• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canıımm inşallah...%20 şansımız vardı,biz %20 tutacak diye değil,%80 tutmayacak diye düşünüyoruz.oluursa daha çok seviniriz olmazsa az üzülürüz.

Hayirlisi be canim rabbim neylerse guzel eyler.Hayirli vakitlere insallah hic uzulme tabiki hem cok gencsin yuzun hep gulsun rabbim daha ne guzellikler sunacak insallah daha size :)

Hayirlisi be canim rabbim neylerse guzel eyler.Hayirli vakitlere insallah hic uzulme tabiki hem cok gencsin yuzun hep gulsun rabbim daha ne guzellikler sunacak insallah daha size :)

öyle tabii canım.şükür ki inançlı insanlarız,biliyoruz ki derdini veren Rabbim sabrını,dermanını da veriyor.imtihanda olduğumuzu da biliyoruz.Beterinden saklasın güzel Mevlam.

çatlatma iğnesinden sonra vücut kendini hamile zannettiği için bütün belirtileri yaşıyorum.ama yalancı belirtiler olduğunu bildiğim için umutlanmıyorum.

canm senin sonucu almaya az kaldı ..inşallah o belirtiler gerçek hamilelik beirtileridir..

:))inşallah canım.artık belirtilere de inanmıyorum.her ay tüm belirtileri yaşayıp adet oluyorum.bu ay hiç birine kulak asmıyorum.
bu ay güzel haberlerin lırız inşallah...
haklsın canım birde psikolojık olarak da belirtiler varmış gibi yaşıyoruz..

Back
X