Vay be dedim kimseye güvenip yola çıkma

Hayır ikimiz. o zaten şuan ki şehirde. Biz kız arkadaşa memlekete döneceğiz.

Sen de tatile devan etmedin demek. Yaslar cok buyuk, isler ciddilesirse ailesine soylersin. Ama masem bu kadar uzun zamandir arkadassiniz kendisine soyle. Her insan hata yapabilir. Belli asik oldu.

Bizi de haberdar et :)

Sen de tatile devan etmedin demek. Yaslar cok buyuk, isler ciddilesirse ailesine soylersin. Ama masem bu kadar uzun zamandir arkadassiniz kendisine soyle. Her insan hata yapabilir. Belli asik oldu.

Bizi de haberdar et :)
Planlamadiğimiz yerlere gidemedik .Valizimi alıp akrabama sığındım.Bakalım karşolacağız da halen mesaj atmiş canım cicimli. Arkadaşliği kurtaramam belki ama hayatını kurtarayım bari ne olacaksa olsun.Adamla ilgili bir kaç bilgi topladım.

Tatil iptal diye mi üzüldünüz arkadaşınız serseri birine kurban gidiyor diye mi?
Tatil içinse mesafe mi koyardım arayıp sormazdım yeni tatil planı yapardım
Ama mesele yanlış bi ilişkiyse sonuna kadar uyarırdım

Yanlış bir kişi uğruna hem beni ortada bıraktı hem de kötü bir şeyin uğruna. .Zaten efendi düzgün bir adam olsaydı misafir gelen bir kızı valizle sokakta birakmazdu.Benim için adam kendi bilir demiş. Kızla sürekli yanımda bile oynaşiyorDu.

Arkadaşıma ne dediysem kabul etmiyor.Araştirdiğim şeyleri söyledim inanmak istemiyor Ben her şeyi göze aldım diyor. Ailemi bile karşıma aldım diyor.Adamı geçtim sonuçlarına katlanmaya razıyım de dedi. Arkadaşliğimiz konusunda da ben seni kovalamadim üçlü takılsak nolur niye idare etmedin diyor .Ya adamı tanımıyorum iki gözüm tutmadı sonra devamlı mıcmıclar.

şeye tapanlarda bugün öhm

üzülme artık boşver. 30 yaşında kadının bu kadar aptal olma lüksü yok
ergenlik hezeyanları değil bu
sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın
şimdi senin bu salak arkadaşın gider sevgilisine senin onun açığını bulduğunu söyler
adam da senin peşine düşer falan, silahı var demişsin
Allah muhafaza
uzak dur, arkadaşlık falan kalmamış artık zaten
valla değmez ya, senin başına bişey gelmesinden korktum ben

Var ya annem de dedi.Facebook bulmuştum.Arkadaşa gösterince kapatmışlar facebooku da.Adam sana gelir bir şey yaparsa diyorlar.Arkadaşın da çıkar sosyal medyadan diyor annem.Fevri de davranmayım dedim ama korktum. Aynı şehirde depiliz ama gelecek.Ailesine de söylemeyecek diğer adamım durununu aman onlar beni uzak tutsun .Şuan her şeyi bilen benim aileye söylemeteceklerse .

annelerin içgüdülerine güvenmek lazımmmm
adam kızı kafeslemek için herşeyi yapabilir gibi geldi bana
farklı şehir falan farketmez Allah korusun
arkadaşını da engellesen iyi olacak, annen doğru demiş bence

ben olsam arkadaşımın ailesine haber verirdim bir şekilde. kızınızla bir iletişimim kalmayacak ama durum bundan ibaret. bilginiz olsun derdim ve onunla tüm iletişimi ivedilikle sonlandırırdım.

anneni dinle çok haklı çünkü

Onu söylemeyi düşündüm ama kız uyarmam bile adamın facebook kapatmaya sebep olmuş.Ben konuşmayın diye bana da zarar vermesinler konuşmayım diye.

Onu söylemeyi düşündüm ama kız uyarmam bile adamın facebook kapatmaya sebep olmuş.Ben konuşmayın diye bana da zarar vermesinler konuşmayım diye.

teksas mı burası hiç birşey olmaz. bence haber ver. ama bunu yaparken annen filan bilsin durumları. hatta elinde birlikteo lduklarına dair vesaire kanıt filan varsa onları da göster.

ama az öncegördüm silahı filan varmış adamın. çok fena biridir diyosan hiç sallama. iletişimi kes gitsin. 30 yaşında kadın oluru olmazı tartacak yaştadır herhalde. tartamıyorsa da tecrübe edinir.

Bence ne karışın ne bir şey yapın . O arkadaşınız ile iletişimi kesin bu gün sizi yarı yolda bırakan başka zaman neler yapar kim bilir öyle dost ve arkadaş olmaz .

Bence ne karışın ne bir şey yapın . O arkadaşınız ile iletişimi kesin bu gün sizi yarı yolda bırakan başka zaman neler yapar kim bilir öyle dost ve arkadaş olmaz .
Ona göre ben sucluyum .İki gün o seseri ve mıcmic sevgilisi ile takılmaya katlanamamişim.Çok hatalali bir arkadaşım. Yanlarında üç kişi bile değiliz.Saksı gibiyim her an sevişiiyorlr arkadaş gibi takılmıyotlar.Bunu deyince de napalm biz sevliyiz ve ben kalkıp başka şehirden gelmişim buna katlanmak zorumdaymışim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…