Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim insallah gzl sonuclar alirsiniz.. benim esimde ilk testinde cok az ornek vermisti 2 cc bile deildi.. dr strestendir demisti bi sorun yoktur canim merak etme..

inşallah canım sonuçlar iyi çıkar,yazarsın meraktayız bakalım ne çıkacak ve doktorlar ne diyecek.bekliyrouz haberlerini

Merhaba arkadaşlar eşim şimdi girecek doktorun yanına testleri göstermeye ultrasonda varilinden çıkmıştı sperm testini yaptırdı bakalım doktor yorumlayacak hayırlısı ile inşallah. Sonucları yazayım Miktar 2 ileri haraket 17 yavaş hareket 63 yerinde haraket 5 hareketsiz de bişey yazmıyor total konsantre 96 milyon konsantrasyon m/ml 48 milyon (( yorumlarsanız sevinirim. Morfoloji filan yazmıyor ((

canim insallah gzl sonuclar alirsiniz.. Benim esimde ilk testinde cok az ornek vermisti 2 cc bile deildi.. Dr strestendir demisti bi sorun yoktur canim merak etme..

inşallah canım sonuçlar iyi çıkar,yazarsın meraktayız bakalım ne çıkacak ve doktorlar ne diyecek.bekliyrouz haberlerini

çok teşekkür ederim kızlar yazacam sonucu sizlere inşallah iyi haberlerle gelirim

[TABLE="width: 900"]
[TR]
[TD]SPERMİYOGRAM[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Miktarı[/TD]
[TD] 3 ml[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Renk[/TD]
[TD] opak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Koku[/TD]
[TD] özel[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pH[/TD]
[TD] 8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Viskozite[/TD]
[TD] normal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Likefaksiyon[/TD]
[TD] 30 dk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 30 DAKİKA[/TD]
[TD] :[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketli[/TD]
[TD] %55[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Yavaş Hareketli[/TD]
[TD] %10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketsiz[/TD]
[TD] %35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 SAAT[/TD]
[TD] :[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketli.[/TD]
[TD] %50[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Yavaş Hareketli.[/TD]
[TD] %10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketsiz.[/TD]
[TD] %40[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Sayı[/TD]
[TD] 283,000,000/ml.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mikroskopi[/TD]
[TD] 4-5 lökosit.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tatlim sonuclar gayet iyi gorunuyor ama morfolojiyi goremedim.. birazda iltihap var sanirim..

sende de miktarı anlamadım canım, ileri hareket yavaş %25 in üzerinde olmalıymış biraz hızda sorun var galiba benim eşimdeki gibi.doktor ne dedi canım yazarmısın

KIZLAR OLMASI GEREKEN DEĞERLERİ AŞAĞIDA YAZDIM

Spermiogram Normal Değerleri:
Sperm Hacmi (Volüm) : 2 - 6.0 ml
pH: 7.2 - 8.0
Konsantrasyon: 20.000.000 milyon/ml den fazla olmalıdır ML MİKTAR SAYISI
Total sperm sayısı: 40.000.000 dan fazla olmalıdır TOPLAM MİKTAR SAYISI
Motilite ( Hareketlilik): Ejakulasyonu takiben 1 saat içinde spermlerin %50 veya daha fazlasının ileri progresyon ( hareket) göstermesi (a + b kategorisinde); veya %25 yada daha fazlasının hızlı (a kategorisinde) progresyon göstermesidir. İLERİ HIZLI HARKET YANİ a % 25 OLMALI İLERİ HIZLI VE İLERİ YAVAŞ HARKET TOPLAMI % 50 OLMALIYMIŞ
Morfoloji ( Spermlerin Şekli) : En az % 30 sperm normal morfolojide olmalıdır Kruger testinde ise bu oran en az % 14 ve üstü olmalıdır
Vitalite:Spermlerin (canlılığı ) : % 75 veya üzerinde canlı sperm bulunmalıdır
Viskosite ( kıvam) : Normal olmalıdır.Artmış olmamalıdır
Görünüm ve Renk: Meni normalde homojen, gri-opak olmalıdır
Mikroskopik muayene: Mikroskopik muayenede eritrosit görülmemlidir.Lökosit sayısı ve oranı da yüksek olmamalıdır.
Yuvarlak hücre sayısı 5 milyondan az olmaldır.
Aglütinasyon: Normalde olmamalıdır.

Canım ya görmemişim tamam miktarda sorun yok toplam miktarda ml miktarı da süper sizin de bizim gibi hızda sorun var..ilkmı gidiyorsunuz teste..aşılama dermi acaba bize senden bilgi alayım doktor ne diyecek bakalım merak ettim

Merhaba yeniden doktora gösterdik sonucları a+b degerini toplamı yüzde 80 demiş son zamanda gördüğüm en iyi ornek demiş ameliyata gerek yok demiş.sperm toplamında iyi demiş ameliyat olursan düşme ihtimali var demiş denemeye devam edin demiş :))) şimdi sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım :)))

canm hareketlılıkte bıraz sorun var tekrar test yapın 20 gun sonra bız cok yanıldık cunku ılk testımız cok kotuydu 2. testımuz superdı amelıtata gerek yok dedı dr zamn kaybettk sonrakı testler kotu cıktı hep cok cok ıyı dgll ama bu sekıldede hamıle kslabılırsın cnm rabbim ne derse o

benim de internetten baktığıma göre sperm hızı ileri hızlı hareketi az gibi görünüyor,ama inşallah olur yakın zamanda varikosel teşhisini nasıl koydular peki önceden ?

Tatlim sonuclar gayet iyi gorunuyor ama morfolojiyi goremedim.. birazda iltihap var sanirim..

cnm masallah ınş en kısa zamnda hamıle kalırsın varıkosel varsa degerlerın degişme ıhtımali var bız testi tekrarlamiştık 20 gun snra sizinde tekrar yapmanzda fayda var

canım doktor varikosel falan demedi zaten ilk defa gittik biz test istiyoruz diye
sonucuda göstermiş tamam herşey çok iyi demiş

tatlım yarın saat 2 de randevumuz var...çok dua et emi çok sters oldum

ayy cnm benim inan bende sen kadar heyecanliyim cok merak ediyorum heralde artik ogrenmissinizdir umarim hersey yolundadir bize haber ver en kisa surede guzel haberlerini bekliyoruz

Stresten mi oluyor acaba esimde ameliyattan once 3 sefer verdi dediki iliski yaparken daha cok cikiyor boyle masturbasyon yapinca az cikiyor galiba dedi doktora da soyledi doktor cok onemsemedi.Benim esim de oyle diyor.Bende dedimki sen gormuyorsun ki ama nekadar ciktigini yaparken hissediyorum diyor ya ona cok geliyr bende anlamadim

Canim bana da iyi geldi test sonuclariniz ins yakinda guzel haberlere kavusuruz hepbirlikte.Ama morfolojide cok onemli onu niye yazmamislar ki?

Sevin cnm uzulme.Ama arkadaslarin dedigi gibi varikosel degiskenlik gosterior 1 teste inanmayin oyuzden en az 3 kez yapiyolar ortalama rakama bakiyorlar sizde bikac defa daha yaptirin hatta baska doktor deneyin bizim hep dusuktu rakamlar ins hep artar artik

Kizlar ya adetim dun bitti ama kasiklarimda garip bir his agrida degil agri gibi adet olcakmisim gibi bi his var dun maydanoz suyu buharina oturmustum o zarar etmis olabilir mi ki korkuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…