- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.641
Arkadaşlar yeniden merhaba aranızda aşılama yaptıran var mı? Varikosel ameliyatı olmadan aşılamanın faydası olur muydu ameliyat olmadan da aşılama yapıyorlarmı?
hmm yani açık ameliyat oldunuz...mikro cerrahi yöntem demek mikroskopla yapılan ameliyat demek oluyor canım yani mercekle falan damarlar gözlem yapılarak ameliyat yapıyorlar fakat açık ameliyatta doktor gözle görebildiği kadarını ameliyat ediyor canım yani mikroskopla yapılan ameliyatta damarların gözden kaçma ihtimali nerdeyse sıfır...
canm pekı kımyasal gebelık gecrdınmı hıc
Arkadaşlar yeniden merhaba aranızda aşılama yaptıran var mı? Varikosel ameliyatı olmadan aşılamanın faydası olur muydu ameliyat olmadan da aşılama yapıyorlarmı?
maalesef bi de kıskançlıkla suçlanıyoruz bi de sabırsızlıkla.bu durumu yaşamayan birinin beni anlamasını beklemiyorum.abarttığımı düşünenler var bi de kendileri yaşamadılar ya dışardan konuşmak rahat geliyor.eşim de ameliyat sonrası stresli asabi o da anlayışsız davranıyor
canım benim doktorum aşılama yapalım dedi.
eşimin doktoru ise yaşınız genç ameliyattan sonra değerlerin değişme ihtimalı var. ameliyattan 3 ay sonra hamile kalan hastalarım oldu. aşılama hem sizi strese sokar hem de maddi anlamda yıpratır dedi.
bizim bu adetle 2. ayımız olacak. ama ben her adette üzülüyorum olmadı diye.
eşimde kızıyo bana . ameliyattan önce aşılam yaptıralım ondan sonra ameliyat olayım demişti.
ben de aşılama tutmazsa daha toparlanamam demiştim. hala doğal yollardan hamile kalmayı umut ediyorum.
onu bende araştırdım ama net bir şey bulamadım. inşallah doğru bi karar vermişimdir
kızlar ben ıkı kere kımyasal gebelık bıde bos gebelık gecrdım benm gbı olan varmı genetık test yaptrdım ıcım ıcımı yedım resmen acaba bendemı sorun var esım bosunamı amelıyat oldu acaba kafayı yıycem bide doktor hemen arastralım dedı içime suphe dustu
bana kmse cvb vermıyo
Canim stres yapma gecen yil bende bos gebelik yasadim esimin durumunu sonra ogrendik.cok kisi yasiyor illa sorun cikacak sende diye birsey yok ben yasadigimi esimede baglamadim nasip dedim sen kendini uzme esinin ameliyat olmasida kendindeki sorundan sende bisey cikip cikmamasi onu degistirmez ki sen dusunme boyle insallah hersey yolunda girer sen iyi dusun rabbim yardim eder.
canm esının morfolojısı nasıl benmkınde sadece hız ve sayıda problem var kafamda hep dusunce var napayım yaa
Canim ya ne desemki daha yeni biraz kendine gelebilmis biri olarak biliyorum ki oncelikle rabbim beterinden korusun ama bu dusunce ve hislerde hicbirseye benzemiyor insanin kafasindaki acabalari hicbir dusunce teselli etmiyor.esimin degerleri canim ameliyat oncesi cok dalgaliydi gerci sonrasida ayni ama :) tatlim bizim ileri hiz cok dusuk suan ve ameliyat sonrasi donem cok iyi gecmedi bilmiyorum ameliyat sonrasi hamile kalan degerleri duzelen cok insan var umarim bizimkide iyilesir okadar uzunki gecen zamanda yasadiklarimiz insallah onumuzdeki ay test yaptircaz iyi sonuclar olurda paylasirim canim.
canm senın esın ne zaman amelıyat oldu suda bı gercek amelıyattan sonra hamıle kalma sansı daha fazla daha onceden test yaptınız pekı bızde subatın 12snde test yapcaz bakalım tam 3 ay doluyo ozaman
]Varikosel ameliyat tarihleri
delinefsim= 14 eylül 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013
minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
adzeynep= 12 kasım 2012
kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..
ayseeem= 29 eylül 2012
merinos1= 4 şubat 2013
hykd = 15 nisan 2013
mariel= 30 temmuz 2013
gupse34 =24 Eylül 2013
su828 = 25 eylül
eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..
dildildem=30 nisan 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
leman24= 15 ekim 2013..
EsRa1982 =14 Kasım 2013
nazende88 =12 kasım 2013
sefcn =13 haziran 2013
Herseyguzelolcak=22 kasım 2013
arzugursel54= 11 kasım 2013
noninoni=22 Kasım 2013
evlimutlu44 =29 kasım 2013
kelesdilek = 25 kasım 2013
btd08=7 Aralık 2013
arzugursel54 = 11 kasım 2013 *****hamile ....
feelcrying= 14 ocak 2014
gldrn = 5 kasım 2013
optimist3 =8 ekim 2013
umutsuzvakalar =19 ekim 2013
merhaba canım biz ameliyattan 4 ay önce aşılama yaptırdık tutmadı onun için ameliyata karar vermiştik zaten şimdi ameliyat olalı 9 ay oldu 6 aydır da ilaç kullanıyor 3 gün önce 2. aşılamamı oldum şimdi beklemedeyim ama eşimde sperm sayısı git gide düşük çıkıyor morfoloji ve hızlı ilerlemede de bi iyileşme olmadı doktor çok ümitli konuşmadı olmassa 3. aşılama denemeyelim tüp bebek denensin ddi...
Tutmazki yaptirsaniz da cok zor belki ayni seyi bende yasadim doktor yapalim dedi tabi paara alcak ya kimin umurunda esimde illahi yaptir dedi yaaa dedim sana soylemesi kolay dedim sen once bir ameliyatini ol baktik duzelmiyor ondan sonra dedim.Offf yaaa zaten adet te olacagim kocanin bogazini skasim geliyor kasiklarimda hafif batmalar basladi her ayki gibi gelecek iste yine belli
bana kmse cvb vermıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?