- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.161
Canım forumda yazilanlari okudum biraz, sanirim sayiyi ve hareketliligi arttiriyomus
Günaydın Canlar;
Biz ameliyatımızı olduk hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz.inşh tez zamanda
Hayırlı sonuçlar alırsınız bende alırım inşh.
Kızlar birşey sorucam akşam saat 22 gıbı evde olduk 15 gıbı ameliyattan çıktı eşim.
Çok sıkıntısı olmadı şükür ama sabah uyandıgından beri midem bulantısı ayaga kalkıncada baş dönmesi var normal mi siz de durumlar nasıldı?
peki bu ilacı kadın doğum uzmanı mı yoksa üroloji yi tavsiye etti.
ya da bu ilacın yerine kullanılabılecek başka devletin ödeme yaptığı ilaç var mı?
biz ilk varikosel teşhisını hazıranda öğrendik. doktor 5 dakıkalık iş ameliyat kolay dedi. eşim tutturdu annem de olsun gel etme yaptıralım dedim dinletemedim.
o zaman olsaydı şimdiye çoktan hamileydim belkide. nasip tabi.
şimdi de soramıyorum annesi olacak mı olmayacak mı?
ben hastaneleri yol ettim. kendisinden de aynı fedakarlığı beklıyorum. yapacaktır da ama eşim korkar ameliyat işlerinden
Tatlim ilac deil vitamindir o yuzden devlet karsilamiyor sanirim.. biz 3 ay proxeedi 1 bucuk ay arginmax i kullanip farki gordugumuz icin ben arginmaxi tavsiye ediyorum.. icerigi cok daha zengin..
Kuzuuummm anasi napicakmis ki :)) ameliyat bile sayilmaz dis cektirmek bile daha zor bence :)) ameliyat deilde kucucuk bi operasyon de.. esimde olmadan once soyleniyordu bende bu ameliyati olmazsa tup bebekte yasayacaklarimi anlattim bana yazik deil mi dedim.. hemen duygu somurusune girdim :)))
Tatlim ilac deil vitamindir o yuzden devlet karsilamiyor sanirim.. biz 3 ay proxeedi 1 bucuk ay arginmax i kullanip farki gordugumuz icin ben arginmaxi tavsiye ediyorum.. icerigi cok daha zengin..
merhaba canm..eşin ameliyat oldu mu ??
tatlım türkiyede ameliyat olma şansı yok mu?Allahim biz ne zaman ameliyat olacagiz yeter artik sabrim kalmadi Allahim.Bugun esime arattim soyleye soyleye onuda bunaltiyorum ama napim ya bende insanim.Demisler ki daha belli degil biz seni arariz kac ay gecti ya varikosel oldugunu ogreneli 1 sene olacak daha ameliyat oldugumuz yok artik psikolojim aslt ust durumda napicagimi bilmez durumdayim cok umutsuzum cookk
inşallah bende çok rahat atlatırım.bebeğime bir adım daha yaklaşmış gibi olucam rahim filmi çektirirken.varsın acısın onun içinherşeye değer:)canım rahim filminden hiç korkma.Gerçekten 2 hafta önce ben çektirdim ,çekimden çıktık eşimle gezdik.çekim sırasında sadece sıvı verdiklerinde içinde sıvıyı hissediyorsun o da adet ağrısı gibi 3 dakikalık bi his..ağrı bile demiyorum.çektirdiğin yer de önemli.ben istanbulda fındıkzadede bi görüntüleme merkezinde çektirdim.
canım geçmiş olsun.o narkozun etkisinden kaynaklanan bişey sanırım öyle tahmin ediyorum.eşimde de baş ağrısı olmuştu.Günaydın Canlar;
Biz ameliyatımızı olduk hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz.inşh tez zamanda
Hayırlı sonuçlar alırsınız bende alırım inşh.
Kızlar birşey sorucam akşam saat 22 gıbı evde olduk 15 gıbı ameliyattan çıktı eşim.
Çok sıkıntısı olmadı şükür ama sabah uyandıgından beri midem bulantısı ayaga kalkıncada baş dönmesi var normal mi siz de durumlar nasıldı?
yok cnm tüplerin açık olup olmadığını ancak bu rahim filmi esnasında anlayabilirler.eğer uzun süre çocuk sahibi olunamadıysa çektirilmeli.anladım canm..zor oldugunu duymuştum..bnde eğer bu ayda olmazsa eşim test yapmaya gittiğinde tekrar hormon testi yapacam...
bişey soracam..rahim filmi gerekip gerekmediğini altan bakınca anlarlar mı..bn ilk gittimde doktroa altn baktılar hormon testine baktınlar hiç bir şeyin yok hiç bir şeye gerek yok demişlerdi..bakınca anlıyorlar mı tüpler kapalı açık mı ?
tüpler kapalıysa acı oluyomuş diye duydum tatlım açıkken acı duyulmuyomuş.çok şükür canım tüpler açık çıktı çekilirken görüyorsun zaten ilacın gittiğini anında öğreniyorsun
anladım canım bakayım sağol inşallah bi an önce ameliyat olsaydı sorup sıkıştırmakta istemiyorum ama bi an önce de olsun siyorum siz nasıl ikna ettniz ya da nasıl konuştunuz eşlerinzle?
ameliyatı nasıl kararlaştırdınız?
Kızlar çok şükür ameliyatı atlattık dün. Gece de hastanede kaldık serum ağrı kesici antibiyotik verdiler ameliyat sonrası serum içine katarak. . Doktor isterseniz çıkın isterseniz kalın dedi ben yan etkilerini de duymuştum istemedim hem eşim yerinde durmaz şimdi ilk günden sorun çıkmasın diye kaldık .gittiğimizde boş oda olmadığı için bize suit oda vermişlerdi hastane odası 5 yıldızlı oteli aratmiyordu. Neyse baya ilgililerin de. Hemşireler dakka basi gelip kontrol ediyo ru. Gece bile 4-5kere gelip nabız tansiyon ateş ölçüler agri kesici verdiler serum. Doktor bey ameliyat bittikten 1 saat içinde Odamıza geldi bizimle çok güzel konuştu dün akşam gösteren çıkana kadar doktor bile 3 kez geldi eşimin yanına. Sabah da taburcu etmek için gelip doktor pansuman yaptı pazartesi kontrole bekliyor. Medica na Hastanesi eren Soner bey eşimin doktoru.kisacasi ilgiden memnun kaldık herkese onerebilirim Ins ilerleyen günlerde faydasını goruruz ameliyatın bizde 0 Sperm karşı doktorumuz şu an önemli olan sizden az da olsa Sperm getirmeye çalışmamız dedi üretimini sağlamaz inş ameliyat bizim için ümit olur..
canım bu iki vitamının fiyatlarını söyler misin?
tüpler kapalıysa acı oluyomuş diye duydum tatlım açıkken acı duyulmuyomuş.
bilemeyeceğim canım olabilir ama uzun süreli bi ağrı olmadığı için dayanılır yanı:)
Canim ben kibrista yasiyorum burada fiyatlat cok farkli ama arkadas arginmax ye kampanya var yazmis.. bi bak istersen..arginmax sabah 3 aksam 3 toplam 6 tane kullaniliyor yaninda bi de antioksidan kullaniyoruz buda cok faydali oldu yine gnc nin urunu pycnogenol sabah 1 tane aliyor. Icinde 60 tane var 2 ay gidiyor canim..
tatlım türkiyede ameliyat olma şansı yok mu?
inşallah bende çok rahat atlatırım.bebeğime bir adım daha yaklaşmış gibi olucam rahim filmi çektirirken.varsın acısın onun içinherşeye değer:)
canım geçmiş olsun.o narkozun etkisinden kaynaklanan bişey sanırım öyle tahmin ediyorum.eşimde de baş ağrısı olmuştu.
yok cnm tüplerin açık olup olmadığını ancak bu rahim filmi esnasında anlayabilirler.eğer uzun süre çocuk sahibi olunamadıysa çektirilmeli.
tüpler kapalıysa acı oluyomuş diye duydum tatlım açıkken acı duyulmuyomuş.
geçmiş olsun:)
en zor zamanı atlattınız gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah:)
Kızlar çok şükür ameliyatı atlattık dün. Gece de hastanede kaldık serum ağrı kesici antibiyotik verdiler ameliyat sonrası serum içine katarak. . Doktor isterseniz çıkın isterseniz kalın dedi ben yan etkilerini de duymuştum istemedim hem eşim yerinde durmaz şimdi ilk günden sorun çıkmasın diye kaldık .gittiğimizde boş oda olmadığı için bize suit oda vermişlerdi hastane odası 5 yıldızlı oteli aratmiyordu. Neyse baya ilgililerin de. Hemşireler dakka basi gelip kontrol ediyo ru. Gece bile 4-5kere gelip nabız tansiyon ateş ölçüler agri kesici verdiler serum. Doktor bey ameliyat bittikten 1 saat içinde Odamıza geldi bizimle çok güzel konuştu dün akşam gösteren çıkana kadar doktor bile 3 kez geldi eşimin yanına. Sabah da taburcu etmek için gelip doktor pansuman yaptı pazartesi kontrole bekliyor. Medica na Hastanesi eren Soner bey eşimin doktoru.kisacasi ilgiden memnun kaldık herkese onerebilirim Ins ilerleyen günlerde faydasını goruruz ameliyatın bizde 0 Sperm karşı doktorumuz şu an önemli olan sizden az da olsa Sperm getirmeye çalışmamız dedi üretimini sağlamaz inş ameliyat bizim için ümit olur..
umutsuzluğa kapılma canm..hangi şehirdesiniz bu nasıl sıraymış..herkes ordamı ameliyat oluyorr..
Gecmis olsun cnm insallah ameliyat tarihiniz sizin icin guzel ve yeni bir baslangic getirir size.En yakin zamanda rabbim kucagina bebek versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?