Vay be dedim kimseye güvenip yola çıkma

Bir daha görüşmezdim.
Çok net.

Kız muhtemelen kendi düşen ağlamaz durumunda olacak yakında. Böylelerine ne desen anlamaz gerçek yüzünü görmüş oldun yarın birgün dert yanmaya gelirse görüşme bence.

Üçlü takılmayı da hiç sevmem çanta gibi yanlarında ne öyle. Çift olsanız neyse.

Cagimizin hastaligi dinlememe hastaligi herkes kendi sectigi yoldan gidiyor. Soyledigim zaman sanki beni dinleyecek , neden kendimi yorayim. Hic karismam. Umrumda olmaz. Kendi dusen aglamaz.

arkadışımızın size yaptığı davranış hatalı.uyarın bir kere ilişkisi için bir daha da bişey demeyin kıskanıyorsunuz sanır.

Adam bulmuş böyle salağı kafaliyim bari demiş. Düğün masrafları ağır gelmesin diye. Baslarim böyle arkadaşa boşver git kendin eğlen bir daha da muhatap olma böyle aptal insanla

Muhtemelen 1 ay sonra aglayarak yaniniza gelecek. Yani ne demek istemeden nikah yapalim falan resmen kiza guven verip yatmak istiyor biran once. Ben oyle anladim. Keske hic uzulmese arkadasiniz ama sonu cok belli hikayenin.

Ben olsam oradan ayrildiktan sonra telefon acip yada ayrilirken derdim uc gunluk adam icin planimizi bozdun ve umarim bu secimine deger. Seninle bir daha ortak birsey yapacagimizi sanmiyorum kendine dikkat et. Ne yaparsada yapsin o saatten sonra

Bu erkek delisi abaza kız tipinin ne zaman nesli tükenecek acaba
Okumuş eğitimci bir insan ailesi düzgün bir kız haline üzüldüm .Yazık olacak.Daha adamı ayrılınca facebook araştırayım dedim ilişkisi yok yazıyor silahla resinleri var.Daha neler neler. Şuan o adamın yanında mesaj olarak gönermek istedim ama artık yanından ayrılınca göstereceğim.

Çok kirlidim çok üzüldüm. Beni anlayişsizlikla suçladı.üçlü takılsak nolurmuş.
Ben saygısızlık olarak görüyorum yaptığını. Arkadaşın yeri ayrıdır, sevgilinin yeri ayrıdır. Ne sevgilim var diye arkadaş ihmal edilmeli ne de arkadaş ortamına dalıp sevgili ihmal edilmeli. Ortada verilmiş bir söz, aylar öncesinden yapılmış bir plan ve bunu ciddiye alıp başka bir plan yapmadan güvenen bir dost var. Sevgili bir yere kaçmıyor sonuçta. Ben size yapılanın büyük bir ayıp olduğunu düşünüyorum.
Sevgilisinin karakteri şu durumda konu değil, çok efendi biri bile olsa olayın kendisi hoş değil.

Yarın havaalanında aynı uçaktAYİZ. Eski güvenim asla olamaz. O halen samimi tavırlar bir şey olmamiş gibi davranması var.

Ayıp etmiş sana. kendini de bir uçuruma sürüklüyor. Ama sen ne kadar uyarırsan uyar,kafasına koyduğunu yapacaktır. Yaşayıp görecek ve pişman olacak. Çok yazık

Arkadaşınız hayatını bozmakla meşgul, arkadaşlığını bozmasını belki de çok görmemelisiniz.

Sen arkadaşını uyarmışsın elinden geleni yapmışsın daha fazlasını yapamazsın.
Ben olsam arkadaşlığımı bitirirdim iki günlük insan içim dostunu satanla işim olmaz.

Arkadaşınız hayatını bozmakla meşgul, arkadaşlığını bozmasını belki de çok görmemelisiniz.
Öyle galiba .Adamİn daha nelerini buldum.Yüzyüze söyleyeceğim. Ailesine söylesem mi ki. İşallah kendiliğinden bozulur. Zaten arkadaşlık eskisi gibi olmayacak ailesine söyleyip kızın hayatını mı kurtarsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…