Mune abla bu sözlerinizde bna ninemi hatırlattınız..
Bir kere soylemişler ona dunya karanlıga gömülecek.
hic günes cıkmayacak kıyamet olacakmış.
gidip bakkaldan 5 tane mum aldı..
Ahahaha valla bnde bişi yazmaya geliyorum .ilk uyarımı bedelli askerlikle ilgili bir konuda yada burda alıcam sanırım. hangi konuya gitsem mune arkamda sanki iki gundur
Niye yav, Mune cok guzel yorumlar yapiyor, ben keyifle okuyorum onun yazdiklarini.. Kurallara uyduktan sonra kimseye birsey yaptigi yok, merak etmeyin, ama uymazsaniz Saraylim maraylim demez tanimaz valla, hic affi yoktur..Ahahaha valla bnde bişi yazmaya geliyorum .
Mune ablayı görüyorum,
amannnn banane diyip yazmaktan vazgeciyorum..
iyi oluyor cımbızlanmaktan iyidir..
En dobra üyem/gerçekçiNiye yav, Mune cok guzel yorumlar yapiyor, ben keyifle okuyorum onun yazdiklarini.. Kurallara uyduktan sonra kimseye birsey yaptigi yok, merak etmeyin, ama uymazsaniz Saraylim maraylim demez tanimaz valla, hic affi yoktur..
Sen benden ornek vermeden once ben vereyim dedim canim...Heryerde gözüm kulağım var
Sagol canim, sen de benim en cana yakin uyemsin..En dobra üyem/gerçekçi
Farkettim sen de sağol kuzumSagol canim, sen de benim en cana yakin uyemsin..
Niye yav, Mune cok guzel yorumlar yapiyor, ben keyifle okuyorum onun yazdiklarini.. Kurallara uyduktan sonra kimseye birsey yaptigi yok, merak etmeyin, ama uymazsaniz Saraylim maraylim demez tanimaz valla, hic affi yoktur..
Yok kız uyuyoruz kurallara işte arada bır kacıyorNiye yav, Mune cok guzel yorumlar yapiyor, ben keyifle okuyorum onun yazdiklarini.. Kurallara uyduktan sonra kimseye birsey yaptigi yok, merak etmeyin, ama uymazsaniz Saraylim maraylim demez tanimaz valla, hic affi yoktur..
Valla Mune ben yigidi oldurur hakkini veririm. Senle arada didisiyorum diye onyargi yapip asil karakterini gormezlikten gelecek yapida bir insan degilim. Sezarin hakki Sezara...
Bu yorumu şimdi görüyorum, önce örnek verme yorumunuzu gördüm anlayamamıştım neden öyle yazdığınızı, bu yorumu okuyunca cuk oturmuş sözleriniz
Evet doğru diyorsunuz, ben kurallara uyulunca hiçbirşey demiyorum ki ama
Hiç gıkım çıkıyor mu kurallar dahilindeki yazılara
Ayyyyy teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsınız hakkımda, seneye sizi birçok En kategorisinde görmek nasip olur inşaallah, valla özellikle Hanım'la sizi abla kategorisinde rakip ablalar olarak görmeyi çok isterim
Çok teşekkür ederim Saraylım, ki burdaki birçok insan bilmez aslında biz sizinle pek didiştik lakin aynen sizin gibi düşünüyorum, benim içinde site kuralları dahilinde yaptığım işlemler başka, insanların kişilikleri başkadır, ikisini karıştırmam kesinlikle, bir topikte didişiyorsak diğerinde gülüşüp eğlenmeyi bilmeliyizValla Mune ben yigidi oldurur hakkini veririm. Senle arada didisiyorum diye onyargi yapip asil karakterini gormezlikten gelecek yapida bir insan degilim. Sezarin hakki Sezara...
Ben de tesekkur ederim. Ama acik konusacagim, sen kendini yetistirmis, lafini sozunu bilen bir bireysin. Yazdiklarindan, yorumlarindan, tavirlarindan, herseyinden bu belli, benim soylememe gerek yok, herkes bunun farkindadir zaten. Lakin didistigim herkes sen gibi degil, herkesin hakkinda da ayni dusunmuyorum. Bazi konularda ben biraz fanatik gibiyim, biliyorsun. Hassas oldugum konularda zehir zemberek tartistigim insanlarla baska topiklerde gulusup eglenemiyorum, huyum kurusun. Ne yapayim, bu da benim eksikligim olsun. Ya da Kurt damarim olsun, ne olursa olsun iste, ben boyleyim.Çok teşekkür ederim Saraylım, ki burdaki birçok insan bilmez aslında biz sizinle pek didiştik lakin aynen sizin gibi düşünüyorum, benim içinde site kuralları dahilinde yaptığım işlemler başka, insanların kişilikleri başkadır, ikisini karıştırmam kesinlikle, bir topikte didişiyorsak diğerinde gülüşüp eğlenmeyi bilmeliyizSizin bunun bilincinde olmanızı da hep takdir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?