vay arkadaş şu çocuk nasıl yapılıyor bilen varsa söylesin yahu :))))

soğankürü, hayıt tohumu, bal çörekotu tarçın, adaçayı, arı poleni denedim şimdiye kadar ama olmadı işte....

kısmet canm ya. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. hiçbişey yokkende olmuor işte. beklemekten başka çare yok. ben daha liseye giderken bi komşumuz vardı. kadın hemşire eşi polisti. defalarca gittiler doktora neler denenmedi. olmadı bir türlü. sonra bir duydukki. hamile kalmış. rabbimden istemekten başka çaremiz yok.

öyle tabii tatlım. ama insan bir zaman sonra yeter artık diyo. Allahım çok bekletmez inşallah

öyle tabii tatlım. ama insan bir zaman sonra yeter artık diyo. Allahım çok bekletmez inşallah

eninde sonunda insanız be canm. böyle düşünmemiz hissetmemiz çok normal. allahım isyan die görmesin. bütün sabırsızlığımız deli gibi özlemimizden

bizim bi tanıdık ilk gece hamile kaldı, ilk gece kaldığı da kesin çünkü eşi asker ertesi gün gitti görev yerine, tek ilişki ve hamile şokta herkes bense 2 yıl sonunda klomenle hamile kalabildim, doktorunu sıkıştırsana 1 yıl olduysa bişeyler yapmalı, benim de herşey normaldi, yumurtlamam da vardı normaldi ama yine de klomen pregnyl ve yumurtlama takibiyle hamile kaldım, bana şugün ilişki dedi, ben o günkü nöbetimi değiştirdim hamile kalabilmek için, o günü denk getirmek zor, şans işi belki de ..

bende kullandım klomen ama benm şu gün ilişki demedi doktor. bundan sonra 10 boyunca gün aşırı ilişki dedi. sonunda hamile kalmana sevindim. inşallah bizimde olur

bende kullandım klomen ama benm şu gün ilişki demedi doktor. bundan sonra 10 boyunca gün aşırı ilişki dedi. sonunda hamile kalmana sevindim. inşallah bizimde olur

o da bir yaklaşım kaç kez kullandın ki, benim ilkinde olmadı 2. denemede oldu, 2.de pregnyli vurduğum gün ve ertesi gün ilişki oldu sadece. Allah a şükür oldu sana da nasip etsin inşallahhh

o da bir yaklaşım kaç kez kullandın ki, benim ilkinde olmadı 2. denemede oldu, 2.de pregnyli vurduğum gün ve ertesi gün ilişki oldu sadece. Allah a şükür oldu sana da nasip etsin inşallahhh

allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim bir arkadaşımda aşılama tedavisine başlıycak

bu arada kızlar bu arkadaşımın neti yok daha önce çikolata kisti vardı ameliyat oldu yumurta sayıları çok az o yüzden bebeği olmuyor bende ona incir kürünü söyledim geçen ay yaptı bu ay dr demişki 4 tane fazla yumurtaların var aşılamaya başlıycaz artık demiş ay oda beni söylemiş arkadaşım bunu yap dedi diye doktorda sen devam et bu küre demiş çok yararı olmuş demiş hiçbir zararı yok demiş

bir ay başka bir ilaç varmişti 2. ay klomen verdi ama iğne vermedi. bende ondan sonra bir süre bırakmak istedim çünkü 15 tatilde yurtdışına çıkıcaz çok da acil değil sonuç olarak hamile kalmam dedim. bir de şimdi hamile kalırım uçaktı falan filan problem olursa sonra pişman olurum die. yurtdışından geldiğim gibi hemen gidicem yine

Merhaba arkadaşlar;
Benim hikayemde sizlerinki gibi rahatsızlığımdan dolayı hamile kalmamda yarar olacağını söyledi doktorum ve ben o ay hamile kaldım ama 3 gün sonra düştü sonrasında 1 yıl denedik ama olmadı geçtiğimiz eylülde tüp bebek denedik tuttu maalesef o da kalbi atmadığı için 2 aylıkken alındı.Tek şey hepimiz için sabır niye yazıyorum size çünkü normal yolla yada hızlı bir şekilde hamile kalan anlamıyor bu forumdan çok şey öğrendim bende bu ay ovulasyon testi aldım bakalım olcakmı. Allah Herkese sağlıklı bebekler nasip etsin hepimiz MUTLU olalım.

allah hepimize hayırlısını versin. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

arkadaslar ayni derdi paylasiyoruz oyüzden hepinizi cok iyi anliyorum bizde nisan 2011 den beri istiyoruz dediginiz gibi ben bile ilk denemde olucak diye dogum tarihini bile hesaplamisdim(temmuzda bi düsük yaptim, dedigniz gibi duadan baska ilacimiz yok...baska hic birsey yapamayiz gerisi sebepi oluyo cocuk olunca iste...bakalim bu ay doktora gitcem ama nedicem onuda bilmiyommmm..

bernardo sen nezaman yaptin düsük?

Arkadaşlar bende çok uzun süre denedim. kafayı taktım. hergün nerdeyse test yapıyordum. her belirtiyi acaba mı diye düşünmekten yorulmuştum. ayakları kaldır, çişe gitme, sağa dön olmadı sola dön derken. sonunda olayı çözdüm. kafada bitiyor. herkes bunu söylerdi inanmazdım. o ay ev taşıcaktık. kafam ona yoğunlaştı. anemm bi baktım sen ev taşırken bebiş olsun mu :) o yüzden kafanızdan atamazsınız biliyorum ama en azından kafanızı başka şeylere yönlendirmeye çalışın derim, başka şeylerle meşgul olun. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin. Allah isteyen herkes versin.

agzina saglik ne güzel dedin...bu ay adet oldukdan sonra kendi kendime dedimki stres yapmicam...yapmiyorum aslinda..sadece okuyorum :)) ama nasil oluyo herkez tam düsünmedi ay hamile kaliyo...acaba kendime bi ay narkozmu versem:)))

ben 2010 aralıkta düşük yaptım nisandan beri de istioruz. bakalım hayırlısı
agzina saglik ne güzel dedin...bu ay adet oldukdan sonra kendi kendime dedimki stres yapmicam...yapmiyorum aslinda..sadece okuyorum :)) ama nasil oluyo herkez tam düsünmedi ay hamile kaliyo...acaba kendime bi ay narkozmu versem:)))

bu kafaya takmama işini de ancak öyle başarabiliriz

canim hic doktora gitdinmi? sanada 9ay olmus, gerci hep düsük yapan hamile kalabiliyo diyolarya. yas kac senin?

gitmem mi hiç. şurda 2 aydır gitmiorum doktora. hiç bir problem yok. öle diolar . ondan sonrada diyecek bişey kalmıor bize. klomende kullandım 1 ay. sonra vazgeçtim. 15 tatilinden sonra başka bi doktora gidicem. şu ay başıda geçsin de.

Canımben seni mayısçiçeklerinden hatırlıyorummmm...Ya bende de bebiş yok hala insan sinir oluyor değil mi??? 15 ay oldu benim de doktorlar hiç sorun yok diyor buna da ayrı sinir oluyorum..Ben de ilk defa bu ay klomen kullandım çatlatmaiğnesi oldum sanırım tutmadı ama.bugün test yaptım negatif. olsa çıkardı herhalde dimi. iğneden sonra 12.günümbugün...Rabbim yardım etsin bişze artık başka çare yok. Senin kaçıncı ay oldu deneyeli???

:) tekrar karşılaştığımıza göre evet ikimizde hala uğraşıyoruz demekki. bizde de bebeiş yok problem yok hiç bişey yok. beklioruz. bu ay daha beklicem adet olduktan sonra gidicem doktora. eşimde tekrar sperm testi yaptıracak. allahtan o da bu yükümlülüğü paylaşıyor benimle. umursamasa zor olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…