Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim bugun kontrole gitti kızlar sıcağı sıcagına size herseyı anlatayım bilgi olsun. doktor pansuman sonrası 5,5-6 ay sonra sperm testine gel demiş. ılac vermemıs herhangı bir ıyılesme yoksa heralde ona gore vercekmiş ılaç .arada kafana takılan bırsey olursa hemen gel demıs arayabılırsın de demış.

ya bişe sorucam kızlar esimin ultrason cektırmesı lazım çapada 6 ay sonrasına gun verdıler sız nerelerde kaca cektırdınız ve devlette gıdınce hemen cekıyolarmı yoksa sonrasına randevumu verıyorlar

çok sevindim :)
sonuçlar temiz çıktığına göre korkulacak bişey yok yarın rahat rahat gidin görüşmeye:)
ewet zaten 6 ay sonra düzelme oluyo genellikle.bu sürede keçi boynuzu kürünü ihmal etmeyin çok çok faydası oluyo.
ya bişe sorucam kızlar esimin ultrason cektırmesı lazım çapada 6 ay sonrasına gun verdıler sız nerelerde kaca cektırdınız ve devlette gıdınce hemen cekıyolarmı yoksa sonrasına randevumu verıyorlar

benim eşim devlet hastanesinde hemen çektirmişti.6 ay neymiş öylee...

eveet kızlar yarın eşim sperm tahlili yaptıracak.1 yılın sonunda sayı kaç olmuş çok merak ediyorum.inşallah düşüş olmamıştır.dualarınıza ihtiyacım var heyecan dorukta:)

eee işte orası çapa orada oyle dıger devletler cekıyosa oralara gıderız olmazsa artık ozele gıderız
eveet kızlar yarın eşim sperm tahlili yaptıracak.1 yılın sonunda sayı kaç olmuş çok merak ediyorum.inşallah düşüş olmamıştır.dualarınıza ihtiyacım var heyecan dorukta:)

hadi bakalım hayırlısı olsun ne zor o tahlıle gondermek eslerı

dualerımız sizinle canım inşallah bu haftanın güzel haberlerinden birini senden alırız yarın ..

canım inş. yarın senden de güzel bir haber bekliyoruz :)

eee işte orası çapa orada oyle dıger devletler cekıyosa oralara gıderız olmazsa artık ozele gıderız

hadi bakalım hayırlısı olsun ne zor o tahlıle gondermek eslerı

6 ay önce yaptırmıştık en son.aslında biz sonucu görmeye pek cesaret edemiyoruz o yüzden bu kadar oyalandık.artık ne yapalım korkunun ecele faydası yok.

ewet zaten 6 ay sonra düzelme oluyo genellikle.bu sürede keçi boynuzu kürünü ihmal etmeyin çok çok faydası oluyo.
canım sabah caksır suyu içiyor ac karnına 2 gundur basladı arı sutu bal polen propolis karısımı yıyor.
yemeklerden sonra caksır otu bal karısımı yıyor.
akşam yatmadan kecı boynuzu kürü ve arı sutu bal polen propolis yıyor.
ama kecı boynuzu bitmiş almam lazım ..

ayyy canım yaaa saol.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı yok.ama bizde 0 sperm.artık varikoseldendir diye düşünüyorum.inşallah ulaşcaz spermlere.

bizim sıkıntımız aynı şekilde yaaa, yazdıklarını bir heyecanla okuyorum valla.
acaba ne oldu ne dedi doktorları diye.
sabır ve umut dolu bi 6 ay geçirin inşallah.sonucu mükemmel olsun.yaza hamile gir inşallah canım.

canım hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun.dularımız seninle.rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.

inşallah bunların faydasını alacaksınız canım.rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.kolay şeyler yaşamıyoruz.
ayyy canım yaaa saol.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı yok.ama bizde 0 sperm.artık varikoseldendir diye düşünüyorum.inşallah ulaşcaz spermlere.

canım hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun.dularımız seninle.rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.

amin tatlım amin inşallah.sperm çıkışı olursa tüp bebekte ya da aşılamada şans yükselir tatlım.
ki inşallah bunların hiç birine gerek kalmadn normal yolla gelir bebeğin:)

canım benim yarın inş güzel haberlerle gelirsin merakla bekleyeceğim sonucunuzu...

Dualarımız seninle......sizin değerleriniz bir çok kişi için referans olacak.Biz de 1 sene dolunca(şubat ayında) duruma göre nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Merakla bekliyoruz.

Ayy ağzından bal dalıyor canım hepimiz inşallah yaza hamile gireriz.

Malesef bugün regl oldum.Çok da ümitlenmiştim ama bu sefer hiç moralimi bozmayacağım. Eşim için üzülmeyeceğim bu sefer.O elinden geleni yapıyor çünkü ." Vermeyince mabud neylesin mahmut" diyor .Böyle söyleyince içim sızlıyor, kendimden utanıyorum. onların elinde olan bir şey olsaydı ,ne yapar eder bi çaresini bulurdu.Canım kocama bu sefer bunu yapmayacağım.gayet umutlu ,neşeli davranacağım.

canım benim yarın inş güzel haberlerle gelirsin merakla bekleyeceğim sonucunuzu...
inşallah tatlım bugün sabah olurmu ki:))

çok saol cnm. kimse bizim kadar beklemez inşallah 1 yıl hiçte az değil.ölücem meraktan :))

anladım canım geçmiş olsun. benim eşimde mikro cerrahi ile olacak sanırım. inşallah tez zamanda alırz güzel haberleri.kaç ay sonra sperm testi vereceksınız tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…