Çocuk sahibi olmak.. özellikle bu isteğimiz son senelerde öyle artmıştı ki. Hep bir oğlu olsun istiyordu. Brni kizdirmak icin Babamın adını koycam diyordu olmaz brn bu ismi istiyorum diye ciddi ciddi kavga ederdik. Sonra yanıma gelir o bizim çocuğumuz ne fark eder senden benden bir parçası var isterse ısimsiz olsun o bizim ya başka ne önemli olabilir ki derdi. Bir keresinde benim kabızlık problemin olduğu bir zamanda akşam yürüyüş yapıyoruz ama ben zor adım atıyorum. 2 yürüyorum 1 duruyorun sokaktan geçen teyzeler dediki e hamileligi yeni yeni oturuyor demekki gaz olmuş demişti. O kadar mutlu olmuştu ki dışarıdan aile gibi gozukuyoruz diye. Şimdi belkide gene karsilastigimiz gibi bir parkta karşılaşırız. ..Arkadaşım vallah sinirleniyorum sana yahu neden kendine eziyet ediyosun kocam daha bana bi kere oyuncak almadı keşke alsa ama ben seve seve ömrümü vermeye raZıyım çünkü sevildigimi biliyorum. Anlattıklarına göre bu adam seni hala seviyo sen de deli gibi aşıksın belli ki ne diye uzatıyosun gecmişi geride bırakıcaksın farzerki yeni tanıştınız gecmişteki kötü şeylere takılı kalma gelecekteki güzel günleri düşün şu an elimde olsa ikinizi bi odaya tıkardım üstünüze de kapıyı kilitlerdim bi saat sonra bak bakıyım sorun morun kalıyo mu ortada.. Şimdi bunlArı kafaya tKıyosun ilerde ya biriyle evlenip keşke diye diye kahrını çekceksin ya da evlenmeyip evliliğin tüm güzel duygularından cocuk sebgisinden mahrum kalcaksın en azından bi dene şunu şunu yaptı denedim ama olmadı diye haklı bi sebebin olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaman herseyin ilacı bakalım gün neler gösterecekAyrilmis zaten neden denemiyorsun tekrar. Hem artik olgunlasmissinizdir,
Zaman gecmis aradan. Yazik size, ikinizde belliki birbirinizi unutamamissiniz.
Denemeye degmezmi senc??
Sağol canimhakkında hayırlısı asya'mm
Hayırlısı diyorum zamana bırakıyorum artık bu ilişkiyiHer dakika insanın hayatına birsürü şey katar.
18 yaş nerede, 20 li yaşar nerede, 30 lu yaşlar nerede.
Çok şey değişmiştir, denemekten ne çıkar.
Bu kadar eziyet edeceğinize her iki tarafa da deneyin,
olmazsa yine olmaz.
İnsan ne ederse kendine ederin örneğisiniz heralde.
Hayat o kadar kısa ki, elinizde ki fırsatlarları kaçırmayın.
O da bir hayat kurmaya çalışmış kendine ama sizi görünce, anlamış ki
olmayacak, o da demek ki sizin gibi dağılmış sizi gördüğünde.
Yaşamadan acı çekip ah vah edeceğime, yaşayıp dibine vurmayı,
olmadığını görmeye razı olurdum, başkasıyla bir hayat kurup çok pişman olabilirsiniz.
Annesi aradı beni şimdi. Yıllar sonra sesini duymak ne tuhaf oldu. Nasılsın kızım dedi sesi eskisi gibi değil yorgun geliyordu. Konuşmaya başladık. Sonra mert ile karsilasmissiniz dedi ben cevap vermedim. Seni unutamadigini ben hep biliyordum ama bu iş olmaz şimdi biliyorsun değil mi dedi? Çok güzel günler gecirdiniz yalan yok ben sana ceyiz bile hazırlamaya baslamistim ama onlar arrik çok eskide kaldı. Sen ne dusunuyorsun bilmiyorum ama ben ve babası kesinlikle karşıyız dedi. Seni çok severim biliyorsun ama burdada bir kız var ve annesi benim kardeşim gibidir. Ben onunla mutlu olacaklarina inanıyorum dedi. Ayrıca şimdi söylenemez ama onlar birlikte oldular kızı böyle ortada bırakmayız dedi. Benim ağzımdan tek kelime çıkmadı cikamadi. Beni anla lütfen ben bir anne yim oğlumun daha fazla uzulmesini istemiyorum siz denediniz olmadı dedi. Lütfen aklını karıştırma mertin dedi. Sadece ben öyle bir şey yapmıyorum diyebildim ve kapattık telefonu. nefes almak bile zor geliyor şimdi şimdi birsey olsa tüm yaşananlar bir rüya olsa..dene ne kaybedersin. ömür boyu pişman olacağına dene
Annesi aradı beni şimdi. Yıllar sonra sesini duymak ne tuhaf oldu. Nasılsın kızım dedi sesi eskisi gibi değil yorgun geliyordu. Konuşmaya başladık. Sonra mert ile karsilasmissiniz dedi ben cevap vermedim. Seni unutamadigini ben hep biliyordum ama bu iş olmaz şimdi biliyorsun değil mi dedi? Çok güzel günler gecirdiniz yalan yok ben sana ceyiz bile hazırlamaya baslamistim ama onlar arrik çok eskide kaldı. Sen ne dusunuyorsun bilmiyorum ama ben ve babası kesinlikle karşıyız dedi. Seni çok severim biliyorsun ama burdada bir kız var ve annesi benim kardeşim gibidir. Ben onunla mutlu olacaklarina inanıyorum dedi. Ayrıca şimdi söylenemez ama onlar birlikte oldular kızı böyle ortada bırakmayız dedi. Benim ağzımdan tek kelime çıkmadı cikamadi. Beni anla lütfen ben bir anne yim oğlumun daha fazla uzulmesini istemiyorum siz denediniz olmadı dedi. Lütfen aklını karıştırma mertin dedi. Sadece ben öyle bir şey yapmıyorum diyebildim ve kapattık telefonu. nefes almak bile zor geliyor şimdi şimdi birsey olsa tüm yaşananlar bir rüya olsa..
Deli gibi aşık değilim ama geçmişte evet öyleydim :) zamana bırakmak en iyisi
Birlikte olmasi affedilcek birsey değil benim için bitmistir bu arada kalma durumu mutlu olsunlar ben onlardan daha çok mutlu olayimmmo zaman uzak dur kızın vebalini almak çok ağır gelir. mertte hem istemiyor kızı nişanlanıyo hem de birlikte oluyor. umarım çok mutlu olursun
Amin canım sagolasinHayirlisi olsun canim hakkinda ne karar verirsen ver pisman olmazsin insallah
Annesi aradı beni şimdi. Yıllar sonra sesini duymak ne tuhaf oldu. Nasılsın kızım dedi sesi eskisi gibi değil yorgun geliyordu. Konuşmaya başladık. Sonra mert ile karsilasmissiniz dedi ben cevap vermedim. Seni unutamadigini ben hep biliyordum ama bu iş olmaz şimdi biliyorsun değil mi dedi? Çok güzel günler gecirdiniz yalan yok ben sana ceyiz bile hazırlamaya baslamistim ama onlar arrik çok eskide kaldı. Sen ne dusunuyorsun bilmiyorum ama ben ve babası kesinlikle karşıyız dedi. Seni çok severim biliyorsun ama burdada bir kız var ve annesi benim kardeşim gibidir. Ben onunla mutlu olacaklarina inanıyorum dedi. Ayrıca şimdi söylenemez ama onlar birlikte oldular kızı böyle ortada bırakmayız dedi. Benim ağzımdan tek kelime çıkmadı cikamadi. Beni anla lütfen ben bir anne yim oğlumun daha fazla uzulmesini istemiyorum siz denediniz olmadı dedi. Lütfen aklını karıştırma mertin dedi. Sadece ben öyle bir şey yapmıyorum diyebildim ve kapattık telefonu. nefes almak bile zor geliyor şimdi şimdi birsey olsa tüm yaşananlar bir rüya olsa..
Kararın kesin ama artık bilmemde olamayacagimizi biliyorum ki hiç ümidim kalmadı. Başka hikayalerin kahramanları olacağız. Hayallerimizi hep eksik hem yarım kalacak. Dustugumuz yerden birbirmizi kaldiramayacagiz. Bir başkasının ellerini tutacagiz belki bir başkasını eşim diye tanitacagim bir gün karsilasirsak. Ben bir o eşim dediğim kişi ile ay i yatağa yattigimda o aklıma gelecek mi mesala ? Ya onunda en sevdiği yemek mantı olursa onada yapabilecek miyim? Ya fenerbahçeli ise Onunla da maçlara gidecekmiyiz avaz avaz bagirirken ben gene anlamayan gözlerle bakacak miyim futbolculara ?? Icim yanıyor. Tek isteğim içimi küllerine dönmesiBaşından beri okudum da aile karşıysa bu iş çok zor . Zaten tekrar beraber olacağınıza inanmıyordun bu konuşmadan sonra kararın netleşmiştir.
Geçmişi geçmişte bırakmalısın .
Birlikte olmasi affedilcek birsey değil benim için bitmistir bu arada kalma durumu mutlu olsunlar ben onlardan daha çok mutlu olayimmm
Amin canım sagolasin
Aa ben ne yaptım ki :)Annesi sen geri dönme diye öyle söylemiş olmasın?
Normal şartlar altında nişanlı olan kız buraya konu açsa seni topa tutardık, ama şimdi çoğu kişi senin tarafında... bizde değişik bir cinsiz vesselam :)))
Aa ben ne yaptım ki :)
Olabilir de olmayabilir de.. hiç fikrim yok inan hiç fikrim yok. O kızla değil benimle olsa hiç bilmedigi bir ailenin kızı gelini olacak bambaşka bir kültür bambaşka ortamlar.. ama o kardeşi gibi gördüğü arkadaşının kızı hani onlar çocukken bile onların bir gün evleneceği düşündüğü kız şimdi gelin adayı. O daha ağır basar bana göre. Zamanında biz birbirimizi sevmiştim çünkü ben hep onun annesi diye saygı da küsür etmedim o da oğlum vazgecmez bu kızdan diye üzerime düşmüştü. Şimdi yollar ayrilmisken beni bir daha kabullenmek zor gelmiş olabilir ki önünü kesmek için hemen beni aramayı tercih etti. Oğlum üzüldü dedi ben üzüldüm mu diye dusunmeden.Nişanlısı olan kız gelip buraya "nişanlım beni eski sevgilisi yüzünden bıraktı" şeklinde konu açsa binbir tane beddua edilirdi sana ve çocuğa :)
Ama şimdi sana gerçekten üzüldük, bazı arkadaşlarda sana geri dön o kızı sevmiyor demek ki falan diyorlar..
Benim merak ettiğim annesi sen ümidini kes diye öyle birşey söylemiş olabilir mi?
o zaman uzak dur kızın vebalini almak çok ağır gelir. mertte hem istemiyor kızı nişanlanıyo hem de birlikte oluyor. umarım çok mutlu olursun
Basit olan kız değil o. Sorsan 50 tane bahane anlatır ama benim onları dinleyecek vaktim yokbelki kadın yalan söylüyo?
kim rahat rahat onlar birlikte oldu diyebilir ki?
bu kız bu kadar mı basit?
ayrıca aklı fikri yok mu kızın sorumluluğu alamayacaksa sevişmeyecekmiş.
sanki zorladılar yani
Basit olan kız değil o. Sorsan 50 tane bahane anlatır ama benim onları dinleyecek vaktim yok
Açıkçası ben inanıyorum canım birlikte olduklarina. Yani ilk kapadigimda telefonu senin gibi düşündüm ama madem çözüm tabiri caize onu kendine bağlamakti ayrilmalarini engellemekti. Bana göre çok saçma olsada bir çok aileye erkeğe bu durum yeterli olur. Namus iki bacak arasında değil deriz ama hep orda takılıp kalırız. Onun ailesi mutasip bir aileydi ve böyle birşey var sa hayatta birakmazlar onları zaten eminim o kizda biliyordur. Kız istedi demiyorum benim gerizekalima tecavüz falanda etmedi tabi ama bir nebze istediği buysa olmuş oldu.Bence annesi yalan söylüyor. Aile dostlarının kızı nasıl gider kayınvalideye biz birlikte olduk der çok mantıksız. Sen çol acılar çekmişsin ve bitmiş artık tekrar denemekten hiç bir şey çıkmazdı. Karşın birileri çıkacak onlarlara da deneyeceksin. Belki bu denemeden çok daha fazla üzüleceksin bilinmez. İkinizde bir şansı hak ediyosunuz bence.
Açıkçası ben inanıyorum canım birlikte olduklarina. Yani ilk kapadigimda telefonu senin gibi düşündüm ama madem çözüm tabiri caize onu kendine bağlamakti ayrilmalarini engellemekti. Bana göre çok saçma olsada bir çok aileye erkeğe bu durum yeterli olur. Namus iki bacak arasında değil deriz ama hep orda takılıp kalırız. Onun ailesi mutasip bir aileydi ve böyle birşey var sa hayatta birakmazlar onları zaten eminim o kizda biliyordur. Kız istedi demiyorum benim gerizekalima tecavüz falanda etmedi tabi ama bir nebze istediği buysa olmuş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?