- Konu Sahibi Yenianne20166
-
Kızlar sonunda ameliyatı oldum sizinle aşama paylaşacağım çünkü ben pek bir yazı bulamadım ameliyat olmadan önce umarım size yardımcı olur. Bu gün benim 6. Günüm. Doktorum mirza Fırat bey daha önce anneminde karın germe ve liposuction ameliyatını yapmıştı. Sonuç çok iyiydi açıkçası direk ona gittim o yüzden gıdı,bel ,sırt, iç bacak ,basen ,diz içi. karın göğüs altına kadar yaptırdım. yani kol ve alt bacak hariç hepsini yaptım. Ayrıca göz kapağı ve bişektomi denen yanak estetiğinide yaptım komple bakım Yapmışken anestezide almışken hepsini yapayım dedim. Acayip ödemlerim var şu an kesinlikle ağrısız değil öyle çok basit anlatıyorlar ama değil çok mu ağrılı hayır. Ağrı kesicilerle geçiyor ağır spor yapmışsınız gibi acısı tatlı bi acı Ben 74 kilo girdim 8 litre yağ alındı şu an kilom 70 çok ödemim var. İlk çıktığımda bacaklarım çok inceydi ama şu an çok şişti. Hiç mutsuz değilim çünkü ne kadar inceldiklerini gördüm sadece ödemin geçmesini bekliyorum. Korse giyiyorum. Doktorum karın bel bölgeme ekstra bi korse daha kullandı. Düzgün şekil ve ödem için. Bol yürüyorum bol su içiyorum bakalım inş güzel olacak. İyi düşün iyi olsun İstediğiniz kadar soru sorun arkadaşlar hepsini cevaplarım ben sorabileceğim biri olsun çok istemiştim
vaser çok sıkıntılıymış ben ilk başta liposuction düşünüyorum lipolizde de dalgalanma falan oluyor diyor bazıları ne kadar doğru şüpheliyim açıkçası çünkü bu forumlar da çok sulanmışVar yardımcım ve annem geldi ama bir an once ıyılesmek istiyorum doktoalar cok basıt gıbı anlattı
canım meraba,Ben Aralik 2015'de basen ve bacaklarima liposuction yaptirdim. 1,5 yil oldu ve popom nasil sarkik anlatamam. Sönmüs balon gibi. Çok mutsuzum, çok pismanim. Doktor ordaki sarkan deriyi ancak kesip alabilecegimizi söylüyor. Bu da ayri bir risk, ayri bir maliyet ve biçak izi anlamina geliyor. Lafta en iyi doktorlardan birine gittim. Benden de 4000€ almisti. Ama paradan çok popomun durumuna üzülüyorum çünkü geri dönüsü yok. Simdiki aklim olsa, asla yapmazdim.
Operasyondan sonra doktorun söylediginden çok daha fazla süre korse giydim, sonrasinda varis çorabiyla devam ettim. Doktor pilates yap siklasirsin dedi, aletli pilatese basladim. (Bu da ayri bir maliyet.) Pilates evet siklastiriyor ama böyle bir sarkmayi degil. Ne yapacagimi bilmiyorum. Çok pismanim.
Araba parasi diyince gulme tuttu beni. Bir nevi kaporta duzeltme bu da. Sonucta guzelleseceksiniz :))
Geçmiş olsun son durumunuz nedir memnunmusunuzmerhaba ben dün öğlen vaser liposaction oldum, şuan hastaneden yazıyorum, bu forumda okuduklarımdan yardım aldım o yüzden merak edenlere yardımcı olmak isterim, ben karın bölgeme yaptırdım tek bölge ve en kolay bölgeymiş dokturumun söylediğine göre, doktorum Mirza Fırat, tek bölge fiyatı 6,000TL ek bölge isterseniz her bölge için 1,500TL daha ödüyorsunuz, aldırdığınız yağları başka bölgeye kullanmak isterseniz mesela meme büyütme yada popo şekillendirme gibi o da 2,000TL fiyata ek olarak.Ben acıya dayanıklı biriyim geçen yılda burun estetiği yaptırdım, kesinlikle burundan çok daha acılı, kimseyi korkutmak için söylemiyorum ama bilinçli olun ameliyat sonrası ilk 3 saat çok acılı sonrasında rahatlıyorsunuz ve tek bölge, çoklu bölgelerde tahmin edemiyorum, güzel olmak için dayanırım diyen varsa saygı duyarım, yanınızda muhakkak refakatçı olsun, korse olduğu için oturup kalkmak wc ihtiyacı ve yürüyüş için birine ihtiyacınız olacak, tek bölge olmasına rağmen bir gece hastane de yatış var sürekli serumlarla miğde bulantısı ve ağrı kesici desteği veriyorlar, gene yaptırımısın derseniz benim kilom yok sadece yağ yakamıyordum ama evet kesinlikle yaptırırdımönemli olan sonuç, umarım beklediğim gibi olur, soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim.
Merhabalar benim de 3 yaşında ve 11 aylık iki çocuğum var, Vaser Liposuction yaptırmak istiyorum sizin üstünden baya zaman geçmiş şimdi nasılsınız ilk günleri nasıl atlattınız bebekle memnun kaldınız mı sonrasında. Cevaplarınız İçin şimdiden teşekkür ederimmerhaba arkadaslar dün vaser lipo oldum, ic bacak ayak bilek alt bacak ve simit bolgesi yurumekte zorluk cekıyorum korse var bir incelmede goremedim yaptıran varsa ne zaman normal hayatıma donerim? Kucuk bebegim var
Mete beye bende olucam bı arkadasım oldu cok guzel belı falan kalcaları harıkaydı ılk basta sonra zayıflayınca poposu sondu tabı eskısı gıbı degıl korkuyorum da cok
Canim bu doktardan doktara ve bolgeye gore degisiyor. Sana tavsiyem doktarlarin websitesine oncelikle bak. Eger yuz yuze gorusme imkanim varise randevu al ve gorun derim. Eger boyle bir imkanim yoksa, whatsapptan veya maildan yazabilirsin. Sorununu aciklarsin ve foto yukledigin zaman sana bir fiyat verebilirler. En azindan fiyat hakkinda bir bilgi olur ve konustuktsn sonra icin isinirsa doktoruna ve fiyatida uygun bulursan bir degerlendirme yapabilirsin canim.Merhaba. Ben Yen'i üye oldum ve sizin yazdıklarınız gerçekten en içerikli anlatım olmuş. Bende çok bölgem için bu operasyonu istiyorum. Ricanetsem siz bu operasyonları ne kadara oldunuz? Ve şu anki görüntünüz nasıl,memnun musunuz
biliyorum farkındayım.benim tüm sorun karın ve yan simit bölgemde toplandığı için sadece oraya yaptırmak istiyorum önümde düğün var mart ayında.ama önce 10 kg verip öyle bir bakıcam.
Ben Aralik 2015'de basen ve bacaklarima liposuction yaptirdim. 1,5 yil oldu ve popom nasil sarkik anlatamam. Sönmüs balon gibi. Çok mutsuzum, çok pismanim. Doktor ordaki sarkan deriyi ancak kesip alabilecegimizi söylüyor. Bu da ayri bir risk, ayri bir maliyet ve biçak izi anlamina geliyor. Lafta en iyi doktorlardan birine gittim. Benden de 4000€ almisti. Ama paradan çok popomun durumuna üzülüyorum çünkü geri dönüsü yok. Simdiki aklim olsa, asla yapmazdim.
Operasyondan sonra doktorun söylediginden çok daha fazla süre korse giydim, sonrasinda varis çorabiyla devam ettim. Doktor pilates yap siklasirsin dedi, aletli pilatese basladim. (Bu da ayri bir maliyet.) Pilates evet siklastiriyor ama böyle bir sarkmayi degil. Ne yapacagimi bilmiyorum. Çok pismanim.
Ben Aralik 2015'de basen ve bacaklarima liposuction yaptirdim. 1,5 yil oldu ve popom nasil sarkik anlatamam. Sönmüs balon gibi. Çok mutsuzum, çok pismanim. Doktor ordaki sarkan deriyi ancak kesip alabilecegimizi söylüyor. Bu da ayri bir risk, ayri bir maliyet ve biçak izi anlamina geliyor. Lafta en iyi doktorlardan birine gittim. Benden de 4000€ almisti. Ama paradan çok popomun durumuna üzülüyorum çünkü geri dönüsü yok. Simdiki aklim olsa, asla yapmazdim.
Benim iç bacak basen diz kapağı üstü popo altı popo üstü oldu ve popoya yağ enjekte edildi . Benimde bacaklarımdan çok işlem olduğu için çok ağrılı sancılı bi süreçti. Yarın iki hafta olucak ameliyat olalı dün radyofrekansa girdim vücuduma ısı verdiler ödemi azaltıyormuş çok acılı biseydi ama biraz rahatlattı beni . Bugün de yüzmeye başladım o da ödemi azaltıyormuş bakalım bende suan 60 kiloyum eski halimden 5-6 kilo fazla ama ödemler gittikçe memnun kalıcakmısız bakalım sabırla bende bekliyorum insallah biran önce ağrılarınız sizin de geçer
Nedemek istediniz tam anlayamadim poposu sondu derken? Suan arkadasiniz memmun degilmi gorunumden? Ama siz hala kararlimisiniz ameliyat olmaya? Siz hangi bolgeyi dusunuyorsunuz?[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?