- 27 Şubat 2013
- 14.738
- 42.089
- 798
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.781
canım biz iki kere aşılama yaptık ameliyat öncesi fakat tutmadı, kimsede yönlendirmedi, tüp bebek için 3 yılı doldurmamız gerekiyordu bu yüzden bekleme süresinde ameliyatı oldu eşim, spermde sıkıntı varsa aşılama şansı zaten az iyice azalıyor sen bilirsin, eşimde cuma günü test verecek, 4 ayımız doluyor, ama iki aydır adet günlerim gecikiyor, iki aydır hamileyim diye heyecan yapıyorum, 26 günde bir olurken 29. ve 30. gün oldum, ama malesef hatta suanda hastayım,folik asite başladım iki aydır belkide ondan günlerim değişti, eşim cuma test versin bende pazartesi doktora gidicem adetin 10. günü yumurta takibi yaptırmak istiyorum, çatlıyormu çatlamıyormu bilemiyorum test yapmama rağmen, cümlemiz hakkında hayırlısı bakalım.
doğru orası öyle biz ilçede yaşıyoruz.il merkezine gidicez.doktor ilaç yazabilir bi de benim kontrolümde 27 ocak. git gel yapmayalım diye cnm...
canım öncelikle çok geçmiş olsun .. üzme kendini bukadar Allah daha beterlerinden saklasın en azından umud verecek birşeylerimiz var bizim komşu gecende tüp bebek tedavisine başlayacaktı kızdan yumurta almışlar fakat erkekte hiç sprem bulamamışlar . inan bunları duyunca hamd ediyorsun.. varikosel zor bır amelıyat degılmıs bızım doktorumuz bıze bu amelıyatın unıversıtede elimize verdikleri ilk ameliyat demıstı kolay olduğundan bahsettı yani.. eşine ameliyattan sonra cok ıyı bak bize 1 ay hıc agır bir şey kaldırmasın dedı. valla alışverıs yapardık poşetlerı hep ben taşırdım. bizim aile büyüklerimiz bol bol et tüketsin demişti :)) emin ol biz stres olup bunu onlara yansıtırsak onlarda stres oluyor ve bu spermlerı etkılıyor . rahatken verdıgı test sonucunda %20lerden olan ileri hareketli spermi varkısel haberını alıp benim strese gırıp bunuda eşime yansıtmamdan dolayı %6lara kadar düşmüştü.. rahat olun ınsallah
bu bilgileri paylaşman çok işime yaradı canım,ameliyatta ve sonrasında neler olabileceğini öğrenmiş oldum.Bize inşallah doktor aşılama der kızlar ameliyata gerek kalmaz inşallah..sperm testine kadar keçiboynuzu özü yedirmeyi düşünüyorum
varikosel ameliyatında damarı almazlar sadece bağlarlar
Cok sagolun kizlar Allah razi olsun.sabah 9.30 da hastanedeydik cunku o saatte orda olmamizi istediler 11.30ta ameliyata alcaz dediler taaa 1.30 ta girdi ameliyata 1 saat surdu ameliyat.Sabahleyin ben stresten kustum mideme agrilar girdi esime soylemedim tabiki uyandigimiz gibi gittik onun ac olmasi lazimdi bende yemedim birsey iyice hasta oldum midemden halsizlik grip oluyorum galiba cok kotu bir haldeyim kizlar basim falan catliyor.Neyse esimi gozetim odasinda tuttular ameliyattan sonra o surede gostermediler sonra gorduk nasil onu oyle gorunce sanki etlerimi yerinden siyirdilar butun vucudum agriyor sanki ben ameliyat oldum gecede uyuyamadiim ben ondan boyle oldum sanirim bir de ac karnina aksam eve 6.30ta geldik sadece agri kesici verdi doktor ben sayiyi arttirici bisey verin dedim ama vermedi hayir dedim ameliyat basarili ama cok birsey bekleme dedi bana yine o yuzden bende yine sevinc birse yok3 ay sonra tahlil yapcaklar ozaman belli olur artik basarili mi degil mi Simdi yatiyor esim doktr birde dediki cok buyuktu aldigimiz varikosel dedi buyyuuuukk dedi resmen oyuzden hicbisey bilmiyorum.Ameliyat sorunsuz sukur ama asil sonuc testlerden sonra biliyorsunuz.Stresten dokunsa birisi aglicaktim orda onun ameliyat olmasi bunlari yasamamiz cok agrima gitti kaynanamda bana midem bulandigi icin hamilemisin yoksa diyor saka gibi ustelikte adetimin oldugunu biliyor Sonra doktoru goremedim hemsireye sordum 3 hafta falan iliski yapmayin dedi heralde bizimki biraz daha agir gecti.Keci boynuzundan baska ne onerirsiniz kizlar multivitamin alacak zaten onlarin haricinde kure hemen baslayalim mi?Allahim insallah bizede bebek verir biz bugun ameliyat olduk kuzenimin esi de bugun dogurmus
canımm çok geçmiş olsun.bak atlattınız en zor aşamayı.bundan sonrası daha kolay olacak.strese girme ki yumurtaların kalitesizleşmesin.evicap diye bir vitamin var tatlım onu kullanmasını tavsiye ederim.e vitamini içeriyo.Cok sagolun kizlar Allah razi olsun.sabah 9.30 da hastanedeydik cunku o saatte orda olmamizi istediler 11.30ta ameliyata alcaz dediler taaa 1.30 ta girdi ameliyata 1 saat surdu ameliyat.Sabahleyin ben stresten kustum mideme agrilar girdi esime soylemedim tabiki uyandigimiz gibi gittik onun ac olmasi lazimdi bende yemedim birsey iyice hasta oldum midemden halsizlik grip oluyorum galiba cok kotu bir haldeyim kizlar basim falan catliyor.Neyse esimi gozetim odasinda tuttular ameliyattan sonra o surede gostermediler sonra gorduk nasil onu oyle gorunce sanki etlerimi yerinden siyirdilar butun vucudum agriyor sanki ben ameliyat oldum gecede uyuyamadiim ben ondan boyle oldum sanirim bir de ac karnina aksam eve 6.30ta geldik sadece agri kesici verdi doktor ben sayiyi arttirici bisey verin dedim ama vermedi hayir dedim ameliyat basarili ama cok birsey bekleme dedi bana yine o yuzden bende yine sevinc birse yok3 ay sonra tahlil yapcaklar ozaman belli olur artik basarili mi degil mi Simdi yatiyor esim doktr birde dediki cok buyuktu aldigimiz varikosel dedi buyyuuuukk dedi resmen oyuzden hicbisey bilmiyorum.Ameliyat sorunsuz sukur ama asil sonuc testlerden sonra biliyorsunuz.Stresten dokunsa birisi aglicaktim orda onun ameliyat olmasi bunlari yasamamiz cok agrima gitti kaynanamda bana midem bulandigi icin hamilemisin yoksa diyor saka gibi ustelikte adetimin oldugunu biliyor Sonra doktoru goremedim hemsireye sordum 3 hafta falan iliski yapmayin dedi heralde bizimki biraz daha agir gecti.Keci boynuzundan baska ne onerirsiniz kizlar multivitamin alacak zaten onlarin haricinde kure hemen baslayalim mi?Allahim insallah bizede bebek verir biz bugun ameliyat olduk kuzenimin esi de bugun dogurmus
1 ay derken ameiyat ile hamie klma arası mı ?
Cok sagolun kizlar Allah razi olsun.sabah 9.30 da hastanedeydik cunku o saatte orda olmamizi istediler 11.30ta ameliyata alcaz dediler taaa 1.30 ta girdi ameliyata 1 saat surdu ameliyat.Sabahleyin ben stresten kustum mideme agrilar girdi esime soylemedim tabiki uyandigimiz gibi gittik onun ac olmasi lazimdi bende yemedim birsey iyice hasta oldum midemden halsizlik grip oluyorum galiba cok kotu bir haldeyim kizlar basim falan catliyor.Neyse esimi gozetim odasinda tuttular ameliyattan sonra o surede gostermediler sonra gorduk nasil onu oyle gorunce sanki etlerimi yerinden siyirdilar butun vucudum agriyor sanki ben ameliyat oldum gecede uyuyamadiim ben ondan boyle oldum sanirim bir de ac karnina aksam eve 6.30ta geldik sadece agri kesici verdi doktor ben sayiyi arttirici bisey verin dedim ama vermedi hayir dedim ameliyat basarili ama cok birsey bekleme dedi bana yine o yuzden bende yine sevinc birse yok3 ay sonra tahlil yapcaklar ozaman belli olur artik basarili mi degil mi Simdi yatiyor esim doktr birde dediki cok buyuktu aldigimiz varikosel dedi buyyuuuukk dedi resmen oyuzden hicbisey bilmiyorum.Ameliyat sorunsuz sukur ama asil sonuc testlerden sonra biliyorsunuz.Stresten dokunsa birisi aglicaktim orda onun ameliyat olmasi bunlari yasamamiz cok agrima gitti kaynanamda bana midem bulandigi icin hamilemisin yoksa diyor saka gibi ustelikte adetimin oldugunu biliyor Sonra doktoru goremedim hemsireye sordum 3 hafta falan iliski yapmayin dedi heralde bizimki biraz daha agir gecti.Keci boynuzundan baska ne onerirsiniz kizlar multivitamin alacak zaten onlarin haricinde kure hemen baslayalim mi?Allahim insallah bizede bebek verir biz bugun ameliyat olduk kuzenimin esi de bugun dogurmus
evet canım ameliyat ile hamile kalma arası
canım çok geçmiş olsun.Rabbim güç versin.Sen doktorun dediğine bakma moralini yüksek tut.Herşey bir yana moral psikoloji çok önemli.Kür konusunda fikrim yok ama hem gıda olarak hemde vitamin olarak takviye kullanın ilk zamanlar sanırım doktorlar ameliyatın etkisini görmek için vermiyorlar ama bizim için o beklenen süre zaman kaybı oldu.Herşeyin hayırlısı inşallah çok beklemeden güzel haberler verirsin.
canım benım yaaaa yapma bukadar stres ınan cok uzuluyorum rabbım inş bundan sonra sıkıntı vermesın guzel haberlerle gel ınss antıbıyotık kullanması lazım canım yara ıltıhap kapmasın dıye sen kecı boynuzunu kaynat ıcır esıne bıde takvıye evıcap vıtamın alabılırsın bız xy complex kullanıyoruz bulabılırsen bı arastr tatlım
canımm çok geçmiş olsun.bak atlattınız en zor aşamayı.bundan sonrası daha kolay olacak.strese girme ki yumurtaların kalitesizleşmesin.evicap diye bir vitamin var tatlım onu kullanmasını tavsiye ederim.e vitamini içeriyo.
ve ameliyat oldunuz çok şükür...ilk adınlar atıldı sıra sabırla bkleme aşamasına gelsi inşALLAH HAYIRLISI İLE O AŞAMAYIDA ATLATACAKSINIZ CANM...KENDİNİ FAZLA STRESE SOKMA..herşey yoluna girecek inşALLAH...RABBİM İŞALLAH DAHA FAZLA BKLETMEZ İNŞALLAH...KÜR BİTKİSELDR HEMEN BAŞLIYABİLİR SİN ..AMA İSTERSEN DOKTORUN VERİDĞİ AĞRI KESİCİYİ KULN 1 HAFTA SONRA DA KÜRLERİNE BAŞLA ...
Insan ister istemez uzuluyor ufacik bir umit icin cabalarken kalkipta onu kirmalari yaraliyor iste.Amin rabbim daha beterlerini yasatmasin bize.Antibiyotik agrikesici aliyor.Vitaminde o dedigimi kullaniyor dun eczaneye ilaclarini almaya gittik Allahim biturlu aklima gelmedi su evicapla complexin ismi bakacaktim varmi diye baktim baktim raflara biturlu aklima gelmedi en iyisi bidaha gidince bakayim.
canım benm esımınde agrısı oldu cok dıkkat ettık 1 hafta kadar 10 gun sonra bısey kalmıyo ilişkı 1 haftadan sonra oldu onu esın kendını ıyı hıssettıgı zaman olabılır
peki ne zaman kullanmaya başladı senin yumurtlamana yakın bi zamanda bi kaç gün kullanılıyo?
kızlar herkese bırden nasıl msj atabılıyonuz ya ben beceremıyorum aralara yazamıyorum
kızlar herkese bırden nasıl msj atabılıyonuz ya ben beceremıyorum aralara yazamıyorum
bende merak ediyorum bunu:) bende yapamıyorum...
tesekkur ederim cnm Amin burda bir vitamin var multivitamin diye Adan Zye butun vitaminleri iceriyor doktor ondan ic dedi baskada birsey sanirim oyuzden vermedi ameliyatin basari oranini gormek icin heralde
Bugun hic sigara icmedi kaynanamla ben dedikki narkozun etkisi bikac hafta hatta 1 ay suruyor icersen zehirleme yapiyormus bende dedimki birde kusturur kuscam derken ameliyat yerin acir bak vs bakariz diyo ama birakcam demiyor.Dedim su acilari cekiyorsun da bebek icin sigaranin iradesine dayanamiyacak kadar iradesizmisin garibim narkoz olayina inandi
Insan ister istemez uzuluyor ufacik bir umit icin cabalarken kalkipta onu kirmalari yaraliyor iste.Amin rabbim daha beterlerini yasatmasin bize.Antibiyotik agrikesici aliyor.Vitaminde o dedigimi kullaniyor dun eczaneye ilaclarini almaya gittik Allahim biturlu aklima gelmedi su evicapla complexin ismi bakacaktim varmi diye baktim baktim raflara biturlu aklima gelmedi en iyisi bidaha gidince bakayim.
Sagol cnm nihayet beklerken beklerken atlattik sukur umarim artik iyi olur.
Evet cnm sukur olduk birdahada Allah oralara dusurmez gerek kalmaz insallah.Iste insan en azindan doktordan umit almayi beklerken umidini kirinca yikiliyorsun bilmiyorum sanirim esimin biraz agir gecti surekli yatiyor kalkinca kipirdayinca agrisi oluyor herkes 1-2 gunde ayaklaniyo yaziyolardi anlamadim zormu oldu buyukmus ondan heralde diyorum.En iyisi ben 1-2 hafta bekleyeyim simdi hasta modu zaten icmez.
KIZLAR AMELIYATTAN SONRAKI ILK ILISKINIZ NE KADAR SURE SONRA OLDU AGRISIZ AMA
varikoselin ameliyattan başka çözümü yok mudur? doktorlar yok diyor ama ilaç yada kür kullanıp ufak da olsa faydasını gören yok mu? yani vitamin yada aminoasit desteğiyle sperm sayısını arttırmak yerine bu gevşemiş sertleşmiş artık ne oluyosa o damardaki kan akışını düzenlemeyi başarmış kimse yok mu? kan akışıyla ilgili panax, ginko, birde çobançökerten otunun iyi geldiğini biliyorum.panaxında içinde fazlasıyla çobançökerten var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?