- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
- #2.101
adetim biter bitmez yapmıştık .yumurtlama günü değil di yani..
ne biliyosun belki erken çatladı zaten spermler vücutta 3 gün kalıyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetim biter bitmez yapmıştık .yumurtlama günü değil di yani..
ne biliyosun belki erken çatladı zaten spermler vücutta 3 gün kalıyo.
sen antepte mi oturuyorsun ..?
blimyorum..sen de belirtin yok mu daha?
çatlatma iğnesinden sonra vücut kendini hamile zannettiği için bütün belirtileri yaşıyorum.ama yalancı belirtiler olduğunu bildiğim için umutlanmıyorum.
Caniimm şafak. Kac :)
şafakk 6:))))))))
Ayy Allah`im insallah ya bir bebek haberi kutlayalim rabbim nasip etsin insallah aminnn
canıımm inşallah...%20 şansımız vardı,biz %20 tutacak diye değil,%80 tutmayacak diye düşünüyoruz.oluursa daha çok seviniriz olmazsa az üzülürüz.
Hayirlisi be canim rabbim neylerse guzel eyler.Hayirli vakitlere insallah hic uzulme tabiki hem cok gencsin yuzun hep gulsun rabbim daha ne guzellikler sunacak insallah daha size :)
kızlar sizin eşleriniz ameliayt oldumu variokselden
tanıyor musunu ??
birde artemiz has. can bilginer iyi ddiler ama gitmedim hiç..
çatlatma iğnesinden sonra vücut kendini hamile zannettiği için bütün belirtileri yaşıyorum.ama yalancı belirtiler olduğunu bildiğim için umutlanmıyorum.
Dr.Can Bilginer kadim dogum cnm.. ben en iyi urolog kimdir diye sormustum
![]()
canm senin sonucu almaya az kaldı ..inşallah o belirtiler gerçek hamilelik beirtileridir..
hyr cnm ..yurtdisindayim :)
bu ay güzel haberlerin lırız inşallah...:))inşallah canım.artık belirtilere de inanmıyorum.her ay tüm belirtileri yaşayıp adet oluyorum.bu ay hiç birine kulak asmıyorum.
bu ay güzel haberlerin lırız inşallah...
haklsın canım birde psikolojık olarak da belirtiler varmış gibi yaşıyoruz..
pei eşin mı ameiiyat olacak yoksa başkası için mi arştırıyorsun