Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bızım ameliyattan sonrakı 6. ayda duzelme oldu o yuzden bekle dedım ama haklısın ımkansız oldugunu bıle bıle gectıgımız her ay kendımı hamıle sanıyordum ve sonra husran tabiii :) ınsallah degerlerınızde guzel artışlar olur tatlımm moralını bozma lutfen...

inşallah canm..RABBİM HİÇ BİRİMİZN UMUTLARINI BOŞUNA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...DUAMIZ KABUL EVİMİZ ŞENLENİR İNŞALLAH...

canım çok sevindim yaa
inşh ALLAH bizede nasip eder bugünleri.
22/11/2013 eşim ameliyat olacka çift taraflı inşh bizde kısa sürede sizin gibi oluruz.
tüm bekleyen arkadaşlarımda tez zamanda inşh...

Ya Rabbim, buraya yazan yazamayan, bütün bebek isteyenlere hamile olup, doğum sonrası kiloları verme topiğine geçmeyi nasip et Ya Rabbim (Amin), o bile ne güzel bir mutluluk, bebek yüzünden kilo almak :)

nasıl güzel bir dua bu yaa :)aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :):):)

işte budur diyorum bravooooooooooo :129:

canım benim çok zor yaa....

umarım bir gün bizi anlamak zorunda kalmazlar...

amin canım gerketen bizi anlamak zorunda kalmazlar inşh...

aşılama ıcınde hsg lazımmıs bende istemem dedim en son dr la kapıstık.. benım tuplrım acıktır ben bılırım dedım ben korkarım ıstemem dene tutmazsa yaparız dedım adam kavga dovus kabul etti

çok güldüm yaaa sen nasıl birşeysin :):):):)

evet canım cuma sabah olacak inş. dualarınızı bekliyorum .

canım aynı gün ameliyat oluruz eşlerimiz yani.

dilerim sorunsuzca altarız o günü ve diğer günlerimizi kısa zamanda kavuşuruz inşh. diğer arkadaşlarımızda tabi...

iyi bari sözünü dinlemiş.

hani hiç hamilelik haberi alamıyoruz yaaa bu aralar..

evet ya inşh bir hamile yakında

inş tatlım bir gün bizde buralarda bebeklerimizi konuşuruz:)) sizin ameliyatınız cuma günümü canım?

sağol canım benim inşh...EVET CANIM BU CUMA GÜNÜ 22/11/2013 TE :)

birkaçgün girememiştim yazdıklarınızı okuyorum deminden beri....

canlarım benim ya çok iyi anlıyorum sizi...

hadiii ben senden bu ay umutluydum neyse tatlım üzülme sakın alıştık artık duruma inş en yakın zamanda kavuşacağız bebeklerimize inanıyorum tatlım...biraz sabır ve zaman gerekli...
dün akşam geldi eşim çok üzüldü oda çok umutluydu.
haftaya test yaptırıcam artış varsa bile en fazla şubata kadar beklicez.artış yoksa hemen aşılama,tüp bebek ne gerekiyosa olacak.artık bıktım beklemekten...
galiba benimde geliyor malesef

eşim cuma günü ameliyat olcak ya acaba diyor hamilemisin yoksa ben boşuna mı ameliyat olucam.

boşuna olmayacak geldi işte.

nolcak böyle bilmem kii

ben de eşimi ilk defa bu ay umut dolu bekleyişiyle gördüm her gün adeti mi sordu geldi mi diye daha önce bu kadar sormuyordu 2 gün gecikti ilk defa oldu bi de bu ay çok umutlandık ikimizde olmayınca çok üzüldüm keşke gününde gelseydi bari en azından bu kadar umut etmezdim diye daha üzüldüm..ama artık günüm geçse bile umut etmeyeceğim bunu anladım, kafama takmayacağım...artık akşına bırakmak lazım tatlım günü gelmediyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, çaresizlik bu olsa gerek...

Son düzenleme:

haklsın canm...bklemek çok yoruyor insanı..

haklsın canm...bklemek çok yoruyor insanı..

evet resmen çaresizlik.paran olsa da satın alamıyosun ki.beklemekten başka çare yok.onunda garantisi yok anne olamayadabilirim.
artık herşey geliyo aklıma..

evet resmen çaresizlik.paran olsa da satın alamıyosun ki.beklemekten başka çare yok.onunda garantisi yok anne olamayadabilirim.

öyle de dememek lazım tatlım allahın gücüne gider..inş olacağız ama er ya da geç günümüz gelecek elbet tatlım...üzülme sakın,ben adet olduğum ilk günler çok üzülürdüm burası sayesinde toparlanıyorum konuşuyorum böyle sizlerle buna bile şükür diyorum en azından moralim yerine geliyor.. her şeye güzel bakmak lazım...

acılar vardır ..birde çaesizlik vardır...bizim ki çok acı ama çaresiz değiliz bir umudumuz hep var...ANNE OLAMAMA DUYGUSUNU İNŞALLAH KİMSE ÇEKMEZ...BİZDE BİZ AN ÖNCE O DUYGUYU YAŞARIZ UMARIM..VAKTİ GELMEMEİŞ DEMEK Kİ...

Mrb kizlar yazilarinizi okurken yazilarda kendimi buldum hamilelere sevindim benim esimde gecen yilin temmuz ayinda sol tarafta grade3 varikosel teshisinden acik ameliyat oldu fakat ustunden 1 yil 4 ay gecmesine ragmen hamile kalamadim sizin dedeoginiz sperm sayisi ile ilgili bir kagit yok bizde ya da esim kaybetmis sizce grade3 varikosel kotu mu

haşa!isyan etmiyorum inançlı biriyimdir çok şükür.sürekli dua ile bugünleri aşmaya çalışıyorum.ama arada bıkkınlık gelmiyo değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…