Vaser liposuction

Merhaba. Ben Yen'i üye oldum ve sizin yazdıklarınız gerçekten en içerikli anlatım olmuş. Bende çok bölgem için bu operasyonu istiyorum. Ricanetsem siz bu operasyonları ne kadara oldunuz? Ve şu anki görüntünüz nasıl,memnun musunuz

Var yardımcım ve annem geldi ama bir an once ıyılesmek istiyorum doktoalar cok basıt gıbı anlattı
vaser çok sıkıntılıymış ben ilk başta liposuction düşünüyorum lipolizde de dalgalanma falan oluyor diyor bazıları ne kadar doğru şüpheliyim açıkçası çünkü bu forumlar da çok sulanmış

merhaba ben dün öğlen vaser liposaction oldum, şuan hastaneden yazıyorum, bu forumda okuduklarımdan yardım aldım o yüzden merak edenlere yardımcı olmak isterim, ben karın bölgeme yaptırdım tek bölge ve en kolay bölgeymiş dokturumun söylediğine göre, doktorum Mirza Fırat, tek bölge fiyatı 6,000TL ek bölge isterseniz her bölge için 1,500TL daha ödüyorsunuz, aldırdığınız yağları başka bölgeye kullanmak isterseniz mesela meme büyütme yada popo şekillendirme gibi o da 2,000TL fiyata ek olarak.Ben acıya dayanıklı biriyim geçen yılda burun estetiği yaptırdım, kesinlikle burundan çok daha acılı, kimseyi korkutmak için söylemiyorum ama bilinçli olun ameliyat sonrası ilk 3 saat çok acılı sonrasında rahatlıyorsunuz ve tek bölge, çoklu bölgelerde tahmin edemiyorum, güzel olmak için dayanırım diyen varsa saygı duyarım, yanınızda muhakkak refakatçı olsun, korse olduğu için oturup kalkmak wc ihtiyacı ve yürüyüş için birine ihtiyacınız olacak, tek bölge olmasına rağmen bir gece hastane de yatış var sürekli serumlarla miğde bulantısı ve ağrı kesici desteği veriyorlar, gene yaptırımısın derseniz benim kilom yok sadece yağ yakamıyordum ama evet kesinlikle yaptırırdımönemli olan sonuç, umarım beklediğim gibi olur, soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim.

canım meraba,
acaba sarkma oldu dedin ya çok fazla bir alandaki yağımı aldıda oldu. Ben meselayan basenleri aldırmak istiyorum yinede olur mu sence sölediğin gibi?

Geçmiş olsun son durumunuz nedir memnunmusunuz

Mete beye bende olucam bı arkadasım oldu cok guzel belı falan kalcaları harıkaydı ılk basta sonra zayıflayınca poposu sondu tabı eskısı gıbı degıl korkuyorum da cok

Arkadaşlar bende bu hafta Ozan balıkla konuşmaya gidicem hem burun hemde vaser lipo düşünüyorum kombine ameliyatlarda fiyat ta düşüyor doktor hakkında bilgisi olan var mı

merhaba arkadaslar dün vaser lipo oldum, ic bacak ayak bilek alt bacak ve simit bolgesi yurumekte zorluk cekıyorum korse var bir incelmede goremedim yaptıran varsa ne zaman normal hayatıma donerim? Kucuk bebegim var
Merhabalar benim de 3 yaşında ve 11 aylık iki çocuğum var, Vaser Liposuction yaptırmak istiyorum sizin üstünden baya zaman geçmiş şimdi nasılsınız ilk günleri nasıl atlattınız bebekle memnun kaldınız mı sonrasında. Cevaplarınız İçin şimdiden teşekkür ederim

aslında çok riskli bir ameliyat.. önce internetten bol bol okuyun.. sonra karar verin..! emboli riski çok fazla.. emboli de ciddi bir sorun biliyorsunuz..
ve.. asla ve asla şu an ki kilonuzun %5 inden daha fazla yağ aldırmayın.. daha fazla yağ aldırmanız durumunda ölümle sonuçlanabiliyor..! ha bu arada geri gelmeyen yağlar için "megaliposuction" yaptırmalısınız..

ben 60 kiloydum.. sadece ve sadece bel bölgemde sorun vardı.. benden 3,5- 4 litre yağ aldılar...
tek seferde kilonuzun %5'i ni aldırabilirsiniz ancak.. daha fazla alabileceğini soyleyenlere çok itimat etmeyin derim.. ben bu ameliyatı doktor arkadaşıma yaptırdım.. ve şuan sadece bana soylediklerini size aktarıyorum..

Mete beye bende olucam bı arkadasım oldu cok guzel belı falan kalcaları harıkaydı ılk basta sonra zayıflayınca poposu sondu tabı eskısı gıbı degıl korkuyorum da cok

Nedemek istediniz tam anlayamadim poposu sondu derken? Suan arkadasiniz memmun degilmi gorunumden? Ama siz hala kararlimisiniz ameliyat olmaya? Siz hangi bolgeyi dusunuyorsunuz?

Simdi hanimlar,

Vaser olan veya baska bir tur liposuction olanlara sesleniyorum,

Siz mesela neden vaserde karar kildiniz? Vaser olmaniza ne sebep oldu? Ilk once agrilar fazlasiyla oluyor, izler bir zaman sonra geciyor gidiyor diye anliyorum.

Bi arkadas yazmis, konu baya sulanmis burda diye. Simdi konuyu netlestirirsek ve sizler ameliyat olali aradan zaman gecmis. Simdiki sonuctan memnunmusunuz? Nelerden memnunsunuz? Nelerden degilsiniz? Mesela, doktorunuz size atiyorum 4 haftada odem gecer diyipde sizde kac hafta/ayda gecti? Korse kullanimini nekadar bir sure yaptiniz. Benim sahsen gorustugum iki doktardan birisi klasik lipo yapiyor ve 2-3 ay gibi bir sure korse giymem gerektigini belirtdi digeri ise vaser uyguladigini ve 2-3 hafta korse kulanmam yeterli olacagini soyledi. Simdi burda cogu kisi de en azindan 2 ay gibi bir sure korse kullaniyor.. yanlismiyim?

Ben bacaklar, karin bolgesi ve popo ya yag enjekte olmayi planliyorum yazdan sonrasinda. Malum sicak havalar vesayide.

Simdi bacaktan vaser lipo (yada baska tur lipo) olanlar sizin sonraki haliniz nasil? Kendinizi nasil buluyorsunuz? Mesela onceden (biraz da olsa) portakal/selulitle bacaklariniz varmiydi? Bu lipo dan sonra nasil bir sekil aldi? Vaserle yada lazerlipozle sikilastigini iddiaa ediyor doktorlar. Sizler bunu nasil tanimlarsiniz? Sarkma, dengesizlik, cokme akliniza ne gelirse. Tabii positifseniz daha guzel. Popoya yag enjektesine gelince. Bu nasil gozukuyor. Mesela bikini giyerim hic bi sorun yok diyebiliyormusunuz? (Eger giyme durumunuz varise yada kendime baktigimda tatmin oluyorum bu goruntuden)

Alinan yag, bunun hakkinda fazla yag alindigi zaman cok zararli oldugu iddiaa ediliyor. Aranizda kilonuzun 5%den fazla yag aldirdiniz mi? Nasil sonuclandi bu sizde?

Canim bu doktardan doktara ve bolgeye gore degisiyor. Sana tavsiyem doktarlarin websitesine oncelikle bak. Eger yuz yuze gorusme imkanim varise randevu al ve gorun derim. Eger boyle bir imkanim yoksa, whatsapptan veya maildan yazabilirsin. Sorununu aciklarsin ve foto yukledigin zaman sana bir fiyat verebilirler. En azindan fiyat hakkinda bir bilgi olur ve konustuktsn sonra icin isinirsa doktoruna ve fiyatida uygun bulursan bir degerlendirme yapabilirsin canim.

biliyorum farkındayım.benim tüm sorun karın ve yan simit bölgemde toplandığı için sadece oraya yaptırmak istiyorum önümde düğün var mart ayında.ama önce 10 kg verip öyle bir bakıcam.

Merhaba naptiniz? Bu mart dugunuz var degilmi? Umarim istediginiz kilolari kendi cabanizla verebilmissinizdir :)

Canim, bende ayni yerlerden ameliyat olmayi planliyordum. Bu referansini gorunce acikcasi biraz cekindim bu dusunceden. Sana ozelden yazdam bana geri donebilirmisin lutfen?

Ozelden yazamiyorum. Neyse. Dedigim gibi bacak basen karin ve popoya yag enjekte yaptirmak istiyorum. Bana verilen fiyatda o civarlarda.

Hangi tur liposuction yaptirdiniz? Vasermi? Kime yaptirdiniz? Seciminiz neden o yonden yana oldu? Doktor secimini nasil yaptiniz ve kime ameliyat oldunuz? Ve ameliyat sonrasi nasil gecti. Yurtdisinda mi yasiyorsunuz (4000€ diyince)? Hic kontrole gitdinizmi? 1.5 sene sonraki halini yazmissiniz ve sporda yapmissiniz ek olarak. Kilonuzda cok degilmis baska bir yorumunuzda okumustum. Benimkisi daha yuksek.

Biricik son durumun nasil? Bende ayni bolgelerden olmayi dusunuyorum.. geri donersen sevinirim :)

Arkadasım yaptırdı bır yıl once zayıflayınca poposuda kuculdu sorduk doktora dıkkat etmek gerekıyormus kıloya. Ben yaptırdım bes gun once lıpo cok memnunm suan bıle harıka duruyo 3,5 kılo yag aldı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…