'Varlığım neden Türk varlığına armağan olsun?'

Mune abla bu sözlerinizde bna ninemi hatırlattınız..
Bir kere soylemişler ona dunya karanlıga gömülecek.
hic günes cıkmayacak kıyamet olacakmış.
gidip bakkaldan 5 tane mum aldı..

Eeee bizler öyleyiz, kar yağacak yollar kapanacak derler doğru marketlere fırınlara koşarız, yılbaşı üstü gör burdaki marketleri 6 aylık erzak yığıyor millet Tatil dediğimiz 1 gün halbuki, 1 saat elektrik kesilsin bende mum stoklarım
Evin heryerinde mum var Ekmek olmazsa olmaz, makarna, un, şeker, yağ hep vardır, azaldığı an bende bir huzursuzluk başlar

ilk uyarımı bedelli askerlikle ilgili bir konuda yada burda alıcam sanırım. hangi konuya gitsem mune arkamda sanki iki gundur
Ahahaha valla bnde bişi yazmaya geliyorum .
Mune ablayı görüyorum,
amannnn banane diyip yazmaktan vazgeciyorum..
iyi oluyor cımbızlanmaktan iyidir..

Ahahaha valla bnde bişi yazmaya geliyorum .
Mune ablayı görüyorum,
amannnn banane diyip yazmaktan vazgeciyorum..
iyi oluyor cımbızlanmaktan iyidir..
Niye yav, Mune cok guzel yorumlar yapiyor, ben keyifle okuyorum onun yazdiklarini.. Kurallara uyduktan sonra kimseye birsey yaptigi yok, merak etmeyin, ama uymazsaniz Saraylim maraylim demez tanimaz valla, hic affi yoktur..

Niye yav, Mune cok guzel yorumlar yapiyor, ben keyifle okuyorum onun yazdiklarini.. Kurallara uyduktan sonra kimseye birsey yaptigi yok, merak etmeyin, ama uymazsaniz Saraylim maraylim demez tanimaz valla, hic affi yoktur..
En dobra üyem/gerçekçi

Bu yorumu şimdi görüyorum, önce örnek verme yorumunuzu gördüm anlayamamıştım neden öyle yazdığınızı, bu yorumu okuyunca cuk oturmuş sözleriniz

Evet doğru diyorsunuz, ben kurallara uyulunca hiçbirşey demiyorum ki ama
Hiç gıkım çıkıyor mu kurallar dahilindeki yazılara
Ayyyyy teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsınız hakkımda, seneye sizi birçok En kategorisinde görmek nasip olur inşaallah, valla özellikle Hanım'la sizi abla kategorisinde rakip ablalar olarak görmeyi çok isterim

Valla Mune ben yigidi oldurur hakkini veririm. Senle arada didisiyorum diye onyargi yapip asil karakterini gormezlikten gelecek yapida bir insan degilim. Sezarin hakki Sezara...

Valla Mune ben yigidi oldurur hakkini veririm. Senle arada didisiyorum diye onyargi yapip asil karakterini gormezlikten gelecek yapida bir insan degilim. Sezarin hakki Sezara...
Çok teşekkür ederim Saraylım, ki burdaki birçok insan bilmez aslında biz sizinle pek didiştik lakin aynen sizin gibi düşünüyorum, benim içinde site kuralları dahilinde yaptığım işlemler başka, insanların kişilikleri başkadır, ikisini karıştırmam kesinlikle, bir topikte didişiyorsak diğerinde gülüşüp eğlenmeyi bilmeliyiz Sizin bunun bilincinde olmanızı da hep takdir ettim

Ben de tesekkur ederim. Ama acik konusacagim, sen kendini yetistirmis, lafini sozunu bilen bir bireysin. Yazdiklarindan, yorumlarindan, tavirlarindan, herseyinden bu belli, benim soylememe gerek yok, herkes bunun farkindadir zaten. Lakin didistigim herkes sen gibi degil, herkesin hakkinda da ayni dusunmuyorum. Bazi konularda ben biraz fanatik gibiyim, biliyorsun. Hassas oldugum konularda zehir zemberek tartistigim insanlarla baska topiklerde gulusup eglenemiyorum, huyum kurusun. Ne yapayim, bu da benim eksikligim olsun. Ya da Kurt damarim olsun, ne olursa olsun iste, ben boyleyim.

Saraylım,
bu inatlaşma size özel değil aslında, yani eğer sizi yanlış tanımadıysam fanatik olduğunuz şeylerde didişseniz bile karşınızdaki farklı bir topikte o didişmeyi devam ettirmezse siz de devam ettirmezsiniz gibi geliyor bana.

Mesela biz sizinle bazı konularda epey zıt düşünürüz, yazdık mı ikimizde keskin yazarız ama ikimizde konuyu orda bırakıyoruz, yani 42 yaşındayım bu yaşıma kadar asla öyle kan davasına varacak boyuta getirmedim tartışmalarımı, huyum değil, çok kızarım çabuk sinirlenirim ama bir yanımda kıyamaz kimseye, sizinde böyle olduğunuzu düşünüyorum ama işte karşılıklı inatlaşma olduğunda insan fikrinden ödün vermek istemez, vermemeli de zaten, doğru bulsamda bulmasamda fikirlerinizi savunup asla vazgeçmemenizi saygıyla karşılıyorum.

Her konuda tartisirim, her konuda tartistigim kisiye saygi da duyarim, muhabbet de ederim. Ancak bana AKP-RTE demesinler, lafim zehir zemberege doner, hakaret etmeden de haslarim, hic de affim yoktur. Bu da benim yumusak karnim... Zamaninda bazi kisilerle cok uzun tartistim, daha sonra dondum sakalastim, ama onlar AKPli degillerdi, olmadiklarini soylemislerdi. Dini tartismalardi... Saygi cercevesinde fikir ve bilgi yaristiranlara, benle dise dis tartisanlara canim feda, ama karsimdaki ise AKP yi karistirirsa, RTE savunuculuguna soyunursa gene kotu..

Yok, oyle tartismayi topic topic tasimiyorum canim, nerde tartistiysak orda kalir..

Konuyu fazlaca kaynattık ama olsun en azından bazen konuşmaların boyutunun farklılaşması oluşan gergin havayı da yumuşatmış oluyor, yazdıklarınız ve sohbetiniz için teşekkür ederim Saraylim, size hayırlı geceler demeden ayrılmak istemedim siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…