Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ben yurtisindayim oyuzden burda lanet sistem boyle en basitinden bir kan tahlil sonucunu bile 1 hafta sonra aliyosun bu lanet yer beni delirtiyor artik baksana nasil umutsuz olmayayim
Keşke türkiyeye gelme fırsatınız olsa hem herkese 3-5 gün tatil yapacağız deseniz iyi bir hastanede çabuk çabuk bakılsaniz kimse de duymamış olur.

Canim ben yurtisindayim oyuzden burda lanet sistem boyle en basitinden bir kan tahlil sonucunu bile 1 hafta sonra aliyosun bu lanet yer beni delirtiyor artik baksana nasil umutsuz olmayayim

canım ne olur stres yapma elbet zamanı vardır sızde olacaksınız ameliyatınızı.. sen boyle uzersen kendını senın duzenın senın saglıgın bozulacak.. bu arada bıde bakmıssın ameliyata kadar gelir bebek hıc umutsuz olma... herseyın hayırlısı canım..

yani allah korusun ölümcül hasta olunsa sıra beklerken töbe yarabbim nasıl sistem varsa anlayamadım orada.
ahh erkekler.ya ne bieyim inşallah ameliyat olana kadar olur canım.değerler çok mu düşüktü?

kızlar eşim haftaya ameliyat olayım dedi bakalm inşallah hayrlı haberlerle gelirz

Biz de arginmax kullanıyoruz ama henüz daha 1.5 ay falan oldu.Nasıl etki ediyor bilemiyoruz. Benim yaşım 32 olduğu için tüp düşünmüştük ama en az şubat ayına kadar bekleyeceğim.Artık eşime Allah sabır versin :)) bu arada bugün adetimin gecikmesinin 2. günü ve sabah test yaptım negatif çıktı.Bu ay Glifor ilacı kullanmaya başladım.belki o geciktirmiştir.Acaba bu ilacın böyle bir etkisi var mıdır?

Canim bana gnc de yetkili bayan 1 ay kullanimda bile artis olur test yapin gorun demisti ama ben pek inanamadim bi bucuk ay sonunda test yaptik kadin dogru soylemis :) insallah sizde iyi sonuclar alirsiniz ama esim antioksidan da kullaniyordu.. benimde yasim 32 tupten once asilama denicez olmazsa yaza tup yaptiririz heralde.. kullandigin ilac hakkinda bi bilgim yok canim..

Keşke türkiyeye gelme fırsatınız olsa hem herkese 3-5 gün tatil yapacağız deseniz iyi bir hastanede çabuk çabuk bakılsaniz kimse de duymamış olur.

Keske oyle birsey olsa hem ailemide cok ozledim bu yaz gidiyorum gel beraber gidelim diyorum ona bile gelmek istemiyor.Zaten bu gidisle korkarim bize sira yaza dogru gelcek

Canim elimde degil ya yapamiyorum lanet olsunEn azindan ameliyat olsakta yine bebek olmasa bile bi harekete gecilir ne bileyim tuptur asidir biseyler denerim boyle eli kolu bagli oturuyorum resmen.Zaten bende stresten iyiyim denilmez migren hastasi oldum durduk yere dusunmekten ruyalarimda bile surekli kabuslar goruyorum stresli uyudugum icin.Keske oyle birsey olsa da hamile kalsam bir de sanki cok umutlanacak bir haldeymisiz gibi her ay kendimi psikolajik hamile hissediyorum sonrasi malum cokuntu resmen

yani allah korusun ölümcül hasta olunsa sıra beklerken töbe yarabbim nasıl sistem varsa anlayamadım orada.
ahh erkekler.ya ne bieyim inşallah ameliyat olana kadar olur canım.değerler çok mu düşüktü?

Gercekten oyle ama cnm Allah korusunda burda adami oldururler baska bisey degil.Insallah o zamana kadar olur ama gercekci de olmak lazim be guzelim.3 test oldu ilki 6-4-2 milyon cikti sonuclar dusuk hem hizi hem kalitesi hersey kotu zaten doktor diyo beklemeyin gelisme olcak diye asi yaptirin dedi direk acimasizca artsa bile yetmez hamile kalmana 15 sene ugrasabilirsin diyo hic aklimdan cikmiyor bu sozler.Iste asi deniyecegim ama simdiye kadar ameliyat olur tedavide yanit vermezse asi yaptiririm diyordum ama halen bekliyorum.Kocanin umrunda degil zaten beklmek o ayri bir sinir,kaynana bi yandan deli eder gelde sen delirme arkadas offf Allahim offffffffff

Aman karar vermişken hemen olsun.Sonra zaten aylar geçmek bilmiyor.keşke daha erken olsaydı demeyin bizim gibi..

inşallah canım bi gazla ameliyat olmaya karar verdim dedi ama bizim teşhis haziranda konmuştu epey vakit kaybettik.
sperm sonucu laborant okumuştu sperm testi normal çıkınca ameliyat olmadı. daha sonra tekrar sperm testi yaptırdık bu defa embriyolog değerlendirince morfoloji%3 hızı nın yavaş olduğu anlaşıldı

canım ameliyatınızı olun biz gecen cuma olduk en azından ballar mallar veriyorsam içim rahat 3-4 ay sonra sperm testinde farkı görebilme umudumuz var. daha oncesinde caksır otlu bal veriyordum kecı boynuzu kuru ıcırmeye baslamıstım ama en azından şimdi daha fazydasını goreceğiz diye ümit ediyorum. ameliyat çok kolaymış, ben en cok narkozdan korkuyordum , hıc korkulacak bırsey değilmilş. çok sukur atlattık . bızım de ılk evlendıgımız aylarda agrı oldugu için doktora gıtmıstık o zmana varıkosel dedı doktor cocuk dusunursenız 1 yıl olmazsa gel kontrol edelim dedi, ahh keske o zaman olsaymıs , neyse nasip boyleymıs.

GÜNAYDIN CANM..Geçmiş olsun..iİLK ADIMI ATTINIZ İNŞALLAH HAYIRLI İLE FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ...

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

GÜNAYDIN CANM..Geçmiş olsun..iİLK ADIMI ATTINIZ İNŞALLAH HAYIRLI İLE FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ...

sağol canım. inş . kısa sürede faydasını görürüz. eşimde umutlanmaya başladı gibi hissediyorum bu aralar verdiğim kürlere sesini çıkarmadan içiyor, geçen haftalar kavga döğüşle geçiyordu istemiyordu içmiyordu , sanırım şimdi kendi de merak ediyor acaba artış olacak mı diye. bizim işimiz çok zor 0 sperm tüp bebek umudu bile yok denecek kadar az . çok merak ediyorum inş. ameliyat faydalı olur . bu hafta maaş alayım haftasonu arginmax da alacağım inş eşime.
haftasonu komsumu bebeğiyle gordum içim burkuldu ya bizim hiç olmazsa diye

geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda düzelir eşinde güzel haberlerini alırız

valla ameliyat kelimesi bile beni korkutuyor hayrlısı bakalm. bi doktor mikro cerrahi yöntemle yaparım ameliyatı demiş. yani bi aletle içeri girecekmiş kesmeyecekmiş.

sizin ameliyat nasıldı kaç dikiş vardı?

hormon sonuçlarımız çıkmıştı, kromozon analizinin sonucunu bekliyorduk az önce hocayla görüştük.
onun sonucuda çıkmış.hiçbir sıkıntı yok.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı da yok :)))))
hoca yüzyüze görüşelim dedi.yarın saat 12:00 de randevumuz bakalım ne diyecek.
yarın nasıl olcak yaaaa?????

canım ameliyatınızın iyi geçmesine sevindim.
inşallah sperm testinde güzel sonuçlar görürsünüz.
bizim kromozon analizi sonuçlarımızda iyi çıktı.hormonlarda da bir sıkıntı yok.yarın öğlen randevumuz var.bakalım bize ne diyecek.

canım bizim varikosel ileri derceydi ve çift taraflıydı. eşim içten içe o kadar stres yapmıştı ki inan geçen hafta surekli kavga ediyorduk her dediğime bagırıyordu resmen birbirimize giriyorduk. narkozdan cok korkuyorduk uyanamama durumu varmıs da falan da filan . ameliyat sonrası agrısı cok olur aylarca gecmez dıye. o kadar siteden yazılar okumustum ki her ıhtımali duşunuyorduk.
ama ameliyata gittik girmeden bir suru kan aldılar sabah tahlıler falan yapıldı narkoz yapan doktor geldi kontrol etti, kagıtlar doldurdu su hastalık var mı bu varmı aılede varmı dıye sorular sordu sonra gıttı. hemsıre ve hasta bakıcı geldı 10 gıbı sedyeye yaztırdılar cesaret ıgnesı yaptılar eşim birden gulmeye basladı sarhos gıbı oldu ciddi olan sinirli olan eşim birde komik bir adam oldu, gule gule ameliyat haneye gitti sonra kapılar kapandı ben odamıza cıktım basladım yasin okumaya ALAHIM sen yardım et kus gibi hafif olsun gecsın diye..
sonra 12 olmadan ameliyat hanenin onune gittim ki tam eşimi cıkarıyorlar demesin mi daha baslamadı mı ameliyat, bitti bile dedim diyoki narkoz bile yapmadılar dusun hiç hatırlamıyor bile :) hiç bir şey anlamamış zaten cesaret ıgnesi kafasını baya oyalamıştı yani narkoz da oyle bir kaç saat uyanamaz dıye birşey değilmiş odaya cıktım 3 e kadar ne bısey ıctı ne yedı sonra corba ıle hosaf verdıler doktor sadece bunları yesın dedı sımdılık.
o gun boyunca damardan antıbıyotık ve agrı kesıcı verdıler aksam sersemlıgı uzerinden gıtmıstı.
1,5 cm boyutunda kasıklarında 2 cızgı vardı mıkro cerrahı ıle oldu. medicanada eren soner beye oldu ameliyat eşim memenun kaldı
şimdi de bole sunnetlıymıs gıbı yuruyor. sabah dedım ki agrın mı var yok ılk gunler dıkkat edıyorum diyo :)

sagol canım, sizin sonuclarınıza da cok sevindim :) hadi gecmıs olsun varikosel varsa ameliyat cok kolaydı gecıkmeden yapın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…