- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.341
Ben hepinizden umutluyum bi kendimden değilim stres çok yapıyorum elbet bi gün gidecek bu stresim.en önemli şey aşılama yapılacağı gün eslerimizin verdiği değer inşallah düşmemiştir. Yıkama hastane içinde mi oluyor canım?
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet çok haklısın.bunu ben bizzat yaşadım.bize sebepsiz denmişti.sperm değerlerimiz içinde normal demişlerdi.biz baya bi umutluyuz.hatta eşim aktardan ballı bi macun yedi.değerler daha da düzelsin diye.biz aşılmaya başladık.diyoruz ki bizim değerler iyice artmıştır.çok umutluyuz.kendimize o kadar güveniyoruz ki sperm testini bile tekrarlamadık.zaten iyiydi birde macun yedik iyice artmıştır diye dolanıyoruz eşimle ortalıkta.aşılama günü işlemden sonra hemşire elimize kağıdı verdi.sayfa 0 dolu.eşim bu sonuç kötü dedi. ben hala inanmıyorum hayır ya nasıl kötü olur.yanlış baktık eve gdince iyice bakarız diyorum.eve geldim gerçekten kötü ama hala inanamıyorum.sonra bu sitedeki bir doktora yazdım değerlerimizi.bu değerlerle aşılama olmaz sadece tüp bebek olur yazmış.onu okuduğumda dondum kaldım.ağlayamadım bile.sadece bakakaldım.sonrada zaten varikosel serüvenimiz başladı işte.o yüzden en önemlisi aşılma günü çıkan değer.
canım yıkama hastane içinde.aşılma odasının hemen yanında oluyor.
canım stres bizim en büyük düşmanımız.hayırlısı Allahtan deyip tevekkül edip beklememiz lazım.dün doktorda dedi.stres çok büyük etken.sizi ne iyi hissettiriyorsa onu yapın.çok fazla kafanıza takmayın dedi ama işte sen ne kadar yapabiliyorsun diye sorarsan bende çok olumlu cevap veremem maalesef.
( hersey nasip kısmet canım demek kaderimizde varıkosel varmış. Inşallah bundan sonra hersey güzel olacak geri kalan kötü anılarımiza tebessüm edeceğiz.cok şanslınız canım bizim yıkama farklı laboratuvar da (
Aynen banada doktorum stres yaptıkça yumurtalar yumulur sımsıkı olur rahat olman lazım ki yumurtan rahat olsun dedi.elimde değil keşke olsa ne yapim canım sabırla stres yapmamayi öğrenecegim inşallah
evet rahat olalım inşallah.görelim Mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler.
canım hiç üzülme yıkama farklı laboratuvarda da olsa onlar önlemini alır.olması gereken ısıda hızlı kuryeyle falan ulaştırılar.sen bunları kafana takma hayırlı sonuçlanacak inşallah hepimizin tedavisi...
Bakalım artık nasıl olacak. canım hakkımızda hayırlı ne ise o olsun. Allah eslerimize şifa versin inşallah güzel sonuçlar alırız.
hu huuu kuzum nasılsın geçmişi okuyamadım tedavıye başladınız mı
Başladım tatlım bugün ilaç içmeye başladım 4 gün sonra bırakacağım. Senden naber canım, nasıl gidiyor
hadi bakalım hayırlısı olsun canım hangi ilaca başladın tüpmü olcaktı senin?
bende durumlar aynı eşim nasipse haziranda olcak amelıyat amelıyatı olmadan malesef tedavıye başlamıyorlar benm bat 23 mayıs bakalım nolcak doktorlar doğal yollada olur imkansız değil dediler ama 2 buçuk senedirde beklıyoruz malesef
Sevgili canlar;
Artık yazamasamda fırsat buldukça okuyup sizlerden haberdar olmaya çalışıyorum.
Yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.Her ne kadar kimse yaşadıklarımızı yaşamasın dilesekte buraya gelmeleri yaşadıkları süreçte başlarına gelebilecek en iyi şeylerden biri çünkü paylaşımda bulunan herbir arkadaşım tüm samimiyetiyle bilgilerini,hislerini,tecrübelerini paylaşıp kalbini açar yeni gelene.Ben buralarda yokken yeni tedaviler başlamış kimseyi atlamak istemediğim için isim,isim yazma şansım yok ama aşılamaya ve tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun.Yeni ameliyat olacak arkadaşlarada şimdiden geçmiş olsun diliyorum.Rabbim kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah.Dilim döndüğünce duacınızım arkadaşlar rabbim yüzünüzü,yüzlerimizi güldürsün inşallah.
Zeynebim canım inşallah herşey yolundadır.Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle gitmeyi,kucağına almayı nasip etsin canım.Senin uğurunla inşallah hepimiz muradımıza ericez.Allah'a emanet..
ayy canımmm,çok sevindim seni gördüğümeee:)
sağolasın amin inşallah,şükür herşey yolunda,rahat bir hamilelik geçiriyorum,21 mayısta kalp atışları için gideceğiz inşallah.geçen çarşamba ilaç yazdırmaya gittim doktora,bi bakalım ufaklık ne yapıyor dedi,baktık kesenin içinden göründü kuzum:)boş gebelikte korkuyordum şükür değilmiş.
ee sen nasılsın?topik çok hareketli,hepsi pozitif sonuç alacaklar inşallah...
Canım benim ne kadar güzel haberler bunlar.Rabbim nazarlardan korusun inşallah.
Bende iyiyim şükür,bugünümüze çok şükür.Sanırım ben bir yılda hızlı yoruldum,kendimi uzun zamandır çok yenik hissediyorum hayata karşı biliyorum bu bir sınav hayata geliş amacımız bu sınav aslında..Çok korkuyorum bu sınavdan geçememekten..Düşe kalka ilerliyorum rabbime sığınıyorum.Ah canım yazıp ağlamak istemiyorum.Sizleride üzmek istemiyorum.Gecicek inşallah.
Ama topikte olanlara çok sevindim ayy hadi inşallah gelsin bebişler.Tüm kalbimle diliyorum bunu Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.Sende kendine çok dikkat et tatlım bebişimize iyi bak zira bir sürü ablası,teyzesi var onu bekleyen.Rabbim korusun sizi.
amin canım...
seni çok iyi anlıyorum,ama emin ol geçecek.sonra sen bile inanamayacaksın,rüya sanıp uyanmaktan korkacaksın.sadece vakit zaman dediğimiz olay.
kpss ye hazırlanıyordun,aklını sadece ona yormayı dene tatlım,biliyorum zor ama kendine zarar verirsin bu şekilde.
evet sizi tanımasakta hepiniz teyzesi,ablasısınız bebişin.az mı teselli ettiniz,hepinizden Allah razı olsun,gözlünüzün muradını tez zamanda versin.
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN hAMİLE
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86
Optimist_4
Ayla_34__ 2
Jonguil__3
evlimutlu44__1
Insallah canim gelir bebisler hepimize cok bekletmeden bu arada seninle gorusemedik cok sizin d egerlerle normal olabilir bence .. sen calismalasri arttir :) zaten yaza geliceksin bunun icin iyi calis :) bu arada diyet yapiyordun nasil gidiyor ?
sevdim bunu :))) esime dun diyorum kime yaziyosun diyor ayni anda asilama yaptigim kizlara diyorum delisin sen diyorneyse bunu biz bilelim .. erkekler ne anlarrr :)
Sevgili canlar;
Artık yazamasamda fırsat buldukça okuyup sizlerden haberdar olmaya çalışıyorum.
Yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.Her ne kadar kimse yaşadıklarımızı yaşamasın dilesekte buraya gelmeleri yaşadıkları süreçte başlarına gelebilecek en iyi şeylerden biri çünkü paylaşımda bulunan herbir arkadaşım tüm samimiyetiyle bilgilerini,hislerini,tecrübelerini paylaşıp kalbini açar yeni gelene.Ben buralarda yokken yeni tedaviler başlamış kimseyi atlamak istemediğim için isim,isim yazma şansım yok ama aşılamaya ve tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun.Yeni ameliyat olacak arkadaşlarada şimdiden geçmiş olsun diliyorum.Rabbim kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah.Dilim döndüğünce duacınızım arkadaşlar rabbim yüzünüzü,yüzlerimizi güldürsün inşallah.
Zeynebim canım inşallah herşey yolundadır.Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle gitmeyi,kucağına almayı nasip etsin canım.Senin uğurunla inşallah hepimiz muradımıza ericez.Allah'a emanet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?