Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

son değerlerimiz şöyle canım:

toplam sperm sayısı:106
sperm konsantrasyonu:26

ileri hızlı:%17
yerinde hareketli:%19
hareketsiz:%64

morfoloji:%4 (kruger)

doktor sayı artmış.morfoloji de düzelmiş sadece hızın biraz daha artması gerek onun için bekleyin dedi.
devlet hastanesinin üroloğuda bu değerlerle aşılama olur deneyebilirsiniz demiş.biz de başladık tedaviye.

Tabii ki olur canım ileri hızlının % 5 olması sayının ml deki sayının 10 milyon olması gerekiyor zaten sizin olur bu değerler güzel canım. Peki diğer doktora göre % kaç olmalıymis ileri hareketlinin

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım ameliyatı yapan doktor ileri hızlı için oran vermedi sadece ileri hızlı+yerinde hareketli %35 olsun istiyoruz sizinki 36 iyi ama beklerseniz daha da artar şansınız daha fazla olur dedi.aslında o doktor doğal yolla olma şansımız olduğunu o yüzden beklememiz gerektiğini söylüyor.ama benim doğal yolla olacağına pek umudum yok neden bilmiyorum.

Evet canım değerleriniz gayet iyi normal yolla olur tabii.bizde aynı durumdayız değerlerimize göre normal yolla olur diyor doktor ama kaç yıldır beklediğimiz için değerler düzelse bile olmayacak gibi hissediyorum

bu kadar yıl her ay olumsuz sonuç alınca insanın umudu kalmıyor.ben artık tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyorum neredeyse.ve şöyle diyorum.bu ağustosta tüp bebek yaptıramazsam seneye yaza kalır.yani aradaki bir yılda çocuğum olma şansı bana göre sıfır.dolayısıyla bir yıl daha beklemeye dayanamayacağım için aşılama falan ne varsa deneyelim sonra da tüpe geçelim istiyorum.bir nevi formalite yerine getirmek benimki.ama tabi bazende insan düşünüyor.inşallah yanılıyorumdur inşallah tüpe gerek kalmadan aşılamayla olur.hayırlısı artık yaşayıp görelim.rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...ama sizin değerleriniz baya baya iyiydi diye hatırlıyorum.senin aşılamada şansın yüksek.inşallah tüpe gerek kalmadan bu ay olur...

saolasin canim hepimize hayirli olsun .. benim ilk asilamam - ama ozelde yapiyorum direkt igne ile basladi .. igne hic acimadi anlamadim bile dun ilk olduk bugun kendim yapicam bakalim .. seker hastalarinin yaptiklari gibi bisey - kalem gibi zaten battigini bile anlamiyosun .. sen hangi gun basladin - ben 15 adet oldum 17 si basladim persembede yani adetin 8 gunu de dr a gidicem .. sizin ameliyat daha cok olmadi degilmi ? kac ay oldu ? degerleriniz ne durumda idi ? dualasalimcanim

simdi gordum canim degerleri bende masallah cok iyimis degerleriniz .. olur insallah formalite gibi dusunmeyelim kendimizi motive edelim insallah asilamamiz olumlu olcak ucumuzde hamile kalcaz dimi jonguil oyle dusunelim .. bizde2.5 ay once test yaptirmistik yenisini yaptiramadik ama olsun artmistir diye umud ediyorum su anda onu dusunmemeye calisiyorum ..

Aynen tatlım benimde içimden sanki tüp yaptırınca olacak başka türlü olmayacak gibi geçiyor ama rapor almadan tüp yaptırmayız( bizim en sanki değer
ML de k sayi:90, Toplam sayı:178 ileri hızlı:25 morfoloji % 6 Canım aynı şansımız inşallah tüpe gerek kalmaz

kotu bisey hissetmek yasak :) anlastikmi kizlar :))

Canim benim ilk adimlari atmissin cok sevindim dualarimdiniz.Insallah ben oraya gelmeden bana guzel haberler vereceksin.Bir hamis ol valla hemen seni arayacagim bana bir ara facebooktan numarani at.Cok heyecanladim bu demekki bebis geliyoorrrrrr

Insallah canim gelir bebisler hepimize cok bekletmeden bu arada seninle gorusemedik cok sizin d egerlerle normal olabilir bence .. sen calismalasri arttir :) zaten yaza geliceksin bunun icin iyi calis :) bu arada diyet yapiyordun nasil gidiyor ?

asilamadaki kizlar :) dr size bisey yiyin icin vs dedimi ? folik asit iciyormusunuz ? baska yemede icmede dikkat edciegimiz birsey var mi >>

canım bende 16 adet oldum.pazartesi klomen kullanmaya başlayacağım.5 gün kullanıcam.26sında da kontrole gidicem.iğneler acıtmamasına sevindim.ameliyat olalı 3 ay bitti. aşılamayla şansımızı deneyelim dedik.hayırlısı inşallah.evet canım dua edelim birbirimize...

son değerlerimiz şöyle canım:

toplam sperm sayısı:106
sperm konsantrasyonu:26

ileri hızlı:%17
yerinde hareketli:%19
hareketsiz:%64

morfoloji:%4 (kruger)

sen 4 gun baslicaksin hayirlisi bakalim ben persembe dr a gdiicem iyice herseyi sorucam ogrendiklerimi sizinlede paylasirim ..

canım maşallah değerleriniz çok güzel.ben senden çok umutluyum.inşallah müjdeli haber vereceksin bize.rabbim hepimize nasip etsin inşallah...

sevdim bunu :))) esime dun diyorum kime yaziyosun diyor ayni anda asilama yaptigim kizlara diyorum delisin sen diyor neyse bunu biz bilelim .. erkekler ne anlarrr :)

sen 4 gun baslicaksin hayirlisi bakalim ben persembe dr a gdiicem iyice herseyi sorucam ogrendiklerimi sizinlede paylasirim ..

evet 4. gün başlayacağım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

canım maşallah değerleriniz çok güzel.ben senden çok umutluyum.inşallah müjdeli haber vereceksin bize.rabbim hepimize nasip etsin inşallah...

Ben hepinizden umutluyum bi kendimden değilim stres çok yapıyorum elbet bi gün gidecek bu stresim.en önemli şey aşılama yapılacağı gün eslerimizin verdiği değer inşallah düşmemiştir. Yıkama hastane içinde mi oluyor canım?

evet çok haklısın.bunu ben bizzat yaşadım.bize sebepsiz denmişti.sperm değerlerimiz içinde normal demişlerdi.biz baya bi umutluyuz.hatta eşim aktardan ballı bi macun yedi.değerler daha da düzelsin diye.biz aşılmaya başladık.diyoruz ki bizim değerler iyice artmıştır.çok umutluyuz.kendimize o kadar güveniyoruz ki sperm testini bile tekrarlamadık.zaten iyiydi birde macun yedik iyice artmıştır diye dolanıyoruz eşimle ortalıkta.aşılama günü işlemden sonra hemşire elimize kağıdı verdi.sayfa 0 dolu.eşim bu sonuç kötü dedi. ben hala inanmıyorum hayır ya nasıl kötü olur.yanlış baktık eve gdince iyice bakarız diyorum.eve geldim gerçekten kötü ama hala inanamıyorum.sonra bu sitedeki bir doktora yazdım değerlerimizi.bu değerlerle aşılama olmaz sadece tüp bebek olur yazmış.onu okuduğumda dondum kaldım.ağlayamadım bile.sadece bakakaldım.sonrada zaten varikosel serüvenimiz başladı işte.o yüzden en önemlisi aşılma günü çıkan değer.

canım yıkama hastane içinde.aşılma odasının hemen yanında oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…