- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.741
gönlünü ferah tut.bence o da güzel çıkacak.doktorunuz ameliyat sonrası ilaç verdi mi.benim eşim klomen kullandı bazı yerlerde klomenin sperm sayısını düşürebilceğini yazmışlar.moralmen kötü oluyorum.rüyalarımda sın zamanlarda kötü
canm inşALLAH HAYIRLIS İLE ATLATIRSINIZ..EŞİM PANTOLANLA GİTTİ PİJAMA İLE EVE GELDİ..HİÇ STRESE GİRME EN KOLAY ŞEKİLDE ATLATIRISINZ İNŞALLAH..
Allah kolaylık versin,inşallah sağlıcakla atlatırsınız ameliyatı,kızlar aranızda varkosel ameliyatından sonra hamile kalan varmı ?
Allah yardımcınız olsun.Rabbim hepimizin yüzüne baksın.Ameliyatınz çok güzel geçer inş.sonuçları da mükemmel
canım esımın sonucları soyle; toplam sperm 150 mılyon, ml' deki sperm 50 milyon, ileri hızlı % 15 ileri yavas % 30 morfolojı %8 dı canım kasım ayında.. ama haklısın kesınlıkle dusunmemek ımkansız sana soyledım ama bende sureklı dusunup stres yapıyorum
AMIN KIZLAR INSALLAH HEPINIZE TEKER TEKER TESEKKUR EDERIM BURDA DAHA SAAT GECE 11 SUAN HIC UYKUMDA YOK SABAH 9DA EVDEN CIKACAGIZ.RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN
iNSALLAH BIZIMDE EN DUSUK SAYIMIZ BU OLUR AMELIYATTAN SONRA HIZIMIZDA UCSUNHAMILE KALMAMAN ICIN HICBIR SEBEB YOK BENCE RAHAT OLMALISIN SENDEDE SORUN YOKSA COK YAKINDIR HAMILE KALMAN UZULME OLMADI ASI KESIN TUTAR CUNKU COK IYI RAKAMLAR
Arkadaşlar size birşeyler danışmak istiyordum.eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız.biz sperm testi verdik olsa idi orada ortaya çıkardı dimi.
gönlünü ferah tut.bence o da güzel çıkacak.doktorunuz ameliyat sonrası ilaç verdi mi.benim eşim klomen kullandı bazı yerlerde klomenin sperm sayısını düşürebilceğini yazmışlar.moralmen kötü oluyorum.rüyalarımda sın zamanlarda kötü
AMIN KIZLAR INSALLAH HEPINIZE TEKER TEKER TESEKKUR EDERIM BURDA DAHA SAAT GECE 11 SUAN HIC UYKUMDA YOK SABAH 9DA EVDEN CIKACAGIZ.RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN
iNSALLAH BIZIMDE EN DUSUK SAYIMIZ BU OLUR AMELIYATTAN SONRA HIZIMIZDA UCSUNHAMILE KALMAMAN ICIN HICBIR SEBEB YOK BENCE RAHAT OLMALISIN SENDEDE SORUN YOKSA COK YAKINDIR HAMILE KALMAN UZULME OLMADI ASI KESIN TUTAR CUNKU COK IYI RAKAMLAR
test yaptırdık nihayet 2 gün sonra alacağız sonucu ınsallah iyi çıkar. sizin hareket kaçtı
Arkadaşlar size birşeyler danışmak istiyordum.eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız.biz sperm testi verdik olsa idi orada ortaya çıkardı dimi.
İyi.geceler arkadaslar.hepimiz aybi.dertten.muzdaribiz.. Beni de listeye eklermisiniz..
6 ocak 2014 ameliyat tarihimiz
umarım sonucunuz çok güzel geçer.bizimde cumartesi test vermemiz gerekiyordu.dr şehir dışında olacağı için 27 ocağa kaldı hayırlısı:)
İyi.geceler arkadaslar.hepimiz aybi.dertten.muzdaribiz.. Beni de listeye eklermisiniz..
6 ocak 2014 ameliyat tarihimiz
İnşallah canım yazarsın buraya,bizim hız galiba %5 %15 di tam aklımda kalmadı zaten bizim genel sorun sperm hızında miktar sınırda morfoloji iyi..
yedirenk79 sonucumuzu aldık Rabbime çok şükürki hıımız artmış. toplam sayı amelıyat oncesındede aynıydı okadar sevındim mutlu oldum ki anlatamam :) Allah inşallah heipimizin yüzünü tez vakitte güldürür :) yalnız morfolojımız daha bellı olmamış
55.00 % Motilidad total (progresiva + no progresiva) (Superior al 40%)
33 % Motilidad progresiva (Superior al 32%)
22 % Motilidad no progresiva
45 % Inmóviles
ayrıca benide listeye ekleyebilirmisiniz ameliyat tariihim ağustos-2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?