Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.hiç panik yapma.diş çektirmek gibi bişey öyle düşün:)
Canimm insallah kocaman kocaman yukselisler olur.. bizede bilgi ver canim.. bende bugun dr a gittim aralikta hsg cekilecek sonraki ayda asilama yapacakmis.. bende asilamada sansi sordum % 30 dedi. Degerlerdeki farkliliktan mi acaba?

amiinn kuzum aminn..muhtemelen sperm değerlerinden kaynaklı bi durum.%30 çok iyi bi oran bence.bizden pek umudum yok benim ama deneyeceğiz bakalım.
sizin değerler normale ulaşmıştı inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir meleğin:)

Yok tatlim hic belli olmuyor. % 10 diye dusunup moralini bozma % 5 le asilamasi tutanlari benim gibi sansi daha fazla olupta hamile kalamayanlari okudum.. bi an once hayirlisiyla kavusalim bebegimize..

Canım allahtan acil şifalar diliyorum. Benim eşim de olacak ama daha belli değil. Doktor bebek sahibi olmanıza engel değil ama sağlık açısından olmalı dedi. Bu 2. ayımız pazarı bekliyorum. BAT 23 ya da 24. Olmazsa aralıkta da deneyip ondan sonrasına bakıcaz artık.

Yok tatlim hic belli olmuyor. % 10 diye dusunup moralini bozma % 5 le asilamasi tutanlari benim gibi sansi daha fazla olupta hamile kalamayanlari okudum.. bi an once hayirlisiyla kavusalim bebegimize..

hayırlısı inşallah.biz elimizden geleni yapıyoruz.gerisi rabbime kalmış.ne zaman ol derse o zaman olacak.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün eşim doktora gitti.Doktor değerlerin iyi yükselmiş dedi nolvadex-d diye bi ilaç vermiş.4 ay kullanacakmış.Bakalım artık beklemeye devam.Şubat ayında ameliyat olmuştu eşim. Tüpbebek düşünüyorduk ama 1 yılımız dolsun da öyle yaparız dedik.
Çok fazla yazamıyorum ama fırsat buldukça girip eski sayfaları okuyorum.Takipteyim yani:)
hepimize sabırlar ve sonunda selametler diliyorum.İyi geceler

MERHABA KIZLARR... Bu ay da olmadı yani kırmızılar riyaretime gldilerr :84::84:
hiç belirtim yoktu aslında bu ay başka umutlanmıştım...
üzülüp ağlamaktan sabahtan beri giremedim sitye...

Canim benim yaa kiyamamUzulme ya napalim elden birsey gelmiyor iste Adetten dolayi da daha bir hassassin suan ben de oyle oluyorum hep dunya basima yikilyior sanki aglamaktan depresyondan kendimi mahfediyorum sonrasinda ayni bunalim takilmaca hic aklimdan cikmiyor tabiki ama adet zamani gibi de olmuyor gececek insallah bu gunleride atlaticaz Allahin izniyle.En iyisi umutlanmamak iste ama yapamiyoruz bir sekilde umutlaniyor insan.Sabret guzelim sabret

öyle canm haklısınn ama ne zamna kadr devam edeck..blki ömrüm boyuncaa bunun cavabını bilmemek ne acı...
inşallah çok iyi geçer ameliyatınızz... İNŞALLAH RABBİM DERDİMİZEE CVP YOLLARR....DUALRIM SİZİNLEE CANM...

öylee hklsınn ama her ay geçtikçee umudum biraz daha eksliyor..

merhaba canm inşallah yükslemiştir canm..hayırlı ile aşılama olursunuz...kist iltihaptan mı oluşuyor acaba..? Dualarıdasınn canm bnm..rabbim yar ve yardımcımız olsun..

inşallah canm..üzülüp ağladığım da bie kimse yok yanımda eşim bilee üzlmediğimi sanıyor onunda yanında biraz üzlüsem hemen kendi üstüne alıyorr..bnm çocuğum olmuyorr istemiyorsan boşan çocuğun olurr ..o nun için o yokken içimi boşalttımm bol bol ağladımm...o da anlamıyorsa kim anlıyacak yaa anlamıyorum şu adamı (

selm canm ..inşallah hayırlısı ile ameliyatınız güzel geçer...mübarek günn bugün ..rabbim yardımcımız olur inşallah dualarım sizinle canm..

MERBAHA CANM ..SİZ ŞUBATTA AMELİYAT OLMUŞTUNUZZ..2. TESTİNİZ DE DEĞERLERİNİZ..
Toplam sayı:30.800.000
ileri hareket :%20
morfoloji:%2

ŞİMDİ NASIL DEĞERLERİNİZ...
İNŞALLAH HEPİMİZ ANNE OLDUGUMUZ GÜNLERİ GÖRÜRÜZZ...

merhaba canm...sizde son durum nedr.?

arkadaşlar günaydın,
10 aydır korunmamama rağmen hamile kalamadım. 5 klomen 2 çatlatma iğnesi sonuç vermedi. rahim filmi çektirdim tüpler açık.

eşim sperm testi verdi morfoloji 3 hareket hızı azmış. ve varikosel var.

benim doktorum diğer ay aşılama olsun diyor.

eşimin doktoru ise varikosel ameliyati olmadan aşılamaya gerek yok diyor.

ameliyatta gerçekten değerler artıyor mu?

normalde 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testiydi. eşim 2 gün cinsel perhiz 3. gün test verdi. sonuçların böyle düşük çıkmasında bu da etkili mi ben doktora söylemedim ama bunu?

karar veremedik 3 ay sonra spermler normale dönüyormuş.

eşim aşılama olsun sonra ameliyat olayım diyor. ben de aşılamaya yanaşmak istemiyorum pek olmazsa daha kötu olurum diye

ne yapmaıyım sizce??

Canim gecmis olsun.. esinin dr u hakli.. varikosel varsa hemen ameliyat olsun.. bosa zaman kaybetmeyin.. perhiz suresinin kisaligi sperm sayisina etki eder hareketsiz cikmissa bunla ilgili degildir varikoseldendir.. benim esim 6 bucuk ay once oldu ve 6. Ayda sonuclari normale dondu. Daha once asilama denemedik dr.umuzda onermedi.. degerlerini ayrintili yazarmisin canim?

geçen ay doktorun gazabına uğrayıp,çatlatma iğnesiz klomen kullanmıştım.oda kiste dönüşmüş yumurtam çatlamamış.doktorumu değiştirdim şimdi.
çarşamba günü hsg çektiricem.eşim de diyo ki tamam gider çektirirsin.yaaa töbeee acıdan bayılan bile oluyomuş ben napıcam orda tek başıma dedim.bu sefer de tamam aşkım yürüye yürüye gider havaala ala geliriz diyo.allahım çarşının ortasında boğazlıycaktım benim herifi.altımızda arabamız var ne halde olucam belli değil.hava ala ala gelcekmişim sdanki gezmeye gidiyorum offf bi kaşık suda boğasım var bu aralar...

bu erkekler neden böyleler...

Merhaba Arkadaşlar,

Ben 5 aylık evliyim,2 ay önce eşimi böbrek taşları sebebi ile doktora götürdük ve varikosel olduğunu da öğrendik
Ayın 11inde çift taraflı ameliyat oldu,bu seferde stresten ben adet olamıyorum Doktorun biri PCO dedi biri stres vs dedi..
Bakalım ne olacak durumumuz

Son düzenleme:

merhaba canm ..hoş gldin geçmiş olsunn...
bncede önce ameliyat sonra aşılamaya gerek kaırsa aşılama olursunuz..blki de ameliyatla değerleriniz düzelir ve hiç aşılalamaya gerek kalmazz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…