- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.321
Sizin son değerleriniz nasıl canım? Burda biri yazmıştı ama kim olduğunu hatırlamıyorum ama değerleri düşmüştü doktor iki ilaç kullandığın için düşmüş olabilir demiş. Ama aynı ilaçlar mı bilmiyorum canım. Bu ilaçlar çok etkili ilaçlar zaten bence sırayla kullanın. Biz bir ay arginmax kullandık değerler fırladı resmen
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son değerlerimiz şöyle canım:
toplam sperm sayısı:106
sperm konsantrasyonu:26
ileri hızlı:%17
yerinde hareketli:%19
hareketsiz:%64
morfoloji:%4 (kruger)
doktor sayı artmış.morfoloji de düzelmiş sadece hızın biraz daha artması gerek onun için bekleyin dedi.
devlet hastanesinin üroloğuda bu değerlerle aşılama olur deneyebilirsiniz demiş.biz de başladık tedaviye.
Tabii ki olur canım ileri hızlının % 5 olması sayının ml deki sayının 10 milyon olması gerekiyor zaten sizin olur bu değerler güzel canım. Peki diğer doktora göre % kaç olmalıymis ileri hareketlinin
canım ameliyatı yapan doktor ileri hızlı için oran vermedi sadece ileri hızlı+yerinde hareketli %35 olsun istiyoruz sizinki 36 iyi ama beklerseniz daha da artar şansınız daha fazla olur dedi.aslında o doktor doğal yolla olma şansımız olduğunu o yüzden beklememiz gerektiğini söylüyor.ama benim doğal yolla olacağına pek umudum yok neden bilmiyorum.
Evet canım değerleriniz gayet iyi normal yolla olur tabii.bizde aynı durumdayız değerlerimize göre normal yolla olur diyor doktor ama kaç yıldır beklediğimiz için değerler düzelse bile olmayacak gibi hissediyorum
merhaba canım,
tedavin hayırlı uğurlu olsun.inşallah sonunda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz canım benim.bu benim ikinci aşılamam canım ve klomen kullanıyorum.yani bana iğne vermedi.ben devlet hastanesine gidiyorum.orada 3 tane ilaçla olmazsa iki tane de iğneyle deniyorlar.eğer 5 aşılamanda tutmazsa tüp bebek raporu veriyorlar.ben ilaçlı 3 hakkımı kullanıp olmazsa özelde tüp bebek yaptırıcam.o da tumazsa iğneli aşılamaları deneyip raporu alırım heralde.aman neyse allah günleri göstermesin inşallah bu ay hepimiz hayırlı neticeler alalım.canım bende iğneden korkuyorum aslında göbeğine yapılıyor ama acımıyor mu?
bu kadar yıl her ay olumsuz sonuç alınca insanın umudu kalmıyor.ben artık tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyorum neredeyse.ve şöyle diyorum.bu ağustosta tüp bebek yaptıramazsam seneye yaza kalır.yani aradaki bir yılda çocuğum olma şansı bana göre sıfır.dolayısıyla bir yıl daha beklemeye dayanamayacağım için aşılama falan ne varsa deneyelim sonra da tüpe geçelim istiyorum.bir nevi formalite yerine getirmek benimki.ama tabi bazende insan düşünüyor.inşallah yanılıyorumdur inşallah tüpe gerek kalmadan aşılamayla olur.hayırlısı artık yaşayıp görelim.rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...ama sizin değerleriniz baya baya iyiydi diye hatırlıyorum.senin aşılamada şansın yüksek.inşallah tüpe gerek kalmadan bu ay olur...
bu kadar yıl her ay olumsuz sonuç alınca insanın umudu kalmıyor.ben artık tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyorum neredeyse.ve şöyle diyorum.bu ağustosta tüp bebek yaptıramazsam seneye yaza kalır.yani aradaki bir yılda çocuğum olma şansı bana göre sıfır.dolayısıyla bir yıl daha beklemeye dayanamayacağım için aşılama falan ne varsa deneyelim sonra da tüpe geçelim istiyorum.bir nevi formalite yerine getirmek benimki.ama tabi bazende insan düşünüyor.inşallah yanılıyorumdur inşallah tüpe gerek kalmadan aşılamayla olur.hayırlısı artık yaşayıp görelim.rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...ama sizin değerleriniz baya baya iyiydi diye hatırlıyorum.senin aşılamada şansın yüksek.inşallah tüpe gerek kalmadan bu ay olur...
Evet canım değerleriniz gayet iyi normal yolla olur tabii.bizde aynı durumdayız değerlerimize göre normal yolla olur diyor doktor ama kaç yıldır beklediğimiz için değerler düzelse bile olmayacak gibi hissediyorum
kotu bisey hissetmek yasak :) anlastikmi kizlar :))
Canim benim ilk adimlari atmissin cok sevindim dualarimdiniz.Insallah ben oraya gelmeden bana guzel haberler vereceksin.Bir hamis ol valla hemen seni arayacagim bana bir ara facebooktan numarani at.Cok heyecanladim bu demekki bebis geliyoorrrrrr
doktor sayı artmış.morfoloji de düzelmiş sadece hızın biraz daha artması gerek onun için bekleyin dedi.
devlet hastanesinin üroloğuda bu değerlerle aşılama olur deneyebilirsiniz demiş.biz de başladık tedaviye.
saolasin canim hepimize hayirli olsun .. benim ilk asilamam - ama ozelde yapiyorum direkt igne ile basladi .. igne hic acimadi anlamadim bile dun ilk olduk bugun kendim yapicam bakalim .. seker hastalarinin yaptiklari gibi bisey - kalem gibi zaten battigini bile anlamiyosun .. sen hangi gun basladin - ben 15 adet oldum 17 si basladim persembede yani adetin 8 gunu de dr a gidicem .. sizin ameliyat daha cok olmadi degilmi ? kac ay oldu ? degerleriniz ne durumda idi ? dualasalimcanim
kotu bisey hissetmek yasak :) anlastikmi kizlar :))
anlaştık.pozitif düşünüp pozitif sonuç alıcaz inşallah. aşılamadaşlarım benim
canım bende 16 adet oldum.pazartesi klomen kullanmaya başlayacağım.5 gün kullanıcam.26sında da kontrole gidicem.iğneler acıtmamasına sevindim.ameliyat olalı 3 ay bitti. aşılamayla şansımızı deneyelim dedik.hayırlısı inşallah.evet canım dua edelim birbirimize...
toplam sperm sayısı:106
sperm konsantrasyonu:26
ileri hızlı:%17
yerinde hareketli:%19
hareketsiz:%64
morfoloji:%4 (kruger)
Aynen tatlım benimde içimden sanki tüp yaptırınca olacak başka türlü olmayacak gibi geçiyor ama rapor almadan tüp yaptırmayız( bizim en sanki değer
ML de k sayi:90, Toplam sayı:178 ileri hızlı:25 morfoloji % 6 Canım aynı şansımız inşallah tüpe gerek kalmaz
sevdim bunu :))) esime dun diyorum kime yaziyosun diyor ayni anda asilama yaptigim kizlara diyorum delisin sen diyorneyse bunu biz bilelim .. erkekler ne anlarrr :)
sen 4 gun baslicaksin hayirlisi bakalim ben persembe dr a gdiicem iyice herseyi sorucam ogrendiklerimi sizinlede paylasirim ..
canım maşallah değerleriniz çok güzel.ben senden çok umutluyum.inşallah müjdeli haber vereceksin bize.rabbim hepimize nasip etsin inşallah...
Ben hepinizden umutluyum bi kendimden değilim stres çok yapıyorum elbet bi gün gidecek bu stresim.en önemli şey aşılama yapılacağı gün eslerimizin verdiği değer inşallah düşmemiştir. Yıkama hastane içinde mi oluyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?