varligini hissedemedigim ANNEM

Neden bilmiyorum bende annemle beraber yaşarken çok sıkıntı yaşardım hep kaçıp gitmek isterdim ama şimdi evliyim başka şehirde yaşıyorum çok uzağım ona ve şimdi onun yanına kaçıp gitmek istiyorum hayat ne garip hep zorlukları görünce kaçmak istiyor keşke dayanma gücüm olsaydı herşeye gögüs gerebilseydim o kadar üzgünümki şu an anlatamam size

içim cız etti üzülme bu durumda olan yalnız sen değilsin.Kaç yaşındayım annem de bana bir kez sarılıp yavrum dememiştir.yapacak bişey yok kabullenmekten başka ben öyle yaptım.annene kızıp evlenme sakın.su akar yolunu bulur biraz sabır ve tevekkül sevgiler

senin yazını okuduğumda ben böyl ebi konu mu açmıştım ALLAH Allah dedim...yazdıkların o denli birebir benziyor benim yaşadıklarıma inan....
seninle aynı durumdayım fakat ben nişanlıyım evet gitmek istiyorum artık..beni hiç anlamıyor gerçi dinlemiyor..aslında ben ona maddi manevi hep yardım ediyorum ...ancak ben bi tek can sıkkınlığımı dile getirmek istesem benden cok alınır üzülür trip atar....ben artık yoruldum bunaldım daraldım....
bişey desem on katı tepki veriyor ...sinirleniyor..hasta oluyor..napacam bilmiyorum...

sizin cok iyi bir anne olacaginizdan eminim nelerden eksik kaldiysaniz cocuklariniza onu verecekseniz böyle düsünün acinizi dindirmez ama en azindan nasil anne olunacagini annenize gösterin ki utanir belki . Sizinde yolunuz acik olsun

ne yazik ki tek tegilsiniz tek degilim keske bit tek biz olsak kimse bilmese bu durumun agirligini ama insan ailesini secemiyor malesef. Cok sükür ediyorum bu durumuma Allah yoklugunu göstermesin kimseye. Tesekkürler

Keske yapabilsek bu dediklerinde o kadar haklisinki, bu yüzden cok pisman olacagima eminim ama görmedigim seyleri yapmak bana o kafar agir geliyor ki. Elim gitmiyor, dilim varmiyor

en cokta bu acitir insanin icini zaten. Annelik duygusu herkes icin ayni degilmidir? siz bunlari hissederken anneniz nasil hissetmez nasil böyle davranmaz. Cok büyük bir bosluk bu ne yapsak dolmuycak

Her bir satirinda kendimi buldum. Aklima gelmeyen icimde kalan cümlerleride sen tamamlamissin. Bu konuda yanliz olmadigimi bilmek gercekten mutlu etmiyo keske birbirimizi bu kadar iyi anlamasak ( bu konuda ) Sizin cocuguna cok iyi bir anne olacaginizdan eminim, bu güne kadar yasamadiginiz ne varsa bebeginize yasatacaksiniz ve cok güzel bir anne olacaksiniz insallah. Bende cok fazla abarttigimi düsünür kendime kizar hatta nefret ederdim simdi daha iyi anliyorum ki bunlari yapmamdaki sebep kendimi kendirmakmis, sorunun bende oldugunu bilmek daha cok acitacakamis gibi....
Bebeginizi saglikla bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah, Allah yardimcimiz olsun

sizin cok iyi bir anne olacaginizdan eminim nelerden eksik kaldiysaniz cocuklariniza onu verecekseniz böyle düsünün acinizi dindirmez ama en azindan nasil anne olunacagini annenize gösterin ki utanir belki . Sizinde yolunuz acik olsun

Teşekkür ederim,1 tane oglum var,öpücüklere boğuyorum onu,umarım mutlu bir bir birey olmasına katkım büyük olur :)

çok tşküer edrim cnm inşallahh bebğimi sağlıkla kucağım alırım aynı dilekler benden sana olsun .. aynı durumda olmak evt çok kötü ama insan psikolojisini rahatlatmak için kendi gibi birilerini buluncada kötüde olsa biraz olsun rahatlıyo.. sanırım sende aynı durumdasın konuşmak istersen konuşuruz sende takmamaya çalış başka bişey söyleyemiyorum maaleseff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…