi döllendi ne biliyoruzzz:)))

bu ay hiç akıntım olmadı ama çatlamadı demek...tatlım 15 gündür göğüslerim çok acıyor ya ilk defa böyle bir şey oldu klomenin reçetesinde yan etki olarak göğüslerde dolgunluk hissi yazıyordu ondan galiba.sen kullandığın zaman böyle oldu mu sana hiç

inşallah canım bakalım artık 3 kere aşılama yaptırmayı düşünüyoruz daha fazla bekleyemeyeceğim:)) sen nasılsın canım kalp atışlarını ne zaman duycaksınız

cnım siz rapor alıp tüp yapacaksınız ya inşalah gerek kalmaz da...
Devlette yapılıyor demi o zamn..

evet tatlım klomen hormon ilacı olduğu için direk göğüsleri etkiliyor.

cnım siz rapor alıp tüp yapacaksınız ya inşalah gerek kalmaz da...
Devlette yapılıyor demi o zamn..

evet canım 5 6 bin kadar tüpe vverecek paramız olmadığı için indirimli tüp bebek raporunu almaya çalışcağım alınca devlette 2 bine falan oluyor özelde de oluyor baya indirimli oluyor o zaman.ama üniversite hastaneleri veriyormuş raporu galiba Trabzon da üniversite hastanesi veriyor yani oraları bilmiyorum

ewet maliyeti yüksek gerçekten...ama arada giden para daha çok tuutyor..sizinki raporlu olacağı için sıra falan olur mu acaba..

ewet maliyeti yüksek gerçekten...ama arada giden para daha çok tuutyor..sizinki raporlu olacağı için sıra falan olur mu acaba..

aşılama raporlarını falan bütün yaptırdığımız tetkileri verdikten sonra heyet toplanıp karar veriyormuş 2 ayı buluyormuş rağorun çıkması ondan sonra rapor çıkınca beklemeden yaptırabiliyorsun canım.sadece raporun çıkması için bekliyorsun baya bi uğraştırıcı oluyormuş canım...aslında araba kredimiz olmasa yaptırırdık ama hem öğrenim kredisi var hem araba kredisi para yetişmiyorki bir şeye o yüzden devletten almaya çalışıyoruz yoksa bu kadar beklmek istemiyorum ben eşim tüp için bekleyelim diyor en azından tutmazsa devlette yaptırınca 2.bi kere daha yaptırabiliriz ama özelde yaptırınca bir daha özled yaptırmaya para bulamayız bu sefer devletten almadığımız için raporu daha uğraşırız diyor mantıklı aslında.rabbim görüyor halimizi elbet acır halimize valla bazen kendime çok acıyorum tabii benim durumumdan daha kötü olanlar var ama bekledikten sonra hepimiz aynı durumdayız allah kimseyi evlatla sınamasın

aynen eşin haklı...kaynanm tarlasını satmı kredi borçlarını flan yatırdılar diğer oğluna verdiler elimize 7 milya geçti..kaynanamın tarlası sorunlu idi..eşim bu tarla parasyıla yaptımız için çok umutlanma diyor hayırlı bir tarla değil diyor...bnde içinde bnm günlüğk 10 tl kenara kaldırark ayırdıgım para var diyoroum..kaynamam için tutmayacaksa bile inşallah bnm 2 milyar için tutr diyorum..RABBİM HAYIRLISINI VERSN..ÇOK ZOR..RABBİM İNŞALALH DAHA ZORUYLA SINAMAZ..

benim gelinlik meselem gibi gelinliğim hiç hayırlı gelmemişti düğünüm mahvolmuştu bende o gelinliği durumu olmayan birine vermiştim acaba o düğün iyi geçti mi inşallah gelinliğim hayırlı gelir demiştim ama galiba bir şey olmamış düğünde:)) o şekilde düşünmeyin tatlım allah görüyor halimizi inşallah olacak gönlünü ferah tut tatlım...

hayırlsı ...olması gerekince olacak inşallah...

hayırlsı ...olması gerekince olacak inşallah...

evet canım zamanı gelince olacak her şer de bir hayır vardır rabbim gönlüne göre versin tatlım allah yardımcın olmuş bak ne güzel para gelmiş bir yerden demek ki kısmette varmış bebek kısmetiyle gelirmiş tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…