Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
delinefsim: tüp bebek tedavisine başladı...15 mayis 2014 .

optimist3: aşılama tedavisine başladı...mayis 2014

jonguil:aşılama tedavisine başladı...mayis 2014

Littrebirdie:asilama tedavisine basladi...mayis 2014

Evlimutlu44:aşilama tedavisine basliyacak..haziran 2015

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim esin ilk gun teat yapti. esimin degerleri dusmus o yuzden yumurta toplanacagi zamn tekrar test yapacklar..bz sze habet veririz yada kontrollerde soyletz dediler..dger gunlet hkinda biseu drmediler.

Tamam o zaman siz yumurta toplanacagi zamana kadar ilişkiye girmeyin ama test vereceği gün 3 gün cinsel perhizi olsun

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne guzel kizlar en azindan bir adim atiyorsunuz buda basarmanin yarisidir.Umarim guzel haberler verirsiniz dedgim gibi yaza hepiniz hamis olacaksiniz insallah dualarim sizinle

Kizlar bazi arkadaslarda hemoroid sorunu oldugunu okudum gecmis sayfalarda ve tavsiye vermek istedim basta benim annem ve bir akrabamiz kullandi akrabamizin cok kotu bir durumdaymis yani oturamiyor wcye falan gidemiyormus neyse fazla detaya girmeyeyim.Bunu da Almanyadan akrabamizin tanidigi tavsiye etmis adam Turkiyeden cuvallar dolusu bunu goturmus ona iyi geliyor diye akrabamiz bu sayede ameliyat olmaktan kurtuldu dusunun kizi eczaci birde bunun.Neyse annemdede vardi doktor ameliyat dedi bizde korktuk zaten yeni bir ameliyat olmustu istemedik.Dayanamiyordu annem agliyordu hep aciyor diye.Sonra annemde yapti bunun kurunu cok iyi geldi bazilarinda tamamen geciyor bazilarinda azaltiyor en azindan ameliyattam kurtariyor bizim oralarda domuz dikeni deniliyor ama simdi internnetn baktim demir dikeni deniliyormus.Bu arada neye niye neye kismet faydalarini okuyayim dedim sperm arttirici libido arttirici kadinlarda yumurtlama vs cok faydaliymis sasirdim bir bu kaldiydi zaten denemedigimizAma okumanizi tavsiye ederim kizlar resmide var

http://www.sifalibitkirehberim.com/...ten-otu-demir-dikeni-tribulus-terrestris.html

kızlar nereye nasıl cvp yazılacagını bılmıyorum ancak buraya yazabıldım eşim 5 kasımda amelıyat olmustu ve bn suan hamıleyım çok mutluyum.. Allahım ısteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah :)

İnsalllh mayis ayi tadavi ayi hazoran gebelik ayi olack insallh..ekliyorum

kizlar ben bugun ilk ignemi oldum .. puregon verdi bana 100 iu ile basladim .. bugun adetimin 3 gunu ve 8 gunu yani persembe kontrole cagirdi .. bugun dr yoktu yardimcisi igneyi gosterdi .. ayni kalem gibi bisey bana 1 kere yapti gunde sadece 1 kere oluyor hic yaptogini anlamadim bile cok kolay acimiyor .. yarin kendim yapicam hep ayni saatte yapilcakmis bugun saat 11 de yapildi ama ben artik aksam yapiyim diyorum .. insallah iyi olur .. bende persembe herseyi sorucam .. Littlebirdie canim sen igne ile mi yapicaksin ? sana hangi ilaci verdi ? delinefsim tup bebek icinde ilaclar ayni sanirim senin ignenin ismi nedir ? bilgilerimizi paylasalim burda .. haberleselim

tebrik ederim cok sevindim dua et bizede hamisler sizlerin duaasi daha makbul olun bol bol dua isteriz .. Insallah hepimizin hayirli evlatlari olur

Kızlar bugün adetimin 2. Günü aşılama için klomen verdi günde 1 tane 5 gün kullanagim bide çatlama iğnesi .27 Mayıs kontrolüm var o gün çatlama ignemi vuracak doktor bakalım artık inş. Bu sefer çok yumurtam olmaz dozu düşürdü. Kist olusmamis allaha Şükür kist olsaydı yine iptal olacaktı ama olmadı. Hayırlı ne ise o olsun

ohh topik bir şenlenmiş,hareketlenmiş,heyecanlanmışşş vallahi çok sevindim kızlar.hepinizin tedavisi hayırlı olsun,pozitif sonuçlar alın hayırlısıyla.sonra kışın her yer bebek olsunnnn

DELİNEFSİM,canım bize tedavi süresince ilişki yasaktı,eşimden günde bir dışarı boşalmasını istediler sadece.yumurta toplamaya giderkende 7 gün perhiz vardı,önemli değil dedi doktor.bu tür şşeyler tüp bebişte önemli oluyor.ama 14 günü geçmemeliymiş.sen yine de doktoruna sor,belki onun tedavi şekli farklıdır.canımm,aklına ne takılıyorsa ara sor merkezi,kimseden çekinme,o kadar para döküyorsun elbette seni aydınlatmak zorundalar.

aşılama yaptıracak arkadaşlarında aşılamaya giderken3-4 günlük perhiz süresi olmalı kızlar bu çok önemli.aşılamaya giderken acı kahve içiirin eşinize ki spermler iyice hareketlensin...

ayrıca kızlar aklınıza takılan bişey varsa bana da sorabilirsiniz,malum bu konularda tecrübe kazandımm

4 günde bir ayol günde bir yazmışım :)))))

Tamam canım dediklerini dikkate alacam inşallah tedavilerimiz ugurlu gelir hepimiz bu ay hamile kalırız. Sende salı günü inş. Kalp atışlarını görürsün

Ayy ne guzel sukurler olsun su gunlerde guzel habeler aliyoruz nsallah dahada guzel habeler olacak cnm kac aylik hamilesin birde esinin ameliyat oncesi ve sonrasi degerlerini yazarmisin nasilsi?Neler kullandiniz?Hayirli olsun kucaginiza aldiginizida gorursunuz insallah

Canim benim ilk adimlari atmissin cok sevindim dualarimdiniz.Insallah ben oraya gelmeden bana guzel haberler vereceksin.Bir hamis ol valla hemen seni arayacagim bana bir ara facebooktan numarani at.Cok heyecanladim bu demekki bebis geliyoorrrrrr

ohhh hadi bakalim yaza hamisler topigi olacak insallah burasi ne guzel tedaviye baslayan herkes dualarimdasiniz insallah hersey guzel olacak kizlar bkarsiniz bebislerinizin arasida cok olmaz dogum gunlerini konustugu gunleri gorursunuz insallah sende optimisticte diger arkadaqslarimin da.Topik gercekten canlanmaya basladi

merhaba canım,
tedavin hayırlı uğurlu olsun.inşallah sonunda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz canım benim.bu benim ikinci aşılamam canım ve klomen kullanıyorum.yani bana iğne vermedi.ben devlet hastanesine gidiyorum.orada 3 tane ilaçla olmazsa iki tane de iğneyle deniyorlar.eğer 5 aşılamanda tutmazsa tüp bebek raporu veriyorlar.ben ilaçlı 3 hakkımı kullanıp olmazsa özelde tüp bebek yaptırıcam.o da tumazsa iğneli aşılamaları deneyip raporu alırım heralde.aman neyse allah günleri göstermesin inşallah bu ay hepimiz hayırlı neticeler alalım.canım bende iğneden korkuyorum aslında göbeğine yapılıyor ama acımıyor mu?

canım merhaba,
gözün aydın kist oluşmamış ne güzel başlamışsın tedaviye.bende cuma günü adet oldum hemen gittim hastaneye.bana da klomen verdi.pazartesi başlıycam.aynı senin gibi günde 1 tane 5 gün içicem.26 mayısda da kontrolüm var.inşallah bir aksilik çıkmadan aşılamalarımızı oluruz.haziranda da güzel haberlerimizi veririz birbirimize.ayyyyyyy ne güzel olur sen,optimist,delinefsim, ben hep birlikte hamiş olsak.hamilelik sürecimizi de paylaşırdık.
gerçi biz dün eşimin üroloğuna gittik sonuçları göstermeye. sonuçlar güzel artmaya başlamış ama aşılama için biraz daha bekleyin şu an şansınız çok yüksek değil dedi bzde aşılamaya başladığımızı söylemedik:18::18::18:bakalım hayırlısı artık.aşılamaya çok umut bağlamak istemiyorum ama rabbim bilir belki de zamanı gelmiştir artık.

canım birde sen mi yoksa topikte başka birimi proxeed ve arginmaxı birlikte kullanıyordu. biz dün hem proxeed hemde arginmax aldık.ikisini de sabah akşam kullanmaya başladı eşim.fazla gelmez değil mi?normalde arginmax günde 6 tane ama biz proxeedle beraber kullandığımız için günde 2 taneye düşürdük.doğrumu yaptık sence?

Inşallah tatlım ya hep birlikte aynı zamanda hamile kalsak ne güzel olur topikteki listemizde hamile yazısı çoğaldı orası full hamile yazısıyla dolacak inşallah

Hayırlı olsun canım demek 3 ilaçlı 2 igneli aşılamadan sonra tüp raporu veriyorlar( ya şu yasalar bi değişse aşılama 1 ya da 2 kere yaptırdıktan sonra direkt tüp raporu verseler. Tüpün başarı oranı daha yüksek onu denesek biran önce bebeklerimize kavuşsak ... tatlım iki ilacı kullandık fakat birini yani proxeed plus i ameliyat öncesi kullandık. Arginmax i 1 ay ameliyatın 7. Ayı kullandık. ikiside çok etkili ilaç bi arkadasa doktor iki ilaç kullanmayın değerlere yan etki yapar demişti. Bence sırayla kullanın canım bir ay arginmax bir ay proxeed plus kullanın.

evet canım maalesef 5 aşılamadan sonra tüp raporu veriyorlar benim gittiğim hastanede.ama benim o kadar beklemeye niyetim yok.ilaçlı aşılamayla olmazsa bir tüp denemeyi düşünüyorum.tüp de tutmazsa artık tekrar iğneli aşılamaları yaptırıp rapor almaya uğraşıcam.evet keşke 3 aşılama ile olmazsa verseler raporu.bazı üniversite hastaneleri 3 aşılamadan sonra veriyormuş sanırım tüp raporu ama o zamanda o hastanede yaptırmak zorundaymışsın tüp bebeğini.yani bunlar sadece duyum kesin gidip görüşmedim inşallah gerek de kalmaz.
canım yani ikisini birden kullanmayın mı demiş doktor.tüh neyse dün başlamıştık zaten.canım ben çalıştığım için tüp bebeği sadece ağustosta yaptırabilirim.o yüzden mayıs ve haziranda aşılama deneyip olmazsa ağustosta tüpe başlayalım diye karar verdik eşimle.dün de ürolog aşılama şansınız şu an düşük biraz daha beklerseniz değerleriniz artar deyince.bizde hem proxeed hem de arginmax aldıkki bu ay olmasa bile haziranda değerler yükselsin o aşılama da şansımız artsın istedik.ama neyse kaş yapalım derken göz çıkarmayalım olmazsa arginmaxı bu ay kullanmayalım.saol canım yardımcı olduğun için...

Sizin son değerleriniz nasıl canım? Burda biri yazmıştı ama kim olduğunu hatırlamıyorum ama değerleri düşmüştü doktor iki ilaç kullandığın için düşmüş olabilir demiş. Ama aynı ilaçlar mı bilmiyorum canım. Bu ilaçlar çok etkili ilaçlar zaten bence sırayla kullanın. Biz bir ay arginmax kullandık değerler fırladı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…