- Konu Sahibi delinefsim
- #1.961
sağolun kızlar, öncesinde iki aşılamam olmuştu zaten, üzülmemek elde değil tabi de güçlü durmaya çalışıyorum, zaten hamile kalamayınca heralde iyileşme yok demiştim, cuma gününe karar aldık eşimde bende sigarayı bırakıyoruz, keçiboynuzu ve e vitamini kullandım öncede sonrada, yengemin bi akrabası bi aktardan karışım yaptırmıştı, Allahın hikmeti tabi kullandıkları ay hamile kaldı, aktar eşlerden sorun olanların ikisinin de testlerini istiyor, onların ikisinde de sorun vardı, testteki soruna göre karışım hazırlıyor, bugün sabah faks çektik, karışımın ne oranda olacağını ve fiyatı telefonla bildiriyor, okey verirsek kargoyla gönderiyorlar, aktar yaşlıca biriymiş, sabah gelip öğlene kadar bunlarla ilgilenip gidiyor, geri kalan işlemleri çocukları hallediyormuş, dün konuştuk, bende sorun olup olmadığını sordu eşime, eşimde olmadığını söyleyince test sonucunu fakslayın babam sabahtan bakar, ona göre fiyat çıkartır ararız dediler, bakalım artık, ilaç olmadığından bitkisel şeylere devam edeceğiz, doktor iki ay sonra değişiklik olmazsa tüp bebek dedi, maddi durumum olsa hemen yapardım ama haziranda 3 senemiz dolacak o zaman devlet bi kısmını karşılıyor, en kötü ihtimalle haziranı bekleyecez iyice düşmezse tabi,Rabbim dileyen herkese bizede nasip etsin inşallah
canm benm kafan rahat olsun enınıde sonunda cocuk sahıbı olucaz allahın izniyle 6 ay bı dolsun tekrar test yapın egerkı duzelme olmazsa bende senın gıbı temmuzda tup dusunuyorum devlet karsılıyo en fazla 2 bın tl tutuyo allah yardımcımız olsun