Aşılama Varikosel sebebiyle aşılama olanlar varmı arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biz henüz varikosel sorunu olup aşılama yaptırma aşamasındayız umarım sonuç alırız :)

2007 de varikosel teşhisi koyuldu hiç ameliyata gerek yok ameliyat hiç işe yaramıyor dedi ürolok bu aşılama için karar verdiğimizde başka bir ürolog mutlaka ameliyat olmalı dedi biz çok araştırdık harika bir doktor ve hastane bulduk tam içimiz rahat yaptıracağız ameliyatı kadın doğumcum hiç vakit kaybetmeye gerek yok direk aşılamaya geçelim dedi serseme döndüm
genelde kadın doğumcular gerek yok diyor ürologlar var diyor bakalım aşılamamız tutmazsa araştırmaya devam

hadi bakalım hayırlısı işaallah tutuarda gerek kalmaz ama ameliyat içinde bi çok yerde işe yarar diye yazıyo bizimde bi ürolok ilaç verdi klomen birde e vitamini 3 ay kullandık değişme olmadı başka bi ürolokta ameliyat vakit kaybetme dedi bizde arada kaldık eşim ameliyatı istemeyince kadın doğumcuya geldik oda hemen aşılmağa geçti ya ne bilelim çok zorlu bi süreç şuan bekliyorum2. aşılamanın sonucunu

evet varikosel ameliyatı konusunda doktorlar birbiri ile çok çelişiyor benim eşiminde okadar çok ameliyat geçmişi varki bir açıdan kıyamıyorumda çok basit bir ameliyat biliyorum ama ameliyatın küçüğü büyüğü olmuyor bize küçük denilen bir çok ameliyatı sıkıntılı geçti eşimin.
Kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun umarım hepimiz hayırlı evlat sahibi olabiliriz.

ya büyük geçmiş olsun hal böyle oluncada insan tedirgin oluyo haliyle amin iaşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz sizin aşılama sonucu nezamn belli oluyo.

19 ağustos gibi belli olur inşallah

hadi hayırlısı olur işaallah benim sonuç negetif dün dr a gittim araverelim dedi yok dedim eğer yumurtalar çatladıysa vucudüm alışmışken devam edelim dedim ok. dedi ve dün 3. aşılama için ilk iğnemi vuruldum tahminimce 12 ağustosta olur aşılamam kısmetse

aman inşallah güzel haberlerini alırız

canım aşılaman oldu sanırım hayırlı olsun işaallah güzel sonuçlar alırsın

evet dün oldum inşallah okadar uzun süre olumsuzu yaşadıkki ve aşılama hakkında okadar olumsuz şeyler duydumki bir türlü olumlu düşünemiyorum eeğer hamile kalırsam benim için tam bir mucize olacak.

evet dün oldum inşallah okadar uzun süre olumsuzu yaşadıkki ve aşılama hakkında okadar olumsuz şeyler duydumki bir türlü olumlu düşünemiyorum eeğer hamile kalırsam benim için tam bir mucize olacak.

hayırlısı olsun olsada olmasada kendimiz için olumlu düşünmek zorundayız çok şükürki bu son şansımız değil bende yarın kontrole gidicem muhtemelen çarşamba aşılamam olur sonrada beklemdeyim senin gibi bu 1. aşılamanmıydı tam hatırlayamadım ama umutlarını yitirme lütfen

ya benm eşimde varikosel ameliyatı oldu we çok daha kötü oldu yaptırmayın desemmmi bilmiorum bilmiorum kimilerine yario ama bize yaramadı kızlar biz çok pişmanız 5 ay oldu sayı 10 milyondan 1 milyona düştü buarada aşılama yapmak için sperm sayısı kaç olmalı haberiniz warmı kızlar beni aydınlatırmısınız

ya gerçektenmi ameliyat işe yaramadı yani öylemi bildiğim kadarıyla aşılma için sperm yıkamadan sonra 5-6 milyon olmalı ama kesin değil

kızlar sizin değerleriniz kaç. benim eşimde varikosel. henüz ameliyata karar vermedik. sayı 3 milyon ama diğer değerleri iyi. morfoloji ve hareket %60.ikisi de oldukça yüksek.kararsız kaldım ben de. aşılama masrafı ne kadar oluyor?

mrb. aslında sayıda önemli ama hareketlilik ve morfolojide önemli bildiğim kadarıyla bizimde bi sayımda toplam 30 milyon başka sayımda biraz farklı çıktı ama %65 hareketsiz kalanı ise %15 hızlı iler değerleri yerinde yavaş ve az hareketliydi ameliyatı eşim istemedi doğum dr u aşılama dedi 3. aşılamağı deniycez burda faiyatlar bursaya göre daha uygun ilk aşılama 300tl.2.aşılama240tl 3. aşılamağa 220tl alıcak bursa acıbademden aşılama fiyatı almıştım daha önce 840 tl demişlerdi fiyat dr a göre değişiyo sanırım bende özel muayenede yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…