kesinlikle çok doğru söylüyorsun.elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Rabbimin bileceği iş.sabretmekten başka çare yok işte.imtihan sonuçta bu da.vardır bir hikmeti demekten başka ne yapılabilinir ki?
allah büyük hani şuistemeden yada kazara yada ilk geceden tecavüzde ondan sonra evlilik dışı olanlara ben şaşıyom ya sizde öylemi yani allahım ın işine karışmak değilde gerçekten hayret ediyom ne diyim allah herkesin gönlüne göre versin konu sahibi arkadaşım umarım en kısa zamanda hamile kalırsında geriye dönüp baktığında vay be ne konu açmışım dersin inşaallah allahım tüm isteyenlre yanı sıra banda zeynep kayra mı gönderir inşallah
allah büyük hani şuistemeden yada kazara yada ilk geceden tecavüzde ondan sonra evlilik dışı olanlara ben şaşıyom ya sizde öylemi yani allahım ın işine karışmak değilde gerçekten hayret ediyom ne diyim allah herkesin gönlüne göre versin konu sahibi arkadaşım umarım en kısa zamanda hamile kalırsında geriye dönüp baktığında vay be ne konu açmışım dersin inşaallah allahım tüm isteyenlre yanı sıra banda zeynep kayra mı gönderir inşallah
arkadaşlar geçen sene bir düşük yaptım. tam bir sene oldu. nisan ayından beri çocuk istiyoruz ama ne gelen var ne giden. yumurtlama takibi yaptım olmadı. ateş ölçtüm olmadı. hiç bişey yapmadım olmadı. ne zor işmiş çocuk yapmak yaaa. televizyonda hemen kalıveriyorda insanın psikolojisini altüst ediolar.:44: :18:
peki internette satışı varmı acaba senin aldığın o testin
canım benimde düşükten 1,5 sene sonra oldu ama ben tam gaz çalıştırdım adamı. pekmezler yedirdim. çakşır otu içirdim. allah yardım etti oldu çok şükür şimdi 6 aylık. ama çakşır otu çok işe yarıyor daha öncede söylemiştim burda. bir arkadaşımızada tavsiye ettik onlardında bebekleri oldu. tabiki allahın işi ama umut fakirin ekmeği derler bende çok fazla istemiştim. bizim adamın artık hali kalmıyordu
peki internette satışı varmı acaba senin aldığın o testin
aynennnnn...bende ilk gecede hamile kalanları duydumm hemide 3üze hamile kalanlarıııı...1.5 sene oldu bide pko varrrr....yoruldumm her ayy bu stresi yaşamaktannnn....
benimde 7.ayım bitti bugün adet günüm vede lekelenmem başladın dünden bu yana ama hala sökülmedi stresten sanırımama yine olmadı...
en yakın arkadaşım nişanlıyken tek ilişkide hamile kaldı benim...:2:dayımın karısı dk hapı kullanırken hamile kaldı bebek istemediği için aldırdı...
bende sandım ki bebek yapmak çok kolay bişey...
şimdi düşününce sinirlerim bozuluyo...bizim ne suçumuz var neden olmuyo
aynı seylerı yasadım sımdı okuyorumda hayal gıbı gelıo ozor gunler benım ıcın geıde kaldı 15 haftalık hamıleyım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kızlar bende cok agladım denemedıgım hıc bırsey kalmadı ama olmayınca omuyo ıste ve sımdı eylulde hamıle kaldım ne yaptın ekstra dıye sorarsnız hıcbırsey yapmadıgım belkıde tek aydı bırakmıstım ve oldu.belkıde denıldıgı gıbı kafa olarak rahat mı olmalıız bda pek mumkun olmuo bu kadar cok ısterken bılıyormm ama bı yerde de elımızden bır yere kadr geıo malesef bır noktadan sonra caresızız...
Bizde 1 yıldır bebek istiyoruz. Olmuyor ve vardır bi hayır diye düşünüyorum. Belkide ben anneliğe hazır değilim belki iyi yetiştiremeyeceğim belki vatana millete hayırsız biri olucak ki böyle olucaksa Allah nasibetmesin. Allah herşeyi en iyi bilendir.
Ama hep dualarım "Allahım hayırlı bir evlat ver, sevgisi sevginden bir fiske öte geçmesin, ....."
Zira istemek bize vermek Allah a yakışır bir sıfat, ümitle istiyorum el açtım Rabbim kapında bekliyorum. Senden başka kimse yok istenecek.
Bende 10 aydır bebek istiyorum. pko var bende de. artık normal ilişkiden umudumu kestim bu ay aşılama yapılacak. inşallah bu ay tutar artık.
bu soğan kürü falan var onları denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?