Varlıkta yokluk çekiyoruz :(

sağol kardeş,
bu devirde çalışarak hiçbirşey alınamıyor maalesef ..bir yerden miras kalmadıkça evmiş arabaymış almak imkansız.... o yüzden bende diyorumki,şimdi kaynanamın bankada paraları altınları kuzu kuzu yatsın ,daireler.. kiralar.. ona keza..emekli maaşları alsın...biz burda 600 tl maaşla ay sonunu getirmeye çalışalım.müstahakmı şimdi bu.
yaşlı başlı insanlar destek verseler ne olcak sanki mezaramı götürecekler onları..hayret birşey ya..tepem attı yine ..sanki onlar çalışarakmı yapmış onlarada ailesinden kalmış bazı şeyler..

ben 60 yaşına gelince bana miras kalsa ev kalsa araba kalsa ne olur tatile gitsem ne olur...

sen gerçek olamazsın
biri çimdiklesin beni :27:

herkes arkadasi acimasizca elestirmis.annelik babalik evleninceye kadar degil, olunceye kadardir.eger maddi durumlari cok iyi ise, evlatlarinida yardim etmek zorundadirlar bence.onlari( cocuklari) dunyaya getirirken bu sorumluluk bizlere otomatikman veriliyor..evet anneler , babalar evlatlarindan olunceye kadar sorumludur.onlarin zor anlarinda da onlara yardim etmek zorundadir..

bu zihniyetteki bir ''çocuğada'' yardım edilmezki... soğutur insanı kendinden

Son düzenleme:
eksik göndermişim aceleden... 3-4 yıl sonra oğlunuzun bakıcıya ihtiyacı olmayacak ve siz artık sadece kendiniz için çalışacaksınız ...üstelik 3-4 yıl sonra iş konusunda da sıfırdan başlamış olmayacaksınız...

zaten oğlu okula gidiyormuş, yani o kadarda küçük değil
oğlu okuldayken part time olarak çalışabilir konu sahibesi...ama niye çalışsın dimi, beleşe konmak daha güzel

Back
X