Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok canım daha gün almadık ameliyat için eşimin iş yerinde sınavları var onların bitmesini beklicez belki 2. yada 3 haftası ama ramazandan önce yolmayı planlıyoruz hadi bakalım inşallah aşılaman tutar canım tüp daha zormuş çünkü ama bebeklerimiz gelsinde razıyız hepsine hayırlısıyla klomen günde 2 defamı banada çok ağır geliyo klomen 4-5 yumurtam oluyodu ve kasık ağrılarından adım atamıyodum nerdeyse 3 cme gelip çatladı hepsi çok şükür ama malesef bi tane bile tutunamadı aşılama değildi ama ben 4 kez klomen tedavısı gördüm

Evet canım banada günde 2 tane çok geldi 5 tane yum.oldu günde 1 tane kullanacağım. bir tane kullandığın zaman kaç yumurtan oluşuyordu? 3 cm küçük ama normalde 22 mm gibi falan çatlıyor diye biliyorum

canim heralde 3 cm demis ya 30 mm e denk geliyor yani bayagi buyuk bence ..

Hmm evet canım olabilir demek kist olmadığı için benimde çatladı yumlar ama gebelik olmadı doktor a sordum kiminin yumurtasi büyüyor ama çatlamıyormuş benim de öyle olabilir mi acaba dedim, olmaz sende öyle bir durum düzenli adet gördüğün için çatlamasa zamanında adet olmazsın dedi, kafamdaki o soru kalktı. Bir dahaki gittiğimde ne sorsam

ayy artik uzman oldk bunlari dusunmekten .. bosver artik cok detaylandirmayalim biraz gamsiz olmaya calisalim .. cok geriliyor insanda cok sey bilince .. biraz doktoru dinleyiip cok sorgulamayalim .. onu dusun bunu dusun .. cok bilmekte iyi degil .. hayirlisi bakalim insallah bu ay daha iyi olur 1 ay sonra grubumuzda 3-5 tane hamile goruruz insallah .. yada 10 olsun dimi :))

Keşke canım hepimiz hamile kalsak çok iyi olur.evet herseyi bu kadar bilmeseydim keşke bu kadar kafama takacak bir şey bulamazdım:)

Evet canım banada günde 2 tane çok geldi 5 tane yum.oldu günde 1 tane kullanacağım. bir tane kullandığın zaman kaç yumurtan oluşuyordu? 3 cm küçük ama normalde 22 mm gibi falan çatlıyor diye biliyorum

3 cm 30 mm tekabül ediyo haddinden fazla yani çatlamazsa büyük sıkıntı yapacaktı ki şükür çatladı canım ben hep günde 2 tane kullandım çünkü aşılama kadar şansım yuksek değildi doğal yolla kalmaya çalıştırdılar

Anladim Pardon canım ben cm görmemişim demek yumlar iyi çalışıyor :) insallah en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız

Anladim Pardon canım ben cm görmemişim demek yumlar iyi çalışıyor :) insallah en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız

olsun canım :)

yumlar iyi çalışıyor şükür ama bi spoş beğenemediler benım klomene başlamamın sebebi tam yumurtlama donemınde gıttım doktor hıç yumurtan yok demıstı gecen sene soka gırmıstım duzenlı adet goruyorum nasıl olurda yumurta yoktu? bazı aylarda yumurta olmadanda adet olabılyomusuz o yuzden yumurta takıbı yapalım klomenle dedı yaklasık 4 ay denedık bır ayda ovıtrelle kullandım ama gercekten bana cok ağır gelıyo klomen artı bıde progestan goguslerımde asırı bı buyume oluyodu vede 25 gunde bı adet oluyorum klomen ve progestan kullanınca 30 gune cıkıyo doktor ılaclarla sıklusunu uzatıyoruz dedı bende bı kac gun adetım gecınce ne sevınmıstım acaba olabılırmı kostum doktora hayır daha gıunun gecmemıs demıstı kı zaten dedıgı gıbı30.gun geldı adetım malesef ama ınanılmaz gogus sısmesı yasadım buda yumurtaların catladıına dalaletmıs her ay ağrı olur goguslerımde ama bu ılaclarla ustune bıle yatamıyodum sendede oldumu gogus ağrısı sısmesı falan?

buarada ben cokkk acıktım eşimde bugun tatıl uyuyo kac saattır uyandırayımda bı yerlere yemege gotursun evde yemek var ama ben bugun dısarda yemek ıstıyorum normalde esım dısarıda yemegı sever bende yemek evde var masraf etme derım ama bugun sımartayım kendımı

Sevindim canım bir daha ilerlemiş oldun kafan rahatladı en azından.

Saol cnm benim,evet en azından zamanı geldiğinde eğer hamile kalamazsam aşılama tüp bebek tedavisine direk gecebiliriz..Ama akıntı kanama yüzünden dualarla destek olamıyorum,içime dert oluyo.. bisey sorsam bilgin varmı,aşılama yada tüp bebekten önce illaki rahim filmi isteniyo dimi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım aynı yazdıklarını bende yaşadım göğüslerim çok acıyordu ve büyüdü ilaç çok etkili gerçekten. Bide uçları hep dikti bakalım bu ay günde 1 tane içiyorum bu kadar acıyacak mı

Bende arada dışarda yemek yemekten çok hoşlanırim ama çok sık istemem .bazen değişiklik şart:)

Valla ikisinde çoğu doktor istiyor canım özellikle aşılamada isteniyor tüp bebekte kimi doktor gerek görmüyormuş bence onlar ellerindeki hastayı kaçırmamak için çünkü tüpe bakılırsa o ay korunman lazım doktor için bir iki ay beklemek demek yav arada hasta cayarsa düşüncesi ile gerek yok diyorlar. Çoğu doktor istiyor ama iyi olmuş bakıldığın elinde Belgen var artık.

merhaba hanımlar benim eşimde de sperm morfolojisinde sorun vardı. miktar 35 milyon ama morfoloji yüzde 4 hatta bazı hastaneler 0 morfoloji çıkarmıştı. sanırım hemen tüp bebeği kabul edelim diye. hemen umutsuz olmamak lazım bağımsız labaratuarda tekrar test yaptırmak faydalı. ben 4 yıllık evliyim tüp bebek ile suan hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canlar daha önce söylemiştim eşimin kuzeni de Varikosel ameliyatı oldu diye ve bugün öğrendim eşi hamile ameliyat olalı 6 ay olmuştu ameliyat öncesi Morfoloji %0 sonrası % 4 olmuştu ve hiçbirşey kullanmamislar ayrıca bizler gibi hiç arastirmamislar Varikosel nedir Morfoloji nedir ameliyatı olduk tamm bundan sonrası Rabbime emanet demişler Rabbim ol deyince herşey olur ışte Hep sizin için dua ediyorum dualarimdasiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızkardeşimde günde 1 tane içiyodu onda hiç bi ağrı olmamıştı

]41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNhAMİLE

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx

Optimist_4

Ayla_34__ 5

Jonguil__3

evlimutlu44__1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…