- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.101
rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.hiç panik yapma.diş çektirmek gibi bişey öyle düşün:)Kızlar selam 2 gündür giremiyorum çok heyecanlıyız eşim sabah ameliyat olacak lütfen siz de dua edin yarın cuma mübarek gün. . Ins Rabbim tüm ameliyat olanların yardımcısı olur hayirlisi ile bebeklerini kulaklarına almasını nasip eder
Canimm insallah kocaman kocaman yukselisler olur.. bizede bilgi ver canim.. bende bugun dr a gittim aralikta hsg cekilecek sonraki ayda asilama yapacakmis.. bende asilamada sansi sordum % 30 dedi. Degerlerdeki farkliliktan mi acaba?
rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.hiç panik yapma.diş çektirmek gibi bişey öyle düşün:)
amiinn kuzum aminn..muhtemelen sperm değerlerinden kaynaklı bi durum.%30 çok iyi bi oran bence.bizden pek umudum yok benim ama deneyeceğiz bakalım.
sizin değerler normale ulaşmıştı inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir meleğin:)
Kızlar selam 2 gündür giremiyorum çok heyecanlıyız eşim sabah ameliyat olacak lütfen siz de dua edin yarın cuma mübarek gün. . Ins Rabbim tüm ameliyat olanların yardımcısı olur hayirlisi ile bebeklerini kulaklarına almasını nasip eder
Yok tatlim hic belli olmuyor. % 10 diye dusunup moralini bozma % 5 le asilamasi tutanlari benim gibi sansi daha fazla olupta hamile kalamayanlari okudum.. bi an once hayirlisiyla kavusalim bebegimize..
MERHABA KIZLARR... Bu ay da olmadı yani kırmızılar riyaretime gldilerr :84::84:
hiç belirtim yoktu aslında bu ay başka umutlanmıştım...
üzülüp ağlamaktan sabahtan beri giremedim sitye...
canım benim yaa benimde geldi bugün malesef....
yarın ameliyatımız var biraz tedirginim bakalım biz neler yaşayacağız...
üzülme kuzum güçlü olmak zorundayız malesef....
olacağına inancaz birgün.....
ağlayıp kendini harap etme canım. Vakti zamanı gelince olucak inşallah.
Benim de cumartesi ya da pazar bat. Bu gün kasıklarım çok ağrıdı. Sanırım regl olucam.Bu ay öyle aman aman denemedik biz o yüzden olmazsa çok üzülmiycem. Gelecek ay daha sıkı çalışırız inşallah.
Iki taraflı başlangıç düzeyinde var. Henüz operasyon geçirmedi. Ama klomen kullanıyor 10 gündür. Keçi boynuzu da yapıyorum içiyor. Geçenlerde bi karamsarlık çöktü içime yapmayı bıraktım. Dün neden yapmıyosun, yap da içeyim dedi. çok hoşuma gitti. Normalde çok zor içerdi. Tadı berbat çünkü. Tadı kötü olsa da faydası olacağına inanıyorum, o yüzden seve seve içerim dedi.
öylee hklsınn ama her ay geçtikçee umudum biraz daha eksliyor..
arkadaşlar merhaba.bugün doktora gittim eşimin sonuçlarını gösterdim.çarşamba günü hsg çekelim bir sonraki ayda aşılama yapalım dedi.birde geçen ay farklı bi kadın doğumcuya gitmiştim bana klomen verdi bi dahada kontrole çağırmadı.2 cm lik kistim oluşmuş ve yumurtam çatlamamış.
Pazartesi eşim sperm tahlili yaptıracak allahım inşallah yükselmiştir ya(aşılamadada şansmız sadece%10 muş dua edelim birbirimize ne olur hepimizin ihtiyacı var
kuzum ağlama öyle üzme kendini daha çok yeni ameliyatınız spermler 72 günde yenileniyo.sıkma canını.bidaha ki ay olur ya da sonra ki ay hiç üzülme lütfen
tatlım hiç tedirgin olma.unutma;her zorlukla beraber bir kolaylık vardır..
Iyi haberlerini bekliyoruz:)
selm canm ..inşallah hayırlısı ile ameliyatınız güzel geçer...mübarek günn bugün ..rabbim yardımcımız olur inşallah dualarım sizinle canm..kızlar selam 2 gündür giremiyorum çok heyecanlıyız eşim sabah ameliyat olacak lütfen siz de dua edin yarın cuma mübarek gün. . ıns rabbim tüm ameliyat olanların yardımcısı olur hayirlisi ile bebeklerini kulaklarına almasını nasip eder
Merhaba arkadaşlar,
Bugün eşim doktora gitti.Doktor değerlerin iyi yükselmiş dedi nolvadex-d diye bi ilaç vermiş.4 ay kullanacakmış.Bakalım artık beklemeye devam.Şubat ayında ameliyat olmuştu eşim. Tüpbebek düşünüyorduk ama 1 yılımız dolsun da öyle yaparız dedik.
Çok fazla yazamıyorum ama fırsat buldukça girip eski sayfaları okuyorum.Takipteyim yani:)
hepimize sabırlar ve sonunda selametler diliyorum.İyi geceler
anladım ..canm..inşallah işe yarar iğnee..hayırlı sı ile seni de hamile görürüzz.
merhaba kızlar..
Benim de eşimde sol taraflı başlangıç düzeyinde varikosel vardı.
Değerleri ortalama 17 milyondu.
Hareketli sperm sayımız 5 milyondu. Ancak ağrısı olduğu için ameliyat oldu 25 eylül'de..
Ameliyat olanlarda düzelme var mı 3-6 ay içerisinde kendine gelir demişti ama merak ediyorum etkisi ne olacak..
amin cnm hepimiz bi an önce hamile kalırız beklemek çok zor...
arkadaşlar günaydın,
10 aydır korunmamama rağmen hamile kalamadım. 5 klomen 2 çatlatma iğnesi sonuç vermedi. rahim filmi çektirdim tüpler açık.
eşim sperm testi verdi morfoloji 3 hareket hızı azmış. ve varikosel var.
benim doktorum diğer ay aşılama olsun diyor.
eşimin doktoru ise varikosel ameliyati olmadan aşılamaya gerek yok diyor.
ameliyatta gerçekten değerler artıyor mu?
normalde 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testiydi. eşim 2 gün cinsel perhiz 3. gün test verdi. sonuçların böyle düşük çıkmasında bu da etkili mi ben doktora söylemedim ama bunu?
karar veremedik 3 ay sonra spermler normale dönüyormuş.
eşim aşılama olsun sonra ameliyat olayım diyor. ben de aşılamaya yanaşmak istemiyorum pek olmazsa daha kötu olurum diye
ne yapmaıyım sizce??
merhaba canm inşallah yükslemiştir canm..hayırlı ile aşılama olursunuz...kist iltihaptan mı oluşuyor acaba..? Dualarıdasınn canm bnm..rabbim yar ve yardımcımız olsun..
inşallah canm..üzülüp ağladığım da bie kimse yok yanımda eşim bilee üzlmediğimi sanıyor onunda yanında biraz üzlüsem hemen kendi üstüne alıyorr..bnm çocuğum olmuyorr istemiyorsan boşan çocuğun olurr ..o nun için o yokken içimi boşalttımm bol bol ağladımm...o da anlamıyorsa kim anlıyacak yaa anlamıyorum şu adamı(
arkadaşlar günaydın,
10 aydır korunmamama rağmen hamile kalamadım. 5 klomen 2 çatlatma iğnesi sonuç vermedi. rahim filmi çektirdim tüpler açık.
eşim sperm testi verdi morfoloji 3 hareket hızı azmış. ve varikosel var.
benim doktorum diğer ay aşılama olsun diyor.
eşimin doktoru ise varikosel ameliyati olmadan aşılamaya gerek yok diyor.
ameliyatta gerçekten değerler artıyor mu?
normalde 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testiydi. eşim 2 gün cinsel perhiz 3. gün test verdi. sonuçların böyle düşük çıkmasında bu da etkili mi ben doktora söylemedim ama bunu?
karar veremedik 3 ay sonra spermler normale dönüyormuş.
eşim aşılama olsun sonra ameliyat olayım diyor. ben de aşılamaya yanaşmak istemiyorum pek olmazsa daha kötu olurum diye
ne yapmaıyım sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?