- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
- #6.481
slm kızlar bizim sayı toplamda 120 milyon ileri hızlı %3 cıkmıstı doktor amelyat demişti esim amelyatı erteliyor yani suan olmak istemiyor.agustostan sonra olur gibi.hızı için ne yapabilirim hangi kürleri yada ilaçları alayım pek kür içecegini sanmıyorum.2 mizde calısıyoruz kür biraz zor gibi ama tavsiyeniz ne olabilir???
acıkcası cocuk için tüm hevesim kactı doktor rahminde perde var dedi hamile kalırsam bile düsük erken dogum riski var korunmuyorumda ama içimdende bişi gelmiyor.sanırım bunalıma girdim mutsuzum(
oy kuzum kıyamam ben sana ya daha 2 aylık evlisin tatlım eşin ağustosdan sonra olsun ameliyat neolacak
sende rahim perdeni aldır buarada kendn soğan kürü yap ameliyattan sonra vücudun dinlensn eşinde ameliyat olduktn sonra tedaviye başlarsın direk iğne tedavisine ben evlendktn 2 yıl sonra başladım tedaviye gerçi 6 ay doktor aramakla geçtide o arada sende işin ehli bir doktor bul korunma bence olacağı varsa olur düşecek diye kesin bir kural yok
eşinde kür kullanmıyorsa evicap l arginine zinco falan al onları kullansın çerez meyve sebze tüketsin kuzum
Son düzenleme: