Vay be dedim kimseye güvenip yola çıkma

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Aylar öncesinden arkadaşla plan yapmiştik. Beş günlüğüne onda kalıp gezecektik. Gel gör ki bu süreçte 2- 3 haftadır sevgili yapmiş.Şimdi birlikte memlekete dönecektik. Gel gör ki arkadaş sevgilisi ile vakit geçirmek istiyor.Ya da 3 lü takılalım.Tanımadığım adam hiç gözüm tutmadı. Arkadaşa yakıştıramadım. Bir de niye kız kıza aylar öncesinde olan yapmişiz. Adam arkadaşın başka plan yapsın demiş.Arkadaşima ben gidiyorum dedim. valizimi topladım .Tamam dedi ya.Sen beni arada bırakıyosun üçlü takılalım diyor. Ya hem kız kıza plan yapmişisz ben bu durumlardan kaçmilşm aylardır.Gidiyorum dedim hiç arkadaş ısrarda etmeDi. Sen dedim ne biçim adamla birliktesin misafir kızı valiz toplatıp gönderiyor bana da adam kendi bilir demiş. Kız çok düzgün bir ailenin kızı adamsa çok serseri 2 hafta önce tanışmışlar . Hemen alyans takmiş kız sanki kimsesiz hemen nikah kıyalım isteme olmadan demiş. Yani 3 haftalık adam uğruna valizimi toplayıp ayrılmak zorunda kalıyorum. Çok koydu .Gece olmasa şimdi giderim.iki günlük erkek uğruna kızlar nasıl kankasini harcar.

Onun hayatı onun tercihi ilişkisine müdahale edemezsiniz.

Size yapılan için de gorusmeyin birdaha

Çok klasik bir durum, ne yazık ki var böyle şeyler. Çok kırıcı. Daha sonra o deli gibi sevdikleri aman aman aşk yaşadıkları adam gidince ya da bir yanlış görüp ilişkilerini kendileri bitirince kapıda beliriyorlar, malum ağlayacak omuz lazım. Hiç üzülmeyin.

Kız kendi hayatını harcıyor resmen. Kendi derdinizi bir kenara koyup dostunuzu uyarın!!!
Uyardım ağladım yapma dedim. Adam evlenmiş boşanmış çocuğu var .Çocuğun ismini koluna kızmış. Beni seviyor değer veriyor dedi. Ya dedim 3 haftada ne Sevgisi öyle kolay mı olur .Ne yaptıysam olmadı .Artık karışmıyorum.Ailene de yazık.Ki çocuğun bu durumunu da söylemeyeceğim diye .

Arkadasinizla iliskinizi kesin,net.
Eger cocuk öyle sorumsuz bi tipse ayrilirlar zaten,arkadasiniz koşa koşa arar sizi dertlesmek icin. Yarı yolda bırakan,yarı yolda kalmaya mecburdur.

Sen üstüne düşeni yapmışsın bundan sonrası onun bileceği iş. İnşallah biz yanılırız diyelim.

Ben onu yaptım bir kere benden kötüsü olmadı ha yaşayıp gördü ama ben olmadım :)))
Karismamak en iyisi gibi
Tabi ben bunları söylerken en yakın arkadaşımı düşünerek söylüyorum. Diğer türlü karışmamak daha yerinde.

İyi olur Allahtan, kötü olur senden bilinir derler.

Onun hayatı onun tercihi ilişkisine müdahale edemezsiniz.

Size yapılan için de gorusmeyin birdaha
Yani öyle ama ağlayarak uyUmay çalişiyorum. Çok acı .Dost arkadaş diye bir şey yok. En küçük menfaatde çok keşkeler şehirde valizimel kaldım. Allahtan akrabam var.Bir erkek için insanın nefsi bu kadar mi dizginlenmez.Benim için arkadaş dost kavramı bitmiltir.

Çok kirlidim çok üzüldüm. Beni anlayişsizlikla suçladı.üçlü takılsak nolurmuş.

Benim tepkim mi fazla oldu. Kizkiza plan yapmiiken 3 günlük ahatapot gibi serseri sevgilisi ile takılmak mı zorundayım. Nasıl keyif alayım bu ortamda .Valizimi aldım çıktım. Sonu kusura bakma oldu.Siz olsanız ne yapardınız.

Söyleyeceğini söylemissin bosver gitsin.. arkadaşında pek hayırlı değilmiş ki 3 haftalık adama seni satmış.. ikisinden de uzak dur..

Gözünü kör mü etmiş 3 haftada, hemen nikah kıyalım diyen adama nasıl güvenmiş. Sen gerçekten arkadaşının gözünü aç, gerekirse onun gözünde kötü olmak pahasına dikkatli olması gerektiğini anlat.sonrasında isterse görüşmesin seninle.

Demediğim kalmadı .Beni kötü bil dedim ben seni bir kadın olarak korumuş uyarmış olayım. .Senin o sevdiğini düşündüğün adam eve gelen misafir valizi ile senle olabilmek için ne hali varsa gör diyebiliyor dedim. Onu seviyor değer veriyorum. Ya bu adam bir kadını hamile bırakıp evlenmek zorunda kalmış .2 hafta da sevgi mi oluşur Allah emri olmadan kimsesiz nikah mu yapmak ister dedim. Her fırsatta yolda sıkıştırıyor evinde kalıyor denize gidiyor. Dedim bunlara şahit olamam birlikte takılmam. Kalktım geldim senin için.Ama valizi ile koskoca şehirde kaldım akraba ma gidiyorum .

Birkaç güne geri döner sana bu gidişle.. onun yerinde de senin yerinde de olmak istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…