Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar yeniden merhaba aranızda aşılama yaptıran var mı? Varikosel ameliyatı olmadan aşılamanın faydası olur muydu ameliyat olmadan da aşılama yapıyorlarmı?

canım benim doktorum aşılama yapalım dedi.

eşimin doktoru ise yaşınız genç ameliyattan sonra değerlerin değişme ihtimalı var. ameliyattan 3 ay sonra hamile kalan hastalarım oldu. aşılama hem sizi strese sokar hem de maddi anlamda yıpratır dedi.

bizim bu adetle 2. ayımız olacak. ama ben her adette üzülüyorum olmadı diye.

eşimde kızıyo bana . ameliyattan önce aşılam yaptıralım ondan sonra ameliyat olayım demişti.

ben de aşılama tutmazsa daha toparlanamam demiştim. hala doğal yollardan hamile kalmayı umut ediyorum.

onu bende araştırdım ama net bir şey bulamadım. inşallah doğru bi karar vermişimdir

anladım canım doktor elle ve ultrasonla muayene edip tespit etmişti. varıkoseli.

acaba sperm testi yaptırırken tekrar mı muayene olsa eşim?

Arkadaşlar yeniden merhaba aranızda aşılama yaptıran var mı? Varikosel ameliyatı olmadan aşılamanın faydası olur muydu ameliyat olmadan da aşılama yapıyorlarmı?

merhaba canım biz ameliyattan 4 ay önce aşılama yaptırdık tutmadı onun için ameliyata karar vermiştik zaten şimdi ameliyat olalı 9 ay oldu 6 aydır da ilaç kullanıyor 3 gün önce 2. aşılamamı oldum şimdi beklemedeyim ama eşimde sperm sayısı git gide düşük çıkıyor morfoloji ve hızlı ilerlemede de bi iyileşme olmadı doktor çok ümitli konuşmadı olmassa 3. aşılama denemeyelim tüp bebek denensin ddi...

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

btd08=7 Aralık 2013

arzugursel54 = 11 kasım 2013 *****hamile ....

feelcrying= 14 ocak 2014

gldrn = 5 kasım 2013

optimist3 =8 ekim 2013

umutsuzvakalar =19 ekim 2013

Seremcem =23 kasım 2013

sorma valla bana demisti ki misafirlige gitmek istemiyorum cunku gidecegimiz kisilller ne zaman beni gorse bebek lafi ediyorlar.bana sen kiskancsin dedigin de bu lafi bari sen deme sen de oglundan sonra kizin icin 7 sene ugrasmissin beni en iyi anlaman gereken kisisin ama dogru sen bile anlayamazsin ki beni en azindan bir cocugun varmis oglun varmis demistim ve uzuntuden hasta olmustum o gun.Esime desem anasini korur abartma sende diye azarlar.Anlamiyorum benim bir sorunum olsa esim beni suclamasin kotu hissetmesin benden dolayi cocugumuz olmuyor diye sahsen el ustunde tutardim bir dedgini iki etmez moral vermeye calisirdim bilmiyorum ben mi yanlisim soyleyin.Ama is erkeklere gelince bir azar bir vurdumduymazliktir gidiyor,lafini bile edemiyorum bak haftaya ameliyat olcak konusturtturmuyor bile lafi hemen kapatiyor.Zaten zor bir durum bize katlaniyorlar demiyolar ters tepiyor niyeyse ama birgun ben de fena patliyacagim olan o olacak gercekten bazen sabrimi tasiriyor.

Tutmazki yaptirsaniz da cok zor belki ayni seyi bende yasadim doktor yapalim dedi tabi paara alcak ya kimin umurunda esimde illahi yaptir dedi yaaa dedim sana soylemesi kolay dedim sen once bir ameliyatini ol baktik duzelmiyor ondan sonra dedim.Offf yaaa zaten adet te olacagim kocanin bogazini skasim geliyor kasiklarimda hafif batmalar basladi her ayki gibi gelecek iste yine belli

Son düzenleme:

bana kmse cvb vermıyo

bana kmse cvb vermıyo

Canim stres yapma gecen yil bende bos gebelik yasadim esimin durumunu sonra ogrendik.cok kisi yasiyor illa sorun cikacak sende diye birsey yok ben yasadigimi esimede baglamadim nasip dedim sen kendini uzme esinin ameliyat olmasida kendindeki sorundan sende bisey cikip cikmamasi onu degistirmez ki sen dusunme boyle insallah hersey yolunda girer sen iyi dusun rabbim yardim eder.

canm esının morfolojısı nasıl benmkınde sadece hız ve sayıda problem var kafamda hep dusunce var napayım yaa

canm esının morfolojısı nasıl benmkınde sadece hız ve sayıda problem var kafamda hep dusunce var napayım yaa

Canim ya ne desemki daha yeni biraz kendine gelebilmis biri olarak biliyorum ki oncelikle rabbim beterinden korusun ama bu dusunce ve hislerde hicbirseye benzemiyor insanin kafasindaki acabalari hicbir dusunce teselli etmiyor.esimin degerleri canim ameliyat oncesi cok dalgaliydi gerci sonrasida ayni ama :) tatlim bizim ileri hiz cok dusuk suan ve ameliyat sonrasi donem cok iyi gecmedi bilmiyorum ameliyat sonrasi hamile kalan degerleri duzelen cok insan var umarim bizimkide iyilesir okadar uzunki gecen zamanda yasadiklarimiz insallah onumuzdeki ay test yaptircaz iyi sonuclar olurda paylasirim canim.

canm senın esın ne zaman amelıyat oldu suda bı gercek amelıyattan sonra hamıle kalma sansı daha fazla daha onceden test yaptınız pekı bızde subatın 12snde test yapcaz bakalım tam 3 ay doluyo ozaman

canm senın esın ne zaman amelıyat oldu suda bı gercek amelıyattan sonra hamıle kalma sansı daha fazla daha onceden test yaptınız pekı bızde subatın 12snde test yapcaz bakalım tam 3 ay doluyo ozaman

Canim bizim 6 ayi gecti.Ben hayirlisi diyorum canim insallah sizin degerleriniz kat kat artar.herkesinki farkli oluyor zamana birakmak lazim.sende kafanda hic kurma herseyde oldugu gibi bundada en buyuk dusman stres insallah hersey guzel olur.

Gecen sen kadinin biri bana kahve fali bakmisti sen cocuk istiyorsun ama simdi olmucak 1.5 yil sonra cocugun olcak demisti onu hatirladim simdi 1 yil oldu nerdeyse kadin bana bakali ameliyattan 6 ay sonrasi 1.5 yil oluyor ayy insallah oyle olur ..Fala inanmam gunahta aslinda ama iste ya tutarsa hesabi insallah tutar Kasiklarimda batmalar var birde.:18::18:

Bir de birde guzel bir haberim var yakinda bir market var orda keciboynuzu gormus kaynanama demistim turk bakklainda varmidir yaa nerden bulcam diye ameliyat hakkinda konusuyorduk dediki surdaki markette var halbuki 5 dakika oncede oraya ugramistik dedim neden soylemedin aklima gelmedi diyor hayret birsey yaa ben keciboynuzu diye kendimi paraliyorum kadindaki rahatliga bak soyleme zahmeti bile gormemis.Ama ona ragmen oldugu icin cok sevindimm ustelik ordaki yeni yil urunudur de iyi bir market kac paraysa alacagim valla dedim umrumda degil

Son düzenleme:

Canım bizimki de 1 ay,düzenleyebilirsen sevinirim

Ya kizlar kafam oyle karışık ki. Biz gecen sene subat ayinda ameliyat olduk. Sonra degerler bi arttı b dustu. Ekim ayinda toplam sayi 18 milyon hareketlilik yuzde 14 mirfoloji yüzde 2 idi.esim doktoruna bunları gosterdiginda ona nolvadex d diye bi ilac verdi.uc ay sonra test yap dedi ama biz tup bebek için memorialde tes yaptirdik aralık sonu ve sayi 53 milyon +4 ileri hiz 0 ve morfoloji yuzde 1 . Yani sayi yukseldi ama hiz ve morf. Dustu. Biz bu ay sonunda tup tedavisine baslayacaktik acaba biraz daha mi beklesek. Grip oldum ecde yatıyorum acaba tedaviyi etkiler mi. Esimin doktoru sayıları costuracagiz demis ama diğerleri dusuyor. Yasim 32 daha ne kadar bekleyebilirim ki.

Ya kizlar kafam oyle karışık ki. Biz gecen sene subat ayinda ameliyat olduk. Sonra degerler bi arttı b dustu. Ekim ayinda toplam sayi 18 milyon hareketlilik yuzde 14 mirfoloji yüzde 2 idi.esim doktoruna bunları gosterdiginda ona nolvadex d diye bi ilac verdi.uc ay sonra test yap dedi ama biz tup bebek için memorialde tes yaptirdik aralık sonu ve sayi 53 milyon +4 ileri hiz 0 ve morfoloji yuzde 1 . Yani sayi yukseldi ama hiz ve morf. Dustu. Biz bu ay sonunda tup tedavisine baslayacaktik acaba biraz daha mi beklesek. Grip oldum ecde yatıyorum acaba tedaviyi etkiler mi. Esimin doktoru sayıları costuracagiz demis ama diğerleri dusuyor. Yasim 32 daha ne kadar bekleyebilirim ki.

hayırlısı olsun canım morfoloji ve ileri hız kaçtı sizde? inşallah hiç gerek kalmaz diğer işlemlere ne zaman adet olman gerekıyor?

benimde içim içimi yiyordu canım keşke yaptrsaydım diye çok sevindim. peki canm bize doktor 3 ay sonra teste gelin dedi.

sonuçlarda artış varsa yine bekleyecek miyiz? yoksa artış olunca mı aşılama yapılıyo? aşılama yaptırmak için ne kadar beklmek lazım??

bana kmse cvb vermıyo

canım bu kimyasal ve boş gebelik arasındaki fark ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…