arkadaşım valla seni gönülden tebrik ediyorum.ama yinede o kadar sık ilişkiye girebikleceğimizi düşünmüorum.Doktorum gec yumurtlamam oldugunu ve işimi sansa bırakmamam gerektigini söyledi..2 gunde 1 deenemiştik 1 ay boyunca tutmadı..sonraki ay hergun bazen gunde 2 kere yaptık..ve 2.ayımda hamile kaldım..tesadüf mü acaba dersiniz belki..sperm kalitesi düşüyor falan hikayeeee..bu yöntemi paylaştıgım 4-5 kişi aynı yontemlee gebe kaldıı...oturdugum sitede 6 kişi hamileyizz=) yakın arkadasım ve benım sayılı gunlerımız kaldı artık..
bı deneyin bişey kaybetmessinizz..ama PES etmek yok her gün yaacaksınzz...bıraz yorulacaksınızz ama buna degecek..
aylar geçti yaaaa. bi tık yokhakikatten zor bi iş bu 2 aydır deniyoruz tık yok
aslında bir kere hamile kalmışsın.adetlerin düzenli mi?
arkadaşlar geçen sene bir düşük yaptım. tam bir sene oldu. nisan ayından beri çocuk istiyoruz ama ne gelen var ne giden. yumurtlama takibi yaptım olmadı. ateş ölçtüm olmadı. hiç bişey yapmadım olmadı. ne zor işmiş çocuk yapmak yaaa. televizyonda hemen kalıveriyorda insanın psikolojisini altüst ediolar.:44: :18:
Doktorum gec yumurtlamam oldugunu ve işimi sansa bırakmamam gerektigini söyledi..2 gunde 1 deenemiştik 1 ay boyunca tutmadı..sonraki ay hergun bazen gunde 2 kere yaptık..ve 2.ayımda hamile kaldım..tesadüf mü acaba dersiniz belki..sperm kalitesi düşüyor falan hikayeeee..bu yöntemi paylaştıgım 4-5 kişi aynı yontemlee gebe kaldıı...oturdugum sitede 6 kişi hamileyizz=) yakın arkadasım ve benım sayılı gunlerımız kaldı artık..
bı deneyin bişey kaybetmessinizz..ama PES etmek yok her gün yaacaksınzz...bıraz yorulacaksınızz ama buna degecek..
ovülasyon testi alıp öyle dene bide
ben de 11 ay sonra hamile kalabilmiştim
her ay umut ve sonra hüsran gerçekten
çok kötü oluyo insan strese de giriyo
eee haliyle stres de olumsuz etkiliyo
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine
valla cnm ben özellikle ebe arkadaşımla görüştüm.o da en az gün aşırı diyor.kaliteli sperm olmuyor diyor. ki aslında 48 saat bile az diyor.işte biz onların söyleğini uygulayoruz.:26::26:
Rabbim ol diyince oluyor işte aslında.dedim ya işyerinde birisi bi kere ilişkiye girmiş o ay ve hamile kaldı hemen.ama hergünde çok zor ve sen zoru başarmışssın
1 ay 2 ayy çok az bi azamn tam 7 senedir evlat özlemim sürüyor allah büyük sizler daha dün evlenişsiniz durun olur taktım olmadı takmadım yine olmadı ama alıştım napım o gelene dek beklicem başka çare varmı sabırrrr
testi aldım yarından itibaren yapmaya başlarım bakalım ne olacak hayırlısı
1 ay 2 ayy çok az bi azamn tam 7 senedir evlat özlemim sürüyor allah büyük sizler daha dün evlenişsiniz durun olur taktım olmadı takmadım yine olmadı ama alıştım napım o gelene dek beklicem başka çare varmı sabırrrr
kesinlikle çok doğru söylüyorsun.elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Rabbimin bileceği iş.sabretmekten başka çare yok işte.imtihan sonuçta bu da.vardır bir hikmeti demekten başka ne yapılabilinir ki?
bende çok merak ediyorum aslında bu testleri alasımda var ama batımı bekliyorum eğer kırmızılar gelirse bende almayı düşünüyorum aslında ama kutuda kaç tane oluyorki kaç gün yapabiliyoruz acaba
valla ben bayağı bir araştırdım. ggde çok var. ben izmirde olduğum için izmirli bi kullancıdan 20 tane ovulasyon ve 6 tane gebelik testi olan bir kutu aldım 22 lira civarı. laboquick miydi neydi. yarın gelir. başlıcam hemen yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?