- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Sirf cevap yazmak icin yazmak bu oluyor herhalde.ne yazdigimi oku istersen! Ne mutlu turkum diyene nerden cikti! Arladas Allah turkleri korusun dedi ben de neden yalnizca turkleri diyorsun dedim.hayir turkiye de yasayanlari deseydi anlardim.carpitmak sizinkisi.Şundan dolayı olabilir mi acaba Burası bir Türk Ülkesi, Türk Irkına ait topraklardayız.
Ne demesini beklerdiniz Ne Mutlu İngilizim diyene mi?
Sirf cevap yazmak icin yazmak bu oluyor herhalde.ne yazdigimi oku istersen! Ne mutlu turkum diyene nerden cikti! Arladas Allah turkleri korusun dedi ben de neden yalnizca turkleri diyorsun dedim.hayir turkiye de yasayanlari deseydi anlardim.carpitmak sizinkisi.
Oyle mi bence siz de benim uslubuma laf soyleceginize donun de unlemlerle dolu yazilarinizi okuyun.benk carpitmkla suclarken en buyuk carpitmayi siz yapmissnz donup bi bakin.anlayarak okur cvp yazin o zaman.saygima mi takilayim? Boyle diyince daha mi saygin oluyorsunuz.evet niye yalnizca turkleri diyorsun dedim. ne yazip yazmayacagimi da size sorack degilim.haddinizi bilin.son olarak tanri sizi korusun bizi Allah korurYorumlarınızı yazarken uslubunuza dikkat edin!
Karşınızda çocuk yok sizin saygınızı takının!
Neden sadece Türkleri demek ne demek?
Türkiyede yaşıyoruz Tanrı İngilizi korusun mu diyecektik?
Yani her sözün ucu yine söylediğim şeye gidiyor, birşey farketmiyor ...
Oyle mi bence siz de benim uslubuma laf soyleceginize donun de unlemlerle dolu yazilarinizi okuyun.benk carpitmkla suclarken en buyuk carpitmayi siz yapmissnz donup bi bakin.anlayarak okur cvp yazin o zaman.saygima mi takilayim? Boyle diyince daha mi saygin oluyorsunuz.evet niye yalnizca turkleri diyorsun dedim. ne yazip yazmayacagimi da size sorack degilim.haddinizi bilin.son olarak tanri sizi korusun bizi Allah korur
Sirf cevap yazmak icin yazmak bu oluyor herhalde.ne yazdigimi oku istersen! Ne mutlu turkum diyene nerden cikti! Arladas Allah turkleri korusun dedi ben de neden yalnizca turkleri diyorsun dedim.hayir turkiye de yasayanlari deseydi anlardim.carpitmak sizinkisi.
Bir okumadan cevap yazma vakasi daha.sordugun sorunun cevabi alintiladgn yazimda.alintilamadan once okuyun size tavsiyemYanlış bir şey miyazimda alan ki? Sen ne demesini bekliyordun? Ne dese begenirdin mesela... merak ettim.
Bir okumadan cevap yazma vakasi daha.sordugun sorunun cevabi alintiladgn yazimda.alintilamadan once okuyun size tavsiyem
Çok sevdiğim bir arkadaşımın tayini Van'a çıktı.
Kendisi Askeri Pilot.
1 ay önce Eşi kreşten çocuğunu almaya gitmiş araçlarının önünü kesmişler içinde 2,5 yaşında çocuğun bulunduğu araca taşlar yağdırmışlar.
Arkadaşımın eşine uzun zamandır takip ediyoruz seni defolup gidin yoksa aileniz buradan cenazenizi alır buda son iyiliğimiz size falan demişler.
Bunu duyduktan sonra arkadaşımın eşini aradım 3-4 saat geçmesine rağmen sesi titriyordu, ağlamaya başladı.
Onlar bana bağırıp aracıma taşlar atarken ben o arabanın içinde yavrum korkmasın diye en yüksek sesimle şarkı söylüyrordum yavrum korkup psikolojisi bozulmasın diye dedi içim parçalandı.
O bir anne ve yaşadığı hissi öyle iyi anlıyorum ki.
Yapılan şey onursuzluk karaktersizlik gerçekten
diğer ırkları dışlamak derken kim dışlamış yada dışlıyor?hayatımda olan tüm insanların yarısı kürttü..kürttü diye şimdi konuşuyorum hepimiz türk devletimizde yaşadığımız için türküz diye düşünürdüm,kürt demek ayıp gibi gelirdi..biz çocuktuk yaşlı karşı komşumuz olan amca torununa sen kürtsün kürdüm diyeceksin diyordu..neden bu ülkede hepimiz T.C vatandaşı değilmiyiz?Bu arada şunu da belirtmek isterim ki, Ülkemiz sadece bir ırka ait değil, örneğin Güneydoğu toprakları kurtuluş savaşında tamamen Kuvay-i Milliye tarafından savunulmuştur, yani sadece halk savundu o toprakları, orada yaşayan halkımız savundu. Doğu Cephesinde Kazım Karabekir'in düzenli Osmanlıdan kalan ordusu vardı; Batı Cephesinde yeni kurulan düzenli ordu vardı, ancak Güneydoğu düzenli olmayan birlikler yani aracı gereci eksik, donanımı yetersiz Kuvay-i Milliye tarafından savunuldu.Bu nedenle ülkemize salt Türk yurdudur demek, oradaki mücadeleye haksızlıktır. Vefasızlıktır. Bizler birlik duygularımızı böyle pekiştirmeye çalışmalıyız, bu vatanı hep birlikte kazandık, hep birlikte korumalıyız, biz kalkıp burası Türk yurdudur dersek, diğer ırkların hepsini dışlarsak, ülkemizde bulunan diğer ırkları hiçe sayarız. Sonrada neden bir olamıyoruz diye şikayet ederiz.
şu çılgın Türkler kitabında bahsedilen İnebolu kadını sırtında silah taşıyan,ülke o kadınlarada çok şey borçlu..Tüm geçmişinde mücadele eden herkeze..Bu arada şunu da belirtmek isterim ki, Ülkemiz sadece bir ırka ait değil, örneğin Güneydoğu toprakları kurtuluş savaşında tamamen Kuvay-i Milliye tarafından savunulmuştur, yani sadece halk savundu o toprakları, orada yaşayan halkımız savundu. Doğu Cephesinde Kazım Karabekir'in düzenli Osmanlıdan kalan ordusu vardı; Batı Cephesinde yeni kurulan düzenli ordu vardı, ancak Güneydoğu düzenli olmayan birlikler yani aracı gereci eksik, donanımı yetersiz Kuvay-i Milliye tarafından savunuldu.Bu nedenle ülkemize salt Türk yurdudur demek, oradaki mücadeleye haksızlıktır. Vefasızlıktır. Bizler birlik duygularımızı böyle pekiştirmeye çalışmalıyız, bu vatanı hep birlikte kazandık, hep birlikte korumalıyız, biz kalkıp burası Türk yurdudur dersek, diğer ırkların hepsini dışlarsak, ülkemizde bulunan diğer ırkları hiçe sayarız. Sonrada neden bir olamıyoruz diye şikayet ederiz.
pkk belası doğudaki insanları hep kandırdı hep kışkırttı arkasında kimin eli var belli, değil..bakın siz öğretmensiniz..Türkiyede yaşayan tüm yurttaşlar Türktür milliyetçilik olarak bu şekilde söylenir..benim kökenim karadeniz..etnik kökenimi araştırmadım..Türkiye topraklarında doğduk büyüdük..lazları çerkezleri kandıran bir pkk olsaydı onlarda şu an çatlak sesler çıkarırdı..bunu yapan pkk hainleridir..bu davada T.Cde bitmez..onları besleyenler varken..Bu arada şunu da belirtmek isterim ki, Ülkemiz sadece bir ırka ait değil, örneğin Güneydoğu toprakları kurtuluş savaşında tamamen Kuvay-i Milliye tarafından savunulmuştur, yani sadece halk savundu o toprakları, orada yaşayan halkımız savundu. Doğu Cephesinde Kazım Karabekir'in düzenli Osmanlıdan kalan ordusu vardı; Batı Cephesinde yeni kurulan düzenli ordu vardı, ancak Güneydoğu düzenli olmayan birlikler yani aracı gereci eksik, donanımı yetersiz Kuvay-i Milliye tarafından savunuldu.Bu nedenle ülkemize salt Türk yurdudur demek, oradaki mücadeleye haksızlıktır. Vefasızlıktır. Bizler birlik duygularımızı böyle pekiştirmeye çalışmalıyız, bu vatanı hep birlikte kazandık, hep birlikte korumalıyız, biz kalkıp burası Türk yurdudur dersek, diğer ırkların hepsini dışlarsak, ülkemizde bulunan diğer ırkları hiçe sayarız. Sonrada neden bir olamıyoruz diye şikayet ederiz.
diğer ırkları dışlamak derken kim dışlamış yada dışlıyor?hayatımda olan tüm insanların yarısı kürttü..kürttü diye şimdi konuşuyorum hepimiz türk devletimizde yaşadığımız için türküz diye düşünürdüm,kürt demek ayıp gibi gelirdi..biz çocuktuk yaşlı karşı komşumuz olan amca torununa sen kürtsün kürdüm diyeceksin diyordu..neden bu ülkede hepimiz T.C vatandaşı değilmiyiz?
şu çılgın Türkler kitabında bahsedilen İnebolu kadını sırtında silah taşıyan,ülke o kadınlarada çok şey borçlu..Tüm geçmişinde mücadele eden herkeze..
pkk belası doğudaki insanları hep kandırdı hep kışkırttı arkasında kimin eli var belli, değil..bakın siz öğretmensiniz..Türkiyede yaşayan tüm yurttaşlar Türktür milliyetçilik olarak bu şekilde söylenir..benim kökenim karadeniz..etnik kökenimi araştırmadım..Türkiye topraklarında doğduk büyüdük..lazları çerkezleri kandıran bir pkk olsaydı onlarda şu an çatlak sesler çıkarırdı..bunu yapan pkk hainleridir..bu davada T.Cde bitmez..onları besleyenler varken..
çok zor gerçekten o korkuyu tahmin bile edemiyorum, hem de tek yaptıkları işlerini yapıyor olmak, atanmış oraya işini yapıyor ne yapıyor ki
Cok uzuldumm[QUOTee_34, post: 38113024, member: 481701"]Son cümlenize inanın ki çok güldüm.
Ondan sonra size yazacak yorumum kalmadı
İlkokul çağlarımdan ölene kadar varlığım Tük varlığına armağan olsun Allah Türkü korusun ve yüceltsin.
Niye sadece türk ü gulay??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?