- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.061
dün akşam geldi eşim çok üzüldü oda çok umutluydu.
haftaya test yaptırıcam artış varsa bile en fazla şubata kadar beklicez.artış yoksa hemen aşılama,tüp bebek ne gerekiyosa olacak.artık bıktım beklemekten...
en yorucu kısmı o galiba beklemek ve biz bayanların normal zamanda bile tahammül edemediği bir durum bu hatta çocuk için olunca malesef sabır daha da yetersiz kalıyor.ama yazıcaz paylaşıcaz rahatlıcaz birlikte atlatıcaz inşh... :)
nolcak böyle bilmem kii
benm de 2 gün kaldı ama geleck gibi ..ara ara ağrı geliyor
ben de eşimi ilk defa bu ay umut dolu bekleyişiyle gördüm her gün adeti mi sordu geldi mi diye daha önce bu kadar sormuyordu 2 gün gecikti ilk defa oldu bi de bu ay çok umutlandık ikimizde olmayınca çok üzüldüm keşke gününde gelseydi bari en azından bu kadar umut etmezdim diye daha üzüldüm..ama artık günüm geçse bile umut etmeyeceğim bunu anladım, kafama takmayacağım...artık akşına bırakmak lazım tatlım günü gelmediyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, çaresizlik bu olsa gerek...
canım çok sevindim yaa
inşh ALLAH bizede nasip eder bugünleri.
22/11/2013 eşim ameliyat olacka çift taraflı inşh bizde kısa sürede sizin gibi oluruz.
tüm bekleyen arkadaşlarımda tez zamanda inşh...
Mrb kizlar yazilarinizi okurken yazilarda kendimi buldum hamilelere sevindim benim esimde gecen yilin temmuz ayinda sol tarafta grade3 varikosel teshisinden acik ameliyat oldu fakat ustunden 1 yil 4 ay gecmesine ragmen hamile kalamadim sizin dedeoginiz sperm sayisi ile ilgili bir kagit yok bizde ya da esim kaybetmis sizce grade3 varikosel kotu mu
hadi canım bol sanş...işiniz rast gelsin...ameliyat çok iyi geçsin, sonucu mükemmel olsun inşallah.
iyi haberlerinizi bekliyoruz.
ben de eşimi ilk defa bu ay umut dolu bekleyişiyle gördüm her gün adeti mi sordu geldi mi diye daha önce bu kadar sormuyordu 2 gün gecikti ilk defa oldu bi de bu ay çok umutlandık ikimizde olmayınca çok üzüldüm keşke gününde gelseydi bari en azından bu kadar umut etmezdim diye daha üzüldüm..ama artık günüm geçse bile umut etmeyeceğim bunu anladım, kafama takmayacağım...artık akşına bırakmak lazım tatlım günü gelmediyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, çaresizlik bu olsa gerek...
Benim esimde bu ay umutlandimi noldu bilmiyorum ama benim hep kasiklarimda batmalar oldu bu ay adetim de 5 gun gecikti.Bana bu ay adetin gecikti dedi ben anladim bebek var diye dusunuyor heralde dedim insallah gelmez ama gelecek bu adet agrisi dedim umutlanipta daha beter hayal kirikligi olmasin diye.Cunku ne ortalikta ameliyat var ne sigarayi kesti nasil olacakki o is zor.Aslinda ben ondan herkesten cok umutlanmistim adetim gecikince psikolojik olarak oyle hissettim yataktan kalkinca basim donuyordu yemekler kokuyo gibi geliyodu iyice abartmisim bende haaAma vallahi bilerek yapmadim ve oyle hissettim bunlar hep asiri umuttan oluyor
haşa!isyan etmiyorum inançlı biriyimdir çok şükür.sürekli dua ile bugünleri aşmaya çalışıyorum.ama arada bıkkınlık gelmiyo değil..
ben bursa dayım cnm ....işine yaramaz heralde.rentıp hastanesi
canım bizde rentıpta amelıyat olduk doktorumuz yılmaz salatan bı bılgın varmı bız cok memnun kaldık ınternetten arastrmıstım sukur allah yardımcımız oldu
çok geçmiş olsun sizede...
inşh güzel sonuçları tez zamanda alırsınız.
haftaya cumada benim eşim olacak nasipse...
o dr.u da duydum cnm bizim gittiğimiz diğeri güven sevin henüz ameliyat olmadı eşim sanırım önce aşılama deneyeceğiz.siz ne kadara oldunuz bize 1600 dediler çift taraflı varikosel için
Alah yardımcın olsun canım. Ameliyattan sonra mutlaka bilgi ver canım. Merakta bırakma.
canm amelıyatımız sukur ıyı gectı esım ıyılestı bıle ama dınlenıyo hala rabbım fazla bekletmesın bızlerı
canım amelıyat tek taraflı 741 tl bı gece yatıs 100tl muayenede 37 tl bıde ustune ılac aldık 350tl sanırım senın dedıgn prof asılamayı nerde dusunuyosun ben yaptrdım cunku
çok ilginç vallahi aynı hastane bizimki tabi çift taraflı ama gece kalma demedi dr 1 kaç saat içinde yürüyerek çıkabilirsin dedi mmikrocerrahi ile yapacakmış acaba prof oldugundanmı fiyat değişiyor ama muayene ücreti aynı
aşılamayı bursa tüp bebekte düşünüyoruz cnm sen nerde yaptırdın
canım belkı cıft taraflı oldugundandur bızde mıkrocerrahı yontemle olduk asılamayı bursa art de yaptrdım ama negatif varıkosel dolayı olmadıgnı dusunuyorum
aşılama çoğu zaman tutmuyor zaten bende hiç sanmıyorum tutacağını ama eşim çok ısrar ediyor.bizim sayımız en son ( haziranda ) 68 milyondu ama şekil bozukluğu çok .tup bebektekiler sıkıntı yok aşılama yaparız diyorlar hakkımızda hayırlısı artık
eşiniz ameliyattan sonra psikolojik sorunlar yaşadı mı??
benim eşim çok hassas ve duygusal
afedersiniz sertleşme ya da ilişkiye adapte olamama gibi şeyler oldu mu ameliyattan sonra?
canım tupbebektekıler ole der tabı esınde amelıyattan kacıs ıcın istıyo aynılarını yasadım canm zaman kaybı para ısrafı belkı dıyosun umutlanıyosun ama olmuyo canm inş senın tutar olumlu sonuz alanlarda var
canm bızde ole bı sorun olmadı acaba psikolojıkmı yoksa yanlıs yapılan bısey mı var doktorunuza sordunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?