- 23 Temmuz 2016
- 164
- 103
- 53
- 35
süpersinbenimde esimde tek tarafli verikosal +marfoloji sorunu bir ara hareket sorunu vardida vardi 4.gebeligim su an ameliyatta olmadi caninizi sıkmayin kismet hersey
3.dereceymiş canım bizimki en ileri yani o yüzden bekliyoruz erken olanda duydum 1yili geçip olmayandan da ama bu işin sırrı beklemek kuzular ve kafa rahatlığı5 ay önce ameliyat oldu ve daha olmadı mı? aa ... internette ameliyattan 2 ay sonra hamile kalınıyor diya yazıyor ve dr da en geç 3 ay için de olur demişti bize. . . Allah allah sizinki daha mı ileri ki
Ne güzel canım inşallah bize de Nasib olurbenimde esimde tek tarafli verikosal +marfoloji sorunu bir ara hareket sorunu vardida vardi 4.gebeligim su an ameliyatta olmadi caninizi sıkmayin kismet hersey
Prolaktinini düşürmek için verilen bi ilaç bende de Prolaktin 27 çıkti sınırı 25mis doktor düşürmek için verdi. 3 ay kullan dedi.Dostineks neymiş ki merak ettim ben de
Teşekkürler kuzu bizi bilgilendirdigin içinProlaktinini düşürmek için verilen bi ilaç bende de Prolaktin 27 çıkti sınırı 25mis doktor düşürmek için verdi. 3 ay kullan dedi.
Önemli değil canimTeşekkürler kuzu bizi bilgilendirdigin için
Merhaba kizlar iki ay oldu ameliyat olalı keciboynuzu kürü ve pekmezi yediriyorum doktor L-argınıne ve E vitamini verdi düzenli olarak içiriyorum hareketli sperm sayısı sekiz milyon inşallah artış olur çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benimde 6 ay oldu ameliyat olalı eşim, bende doktora gideceğim canım daha önce baktırmıstım hormonlara 1 bucuk yıl oldu ama tekrar baktırmalımıyım sence bir de neye bakıyorlar tam olarakAmin canım. Benim eşimin sonuçlar normal çıktı. Sıra bende ben doktora gittim bugün kan testi verdim hormonlarıma baktırıyorum.
amin canım inşallah artar hemen artmaz demişti bize doktor 3 ayda bile çok az artış vardı ama 6. ay da tekrar 9. ayda tekrar bakacağız demişti bizimki 3. derece varikoseldi ama. hayırlısı olsun inşallah kendini çok yıpratma üzme her ay oyalanacak birşey bul yoksa çok üzülürsün bilmeliyiz ki herşeyin bir zamanı var ALLAH BÜYÜK..Merhaba kizlar iki ay oldu ameliyat olalı keciboynuzu kürü ve pekmezi yediriyorum doktor L-argınıne ve E vitamini verdi düzenli olarak içiriyorum hareketli sperm sayısı sekiz milyon inşallah artış olur çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benimde 6 ay oldu ameliyat olalı eşim, bende doktora gideceğim canım daha önce baktırmıstım hormonlara 1 bucuk yıl oldu ama tekrar baktırmalımıyım sence bir de neye bakıyorlar tam olarak
İnşallah bir şey çıkmaz ben bütün testlerimi yaptırdım hsg (rahim filmi) bile çektiler sorunum yok şükür inşallah sendede birsey çıkmaz hayirlisiyla gelsin bebisAmin canım. Benim eşimin sonuçlar normal çıktı. Sıra bende ben doktora gittim bugün kan testi verdim hormonlarıma baktırıyorum.
Hormonların normalse tüplerin acikmi değil mi diye hsg filmi çekiyorlar inşallah birsey çıkmazAmin canım. Benim eşimin sonuçlar normal çıktı. Sıra bende ben doktora gittim bugün kan testi verdim hormonlarıma baktırıyorum.
anladım canım inşallah kötü birşey çıkmaz ya da en kısa zamanda çözülür.Canım bende adet düzensizliği var. Bekarken de hormon bozukluğu çıkmıştı. Polikistik over olabilirim bundan dolayı adetin 2. Ya da 3.günü hormon testi yapılıyor. Ben de gittim anlattım kan verdim. Polikistik overde yumurta kendi kendine çatlamayabiliyor boşu boşuna beklemeyim dedim gidiyim baktırıyım eğer varsa ilaç veriyorlar yumurtayı büyütmek için. Takibe alıyorlar.
Hormonların normalse tüplerin acikmi değil mi diye hsg filmi çekiyorlar inşallah birsey çıkmaz
anladım canım inşallah kötü birşey çıkmaz ya da en kısa zamanda çözülür.
Eşim 2009 yılında halı saha maçı sırasında yumurtalıklarına darbe almış ve varikosel olmuş biz o sırada tanışmıyoruz tabi neyse ameliyatını falan olmuş düzelmiş tahlilleri de hâlâ durur saklıyor yani.. 7 aylık evliyiz evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık.. 4 ay hamile kalamadım kilo problemim de var baya kiloluyum eşimde de geçmiş de olsa bu hastalık var insanın aklında soru işaretleri kalıyodu haliyle.. Tam eşime bu ay da olmazsa ikimiz de doktora gidip muayene olalım dediğim ayda hamile kaldım çok şükür.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin..
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına artık. Biz de bekliyoruz. Kafaya takmak da olmuyor ne zaman rahatlıyosun o zaman oluyor diyorlar. Kafaya takınca stres hormonu salgılanıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?