- 12 Kasım 2016
- 126
- 52
- 18
- 36
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
Acikcasi pekte umrumda degil Beni sasirtan veya sasirtmayan sey tahminimin yine dogrulanmasiydi. Ortada bisey yokken icin icin hissettim. Ve edindigim tecrübelere göre sen istesende agzinla kus tut karsindaki seni hayatinda görmek istemiyorsa sen bir hicsin, yaptiklarinin önemi yok. Ama karsindaki seni seviyorsa senin hicbirsey yapmana gerek yok o kisi seni seviyor ve bunu sana cokta belli ediyor. Benim oglanin beni sevdigi gibi bi iddiam yoktu. Yasam tarzimizda farkli belli. Ama kizla daha yakin bir yasam tarzi var. Yani yogun olmayan duygularimi belli edip kendimi komik durumuna düsüremezdim :)Siz de olmasin diye elinizden geleni yapmissiniz. Birinden hoslaniyorsan az da olsa ilgini belli ediceksin ki karsidakinin dikkatini cekesin. Tabi bu konularda biraz ölçülü olmak lazım sonunda üzülmemek adına.
Biz ona karşılıklı etkileşim diyoruz .
İkisi birbirinden etkilenmiş ki , olmuş .
Yoksa o ''milletin kızı'' ağzı ile kuş tutsa olmayınca olmaz
Peki siz ne yaptiniz? Iyi piyango vurmus size :) acikcasi Ben kizi iyi gözlemledim. Kizin cidden oglanda gönlü var gibi. Yani oglan bi yere oturun Oda ayni yere oturuyorum, oglan bir yere gitsin Oda ayni yere gidiyor, tabir yerindeyse gördügüm kadara dibinden ayrilmiyor. Ama tabiki benimkisi zan. Tamda iyi degil. Oglanda kizdan hoslanmistir. Kiz cidden cok güzel. Biblo bebekler gibi. Demekki oglanda o kizdan hoslanmiski oglan kizin memleketimde gidicek kadar gözü karartmis. Hatta ilk oglanin kizin memleketinde resmini görünce dedimki Eger kizda ayni resmi yüklerse var bunda bir is. Bir hafta gecmeden kizda ayni yerde resim cekinip Profil resmi yapmis. Karsiligi resimlerinide begenmisler :)Kız hiç bir adım atmamış olabilir. Bazen hislerimizde de yanılabiliriz:)
Bir zamanlar benim hoşlandığım biri vardı ama kimseye söylememiştim. Yakın arkadaşlarımdan biri bir gün bu çocuktan hoşlandığını söyleyince ben işi kafamda bitirdim. Çocuk da sürekli yanımızda, yöremizde, espriler, arkadaşla takılmalar vs derken bir gün beni çağırdı önemli bir şey konuşmak için. Dedim hadi bakalım, bu kızı ayarlamamı söyleyecek herhalde, başka önemli ne olabilir. Kıza da söyledim galiba seninle ilgili konuşacak, ne söyleyeyim dedim. Kız merakta, ben üzülsem mi sevinsem mi bilemez haldeyim. Çocuğun yanına gittim, birden "ben senden çok hoşlanıyorum" dedi
Önce afallayıp cevap veremedim. Sonra "eee ne diyorsun?" diyince birden "tabii ki hayır, ne münasebet" falan diyerek azarlayıp uzaklaştım. Arkadaşa da söyledim neler olduğunu, içinde bir şey varsa sakın tutma benim için sıkıntı yok falan dedi. O ara olmaz öyle şey dedim, geçiştirdim ama zaman içinde biz de aynı bu birbirini takip etmelere başlamıştık:) Sonra bir gün kız bizi aynı masada çay içerken gördü, sandalyeleri falan fırlatarak çıktıPeki siz ne yaptiniz? Iyi piyango vurmus size :) acikcasi Ben kizi iyi gözlemledim. Kizin cidden oglanda gönlü var gibi. Yani oglan bi yere oturun Oda ayni yere oturuyorum, oglan bir yere gitsin Oda ayni yere gidiyor, tabir yerindeyse gördügüm kadara dibinden ayrilmiyor. Ama tabiki benimkisi zan. Tamda iyi degil. Oglanda kizdan hoslanmistir. Kiz cidden cok güzel. Biblo bebekler gibi. Demekki oglanda o kizdan hoslanmiski oglan kizin memleketimde gidicek kadar gözü karartmis. Hatta ilk oglanin kizin memleketinde resmini görünce dedimki Eger kizda ayni resmi yüklerse var bunda bir is. Bir hafta gecmeden kizda ayni yerde resim cekinip Profil resmi yapmis. Karsiligi resimlerinide begenmisler :)
Bence evet güzel ve bakimli bir kiz. Kendime cok güzelim diyemem ama staj döneminde herkesin en cok dikkatini ceken ben olmustum. Inanin bunu egom oldugu icin demiyorum herkesin bana dedigi buydu. Ama kizinda hakkini vermek lazim cok güzel ve oglanin bence tam istedigini gibi.kız senden güzelmiydi dürüst ol... erkekler güzelliğe bakıyor bu bir gerçek
Peki suan evlimisiniz? Aynen heralde insana bi koyar arkadasini sevdigi erkekle birlikte görmek. :)Önce afallayıp cevap veremedim. Sonra "eee ne diyorsun?" diyince birden "tabii ki hayır, ne münasebet" falan diyerek azarlayıp uzaklaştım. Arkadaşa da söyledim neler olduğunu, içinde bir şey varsa sakın tutma benim için sıkıntı yok falan dedi. O ara olmaz öyle şey dedim, geçiştirdim ama zaman içinde biz de aynı bu birbirini takip etmelere başlamıştık:) Sonra bir gün kız bizi aynı masada çay içerken gördü, sandalyeleri falan fırlatarak çıktıİyi ki onun için sakıncası yokmuş.
Hayır başkasıyla evliyim çok şükür kiPeki suan evlimisiniz? Aynen heralde insana bi koyar arkadasini sevdigi erkekle birlikte görmek. :)
Cok sükürki dedirten kocalar ne iyiler ya. Helal olsun. Ben bi gravma sonucu Beni sözde cok seven biriyle evlendim bana hayati dar etti. Rabbim biliyor. Ama yinede sükürler olsun. Sizede esinizle mutluluga dilerim. :)Hayır başkasıyla evliyim çok şükür kiAma uzun bir birlikteliğimiz olmuştu.
Ne deseydim? :)Oğlan kelimesine sadece iki kişinin takılması buna da ben şok:) oğlan ne ya
Hayirdir? :)Vay anasını ya.
Hayirdir? :)
Helal olsun milletin kizi isim biliyor.
Yok valla dertlendigim yok. Ben zamaninda cogu sey icin caba sarfettim. Belki bundandir kimse icin kolumu kipirdatasim, üzülesim gelmiyor. Vardir her seyde bir hayir. Rabbim beni olucak seylerin pesinden gitmem icin yardim etsin. Acikcasi bu oglan hosuma gitti fakat teklif etsede zaten kabul etmezdim. Benim gecmisim, yasanmisliklarim var. Olmuycak birseyin pesinde kosamam. Oglanlada fikir olarak uyumsuzus buna adim gibi eminim. O yüzden relax :)Laf aramızda hemşerim nerelisin ? Ankara havası aldım da
Bu arada milletin kızı iş bilmiyor . kedinin ciğere baktığı gibi bakmak yerine icraat geçiyor .
Karşılıklı yeşil ışık yanarsa ilişkiye başlıyorlar . Ben futbol üzerinden daha sağlam anlatırdım ama neyse
Önünde ki maçlara bak . Olmuş bitmiş geçmiş biri dert etmeye değmez .
Çocuk de bari...Ne deseydim? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?