Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım stres bizim en büyük düşmanımız.hayırlısı Allahtan deyip tevekkül edip beklememiz lazım.dün doktorda dedi.stres çok büyük etken.sizi ne iyi hissettiriyorsa onu yapın.çok fazla kafanıza takmayın dedi ama işte sen ne kadar yapabiliyorsun diye sorarsan bende çok olumlu cevap veremem maalesef.

( hersey nasip kısmet canım demek kaderimizde varıkosel varmış. Inşallah bundan sonra hersey güzel olacak geri kalan kötü anılarımiza tebessüm edeceğiz.cok şanslınız canım bizim yıkama farklı laboratuvar da(

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen banada doktorum stres yaptıkça yumurtalar yumulur sımsıkı olur rahat olman lazım ki yumurtan rahat olsun dedi.elimde değil keşke olsa ne yapim canım sabırla stres yapmamayi öğrenecegim inşallah

evet rahat olalım inşallah.görelim Mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler.
canım hiç üzülme yıkama farklı laboratuvarda da olsa onlar önlemini alır.olması gereken ısıda hızlı kuryeyle falan ulaştırılar.sen bunları kafana takma hayırlı sonuçlanacak inşallah hepimizin tedavisi...

Bakalım artık nasıl olacak. canım hakkımızda hayırlı ne ise o olsun. Allah eslerimize şifa versin inşallah güzel sonuçlar alırız.

Bakalım artık nasıl olacak. canım hakkımızda hayırlı ne ise o olsun. Allah eslerimize şifa versin inşallah güzel sonuçlar alırız.

hu huuu kuzum nasılsın geçmişi okuyamadım tedavıye başladınız mı

Başladım tatlım bugün ilaç içmeye başladım 4 gün sonra bırakacağım. Senden naber canım, nasıl gidiyor

hadi bakalım hayırlısı olsun canım hangi ilaca başladın tüpmü olcaktı senin?

bende durumlar aynı eşim nasipse haziranda olcak amelıyat amelıyatı olmadan malesef tedavıye başlamıyorlar benm bat 23 mayıs bakalım nolcak doktorlar doğal yollada olur imkansız değil dediler ama 2 buçuk senedirde beklıyoruz malesef

Haziran ın ilk haftası mı ameliyat ne zamandı az kaldı canım. Ins bu ay hamile kalırsın.yok canım tüp değil aşılama klomen kullanıyorum 50 mg doktor bizede normal yolla olur diyor ama 3 yıl olacak nerdeyse hala bebek yok daha fazla beklemek istemiyorum

Sevgili canlar;
Artık yazamasamda fırsat buldukça okuyup sizlerden haberdar olmaya çalışıyorum.
Yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.Her ne kadar kimse yaşadıklarımızı yaşamasın dilesekte buraya gelmeleri yaşadıkları süreçte başlarına gelebilecek en iyi şeylerden biri çünkü paylaşımda bulunan herbir arkadaşım tüm samimiyetiyle bilgilerini,hislerini,tecrübelerini paylaşıp kalbini açar yeni gelene.Ben buralarda yokken yeni tedaviler başlamış kimseyi atlamak istemediğim için isim,isim yazma şansım yok ama aşılamaya ve tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun.Yeni ameliyat olacak arkadaşlarada şimdiden geçmiş olsun diliyorum.Rabbim kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah.Dilim döndüğünce duacınızım arkadaşlar rabbim yüzünüzü,yüzlerimizi güldürsün inşallah.
Zeynebim canım inşallah herşey yolundadır.Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle gitmeyi,kucağına almayı nasip etsin canım.Senin uğurunla inşallah hepimiz muradımıza ericez.Allah'a emanet..

ayy canımmm,çok sevindim seni gördüğümeee:)
sağolasın amin inşallah,şükür herşey yolunda,rahat bir hamilelik geçiriyorum,21 mayısta kalp atışları için gideceğiz inşallah.geçen çarşamba ilaç yazdırmaya gittim doktora,bi bakalım ufaklık ne yapıyor dedi,baktık kesenin içinden göründü kuzum:)boş gebelikte korkuyordum şükür değilmiş.

ee sen nasılsın?topik çok hareketli,hepsi pozitif sonuç alacaklar inşallah...

Canım benim ne kadar güzel haberler bunlar.Rabbim nazarlardan korusun inşallah.
Bende iyiyim şükür,bugünümüze çok şükür.Sanırım ben bir yılda hızlı yoruldum,kendimi uzun zamandır çok yenik hissediyorum hayata karşı biliyorum bu bir sınav hayata geliş amacımız bu sınav aslında..Çok korkuyorum bu sınavdan geçememekten..Düşe kalka ilerliyorum rabbime sığınıyorum.Ah canım yazıp ağlamak istemiyorum.Sizleride üzmek istemiyorum.Gecicek inşallah.
Ama topikte olanlara çok sevindim ayy hadi inşallah gelsin bebişler.Tüm kalbimle diliyorum bunu Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.Sende kendine çok dikkat et tatlım bebişimize iyi bak zira bir sürü ablası,teyzesi var onu bekleyen.Rabbim korusun sizi.

amin canım...

seni çok iyi anlıyorum,ama emin ol geçecek.sonra sen bile inanamayacaksın,rüya sanıp uyanmaktan korkacaksın.sadece vakit zaman dediğimiz olay.
kpss ye hazırlanıyordun,aklını sadece ona yormayı dene tatlım,biliyorum zor ama kendine zarar verirsin bu şekilde.

evet sizi tanımasakta hepiniz teyzesi,ablasısınız bebişin.az mı teselli ettiniz,hepinizden Allah razı olsun,gözlünüzün muradını tez zamanda versin.

İnşallah rabim bizede bu güzel günlere ermeyi nasip etsin canım.
Aslında herşeyi unutmayı ,bir kenara koymayı deniyorum ama bir bakıyorum aklım,kalbim herşey ikiye ayrılmış.Mantığımı kullanamaz haldeyim.İnşallah herbirparçamı bir araya getirecek gücü bulacağım.
Canım benim sen şimdi gülümse bu güzel masal hep sürsün.Hep güzel günlerin olsun.Rabbim senden razı olsun.

canım 3 tane okudum eklermisin.

herkes de tedaviye başlamış. inşallah hepimizin tedavisi hayırlı olur olumlu sonuçlanır. bebişlerimizi kucağımıza alırız

Kızlar selam.. Bende dün rahim filmi çekildim,çok tedirgin ve gittim ama temiz çıktı çok şükür..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Degerlerimiz sukur bekledigimden cok cok iyisadece hiz morfoloji dusuk oda ins 6. ayda birsey kalmaz.Bu ay son gaz calismam lazimZaten bu ayda birsey yok benimki minicik gelmis belimde agriyor zaten bir iki gune sokulurum.Keske hamile gelsem oraya ne guzel olurdu annemde gorurdu hem hamileligimi.Diyet yapamiyorum yaa ben gibi biri diyetmi yapar hic anlamiyorum bu doktorlar deli valla zayifliktan olecegim zaten boyuma gore kilom az biliyorsun.Onu yemee bunu yeme cok zor yapamiyorum,yapmiyorum.Hicbirsey yememem lazim ozaman ama kola meyvesuyu onlari cikardim hayatimdan gerisi olmuyor yaaa:26::26:

sevdim bunu :))) esime dun diyorum kime yaziyosun diyor ayni anda asilama yaptigim kizlara diyorum delisin sen diyor neyse bunu biz bilelim .. erkekler ne anlarrr :)

Hee valla benimkide sonuclari ogrndigimiz gun size yazarken ayni seyi dedi bana delimisin manyakmisin diye azarladi.Herkese bilmedigim insalara niye soyluyormusum dedim isimlerimizi bile bilmiyoruz birbirimizin sil onlari cabuk diye azarlamisti beni valla

saolasin canim sende umutsuz olma .. inanmaliyiz oncelikle hepimiz Hamdolsun ki hepimizin cocuk sahibi olma ihtimali var dermansiz degil derdimiz sadece biraz ugrasmamiz gerekicek olsun napalim .. Insallah evlatlarimiz hayirli olsunda buna da deger .. senden kendinle ilgilide olumlu mesajlar bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…