vay arkadaş şu çocuk nasıl yapılıyor bilen varsa söylesin yahu :))))

merhaba kızlar bende 19 aydır deniyorum ama olmuyo tabiki rabbim vermeyince olmuyor işte napalım
kürler denedim-ateş ölçtüm-2 kez klomen kullandım-ovulasyon testi denedim olmadı
sormuşsun canım laboquick kullandım ben memnun kaldım alabilirsiniz internetten kaçlı almak isterseniz hepsinin fiyatı farklı
yumurtalama probleminiz varsa da yoksa da deneyin derim hoş ben denedim ama bebeğim gelmedi hala

Son düzenleme:
benim de bir tane çocuğum var ikinciyi yapmaya uğraşıyoruz tam bir buçuk sene oldu ama olmuyo bir türlü
bende bebek yapmayı unutmuşuz galiba nasıl oluyodu diye espriye vuruyorum ama rabbim nasip etmedikçe olmuyor işte

kesinlikle çok doğru söylüyorsun.elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Rabbimin bileceği iş.sabretmekten başka çare yok işte.imtihan sonuçta bu da.vardır bir hikmeti demekten başka ne yapılabilinir ki?

allah büyük hani şuistemeden yada kazara yada ilk geceden tecavüzde ondan sonra evlilik dışı olanlara ben şaşıyom ya sizde öylemi yani allahım ın işine karışmak değilde gerçekten hayret ediyom ne diyim allah herkesin gönlüne göre versin konu sahibi arkadaşım umarım en kısa zamanda hamile kalırsında geriye dönüp baktığında vay be ne konu açmışım dersin inşaallah allahım tüm isteyenlre yanı sıra banda zeynep kayra mı gönderir inşallah

bende kazara hamile kalanlara tek gecede hamile kalanlara hiçç inanmazdım takii eltim tüplerini bağlattığı halde hamile kalana kadar
ben aylardır uğraşırken doktorlara giderken eltim tüpleri bağlı halde hamile kaldı tabi ben şokk uzun süre kendime gelemedim psikolojim çok bozuldu ama rabbim ona nasip etmişti işte elden bişey gelmiyo sabır dua tevekkül
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Öyle valla bende de. meğer ne kadar zormuş ya diyorsun. dün de söyledim bir arkadaşa. hamilelere hayırlısıyla kucağına alırsın hayırlı olsun falan derdim önceden. şimdi önce tebrik ediyorum diyorum.tebrik edilecek bişey gibi gelmeye başladı bana
benim daha çok yeni.2 ayım bu denemede.ama insan etkileniyor ister istemez burada yaşananları okudukça.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

aynennnnn...bende ilk gecede hamile kalanları duydumm hemide 3üze hamile kalanlarıııı...1.5 sene oldu bide pko varrrr....yoruldumm her ayy bu stresi yaşamaktannnn....

canım benimde düşükten 1,5 sene sonra oldu ama ben tam gaz çalıştırdım adamı. pekmezler yedirdim. çakşır otu içirdim. allah yardım etti oldu çok şükür şimdi 6 aylık. ama çakşır otu çok işe yarıyor daha öncede söylemiştim burda. bir arkadaşımızada tavsiye ettik onlardında bebekleri oldu. tabiki allahın işi ama umut fakirin ekmeği derler bende çok fazla istemiştim. bizim adamın artık hali kalmıyordu

çakşır otu evet hemen denicem

aynennnnn...bende ilk gecede hamile kalanları duydumm hemide 3üze hamile kalanlarıııı...1.5 sene oldu bide pko varrrr....yoruldumm her ayy bu stresi yaşamaktannnn....

artık iice kafayı yemeye başladım. yok ovulasyon testi yok preseed ayyyyyyyyyyyyyy bana gelenler gelior valla

benimde 7.ayım bitti bugün adet günüm vede lekelenmem başladın dünden bu yana ama hala sökülmedi stresten sanırımama yine olmadı...

en yakın arkadaşım nişanlıyken tek ilişkide hamile kaldı benim...:2:dayımın karısı dk hapı kullanırken hamile kaldı bebek istemediği için aldırdı...
bende sandım ki bebek yapmak çok kolay bişey...

şimdi düşününce sinirlerim bozuluyo...bizim ne suçumuz var neden olmuyo

aynı seylerı yasadım sımdı okuyorumda hayal gıbı gelıo ozor gunler benım ıcın geıde kaldı 15 haftalık hamıleyım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kızlar bende cok agladım denemedıgım hıc bırsey kalmadı ama olmayınca omuyo ıste ve sımdı eylulde hamıle kaldım ne yaptın ekstra dıye sorarsnız hıcbırsey yapmadıgım belkıde tek aydı bırakmıstım ve oldu.belkıde denıldıgı gıbı kafa olarak rahat mı olmalıız bda pek mumkun olmuo bu kadar cok ısterken bılıyormm ama bı yerde de elımızden bır yere kadr geıo malesef bır noktadan sonra caresızız...

suç değil de tabiki. kısmet ne zamansa o zaman olacak. çok isterkende zamanını beklemek çok zor oluor. insan istiorki bir an önce sonuca erişsin

tamamen katılıyorum sana arkadaşım. sabırlı olmak lazım. kafaya takmamak lazım. düşünmemek lazım vs vs vs. peki ya nasıl. bu kadar çok isterken bunu yatağa giderken düşünmemek mümkün mü

Bizde 1 yıldır bebek istiyoruz. Olmuyor ve vardır bi hayır diye düşünüyorum. Belkide ben anneliğe hazır değilim belki iyi yetiştiremeyeceğim belki vatana millete hayırsız biri olucak ki böyle olucaksa Allah nasibetmesin. Allah herşeyi en iyi bilendir.

Ama hep dualarım "Allahım hayırlı bir evlat ver, sevgisi sevginden bir fiske öte geçmesin, ....."

Zira istemek bize vermek Allah a yakışır bir sıfat, ümitle istiyorum el açtım Rabbim kapında bekliyorum. Senden başka kimse yok istenecek.

dualarına katılıyorum arkadaşım

Bende 10 aydır bebek istiyorum. pko var bende de. artık normal ilişkiden umudumu kestim bu ay aşılama yapılacak. inşallah bu ay tutar artık.

arkadaşlar testim gelmiş. çok merak ediorum nasıl bişey. yarın yazarım size bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…