Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gozun aydin canim...insallh seni hic birakmaz.. Ve hepimize simdi ssenin yasafhin mutlulugu yasarz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımm,sağol Allah razı olsun.
ah tatlım,hepimiz aylarır bu topikteyiz neler yaşadık neler.artık son bulsun bu kötü günler inşallah.

anladım canım.dün aradım hastaneyi aşılama ücreti 150 milyonmuş.o zaman yıkmaya ayrı ödenecek...bizimde toplam ilaçlarla 450 falan yapıyor canım.neyse bakalım hayırlısı

ay canım benim ya almış kuzusunu sen de az şeyler yaşamadın canım inşallah bu ay hepsi geride kalacak tatlım..kendine dikkat et kuzumuza iyi bak:21:

sonu pozitif olsun da varsın çok para gitsin kuzum.bazen insanın gözü para pul görmüyor.

eveeettt aldım kuzumu,inşallah hiç bırakmaz beni.

Eweet canim kimisi 3 yil bkliyor..kimiside 2 ay icinde hamile kaliyor..ywteer ki zamani gelsn...inssallh tektrar ozledigin annelik duygusnu yasarsn...

Bizim hikayrmiz yaklasik 3 yil once basladii...evlndgmz ilk gnden beri cocuk istoyorz..ilk aylarda bn dokktpra gittim 5 ayda esim gityi vee sonuc sperrm dusuktu...tabi oyle coj pesine dusmedik ilk aylaar oldugu icin ..keci boyynzu kuru ve klomn kulldi..vve egerleerr daha ds dustu..varikosel tesisi kndu..1 yil boyunca ameluyat ikna etmk icn ugrastim
Ve 7 ay once ameliyat oldu..degrerlmz dsk..ameliyttan sonrada pek fszla yukselmrdi..anliyacgn tup bebrk icin biraz birikim yapip 3 aya kadt denemryi dusunuyoruz..

Aminn hepimiz tez zamanda anne oluruz inşallah..Allah Bukadar isteyen bizlerin yüzüne gülsün inşallah....
Canım küçük bi tavsiye versem,gitmeden birazda olsa ilaç desteği alsın eşin.dedim ya eşimin abisi doktor,yakın bi urolog arkadaşına yaptırdı ameliyatı.Çok hassas bi doktor ,ben bunlar biraz fazla değilmi dediğimde yukarda saydığım her bir ilacın spermle ilgili ayrı bir faydası var demişti..sizin de önünüzde 3aylik bi süre var,aslında kullansaniz belki fayda görürsünüz..

aynen tatlım katılıyorum sana bende ilk zamanlar çok araştırma yapıyordum Varikosel ameliyatından sonra 1 2 3 yıla kadar illa gebelik oluyor yani çoğu hamile kalıyor...belki normal ya da aşı tüp bir şekilde hamilelik oluyor. sanırım bizler bu konuda çok şanslıyız ki ameliyatla çözümü olan bir hastalık. Allah korusun azosperm hastaları ne yapsın çok üzülüyorum:43::43::43: Allah kimseyi evlatla sınamasın inşallah...bizim varikosel de ileri derecedeydi ama 2 damar bağlandı sizin baya varmış sanırım geçmiş olsun canım. inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız...

Allah korusun evet cok daha beterleri var.. Canım çok geçmiş olsun sizlere de..eşi azosperm olup kendisi pko hastası olup hamile kalan olduğunu okuduktan sonra Rabb'imin mucizelerine dahada inandım..
Size bisiy sorsam, doktor bize kesinlikle dar slip külot giymeli bundan sonra dedi,size de diyen oldu mu bunu?
Çünkü kimi yerde dar iyi diill kimi yerde bol iyi diil yazıyo,kafam karıştı..

selam arkadaşlar benim eşimdede varikosel çıktı sperm değerleri 15 milyon hareketlilik ise 10 dr.ameliyat dedi yoksa bu değerlerle çocuğumuz olmazmış üstelik ameliyattan 2 yıl sora yine eski halini alır dedi çok korkuyorum çocugumuz olmayacak die

Hoşgeldin cnm,bende yeni katıldım.. eşin ameliyatı mikrocerrahi yöntemiylemi olacak?
İlk duyduğumda bende çok panikledim ama umudumuzu kaybetmemeliyiz..bu hastalıkla evlat sahibi olan çok kişi var..:) ameliyattan sonra kendine dikkat etsin eşin,sigara icmesin,beslenme çok önemliymiş sebze ağırlıklı beslensin,düzenli ilaçlarını kullansın inşallah düzelir...:)

Hoşgeldin cnm,bende yeni katıldım.. eşin ameliyatı mikrocerrahi yöntemiylemi olacak?
İlk duyduğumda bende çok panikledim ama umudumuzu kaybetmemeliyiz..bu hastalıkla evlat sahibi olan çok kişi var..:) ameliyattan sonra kendine dikkat etsin eşin,sigara icmesin,beslenme çok önemliymiş sebze ağırlıklı beslensin,düzenli ilaçlarını kullansın inşallah düzelir...:)

inşallah canım anlaşılan senin eşin ameliyat oldu ne durumda düzeldimi spermleri bu arada hoşbulduk

canim degerleriniz cok guzel cikmis cok sevindim .. ameliyat olalida daha 6 ay olmamis ama sayiniz 6 katina cikmis diye gordum masallah .. darisi bizlerinde basina .. bence ileri hizlida iyi % 20 - oran olarak az gibi ama olsun sayiniz fazla oldugu icin bence yuksek yani sen bu degerlerle hamile kalabilirsin .. dualasalim insallah tez zamanda gelsin bebissler .. aglutinasyon hic bilmiyorum ama .. ne dediler onun icin ?
aglutınasyon için c vitamını verdı bıkac aya duzelebıkırmıs ama hareketlılıkte sorhn var kafama taktım onu inş hepimz hamıke kalırız bıranonce
inşallahhhhhh :34: :46::46:sanmıyorum canım yumurta kontrolüne gittiğim de sadece 1 tane yumoş vardı..rabbim bilir ama %1 ihtimal benim ikizimin olması..

evet herkezin kucağı dolsun rabbim bebekle yokluğuyla imtihan etmesinn
rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın sag saglım hayırlı evlat olsun inş bozlere dua et enn adına cok sevındım canm;))

Herkese mrb. Biz yaklasik 2 yillik evliyiz esim 8 ay once cift tarafli varikosel ameliyati oldu yaptirdigi son spermiyogram testinde sperm sayisi 25 milyon cikti ama hareketlilik yuzdesi %10 cikti surekli doktora gidiyoruz ilaclar kullandik ama bir turlu hamile kalamadim. Keciboynuzu kürü uygulamamiza ragmen herhangi bir gelisme goremedik bize tavsiyesi olan varsa lutfen yazsin. Allah cocuk sahibi olmayan ve olamayan herkese cocuk nasip etsin...

Herkese mrb. Biz yaklasik 2 yillik evliyiz esim 8 ay once cift tarafli varikosel ameliyati oldu yaptirdigi son spermiyogram testinde sperm sayisi 25 milyon cikti ama hareketlilik yuzdesi %10 cikti surekli doktora gidiyoruz ilaclar kullandik ama bir turlu hamile kalamadim. Keciboynuzu kürü uygulamamiza ragmen herhangi bir gelisme goremedik bize tavsiyesi olan varsa lutfen yazsin. Allah cocuk sahibi olmayan ve olamayan herkese cocuk nasip etsin...

Merhaba kaansu.. ameliyattan önce değerleri,sonraki değerleri de tam olarak yazarsan karşılaştırıp tavsiye verme.imkanımız olur.. ama bize doktorun söylediği 4-6ayda düzelmeye başlar ama tam düzelmesi için en az 1 yıl gerekir..hangi ilaçları verdi size?

yeni arkadaşlar var aramıza katılan,hoşgeldiniz hepiniz.inşallah biran önce sonuca ulaşır,bizim kadar beklemek zorunda kalmazsınız.

hani kızlar,okulda da vardır eski dönem öğrenciler,yeni dönemler filan.biz eski dönemiz ve artık hepimiz ardarda hamile kalıp bu topiği yenilere devredeceğiz,onlarda bir sonra ki gelenlere.ben inanıyorum,sizde inanın lütfen.çok zor,kimse bu hastalıkla uğraşmak zorund kalmasın,illet birşey.

merhaba.sayı ml de mi toplamda mı 25 milyon?hareketi için taze sıkılmış havuç suyu iyi geliyor diye biliyorum.epey de olmuş ameliyat olalı.morfoloji nasıl ve ürolog ne diyor?

en artık pes ettim ve tüp bebek yaptırdım,inşallah senin meleğin kenliğinden gelir canım.

hayır tatlım doktor vermedi ilacı 6.ay yatırdığımız test sonucundan sonra değerleriniz normale dönmüş gerek yok ilaca dedi doktor.ileri hılzı düşük geldi bize kendimiz araştırdık argınmaxe karar verdik çünkü içinde bir çok vitamin var...

hımmm bende bi araştırayım o zaman:126::126::126::130:

inşallah canım.tutunur mu acaba.çok korkuyorum inşallah seninkine benzer sonu.5. gün 1. kalitede idi.

tutunur Allahin izniyle canim merak etme, inan ve pozitif ol:52::52: ay bitmiyor dertler sekerim sabah kahverengi akintim oldu simdide ona taktim arastirip duruyorum, kan degerlerim iyi cikti ama, Allahim saglicakla kavustur bebeciklerimizeee:16::16:

yeni arkadaşlar var aramıza katılan,hoşgeldiniz hepiniz.inşallah biran önce sonuca ulaşır,bizim kadar beklemek zorunda kalmazsınız.

hani kızlar,okulda da vardır eski dönem öğrenciler,yeni dönemler filan.biz eski dönemiz ve artık hepimiz ardarda hamile kalıp bu topiği yenilere devredeceğiz,onlarda bir sonra ki gelenlere.ben inanıyorum,sizde inanın lütfen.çok zor,kimse bu hastalıkla uğraşmak zorund kalmasın,illet birşey.

slm canım hosbulduk canım

slm kızlar bizim sayı toplamda 120 milyon ileri hızlı %3 cıkmıstı doktor amelyat demişti esim amelyatı erteliyor yani suan olmak istemiyor.agustostan sonra olur gibi.hızı için ne yapabilirim hangi kürleri yada ilaçları alayım pek kür içecegini sanmıyorum.2 mizde calısıyoruz kür biraz zor gibi ama tavsiyeniz ne olabilir???

acıkcası cocuk için tüm hevesim kactı doktor rahminde perde var dedi hamile kalırsam bile düsük erken dogum riski var korunmuyorumda ama içimdende bişi gelmiyor.sanırım bunalıma girdim mutsuzum:((

Sayfa baslarinda hikayemi anlatmistim istersen oku cnim kisaca soyle diyim esimin sperm degeleri 3-4milyon iken 102 milyona kadar cikti cok sukur buarada 2 asilama 2 tup denedim.olmadi 1ay sonra kenliginden hamile kaldim esinin gidasina cook dikkat etmeb gerekio varikosel nazli bi hastalik biraz ilgi istiyor bakim.istiyor ben ameluyattan 2.5sene sonra hamile kaldim coknsukur lutfen detaylara dikkat et rabbim insallsh tez zamanda hayirlisini versin

Back
X