Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar bizim sayı toplamda 120 milyon ileri hızlı %3 cıkmıstı doktor amelyat demişti esim amelyatı erteliyor yani suan olmak istemiyor.agustostan sonra olur gibi.hızı için ne yapabilirim hangi kürleri yada ilaçları alayım pek kür içecegini sanmıyorum.2 mizde calısıyoruz kür biraz zor gibi ama tavsiyeniz ne olabilir???

acıkcası cocuk için tüm hevesim kactı doktor rahminde perde var dedi hamile kalırsam bile düsük erken dogum riski var korunmuyorumda ama içimdende bişi gelmiyor.sanırım bunalıma girdim mutsuzum:((

oy kuzum kıyamam ben sana ya daha 2 aylık evlisin tatlım eşin ağustosdan sonra olsun ameliyat neolacak

sende rahim perdeni aldır buarada kendn soğan kürü yap ameliyattan sonra vücudun dinlensn eşinde ameliyat olduktn sonra tedaviye başlarsın direk iğne tedavisine ben evlendktn 2 yıl sonra başladım tedaviye gerçi 6 ay doktor aramakla geçtide o arada sende işin ehli bir doktor bul korunma bence olacağı varsa olur düşecek diye kesin bir kural yok

eşinde kür kullanmıyorsa evicap l arginine zinco falan al onları kullansın çerez meyve sebze tüketsin kuzum

Son düzenleme:
oy kuzum kıyamam ben sana ya daha 2 aylık evlisin tatlım eşin ağustosdan sonra olsun ameliyat neolacak

sende rahim perdeni aldır buarada kendn soğan kürü yap ameliyattan sonra vücudun dinlensn eşinde ameliyat olduktn sonra tedaviye başlarsın direk iğne tedavisine ben evlendktn 2 yıl sonra başladım tedaviye gerçi 6 ay doktor aramakla geçtide o arada sende işin ehli bir doktor bul korunma bence olacağı varsa olur düşecek diye kesin bir kural yok

eşinde kür kullanmıyorsa evicap l arginine zinco falan al onları kullansın çerez meyve sebze tüketsin kuzum

haklısın kuzum daha cok yeni 3 yıl sonra doguya gidecegiz orda tedavi imkanım olmaz ondan hazır burdayken tedavi olayım diyordum ama dediğin gibi biraz bıkkınlık var cok kastım kendimi sartlandırdım simdide hiçbişi yapasım yok.akısına bırakmaya karar verdim canım bende.tamam canım o ilaçlardan alayım bende onu içsin,bende kür yapıcam testere dişli yada incir kürünü.doktotra gidesim yok pek biraz zaman vermeliyim kendime haklısın canım benim.cok sagol gülüm

evet kızlar ben geldim, kötü bir örnek olarak bana tutmayan tüp bebeğimden sonra burdayım :43: nasip değilmiş, ilk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım, adı üstünde tüp bebek denemesi, zeynebim inşallah senin yavrun sana tutar, hamilemizde varmış ne güzel çok sevindim, inşallah hepimize nasip olur o yüce duygu :52::54:

Dün aklıma sen gelmiştin tüp bebek için yanlış hatırlamıyosam umut tüp bebekle görüşmüştün,görünce inan çok üzüldüm,demekki herşeyin vakti zamanı var inş kendiliğinden olur

merhaba arkadaşlar...

mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü:14::14::14:
gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.:5::5::5:

çok kötü günler geçirdik.çok ağladım üzüldüm.ama elden bişey gelmiyor.:2::2::2:

varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.

şimdi benim kendimi toplamam için 3 ay gibi bir süre var önümüzde.
mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
kullanan varmı aranızda? işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?

çünkü donmuş embriyomuz yok.ağustosta 2.denemeyi yapmayı düşünüyoruz.

Çok üzüldüm,ama en azından tuttuğunu görmüş oldunuz inş sayınız artar,bence proxeedin yanına ilave şeyler kullanın,evicap 200 lük ,antioksidant vit,l-arginin vs inş keçi boynuzu kürü de yapabilirsin,spermlerin kalitesi de artar

selam arkadaşlar benim eşimdede varikosel çıktı sperm değerleri 15 milyon hareketlilik ise 10 dr.ameliyat dedi yoksa bu değerlerle çocuğumuz olmazmış üstelik ameliyattan 2 yıl sora yine eski halini alır dedi çok korkuyorum çocugumuz olmayacak die

Aynı şeyleri dr bize dedi,çok üzüldük,insanların moralini böyle sözlerle bozmaları ne kadar kötü,boşver sen,Allah nasib edecekse hertürlü olur inş.Herkesin değerleri çok mu iyi sanki,inşallah ameliyatla birlikte değerleriniz düzelir moralinizi bozmayın hiç,sakın korkma,umudunu kaybetme:16:

kızlar hız sorunu için hangi ilaçları takviye olarak kullanabiliriz acaba yardım???sayı iyi 60 milyon
toplamda 120 milyon ama hızı %3

Son düzenleme:
Eşim şirketinde varikosel teshisi konan arkadasının hanımı bugun hamıle oldugu haberını aldım.Bana umut oldu sıze de umut olsun dıye yazmak ıstedım Morfolojı %3 sayısı 7 milyon ve hızı da azmıs amelıyat olmamıstı.Eşim sormuş ne yaptın ne kullandın diye hıcbır ilaç kullanmamıs sadece beslenmesıne dıkkat etmıs özellikle tavuk yememıs bır yerde okumus tavuk varıkoselde ters ettı yapıyor dıye ondan sonra hıc tavuk yememiş.Eşiyle birlikte dun esının yumurtlama kontrolu ıcın reglının 24 gunu doktor cagırmıs ultr. ve tahlıl sonucunda hamıle oldugu ortaya cıkmıs.Allahın mucızesı işte ameliyat ıcın erkegın tahlıllerı suruyormus amelıyat olmadan guzel haberı aldılar Allah beden ve akıl saglıgı tam hayırlı evlat olmasını ve saglıkla kucaklarına almasını nasip etsin.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
yeni arkadaşlar var aramıza katılan,hoşgeldiniz hepiniz.inşallah biran önce sonuca ulaşır,bizim kadar beklemek zorunda kalmazsınız.

hani kızlar,okulda da vardır eski dönem öğrenciler,yeni dönemler filan.biz eski dönemiz ve artık hepimiz ardarda hamile kalıp bu topiği yenilere devredeceğiz,onlarda bir sonra ki gelenlere.ben inanıyorum,sizde inanın lütfen.çok zor,kimse bu hastalıkla uğraşmak zorund kalmasın,illet birşey.

Hosbulduk :) umarım tez zamanda hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirerek evlatlarimizi kucagimiza alırız..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki amaliyattan sonra bi sağlık sorunu oldumu ağrısı sızısı falan oluormu

Hayır ağrı sızı olmadı,tabi ilk bikac gün dikkatli yürüdü ama ağrısı olmadı.burada asıl önemli olan mikrocerrahi ile ameliyat olmak,diğer açık ameliyatta önemli dokulara zarar verilebiliyormuş,ben çok araştırdım herkes microcerrahi diyor..

Eşim şirketinde varikosel teshisi konan arkadasının hanımı bugun hamıle oldugu haberını aldım.Bana umut oldu sıze de umut olsun dıye yazmak ıstedım Morfolojı %3 sayısı 7 milyon ve hızı da azmıs amelıyat olmamıstı.Eşim sormuş ne yaptın ne kullandın diye hıcbır ilaç kullanmamıs sadece beslenmesıne dıkkat etmıs özellikle tavuk yememıs bır yerde okumus tavuk varıkoselde ters ettı yapıyor dıye ondan sonra hıc tavuk yememiş.Eşiyle birlikte dun esının yumurtlama kontrolu ıcın reglının 24 gunu doktor cagırmıs ultr. ve tahlıl sonucunda hamıle oldugu ortaya cıkmıs.Allahın mucızesı işte ameliyat ıcın erkegın tahlıllerı suruyormus amelıyat olmadan guzel haberı aldılar Allah beden ve akıl saglıgı tam hayırlı evlat olmasını ve saglıkla kucaklarına almasını nasip etsin.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayy maşallah yaa,böyle haberler umutlarimi yeşertiyo :) inşallah bizde o mucize lerden yaşarız :)

delinefsim ben 5 tane okudum,Allah kabul etsin inşallah,kaç tane kaldı acaba? Biraz hızlansak da yarına bitirsek,yavaşladık gibi:50:

nasıl yaa ameliyat olmamış ilaç kullanmamış bu kadar düşük değerlerle hamile kalmış ne güzel

tutunur Allahin izniyle canim merak etme, inan ve pozitif ol:52::52: ay bitmiyor dertler sekerim sabah kahverengi akintim oldu simdide ona taktim arastirip duruyorum, kan degerlerim iyi cikti ama, Allahim saglicakla kavustur bebeciklerimizeee:16::16:

kırmızı ve pıhtılı gelmediği sürece sıkıntı olmaz tatlım.bol bol dinlen yorma kendini lütfen.

evet kızlar ben geldim, kötü bir örnek olarak bana tutmayan tüp bebeğimden sonra burdayım :43: nasip değilmiş, ilk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım, adı üstünde tüp bebek denemesi, zeynebim inşallah senin yavrun sana tutar, hamilemizde varmış ne güzel çok sevindim, inşallah hepimize nasip olur o yüce duygu :52::54:

offf tatlım yaaaa,çok üzülüyorum böyle haberler alınca.ne diyeyim bilmiyorum ki,üzülme nasıl diyebilirim?neyse ki toparlanmışsın biraz.ben de ço korkuyorum negatif almaktan ama korkunun ecele faydası yok..

Kızlar on gün sonra regli olacağım aşılama için ne zaman doktora gitmem gerekiyor reglimin kaçıncı günü birde devlet hastahanesi aşılama yapıyor değil mi bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin

Back
X