Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet verdi 3 aylık. evicap, klomen .trental verdi yaklaşık 1.5 ay önce bitti bunlar. daha anca test verebıldık burada sonucu çıkınca türkiyedeki doktorumuza göndereceğiz bakalım ne diıycek benımde korkum dşük çıkması ınsallah hayırlı sonuçlar olur.

İyi.geceler arkadaslar.hepimiz aybi.dertten.muzdaribiz.. Beni de listeye eklermisiniz..
6 ocak 2014 ameliyat tarihimiz

canm inşALLAH HAYIRLIS İLE ATLATIRSINIZ..EŞİM PANTOLANLA GİTTİ PİJAMA İLE EVE GELDİ..HİÇ STRESE GİRME EN KOLAY ŞEKİLDE ATLATIRISINZ İNŞALLAH..

Allah kolaylık versin,inşallah sağlıcakla atlatırsınız ameliyatı,kızlar aranızda varkosel ameliyatından sonra hamile kalan varmı ?

Allah yardımcınız olsun.Rabbim hepimizin yüzüne baksın.Ameliyatınz çok güzel geçer inş.sonuçları da mükemmel

AMIN KIZLAR INSALLAH HEPINIZE TEKER TEKER TESEKKUR EDERIM BURDA DAHA SAAT GECE 11 SUAN HIC UYKUMDA YOK SABAH 9DA EVDEN CIKACAGIZ.RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN

iNSALLAH BIZIMDE EN DUSUK SAYIMIZ BU OLUR AMELIYATTAN SONRA HIZIMIZDA UCSUN HAMILE KALMAMAN ICIN HICBIR SEBEB YOK BENCE RAHAT OLMALISIN SENDEDE SORUN YOKSA COK YAKINDIR HAMILE KALMAN UZULME OLMADI ASI KESIN TUTAR CUNKU COK IYI RAKAMLAR

Canim benim ins ameliyatiniz sorunsuz basarili gecer de size de cok buyuk etkisi olur.. hayirli haberler bekliyoruz..

Arkadaşlar size birşeyler danışmak istiyordum.eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız.biz sperm testi verdik olsa idi orada ortaya çıkardı dimi.

benim eşimde ağrı oluyordu ilişkiden sonra ve maçtan sonra biz o ağrı için gitmiştik varıkosel çıktı

canım klomenı bende sayıyı artırır diye biliyorum. acaba doktordan ayrı alsam kullansam zararı olur mu ki?

kullananlar ne zaman günde kaç tane kullandırıyo eşine klomeni?

varikoselin ameliyattan başka çözümü yok mudur? doktorlar yok diyor ama ilaç yada kür kullanıp ufak da olsa faydasını gören yok mu? yani vitamin yada aminoasit desteğiyle sperm sayısını arttırmak yerine bu gevşemiş sertleşmiş artık ne oluyosa o damardaki kan akışını düzenlemeyi başarmış kimse yok mu? kan akışıyla ilgili panax, ginko, birde çobançökerten otunun iyi geldiğini biliyorum.panaxında içinde fazlasıyla çobançökerten var zaten.

canm dualarımız senin le...RABBİM KOLY GEÇİRSİN VE EMEĞİNİZİN KARŞILIĞI VEİR İNŞALLAH..

test yaptırdık nihayet 2 gün sonra alacağız sonucu ınsallah iyi çıkar. sizin hareket kaçtı

İnşallah canım yazarsın buraya,bizim hız galiba %5 %15 di tam aklımda kalmadı zaten bizim genel sorun sperm hızında miktar sınırda morfoloji iyi..

canım benim,nihayet beklediğin gün geldi.bundan sonra herşey çorap söküğü gibi gelecek,bak gör...
rabbim yar ve yardımcınız olsun.inşallah ameliyat çok güzel geçer ve en kısa sürede hamile kalırsın.
bizleri merakta bırakma yaz eve gelince...

Arkadaşlar size birşeyler danışmak istiyordum.eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız.biz sperm testi verdik olsa idi orada ortaya çıkardı dimi.

el ile anlıyorlar tam anlaşılmazsa ultrasonla bakıyorlar,sperm hareketi hızı yavaş morfoloji ve miktar düşük çıktıktan sonra bunlar yapılıyor..

Canım benm inş ameliyTnz sorunsuz gecer en kısa zamanda bebiş haberini alırız

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

btd08=7 Aralık 2013

arzugursel54 = 11 kasım 2013 *****Hamile ....

feelcrying= 14 ocak 2014

gldrn = 5 kasım 2013

optimist3 =8 ekim 2013

umutsuzvakalar =19 ekim 2013

Seremcem =23 kasım 2013

dolunay78 =6 ocak 2014

canm biz 2 ayda bir sperm testi yaptık değerler sürekli dğeişiyo ve düşüktü..daha doktor elle muayene etti sonra ultrasyon da çıktı..

İnşallah canım yazarsın buraya,bizim hız galiba %5 %15 di tam aklımda kalmadı zaten bizim genel sorun sperm hızında miktar sınırda morfoloji iyi..

yedirenk79 sonucumuzu aldık Rabbime çok şükürki hıımız artmış. toplam sayı amelıyat oncesındede aynıydı okadar sevındim mutlu oldum ki anlatamam :) Allah inşallah heipimizin yüzünü tez vakitte güldürür :) yalnız morfolojımız daha bellı olmamış
55.00 % Motilidad total (progresiva + no progresiva) (Superior al 40%)
33 % Motilidad progresiva (Superior al 32%)
22 % Motilidad no progresiva
45 % Inmóviles

ooov süper demekki ameliyatın sperm hızına çok faydası var,ne zaman ameliyat olmuştu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…