• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ilk 6 ayda fazla yükselmemişse daha ne kadr bkliyebilirm ki yoruldum artık..ama yükselem vrsa 3 4 ay daha bklerimm.. yükselmemişse aşılamaya yeterse değerler aşılama olurum..hergün düşünmekten ağlamak tan yoruldum...eşime yalvarmaktan şunu iç bunu iç ..bişeyler araştırmak tan yoruldum ..hepi değile emeklerim boşa çıkarsa hüsrana uğrarım..her ay kendimi halime hisetekten yoruldumm..sayımız 1 milyonn..1 sonra ilk testimizi yaapcz...2 . testte de çok gelişme olmzsa aşılamaya olurum artık..bklemek çok zorr...hele sonucunu bilmeden bklemek çok zor..RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCI SI OLSUN..

canım bızım ameliyattan sonrakı 6. ayda duzelme oldu o yuzden bekle dedım ama haklısın ımkansız oldugunu bıle bıle gectıgımız her ay kendımı hamıle sanıyordum ve sonra husran tabiii :) ınsallah degerlerınızde guzel artışlar olur tatlımm moralını bozma lutfen...

canım bızım ameliyattan sonrakı 6. ayda duzelme oldu o yuzden bekle dedım ama haklısın ımkansız oldugunu bıle bıle gectıgımız her ay kendımı hamıle sanıyordum ve sonra husran tabiii :) ınsallah degerlerınızde guzel artışlar olur tatlımm moralını bozma lutfen...

inşallah canm..RABBİM HİÇ BİRİMİZN UMUTLARINI BOŞUNA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...DUAMIZ KABUL EVİMİZ ŞENLENİR İNŞALLAH...

merhabalar
benim eşim de varikosel ameliyatı oldu. Çift taraflıydı varikoseli. ameliyat öncesi sayımız üç milyondu. ilk ameliyatımız zannediyorum çok başarılı olmadı 12 milyona yükseldi sayımız sonra tekrar düştü. doktor tekrar ettiğini söyledi. ardından umutsuzluğa kapılarak aşılama yaptırdık ama ne yazık ki oda tutmadı. aşılamanın ardından hemen ikinci ameliyatını oldu eşim yine aynı doktora düzeltme ameliyatı yaptırdık ve ikinci ameliyatın ardından 4 ay sonra hamileyim nihayet :) nerdeyse 6 haftalık :) çok mutluyuz rabbim inşallah bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin.umudunuzu hiç yitirmeyin ve deneyin doktorunuzun tavsiye ettiği her yolu..3 yıllık evliyiz biz evliliğimizin ilk 7 ayı vajinismusu aşmak için sıkıntılar çektik Allah sevdiği kullarını sınarmış her sıkıntıda bu da bizim sınavımız dedik hiç isyan etmedik O'na sığındık en çokta mübarek günlerde ben çok inanırım o mübarek gecelerde edilen duaların kabulüne. Allah en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin isteyen herkese...inşallah umut olur yazdıklarımda size tıpkı benim sıkıntılı zamanlarımda okuyup bana umut olan mesajlar gibi...

canım çok sevindim yaa
inşh ALLAH bizede nasip eder bugünleri.
22/11/2013 eşim ameliyat olacka çift taraflı inşh bizde kısa sürede sizin gibi oluruz.
tüm bekleyen arkadaşlarımda tez zamanda inşh...

Ya Rabbim, buraya yazan yazamayan, bütün bebek isteyenlere hamile olup, doğum sonrası kiloları verme topiğine geçmeyi nasip et Ya Rabbim (Amin), o bile ne güzel bir mutluluk, bebek yüzünden kilo almak :)

nasıl güzel bir dua bu yaa :)aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :):):)

ulaşıcaz canım, Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü derdi vermezmiş, bizim bebişlerimiz daha kıymetli olacak hem, bu kadar isteyen bekleyen anneleri babaları olacak :) kazara oldu bizim çocuk demiycez ;) Rabbim bekleyin diyorsa bekleyeceğiz, bu ayki hastalığımda çok üzülmüştüm bugün yarın bitmek üzere hastalığım ve dedim ki kendime umudun mu bitti noluyor, bu ay da yeni bir umut neticede ve çalışmalara da başlayacağım çok yakında, olmadı öbür ay olmadı öbür ay, biraz yıpransakta çok güzel bebeklerimiz olacak hepimizin kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr :)

işte budur diyorum bravooooooooooo :66::129:

aynen yaa...insanlar boğuyor artık..biz hiç korunmadık eşimde soruun oldugunu 6. Ayda öğrendik ama bir türlü üstünde durmadılar..kaynanm sürekli bana soğan kürü yap iç..şunu iç bunu iç diyordu..dua oku dua etmiyormusun falan ds filan...yok annnenler duymasın yok kimsweye söyleme...oğlu üzülecek millet laf edeck ya...biri bana soruyorsa gelin gitmiyor ilthap var diyorum sen de öyle söyle böyle söyle diyordu..millet lafları yetmiyor onun kndini düşünmesi...eşimin doktoru sürwkli ertelemsi....öldürdüler resmen beni ya...en sonun da millet anlamaz mı dedim... Ilk günlerde gitseuydik kimse duymadan gider hllerderdik..ilerledikçe oğlundan bilirler dedim...ee gitsiinn bn mi diyorum gitmee... ... Resmen aly ediyorlar sanki...2 .5 yıldır bnle evlenenler 2 yi doğurdular...

canım benim ya inan çok üzüldüm ...çok zor durumda kalmışsın ya yani bu kaynanaları anlamak mümkün değil gerçekten..benim kaynanam beni çok sevmez biliyorum yani gelin olarak gördüğünü ama Allahtan bana böyle şeyler söylemiyor,söylese zaten beni kaybeder...2 yıl önce çok iyi hatırlıyorum çocuk düşündüğümüzü söylediğim zaman görümcem koşup annesine yetiştirdi bebek düşünüyorlarmış diye kaynanam ağzını bile açmadı suratını görseniz sanki suç işledim...2 yıl sonra eltim 2.çocuğuna hamile kaldı mevzu açıldı sizde bir şey yokmu diye görümcem sordu yok dedim mevzu açıldı ufak tefek sorunlarımız var dedim hemen sorun bende sandılar çünkü neden çok komik ama ablam daha önce düşük yapmıştı durumu ona bağladılar...yani sorun sanki bende gibi ablanda düşük yapmıştı olur böyle şeyler falan filan..sanki ben düşük mü yaptım dedim, daha sonra baktım bana geliyor lafın ucu ya işte kardeşin çok üzülüyor sorun kendinde olduğu için diye lafı açtım normalde söylemeyecektim çünkü benim için fark etmiyor sorunun ben de ya da eşim de olması.. ondan sonra kaynanam her aradığında inş çocuğunuz olur diye dua ediyor...ilk başlarda bebek istediğimizi duyunca hoşuna gitmemişti noldu şimdi....

tatlım allah büyük inş bizlerde bir gün bebeklerimize kavuşacağız... çocuğum olsa bile sitenin takibini yine yaparım bu site sayesinde bir sürü şey öğrendim hatta çok zor günler geçirdim burası sayesinde kendimi toparladım şükür bugünlere geldim...

zeliş82 tatlım moral oldun vallahi amin diyorum duana:)bazen umutsuzluğa kapılıyo insan.herşey Rabbimden O bekle diyosa tabi ki beklicez.sonsuz şükür O'na...

delinefsim,jonguil aynı şeyleri yaşıyoruz.benimde annemin 5 sene olmamış çocuğu kayınvalidem eşimin durumunu bildiği halde,annene çekmişsindir ondan olmuyodur diyo.sorunun kimde olduğu benim için hiç önemli değil ama onun öyle demesi beni çileden çıkarıyo..
geçen kayınvalidemin komşusu soruyo bana.bebek istiyomusunuz diye nasip dedim.buna karşılık yoksa olmuyo mu diye sordu.olmuyo mu demek ne demek ya sen kimsin de bana bunu sorabiliyosun ne hakla!ahh insanlar ağızlarından çıkan lafı bazen hiç düşnmeden söylüyolar.

eş konusunada değinmek istiyorum o konuda da çok doluyum. bu erkekler ne kadar rahatlar ya..keçi boynuzu kürü yapıyorum içsin diye 10 takla atıyorum.bebek konusunu açıyorum bazen eline kumandayı alıp kanal zaplamaya başlıyo.bana hı hı, olur,çok takıyosun diye kısa kısa cevaplar veriyo.deliriyorum resmen.gücüm kalmadı sanki off...
ovulasyon testi yapıyorum alay ediyo benimle 3 kuruşluk test nereden bilecek yumurtanın çatlayıp çatlamayacağını diye.en azından ben uğraşıyorum didiniyorum ya sen ???

hakklsın canm..eşlerle baş etmek zor ..kaynana ile baş etmek zor......eşim doktor konusunda sürekli erteleme çabasındaa... şunu içiriyon bunu içiriyon diyor .. bnde hayırlı bir bebeğim olsaydıdaa sana nane limon da yapmazdım artık diyorumm :) kaynana meseelsi tamam haklı oğlunu düşünüyorlar üzlmesin diyorlar ama üzmemek için elimden geleni yapıyorum tedavi yi bitirip bir an önce çocuk sahibi olsak zaten üzülmeck artık ama erteliyeek sürekli aklına çocuk olmuoyr meselesini taakrak daha çok üzülecekler...onlara laf anlatmaktan çok yoruldummm ..kaynanam şimdi diğer gelinlnin yanında 2 oğlunu dünyaya getirmiş 2 günde bir arıyorum sürekli ara diyorr..yok oğlan söyle yok böyle sanki nisbet yapıyor yaa...gelin gör ..altın alın....

canım benim çok zor yaa....

umarım bir gün bizi anlamak zorunda kalmazlar...

amin canım gerketen bizi anlamak zorunda kalmazlar inşh...

aşılama ıcınde hsg lazımmıs bende istemem dedim en son dr la kapıstık.. benım tuplrım acıktır ben bılırım dedım :ssz: ben korkarım ıstemem dene tutmazsa yaparız dedım adam kavga dovus kabul etti :52:

çok güldüm yaaa sen nasıl birşeysin :):):):)

evet canım cuma sabah olacak inş. dualarınızı bekliyorum .

canım aynı gün ameliyat oluruz eşlerimiz yani.

dilerim sorunsuzca altarız o günü ve diğer günlerimizi kısa zamanda kavuşuruz inşh. diğer arkadaşlarımızda tabi...

iyi bari sözünü dinlemiş.

hani hiç hamilelik haberi alamıyoruz yaaa bu aralar..

evet ya inşh bir hamile yakında :52::52::52::52::52:

inş tatlım bir gün bizde buralarda bebeklerimizi konuşuruz:)) sizin ameliyatınız cuma günümü canım?

sağol canım benim inşh...EVET CANIM BU CUMA GÜNÜ 22/11/2013 TE :)

birkaçgün girememiştim yazdıklarınızı okuyorum deminden beri....

canlarım benim ya çok iyi anlıyorum sizi...

hadiii ben senden bu ay umutluydum neyse tatlım üzülme sakın alıştık artık duruma inş en yakın zamanda kavuşacağız bebeklerimize inanıyorum tatlım...biraz sabır ve zaman gerekli...
dün akşam geldi eşim çok üzüldü oda çok umutluydu.
haftaya test yaptırıcam artış varsa bile en fazla şubata kadar beklicez.artış yoksa hemen aşılama,tüp bebek ne gerekiyosa olacak.artık bıktım beklemekten...
galiba benimde geliyor malesef :(

eşim cuma günü ameliyat olcak ya acaba diyor hamilemisin yoksa ben boşuna mı ameliyat olucam.

boşuna olmayacak geldi işte.:(

nolcak böyle bilmem kii :(

haftaya test yaptırıcam artış varsa bile en fazla şubata kadar beklicez.artış yoksa hemen aşılama,tüp bebek ne gerekiyosa olacak.artık bıktım beklemekten.

ben de eşimi ilk defa bu ay umut dolu bekleyişiyle gördüm her gün adeti mi sordu geldi mi diye daha önce bu kadar sormuyordu 2 gün gecikti ilk defa oldu bi de bu ay çok umutlandık ikimizde olmayınca çok üzüldüm keşke gününde gelseydi bari en azından bu kadar umut etmezdim diye daha üzüldüm..ama artık günüm geçse bile umut etmeyeceğim bunu anladım, kafama takmayacağım...artık akşına bırakmak lazım tatlım günü gelmediyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, çaresizlik bu olsa gerek...

Son düzenleme:
haftaya test yaptırıcam artış varsa bile en fazla şubata kadar beklicez.artış yoksa hemen aşılama,tüp bebek ne gerekiyosa olacak.artık bıktım beklemekten...

nolcak böyle bilmem kii :(

haklsın canm...bklemek çok yoruyor insanı..

ben de eşimi ilk defa bu ay umut dolu bekleyişiyle gördüm her gün adeti mi sordu geldi mi diye daha önce bu kadar sormuyordu 2 gün gecikti ilk defa oldu bi de bu ay çok umutlandık ikimizde olmayınca çok üzüldüm keşke gününde gelseydi bari en azından bu kadar umut etmezdim diye daha üzüldüm..ama artık günüm geçse bile umut etmeyeceğim bunu anladım, kafama takmayacağım...artık akşına bırakmak lazım tatlım günü gelmediyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, çaresizlik bu olsa gerek...

haklsın canm...bklemek çok yoruyor insanı..

evet resmen çaresizlik.paran olsa da satın alamıyosun ki.beklemekten başka çare yok.onunda garantisi yok anne olamayadabilirim.
artık herşey geliyo aklıma..

evet resmen çaresizlik.paran olsa da satın alamıyosun ki.beklemekten başka çare yok.onunda garantisi yok anne olamayadabilirim.

öyle de dememek lazım tatlım allahın gücüne gider..inş olacağız ama er ya da geç günümüz gelecek elbet tatlım...üzülme sakın,ben adet olduğum ilk günler çok üzülürdüm burası sayesinde toparlanıyorum konuşuyorum böyle sizlerle buna bile şükür diyorum en azından moralim yerine geliyor.. her şeye güzel bakmak lazım...

acılar vardır ..birde çaesizlik vardır...bizim ki çok acı ama çaresiz değiliz bir umudumuz hep var...ANNE OLAMAMA DUYGUSUNU İNŞALLAH KİMSE ÇEKMEZ...BİZDE BİZ AN ÖNCE O DUYGUYU YAŞARIZ UMARIM..VAKTİ GELMEMEİŞ DEMEK Kİ...

Mrb kizlar yazilarinizi okurken yazilarda kendimi buldum hamilelere sevindim benim esimde gecen yilin temmuz ayinda sol tarafta grade3 varikosel teshisinden acik ameliyat oldu fakat ustunden 1 yil 4 ay gecmesine ragmen hamile kalamadim sizin dedeoginiz sperm sayisi ile ilgili bir kagit yok bizde ya da esim kaybetmis sizce grade3 varikosel kotu mu

acılar vardır ..birde çaesizlik vardır...bizim ki çok acı ama çaresiz değiliz bir umudumuz hep var...ANNE OLAMAMA DUYGUSUNU İNŞALLAH KİMSE ÇEKMEZ...BİZDE BİZ AN ÖNCE O DUYGUYU YAŞARIZ UMARIM..VAKTİ GELMEMEİŞ DEMEK Kİ...

öyle de dememek lazım tatlım allahın gücüne gider..inş olacağız ama er ya da geç günümüz gelecek elbet tatlım...üzülme sakın,ben adet olduğum ilk günler çok üzülürdüm burası sayesinde toparlanıyorum konuşuyorum böyle sizlerle buna bile şükür diyorum en azından moralim yerine geliyor.. her şeye güzel bakmak lazım...

haşa!isyan etmiyorum inançlı biriyimdir çok şükür.sürekli dua ile bugünleri aşmaya çalışıyorum.ama arada bıkkınlık gelmiyo değil..

Back
X