- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.001
Canim ben 38 günde bir regl oluyorum ovulasyon testinde 21, 22. Gün çift çizgi görüyordum 16. Gün doktor bakti 13 mm dedi bugün 22. Gün gittim 7 mm olmuş dedi ya yumurta kuculmuş yada catlamis..aslında geçen cuma gel demişti ben gidemedim bugun gittim geç kaldım sanirim
iyilik tatlım,senden nbr?? bebek çalışmalarınız nasıl gidiyoryok canım henüz test yaptırmadık 6.ayımıza daha var bi kere doktora gitmeye karar verdik gittiğimizde doktor yoktu şimdide eşim doktora gitmek istemiyor...
iyiyım cnm.. hıc sorma yumurtlama gunlerım yaklasıyo tabıı benım hesabıma gore :))) ama bı de dıyorum ki normal yoldan olabılecek olsa dr um asılama yapalım demezdı.. yanıı anlayacagın ben yıne 2 arada bi derede kaldım neyse bu ay denıyelim de onumuzdekı ay bakarız :))) ahhhhh bu kocalarrr!! annem hep soyler zaten kocaya gıden kocamaya gıder dıyee :)))) haklıymıs kadın..
inşallah tatlım.biz sınavda olduğumuzun bilincindeyiz.rabbim sabır veriyo yine de şükür.inşallah atlatacağız bu kötü günleri...
haklısın bazılar 3 ayda hamile kalmış ne kadar şanslılar.siz kritik dönemdesiniz artık 6 ayda sıçrama yapacaktır değerler eminim ben sende inan.
ahh tatlım inşallah hepimiz bu ay hamile kalalım son olsun bu ay artık...
zeliş82 tatlım moral oldun vallahi amin diyorum duana:)bazen umutsuzluğa kapılıyo insan.herşey Rabbimden O bekle diyosa tabi ki beklicez.sonsuz şükür O'na...
delinefsim,jonguil aynı şeyleri yaşıyoruz.benimde annemin 5 sene olmamış çocuğu kayınvalidem eşimin durumunu bildiği halde,annene çekmişsindir ondan olmuyodur diyo.sorunun kimde olduğu benim için hiç önemli değil ama onun öyle demesi beni çileden çıkarıyo..
geçen kayınvalidemin komşusu soruyo bana.bebek istiyomusunuz diye nasip dedim.buna karşılık yoksa olmuyo mu diye sordu.olmuyo mu demek ne demek ya sen kimsin de bana bunu sorabiliyosun ne hakla!ahh insanlar ağızlarından çıkan lafı bazen hiç düşnmeden söylüyolar.
eş konusunada değinmek istiyorum o konuda da çok doluyum. bu erkekler ne kadar rahatlar ya..keçi boynuzu kürü yapıyorum içsin diye 10 takla atıyorum.bebek konusunu açıyorum bazen eline kumandayı alıp kanal zaplamaya başlıyo.bana hı hı, olur,çok takıyosun diye kısa kısa cevaplar veriyo.deliriyorum resmen.gücüm kalmadı sanki off...
ovulasyon testi yapıyorum alay ediyo benimle 3 kuruşluk test nereden bilecek yumurtanın çatlayıp çatlamayacağını diye.en azından ben uğraşıyorum didiniyorum ya sen ???
geçen biri bana dedi ki bak yaşın geçiyo artık bebek al al.ben tabi şoklar içinde öylee baka kaldım daha 23 yaşındayım nasıl yaşım geçiyasa...
anladım tatlım o günleri değerlendirdiniz mi peki??
inşallah hep birlikte hamiş hamiş yeni yıla gireriz.:)
ah canım ya bende bu yuzden resmen eve kapandım kaldım işe geliyorum eve gıdıyorum insanların ima ile bakması bile yaralıyor annem ben evlenınce hemen olsun demiştim bak beni dinlemediniz dogum kontrol hapı kullandın şimdi daha da olmuyor diyor surekli... eşimin anneannesi anneme bunlar cok gec kaldı gibi şeyler soyluyor bir de bana hadi gelin goster maharetini diyor haa oldu zaten ben gostersem yetecek sanki..sanki ben beceriksizim de millet beceriksiz diyor , kayınvaldem bende sorun var dıye bana otlar soluyor bak bundan kaynat iç diyo her gıdısımde bısey soyluyor...Benimde geciyormus saygideger cok bilmis cevrem oyle diyor daha fazla korunursam olmazmis tup bebeklere cok paara harcarmisim Allasen sen ne biliyorsun ki konusuyorsun demek istiyorum
eşimin azosperm olduğunu öğrendikten sonra artık benim yumurtlama gunlerime odaklanmadık canım. çunku testlerde 1 tane bile sperm cıkmamıştıinşallah bu ameliyat bizim umudumuz olur
ahh nedir şu doktorların 1 yıl deneyin demeleri, ya sen bir bak 2 tarafta da sorun varmı varsa nıye vakit kaybedelim ki hemen tedavıye geç ki zamanında cocuk sahıbı olabilelim.
git 1 yıl dene git 1 yıl dene nedir bu ya insanlara vakit kaybettiriyorlar ..
amin hepimizin inş. evet canım aramıslar talebiniz kabul edildi hersey dahıl paketmiş 2500'e olacak. ameliyat oncesi tahlıller ,kontroller ,sonrası tahlıler 1 gece odada kalma ameliyat bunlar içindeymiş.inş tatlım çıkış olur allah yardımcınız olsun...ameliyat fiyatı ne oldu canım anlaşabildiniz mi 2.500 e??
amin hepimizin inş. evet canım aramıslar talebiniz kabul edildi hersey dahıl paketmiş 2500'e olacak. ameliyat oncesi tahlıller ,kontroller ,sonrası tahlıler 1 gece odada kalma ameliyat bunlar içindeymiş.
çok sevindim sizin adınıza canım cuma günü mü ameliyat olacak eşin??
evet canım cuma sabah olacak inş. dualarınızı bekliyorum .
amin hepimizin inş. evet canım aramıslar talebiniz kabul edildi hersey dahıl paketmiş 2500'e olacak. ameliyat oncesi tahlıller ,kontroller ,sonrası tahlıler 1 gece odada kalma ameliyat bunlar içindeymiş.
evet canım cuma sabah olacak inş. dualarınızı bekliyorum .
Niye istemiyor ya hayirdir bunlarda olmus essek tam afedersin hic bir merak birsey olmazmi ben ameliyat tarihi ne zaman olcak diye deliriyorum adamin umrunda degil gecen cuma zorladim ara diye belli degil demisler
Anacim de der oyle adini bosuna koca koymamislar adi ustunde niye gul yada baska bisey degilde koca kocatiyorda ondan der
Amiiiinnn insallah
Ya bizim bu turk milleti nekadar patavatsiz bos bogazli kadina bak ya sinir oluyorum boyle insanlara herseyin basi egitim arkadas millet cahil cahillikten hersey.Kendilerini birsey dedim iyi yaptim saniyorlar zir cahiller
Sen anlatinca esini dedim bukadar olamaz kelimesi kelimesine aynisini yapiyor yemin ediyorum sonuc ne senin gibi sinir olup oturuyorum bi kenara.Bu kdar kaygisiz bi adam gormedim ben de.Azicik insan ugrasir meraak eder dimi yok.Cabalamadan cikinca da sigarayi birak vs dedigimde hii hii ok diyo ardindan kufur eder gibi sigara yakmaz mi alip atese veresim geliyor ozaman kendisini.Iste o an basliyorum bende saydirmaya gel de sen sus arkadasim
Benimde geciyormus saygideger cok bilmis cevrem oyle diyor daha fazla korunursam olmazmis tup bebeklere cok paara harcarmisim Allasen sen ne biliyorsun ki konusuyorsun demek istiyorum
ah hayatım ahh...allah sabırlar,kolaylıklar versin bizlere.bir yandan çevre bir yandan eş bir yandan anne duygusunu bastırmaya çalışıyoruz.bizi bizlerden başka anlayan yok.yeri geliyo eşlerimiz bile anlamıyo.çünkü bize doğuştan verilmiş annelik içgüdüsü onlar ancak bebekle göz göze geldiklerinde bir bağ kurulacak...bizi anlamaları çok zor..
Ya senin ki bıraksın şu sigarayı.doktor eşime eğer sigara içiyosan hiç ameliyat yapmayalım demişti.çok şükür sigara kullanmıyo..
öncelikle istemesi lazım ama senin ki sigara yönünden pe çaba sarfetmiyo sanırım
doktor aynen bizede sigara içeceksen ameliyat olmana gerek yok dedi.ameliyat gününden beri içmiyor ama 1 ay sonra test yapcaz değişmezse içerm tekrar diyor...
pazarlık mı yapıyo :)hey allah'ımkendi sağlığı açısından içmemesi daha iyi sadece bebek için değil ki:)))
bebek olana kadr içmesin de sonra ne kdr isterse içsin..bnde en az 6 aay içme diyorum da hani dinler mi. ...bırakmazdı da içemeye devm edrsen doktora gitme dedim..ne ilaç ne de doktor sözü evde geçmesin dedim..o yüzden bir süre içmedi...
iyi bari sözünü dinlemiş.
Hani hiç hamilelik haberi alamıyoruz yaaa bu aralar..
ewet ya haklısınn ..her biri hamileyim deidğimde çok büyük sevinç kaplıyor ... Sanki bir adım daha yaklaşmısım gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?