Ben hala Kurt- Turk diye ayirmiyorum, doguda bir PKK gercegi vardir diyorum. Onlar da ille de Kurtturler filan da demedim zaten. Bizler evvelinden PKKnin Ermeni Asala orgutunun devami olduguna, Aponun da Ermeni olduguna inaniriz. Ama bu da demek degildir ki Ermenilerin hepsi teroristtir... El Kaide teror orgutune kizip muslumanlarin hepsi teroristtir demeye benzer bu. Yakilan koyler PKK teroru yuzunden yakildi, durduk yere degil diyorum. Ille de Kurt olduklari icin yakilsa idi butun Turkiyede, hani Alman dazlaklarin Turklere yaptigi gibi, nerde Kurt var evi koyu yakilirdi. Fark burada..
biz hangi ırka veya etnik kökene sahip olursa olsun Türkiye topraklarında yaşadığımızın unutulmaması gerektiğini düşünenleriz.
Ve bu vatanda yaşıyorsan,kazanıyorsan,okuyorsan saygı duymak zorundasın diyenleriz.....
Kendiminkinin birini düzelttim saraylımda yapabilir galibaBölüm editörü ya da Mune düzeltebilir
Evet benim hatam oldu aslinda.ama duzeltemedim..
O zaman biz siz diye ayrılmayacak ki o vatan butunluğunude bozanlar çıkmasın.
Eğer bu vatanda yaşıyorsa okuyorsa herkes saygı duyulması gerekiyor.
Biz siz diyerek olmaz, nutuklarda kar etmez dil kalp bir değilse.
farkettim ben düzelttim kendiminkileri şu Quete yazan yere kadar dikkatle silersen oluyoEvet benim hatam oldu aslinda.ama duzeltemedim..
Hakları verme devlet kapsamına girdiğinden bu soruyu Türkiye Cumhuriyeti Devletine mi sordunuz yoksa şahsi olarak bana mı?
Biz siz boyutundan çıkmadan " biz" kapsamına aldıklarınız olarak siz(ler )kimsiniz ???
dilimizde kalbimizde bir birsen ilk sayfalara bakarsanO zaman biz siz diye ayrılmayacak ki o vatan butunluğunude bozanlar çıkmasın.
Eğer bu vatanda yaşıyorsa okuyorsa herkes saygı duyulması gerekiyor.
Biz siz diyerek olmaz, nutuklarda kar etmez dil kalp bir değilse.
Sizin hesabınızla gidersek dilimizin bir olması imkansız gibi
Duzenle butonu yok msjlarmda.neyse duzeltilir umarmfarkettim ben düzelttim kendiminkileri şu Quete yazan yere kadar dikkatle silersen oluyo
O zaman T.C adına konuştunuz siz ? Yazdıklarınızı tam okuyordum ki böyle bir cümle görünce vazgeçtim. Okumaya değer görmediğimden değil yanlış anlamayın, sadece bütünlük dediğiniz algıdan tamamen uzak bu cümleler.
O zaman o haklarda verilsin" diye bir cümle zor mu bu kadar. İçsel hesap işte bunun adı.
dilimizde kalbimizde bir birsen ilk sayfalara bakarsan
ama sadece bizim kalbimizle dilimizin bir olması yetmiyor
ben hala ilk sayalarda söylediğimi savunuyorum ve kimseyi öteki olarak adlandırmıyorum
bu topraklarda yaşıyorsak ve ülke bütünlüğünün bozulmaması gayemizse saygı duymayı ve burasının TÜRKİYE CUMHURİYETİ toprakları olduğunun unutulmaması gerektiğini söylüyorum ve söyleyeceğim
ve hep şunu canı gönülden dillendireceğim memnun olmayan memnun olduğu yere gidebilir
Hala dediğimin arkasındayım hanımefendi ! Şuan hak olarak talep edilenler başlı başına bir bölgesel yönetim isteğine gidiyorsa eğer o beğenilmeyen "Türk" kimliğinin sahip olduğu devletimizin sunduğu tüm haklar iade edilerek yapılsın diyorum!!!
Siz ona kafam karıştı değil işime gelmedi deyin bence !!!Peki de, şuan söylediğinizle biraz önceki ile ilgisiz; daldan dala kafam karıştı.
İşte bakın yine aynı ifadeler memnun olmayan gitsin . Bu bir zamanlar başörtülü kardeşlerimiz içinde söylendi. " Memnun olmayan gitsin "
Çünkü burası T.C . " Biz böyle istiyoruz"
Ancak çok demokratik bireyleriz. "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?