Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dualrımdasaın canm..ama bazıları paragöz oluyoe dikat edn..hayırlısı

zeliş82 tatlım moral oldun vallahi amin diyorum duana:)bazen umutsuzluğa kapılıyo insan.herşey Rabbimden O bekle diyosa tabi ki beklicez.sonsuz şükür O'na...

delinefsim,jonguil aynı şeyleri yaşıyoruz.benimde annemin 5 sene olmamış çocuğu kayınvalidem eşimin durumunu bildiği halde,annene çekmişsindir ondan olmuyodur diyo.sorunun kimde olduğu benim için hiç önemli değil ama onun öyle demesi beni çileden çıkarıyo..
geçen kayınvalidemin komşusu soruyo bana.bebek istiyomusunuz diye nasip dedim.buna karşılık yoksa olmuyo mu diye sordu.olmuyo mu demek ne demek ya sen kimsin de bana bunu sorabiliyosun ne hakla!ahh insanlar ağızlarından çıkan lafı bazen hiç düşnmeden söylüyolar.

eş konusunada değinmek istiyorum o konuda da çok doluyum. bu erkekler ne kadar rahatlar ya..keçi boynuzu kürü yapıyorum içsin diye 10 takla atıyorum.bebek konusunu açıyorum bazen eline kumandayı alıp kanal zaplamaya başlıyo.bana hı hı, olur,çok takıyosun diye kısa kısa cevaplar veriyo.deliriyorum resmen.gücüm kalmadı sanki off...
ovulasyon testi yapıyorum alay ediyo benimle 3 kuruşluk test nereden bilecek yumurtanın çatlayıp çatlamayacağını diye.en azından ben uğraşıyorum didiniyorum ya sen ???

canım benim inş uygun fiyat verirler dua edecem size...çektiğimiz bu zor günlerin sonu inş güzel olacak kızlar yeter ki inancımızı kaybetmeyelim..inş zamanı gelecek bir gün...

hakklsın canm..eşlerle baş etmek zor ..kaynana ile baş etmek zor......eşim doktor konusunda sürekli erteleme çabasındaa... şunu içiriyon bunu içiriyon diyor .. bnde hayırlı bir bebeğim olsaydıdaa sana nane limon da yapmazdım artık diyorumm :) kaynana meseelsi tamam haklı oğlunu düşünüyorlar üzlmesin diyorlar ama üzmemek için elimden geleni yapıyorum tedavi yi bitirip bir an önce çocuk sahibi olsak zaten üzülmeck artık ama erteliyeek sürekli aklına çocuk olmuoyr meselesini taakrak daha çok üzülecekler...onlara laf anlatmaktan çok yoruldummm ..kaynanam şimdi diğer gelinlnin yanında 2 oğlunu dünyaya getirmiş 2 günde bir arıyorum sürekli ara diyorr..yok oğlan söyle yok böyle sanki nisbet yapıyor yaa...gelin gör ..altın alın....

sorup duran insanlar beni deli ediyorlar , sorun mu var ne demek ya tabii onların hoşuna gidiyor konuşacak mevzusu oluyor senin sorunların onun en büyük dedikodu malzemesi oluyor...ben artık insanlardan kaçıyorum demin eski ev sahibimi gördüm eşim hadi selam verelim dedi, hayır boşver şimdi çocuk meselesini açacak cevap verecek gücüm kalmadı dedim...ameliyat ,bebek mevzusu her gün var nerdeyse ama onlar bizimki kadar takmıyorlar kafalarına daha doğrusu her türlü şeyde böyle oluyor erkekler...

Son düzenleme:

zten işimiz zor bide araya 3. şahıslar girince iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyo.rabbim sabır versin her birimize.

o, şunu içiriyon bunu içiriyonlar bizde de var.sanki keyfimizden yapıyoruz..sanki çok meraklıyız mutfakta kür yapmaya töbe töbeee...
ne zaman normale dönecek hayatımız ne zaman tam anlamıyla aile olucaz

aynen tatlım aynen yaşadıklarımız hep aynı şeyler.bende dışarı çıkmak bile istemiyorum artık.kimi görsem çocuk mevzusunu açıyo bana.

eşimin 5 tane çok samimi arkadaşları var haliyle eşleriyle de ben sık sık görüşüyorum.hepimiz aynı yıl evlendik. bitanesinin kızı var 7 aylık diğerleride hamile.tek ben kaldım bunalımlardayım

inşaallah en kısa zamnda oluruz...bu kadr strese koyan o 3 şahıslar zaten...''''yok mu aaa neden yok doktora götürmediniz mi kaç yıldır evlisinn şimdi kendine bakmazsan sonra hiç olmazz.''''....böylee konuşanlara ewet yok sanane demek için kndimi zor tutuyorum..

ya demin sınıf arkadaşımı gördüm elinde minicik bir bebek doğum yapmış, benden 3 yıl sonra evlendi evlendiği gibi hamile kaldı yeni doğum yapmış ...dediğin gibi tüm yakın arkadaşlarımız doğum yaptı hatta eltim ablam 2.çocuklarına hamile biz de hala bir şey yok...bende artık elimde bebekle gezmek istiyorum, bende eşimle çocuğumu alıp parkta dolaşmak istiyorum ..olacak mı acaba derdine düştük olsa keşke ya o bile belli değil sorunu olmayanın bile belli olmazken bizim sorunlarımız varken nasıl olacak diye hep karamsar düşünebiliyorum...

geçen biri bana dedi ki bak yaşın geçiyo artık bebek al al.ben tabi şoklar içinde öylee baka kaldım daha 23 yaşındayım nasıl yaşım geçiyasa...

canım benim inş uygun fiyat verirler dua edecem size...çektiğimiz bu zor günlerin sonu inş güzel olacak kızlar yeter ki inancımızı kaybetmeyelim..inş zamanı gelecek bir gün...

kızlar hastane ile gorustuk tekrar , ameliyata profesor ve operator doktor girecekler. doktorlar fark ucreti almayalım demişler, 4500 den 3750 ye dusmus fıyat. sgk ıle yaparsak 3000 e dusuyor eşim de 2500 verebiliriz dedi biz gorusup size donus yapalım dediler. inşallah en hayırlısı olur ..cok merak ediyorum

siz yine yolun biraz daha başındasınız benim hiç umudum kalmadı 1 yıl içinde oluyosa oluyo sonra olan pek duymadım
sanki hep hayal olacakmış,anne olamycakmışız gibi geliyo hepimize.umarım bir sonraki topiğimiz gebelik bölümünde olur ve hamile olarak yazışırız:)

geçen biri bana dedi ki bak yaşın geçiyo artık bebek al al.ben tabi şoklar içinde öylee baka kaldım daha 23 yaşındayım nasıl yaşım geçiyasa...

aynen bana da öyle diyorlarr şu insanaların hepsinin kafası bir herhldee..kalp yok sanıyorlar herhlde bizde ağzına geleni söyleyip duyorlar...

inş canım 2.500 olur derler ne kadar pahalıymış öyle ya soygun resmen ne olur sanki para almadan yapsalar...inş canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..peki ameliyatınız olursa hangi gün olacak tarih belli mi??

Rabbim nasip ettiğinde olacaz hayırlısı ile anne..ama o zamana kadr nasıl yıpranacağiz kimbilir ...daha nelere göğüs gereceğiz kimbilir...allahım sen biran önce nasip et ..nasip etki bugün ki konuşlarımızı hatırlamayalım bile..içimizden çıkmayacak gibi olsada...

öyle deme canım ya bizde yolu yarıladık sayılır 5.ayımıza gireceğiz.. daha ameliyat olduğumuz gün dün gibi aklımda ne zaman bu kadar zaman geçti...inş canım bu ay hamile kalırsın takip ediyorum seni ve çok merak ediyorum aynı sorunları paylaştığımız için burada hamile kalan kişiler umut oluyor bana...

çok fazla yaa...sanki ameliyatı yapınca iş bitiyor ....bnce daha güvnli yerlere sorun ..bilirim zamn kaybetmek istemiyorsun da ..ama 2500 çok fazla

bu cuma inşallah canım .. çok korkuyorum eşim benim zorlamamla olacak ameliyatı ona kalsa oluruz işte onumuzdeki aylarda diyordu, şimdi de korkuyorum ameliyat sonrası agrı falan kalırsa uzun sure gecmezse bir de 1 tane bile sperm gelmezse yine yani azosperme devam ederse bana bağırıp soylenip durrusa .. ALLAHIM nolur sen bizler gibi yardım bekleyenlere yardımcı ol
diyorum her zaman ..
bende bugun yumurta kontrolüne gıtmıstım gecen salı gıtmıstım 13 mm olmustu yumurtam bana gecen cuma gel dedı ısten cıkamadım cumartesı de doktor yokmus o yuzde bugun gittim doktor baktı 7 mm dedi. ya arada catlamıs yada bazı durumlarda yumurta kucultuyor kendini dedi. catlayınca bu şekilde kuculuyor mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…