- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.081
canım benim zaten olmadığını gördükçe eşin daha fazla ameliyata odaklanacak benimkinde öyle oldu baktı olmuyor doktora falan gidelim dedi, tedaviyi kabul etii..
canm amelıyatımız sukur ıyı gectı esım ıyılestı bıle ama dınlenıyo hala rabbım fazla bekletmesın bızlerı
canım bizim grade 4 varikoseldi o önemli değil yani varikoselin kaçıncı derece olduğu önemli olan varikosel varsa ve çocuğun olmuyorsa ameliyat yapıyorlar dereceye bakmıyorlar....
anladım canm nerdeyse hepsi aynı istemiyorlar ..ikna edene kadr neler yaadım..peki ilaç faln kulanıyor musunz değrleriniz aynı mı..
anladım canm nerdeyse hepsi aynı istemiyorlar ..ikna edene kadr neler yaadım..peki ilaç faln kulanıyor musunz değrleriniz aynı mı..
dün kadın doğumcuya gitim eşimin tahlilinide gösterdm bana klomen verdi haftayada çatlatma iğnesi yapıcam dedi eşin ameliyat olsun demedi bakalm ne olcak..
dün kadın doğumcuya gitim eşimin tahlilinide gösterdm bana klomen verdi haftayada çatlatma iğnesi yapıcam dedi eşin ameliyat olsun demedi bakalm ne olcak..
MERHABA KIZLARR... Bu ay da olmadı yani kırmızılar riyaretime gldilerr :84::84:
hiç belirtim yoktu aslında bu ay başka umutlanmıştım...
üzülüp ağlamaktan sabahtan beri giremedim sitye...
MERHABA KIZLARR... Bu ay da olmadı yani kırmızılar riyaretime gldilerr :84::84:
canım benim yaa benimde geldi bugün malesef....
yarın ameliyatımız var biraz tedirginim bakalım biz neler yaşayacağız...
üzülme kuzum güçlü olmak zorundayız malesef....
olacağına inancaz birgün.....
Ağlayıp kendini harap etme canım. Vakti zamanı gelince olucak inşallah.
Benim de cumartesi ya da pazar BAT. Bu gün kasıklarım çok ağrıdı. Sanırım regl olucam.Bu ay öyle aman aman denemedik biz o yüzden olmazsa çok üzülmiycem. Gelecek ay daha sıkı çalışırız inşallah.
İki taraflı başlangıç düzeyinde var. Henüz operasyon geçirmedi. Ama klomen kullanıyor 10 gündür. Keçi boynuzu da yapıyorum içiyor. Geçenlerde bi karamsarlık çöktü içime yapmayı bıraktım. Dün neden yapmıyosun, yap da içeyim dedi. Çok hoşuma gitti. Normalde çok zor içerdi. Tadı berbat çünkü. Tadı kötü olsa da faydası olacağına inanıyorum, o yüzden seve seve içerim dedi.
kuzum ağlama öyle üzme kendini daha çok yeni ameliyatınız spermler 72 günde yenileniyo.sıkma canını.bidaha ki ay olur ya da sonra ki ay hiç üzülme lütfenMERHABA KIZLARR... Bu ay da olmadı yani kırmızılar riyaretime gldilerr :84::84:
tatlım hiç tedirgin olma.unutma;her zorlukla beraber bir kolaylık vardır..canım benim yaa benimde geldi bugün malesef....
yarın ameliyatımız var biraz tedirginim bakalım biz neler yaşayacağız...
üzülme kuzum güçlü olmak zorundayız malesef....
olacağına inancaz birgün.....
arkadaşlar merhaba.bugün doktora gittim eşimin sonuçlarını gösterdim.çarşamba günü hsg çekelim bir sonraki ayda aşılama yapalım dedi.birde geçen ay farklı bi kadın doğumcuya gitmiştim bana klomen verdi bi dahada kontrole çağırmadı.2 cm lik kistim oluşmuş ve yumurtam çatlamamış.
pazartesi eşim sperm tahlili yaptıracak Allahım inşallah yükselmiştir ya(aşılamadada şansmız sadece%10 muş dua edelim birbirimize ne olur hepimizin ihtiyacı var
Kızlar selam 2 gündür giremiyorum çok heyecanlıyız eşim sabah ameliyat olacak lütfen siz de dua edin yarın cuma mübarek gün. . Ins Rabbim tüm ameliyat olanların yardımcısı olur hayirlisi ile bebeklerini kulaklarına almasını nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?