• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim nasip ettiğinde olacaz hayırlısı ile anne..ama o zamana kadr nasıl yıpranacağiz kimbilir ...daha nelere göğüs gereceğiz kimbilir...allahım sen biran önce nasip et ..nasip etki bugün ki konuşlarımızı hatırlamayalım bile..içimizden çıkmayacak gibi olsada...
inşallah tatlım.biz sınavda olduğumuzun bilincindeyiz.rabbim sabır veriyo yine de şükür.inşallah atlatacağız bu kötü günleri...
öyle deme canım ya bizde yolu yarıladık sayılır 5.ayımıza gireceğiz.. daha ameliyat olduğumuz gün dün gibi aklımda ne zaman bu kadar zaman geçti...inş canım bu ay hamile kalırsın takip ediyorum seni ve çok merak ediyorum aynı sorunları paylaştığımız için burada hamile kalan kişiler umut oluyor bana...

haklısın bazılar 3 ayda hamile kalmış ne kadar şanslılar.siz kritik dönemdesiniz artık 6 ayda sıçrama yapacaktır değerler eminim ben sende inan.
ahh tatlım inşallah hepimiz bu ay hamile kalalım son olsun bu ay artık...

çok fazla yaa...sanki ameliyatı yapınca iş bitiyor ....bnce daha güvnli yerlere sorun ..bilirim zamn kaybetmek istemiyorsun da ..ama 2500 çok fazla

haklısın canım ama ben eşimi biliyorum iş dolayısıyla arastırmayacak gidip gelmeyecek baska hastanelere diye madem kabul etti elimizde ne varsa verelim olsun dıyorum . ameliyat sonrası tup bebek için de para bırıktırmeye baslarız heralde cunku 3 yıl evlilikten sonra tup bebek daha uygun oluyormus. dıger durumda bız karsılıyormusuz.
ya aslında bende fsh 9.1 cıktı o yuzden daha da yukselır dıye korkuyorum bırde bende menapoz cıkarsa diye.

kızlar hastane ile gorustuk tekrar , ameliyata profesor ve operator doktor girecekler. doktorlar fark ucreti almayalım demişler, 4500 den 3750 ye dusmus fıyat. sgk ıle yaparsak 3000 e dusuyor eşim de 2500 verebiliriz dedi biz gorusup size donus yapalım dediler. inşallah en hayırlısı olur ..cok merak ediyorum

canım işiniz rast gelsin.inşallah istediğiniz fiyata yaparlar.
sonucu güzel olsun inşallah.
tarih belli mi?
bu arada kromozon analizi için pazartesi ara demişlerdi bize.aradım daha çıkmamış.cumaya kadar belli olur olunca biz arayalım sizi dediler.cumartesi kontrole gidelim diyoruz bizde.
size sperm çıkışı olur demesine çok sevindim.inşallah bizede der yaaaa.yeterki çıksın ben tüp bebeğe razıyım.hemen yaptırcaz biz.
ameliyata maddi olarakta hazır olursunuz inşallah en kısa zamanda.
dua ediyorum size.

inşallah tatlım.biz sınavda olduğumuzun bilincindeyiz.rabbim sabır veriyo yine de şükür.inşallah atlatacağız bu kötü günleri...

Haklısın bazılar 3 ayda hamile kalmış ne kadar şanslılar.siz kritik dönemdesiniz artık 6 ayda sıçrama yapacaktır değerler eminim ben sende inan.
Ahh tatlım inşallah hepimiz bu ay hamile kalalım son olsun bu ay artık...

öyle canm hklısın..inşallah en kısa zmanda atlatırızz..

bu cuma inşallah canım .. çok korkuyorum eşim benim zorlamamla olacak ameliyatı ona kalsa oluruz işte onumuzdeki aylarda diyordu, şimdi de korkuyorum ameliyat sonrası agrı falan kalırsa uzun sure gecmezse bir de 1 tane bile sperm gelmezse yine yani azosperme devam ederse bana bağırıp soylenip durrusa .. ALLAHIM nolur sen bizler gibi yardım bekleyenlere yardımcı ol
diyorum her zaman ..
bende bugun yumurta kontrolüne gıtmıstım gecen salı gıtmıstım 13 mm olmustu yumurtam bana gecen cuma gel dedı ısten cıkamadım cumartesı de doktor yokmus o yuzde bugun gittim doktor baktı 7 mm dedi. ya arada catlamıs yada bazı durumlarda yumurta kucultuyor kendini dedi. catlayınca bu şekilde kuculuyor mu acaba ?

o şekilde düşünme tatlım eşin istemese zaten direkt yok derdi yani kendi de istiyordur sorununu aşmayı ama erkekler biraz gurur meselesi haline getiriyor ben olsam eşime bile bırakmam direkt ameliyatsa olacam derim yeter ki sorun görülsün gurur yapmam yani.. adetinin kaçıncı günüydü canım 13 mm olduğu zaman?? bir günde 2 mm büyüyor çoktan büyümüştür ama daha sonra küçülüyor mu hiç bilmiyorum bende merak ettim..

haklısın bazılar 3 ayda hamile kalmış ne kadar şanslılar.siz kritik dönemdesiniz artık 6 ayda sıçrama yapacaktır değerler eminim ben sende inan.
ahh tatlım inşallah hepimiz bu ay hamile kalalım son olsun bu ay artık...

inş tatlım ya dediğin gibi bu ay hamile kalıp hamile topiğinde toplanıp, yazışalım inş...

canım işiniz rast gelsin.inşallah istediğiniz fiyata yaparlar.
sonucu güzel olsun inşallah.
tarih belli mi?
bu arada kromozon analizi için pazartesi ara demişlerdi bize.aradım daha çıkmamış.cumaya kadar belli olur olunca biz arayalım sizi dediler.cumartesi kontrole gidelim diyoruz bizde.
size sperm çıkışı olur demesine çok sevindim.inşallah bizede der yaaaa.yeterki çıksın ben tüp bebeğe razıyım.hemen yaptırcaz biz.
ameliyata maddi olarakta hazır olursunuz inşallah en kısa zamanda.
dua ediyorum size.
amin canım inşallah hepimizin işleri rast gider. inşallah belirttiğimiz fiyata olur ameliyat yoksa erteleteğiz :(
evet olsun yeterki hayırlı ve saglıklı evlatlarımız inş tup bile olur yeterki tuple de olsun .

haklısın canım ama ben eşimi biliyorum iş dolayısıyla arastırmayacak gidip gelmeyecek baska hastanelere diye madem kabul etti elimizde ne varsa verelim olsun dıyorum . ameliyat sonrası tup bebek için de para bırıktırmeye baslarız heralde cunku 3 yıl evlilikten sonra tup bebek daha uygun oluyormus. dıger durumda bız karsılıyormusuz.
ya aslında bende fsh 9.1 cıktı o yuzden daha da yukselır dıye korkuyorum bırde bende menapoz cıkarsa diye.

fiyat çok yüksek tatlım.biz tek taraflıyı 350 liraya yaptırmıştık gecen sene özel hastaneydi ve 1 gece de yattık yani.
resmen soygun yapıyolar yaaa...tabi bide %200 zam geldi özellere...

amin canım inşallah hepimizin işleri rast gider. inşallah belirttiğimiz fiyata olur ameliyat yoksa erteleteğiz :(
evet olsun yeterki hayırlı ve saglıklı evlatlarımız inş tup bile olur yeterki tuple de olsun .

içini rahat tut.iyi düşün iyi olsun.bak gör eşin iyiki olmuşum diyecek.
bu eşin içinde önemli.bebek için olmasa bile ileride eşine ağrı yapmaya başlayacak.böbreklere bile zarar verme ihitimali varmış
yaaa ertelemezsiniz inşallah.dediğin fiyatlar gerçekten fazla ama inşallh ayarlarsınız parayı.
iyi düşün çok dua et.
eşinin de işi zor, seninde öyle.ama birbirinize destek olun.sabırlı ol ne olur.geçecek bu günler...

içini rahat tut.iyi düşün iyi olsun.bak gör eşin iyiki olmuşum diyecek.
bu eşin içinde önemli.bebek için olmasa bile ileride eşine ağrı yapmaya başlayacak.böbreklere bile zarar verme ihitimali varmış
yaaa ertelemezsiniz inşallah.dediğin fiyatlar gerçekten fazla ama inşallh ayarlarsınız parayı.
iyi düşün çok dua et.
eşinin de işi zor, seninde öyle.ama birbirinize destek olun.sabırlı ol ne olur.geçecek bu günler...

evet sana katılıyorum canım...benim eşim ameliyat olmadan önce işten eve gelince ayaklarım ayaklarım ağrıyor diye hergün hiç abartısız söyleniyordu hatta ben kızıyordum ya millet 8 9 lara kadar çalışıp nelerle uğraşıyor sen eve 3 te geliyorsun bu kadar niye ağrıyor diyordum...ameliyat olduktan sonra hiç ayağım ağrıyor dediğini duymadım kirli kan demek ayaklara kadar ağrı yapabiliyor...demek ki 4 yıldır ayağının ağrıma nedeni buymuş...

evet sana katılıyorum canım...benim eşim ameliyat olmadan önce işten eve gelince ayaklarım ayaklarım ağrıyor diye hergün hiç abartısız söyleniyordu hatta ben kızıyordum ya millet 8 9 lara kadar çalışıp nelerle uğraşıyor sen eve 3 te geliyorsun bu kadar niye ağrıyor diyordum...ameliyat olduktan sonra hiç ayağım ağrıyor dediğini duymadım kirli kan demek ayaklara kadar ağrı yapabiliyor...demek ki 4 yıldır ayağının ağrıma nedeni buymuş...

kızlar merhaba... jonguil cim nasılsın var mı sende bı gelisme?? son durumlar ne teste ne kadar kaldı canım?

kızlar merhaba... jonguil cim nasılsın var mı sende bı gelisme?? son durumlar ne teste ne kadar kaldı canım?

iyilik tatlım,senden nbr?? bebek çalışmalarınız nasıl gidiyor:1: yok canım henüz test yaptırmadık 6.ayımıza daha var bi kere doktora gitmeye karar verdik gittiğimizde doktor yoktu şimdide eşim doktora gitmek istemiyor...

iyilik tatlım,senden nbr?? bebek çalışmalarınız nasıl gidiyor:1: yok canım henüz test yaptırmadık 6.ayımıza daha var bi kere doktora gitmeye karar verdik gittiğimizde doktor yoktu şimdide eşim doktora gitmek istemiyor...

iyiyım cnm.. hıc sorma yumurtlama gunlerım yaklasıyo tabıı benım hesabıma gore :))) ama bı de dıyorum ki normal yoldan olabılecek olsa dr um asılama yapalım demezdı.. yanıı anlayacagın ben yıne 2 arada bi derede kaldım neyse bu ay denıyelim de onumuzdekı ay bakarız :))) ahhhhh bu kocalarrr!! annem hep soyler zaten kocaya gıden kocamaya gıder dıyee :)))) haklıymıs kadın..

iyiyım cnm.. hıc sorma yumurtlama gunlerım yaklasıyo tabıı benım hesabıma gore :))) ama bı de dıyorum ki normal yoldan olabılecek olsa dr um asılama yapalım demezdı.. yanıı anlayacagın ben yıne 2 arada bi derede kaldım neyse bu ay denıyelim de onumuzdekı ay bakarız :))) ahhhhh bu kocalarrr!! annem hep soyler zaten kocaya gıden kocamaya gıder dıyee :)))) haklıymıs kadın..

:1::1: evet,canım doğru demiş annen...sizin değerleriniz güzel arttı canım aşılama yapalım deme nedeni bence beklemek istemiyorsanız hani bir an önce olsun istiyoruz ya o yüzden...biraz bekleyin canım kolay değil ki hemen pat diye olsun.. doktorumuz bize değerleriniz düzelse bile illa hamilelik olacak diye bir şey yok dedi, sonuçta allahın bileceği bir şey ...

:1::1: evet,canım doğru demiş annen...sizin değerleriniz güzel arttı canım aşılama yapalım deme nedeni bence beklemek istemiyorsanız hani bir an önce olsun istiyoruz ya o yüzden...biraz bekleyin canım kolay değil ki hemen pat diye olsun.. doktorumuz bize değerleriniz düzelse bile illa hamilelik olacak diye bir şey yok dedi, sonuçta allahın bileceği bir şey ...

aşılama ıcınde hsg lazımmıs bende istemem dedim en son dr la kapıstık.. benım tuplrım acıktır ben bılırım dedım :ssz: ben korkarım ıstemem dene tutmazsa yaparız dedım adam kavga dovus kabul etti :52:

aşılama ıcınde hsg lazımmıs bende istemem dedim en son dr la kapıstık.. benım tuplrım acıktır ben bılırım dedım :ssz: ben korkarım ıstemem dene tutmazsa yaparız dedım adam kavga dovus kabul etti :52:

:))) aşılama değilde tüp bebekte daha çok şart koşuyorlar canım o yüzden kavga dövüş halletmen iyi olmuş:1::1:

bu arada dr um ınofolıc verdı.. pko lular kullanıyomus yumurtlama ıcın ıyı bıseymıs dedı onu ıcıyorum.. artık sonumuz hayır olsun ınsaalahhh erken zamanda :)

bende bu aydan sonra doktora gidip yumurtlama takibi yaptıracağım belki bana da ilaç verir...allah yardımcımız olsun..

o şekilde düşünme tatlım eşin istemese zaten direkt yok derdi yani kendi de istiyordur sorununu aşmayı ama erkekler biraz gurur meselesi haline getiriyor ben olsam eşime bile bırakmam direkt ameliyatsa olacam derim yeter ki sorun görülsün gurur yapmam yani.. adetinin kaçıncı günüydü canım 13 mm olduğu zaman?? bir günde 2 mm büyüyor çoktan büyümüştür ama daha sonra küçülüyor mu hiç bilmiyorum bende merak ettim..

Canim ben 38 günde bir regl oluyorum ovulasyon testinde 21, 22. Gün çift çizgi görüyordum 16. Gün doktor bakti 13 mm dedi bugün 22. Gün gittim 7 mm olmuş dedi ya yumurta kuculmuş yada catlamis..aslında geçen cuma gel demişti ben gidemedim bugun gittim geç kaldım sanirim

Back
X