- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.181
Keşke türkiyeye gelme fırsatınız olsa hem herkese 3-5 gün tatil yapacağız deseniz iyi bir hastanede çabuk çabuk bakılsaniz kimse de duymamış olur.Canim ben yurtisindayim oyuzden burda lanet sistem boyle en basitinden bir kan tahlil sonucunu bile 1 hafta sonra aliyosun bu lanet yer beni delirtiyor artik baksana nasil umutsuz olmayayim
Canim ben yurtisindayim oyuzden burda lanet sistem boyle en basitinden bir kan tahlil sonucunu bile 1 hafta sonra aliyosun bu lanet yer beni delirtiyor artik baksana nasil umutsuz olmayayim
Bende adetimden sonra aralik ayinda cektiricem o kadar korkuyorum ki adet olamicam stresten kesin(
Yok canim keske olsa oyle bir imkan ben isterim ama kendisi istemiyor 1. sebeb is heralde birde akrabalar duysun istemiyolar cunku oraya gelir ameliyat olursak herkes duyar ne bahtsiz bir insanmisin ben yaa.Dun aksam diyoki oyle rahat mutlu bir sekilde olur o acele etcek bisey yok zamani gelince olur hersey
tatlım bende rahım fılmı cektırcem aralık ayında ondan sonra asılama yapacak dr um.. bıde esım ameliyattan 1 hafta sonra beta vırusu kapmıs bogaz enfeksıyonu ateş 39 a kadar cıkıyordu.. antıbıyotık tedavısı serum 10 gunde iyi oldu.. ameliyattan sonra ilk testimizi yapmadan once yıne aynı hastalık 1 hafta yıne tedavı gordu ama ates yıne 39 cıktı.. iyilesince test yaptırdık rakamlar aynıydı bı artıs yoktu pek.. bu arada proxeed plus kullanıyorduk.. dr a sordum bu hastalıgın antıbıyotıgın etkısı varmıdır bu sonuclara dıye pek olmaz dedı.. ve 6 ayı dolana kadar 2 defa daha ateşlendı hemde daha agır ve da uzun artık pensılın tedavısı uygulanıyordu esıme ben dedım kı hıc sperm kalmamıstı ama gnc dekı bayanla konusmustum argınmax i kullan o kaybı telafı eder ve daha da artırır korkma testı yaptır ve yaıma gel gorceksın dedı gercektende oyle olmustu.. yanı ya ates antıbıyotık etkı etmdı spermlere ya da argınmax dusmesıne engel oldu onuda bıılmıyorum.. sen nıye tupe gecmeyı dusunuyorsun canım daha erken deil mi?
kızlar eşim haftaya ameliyat olayım dedi bakalm inşallah hayrlı haberlerle gelirz
Biz de arginmax kullanıyoruz ama henüz daha 1.5 ay falan oldu.Nasıl etki ediyor bilemiyoruz. Benim yaşım 32 olduğu için tüp düşünmüştük ama en az şubat ayına kadar bekleyeceğim.Artık eşime Allah sabır versin :)) bu arada bugün adetimin gecikmesinin 2. günü ve sabah test yaptım negatif çıktı.Bu ay Glifor ilacı kullanmaya başladım.belki o geciktirmiştir.Acaba bu ilacın böyle bir etkisi var mıdır?
Keşke türkiyeye gelme fırsatınız olsa hem herkese 3-5 gün tatil yapacağız deseniz iyi bir hastanede çabuk çabuk bakılsaniz kimse de duymamış olur.
canım ne olur stres yapma elbet zamanı vardır sızde olacaksınız ameliyatınızı.. sen boyle uzersen kendını senın duzenın senın saglıgın bozulacak.. bu arada bıde bakmıssın ameliyata kadar gelir bebek hıc umutsuz olma... herseyın hayırlısı canım..
yani allah korusun ölümcül hasta olunsa sıra beklerken töbe yarabbim nasıl sistem varsa anlayamadım orada.
ahh erkekler.ya ne bieyim inşallah ameliyat olana kadar olur canım.değerler çok mu düşüktü?
Aman karar vermişken hemen olsun.Sonra zaten aylar geçmek bilmiyor.keşke daha erken olsaydı demeyin bizim gibi..
inşallah canım bi gazla ameliyat olmaya karar verdim dedi amabizim teşhis haziranda konmuştu epey vakit kaybettik.
sperm sonucu laborant okumuştu sperm testi normal çıkınca ameliyat olmadı. daha sonra tekrar sperm testi yaptırdık bu defa embriyolog değerlendirince morfoloji%3 hızı nın yavaş olduğu anlaşıldı
Kızlar çok şükür ameliyatı atlattık dün. Gece de hastanede kaldık serum ağrı kesici antibiyotik verdiler ameliyat sonrası serum içine katarak. . Doktor isterseniz çıkın isterseniz kalın dedi ben yan etkilerini de duymuştum istemedim hem eşim yerinde durmaz şimdi ilk günden sorun çıkmasın diye kaldık .gittiğimizde boş oda olmadığı için bize suit oda vermişlerdi hastane odası 5 yıldızlı oteli aratmiyordu. Neyse baya ilgililerin de. Hemşireler dakka basi gelip kontrol ediyo ru. Gece bile 4-5kere gelip nabız tansiyon ateş ölçüler agri kesici verdiler serum. Doktor bey ameliyat bittikten 1 saat içinde Odamıza geldi bizimle çok güzel konuştu dün akşam gösteren çıkana kadar doktor bile 3 kez geldi eşimin yanına. Sabah da taburcu etmek için gelip doktor pansuman yaptı pazartesi kontrole bekliyor. Medica na Hastanesi eren Soner bey eşimin doktoru.kisacasi ilgiden memnun kaldık herkese onerebilirim Ins ilerleyen günlerde faydasını goruruz ameliyatın bizde 0 Sperm karşı doktorumuz şu an önemli olan sizden az da olsa Sperm getirmeye çalışmamız dedi üretimini sağlamaz inş ameliyat bizim için ümit olur..
kızlar eşim haftaya ameliyat olayım dedi bakalm inşallah hayrlı haberlerle gelirz
GÜNAYDIN CANM..Geçmiş olsun..iİLK ADIMI ATTINIZ İNŞALLAH HAYIRLI İLE FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ...
canım ameliyatınızı olun biz gecen cuma olduk en azından ballar mallar veriyorsam içim rahat 3-4 ay sonra sperm testinde farkı görebilme umudumuz var. daha oncesinde caksır otlu bal veriyordum kecı boynuzu kuru ıcırmeye baslamıstım ama en azından şimdi daha fazydasını goreceğiz diye ümit ediyorum. ameliyat çok kolaymış, ben en cok narkozdan korkuyordum , hıc korkulacak bırsey değilmilş. çok sukur atlattık . bızım de ılk evlendıgımız aylarda agrı oldugu için doktora gıtmıstık o zmana varıkosel dedı doktor cocuk dusunursenız 1 yıl olmazsa gel kontrol edelim dedi, ahh keske o zaman olsaymıs , neyse nasip boyleymıs.
canım ameliyatınızı olun biz gecen cuma olduk en azından ballar mallar veriyorsam içim rahat 3-4 ay sonra sperm testinde farkı görebilme umudumuz var. daha oncesinde caksır otlu bal veriyordum kecı boynuzu kuru ıcırmeye baslamıstım ama en azından şimdi daha fazydasını goreceğiz diye ümit ediyorum. ameliyat çok kolaymış, ben en cok narkozdan korkuyordum , hıc korkulacak bırsey değilmilş. çok sukur atlattık . bızım de ılk evlendıgımız aylarda agrı oldugu için doktora gıtmıstık o zmana varıkosel dedı doktor cocuk dusunursenız 1 yıl olmazsa gel kontrol edelim dedi, ahh keske o zaman olsaymıs , neyse nasip boyleymıs.
geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda düzelir eşinde güzel haberlerini alırız
valla ameliyat kelimesi bile beni korkutuyor hayrlısı bakalm. bi doktor mikro cerrahi yöntemle yaparım ameliyatı demiş. yani bi aletle içeri girecekmiş kesmeyecekmiş.
sizin ameliyat nasıldı kaç dikiş vardı?
canım ameliyatınızın iyi geçmesine sevindim.
inşallah sperm testinde güzel sonuçlar görürsünüz.
bizim kromozon analizi sonuçlarımızda iyi çıktı.hormonlarda da bir sıkıntı yok.yarın öğlen randevumuz var.bakalım bize ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?