- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
Malesef biz hic aynı şehirde yaşama şansına ulasamadik. Ben istanbulda o kayseride yasiyor.
Ben geçmişe baktığımda tüm hataları kendimde buluyorum ki kavgaları çıkaran ben huysuz luk eden ben onu evimden kovmuslugum bile vardır sinirlenip(o zamanlar bilmezken kız benimkine atkı ormus parfüm falan alıp yolladığı için ) tüm odadaki eşyaları kirdigimda bile uslu uslu toplayan oydu. Tv izlerken ben seni izlicem diyen bir koca cocuktu. Ama ben kararimi verdim benim için bunlar sadece güzel bir anı olarak kalacak. Ben yapamam biliyorum o kızı bile bile o kızı üze üzeAma ne yapsın siz kendiniz söylemişsiniz aylarca aramadım diye hayatına bi yerden devam etmek zorundaydı lütfen yanlış anlamayın yargılamak degil niyetim ama gercekleri görmek için bazen silkelenmemiz gerekiyor. Sonuçta bu ilişki ayrılıık noktasına gelene kadar ikinizin de hataları olmAdı mı sevdiginiz insan tek başına mı buraya getirdi olayları sizin de pek tabi yaşananlarda payınız vardır.. Bu ilişkiyi bitirmeden önce gücünüzün son damalasına kadar savaştığınıza inanıyor musunuz.. Bi ilişkiden tamamen umudunu kesmiş biri ne yapabilir ki başka.. en ufak bi umut ışığında nişan atmayı göze aldıysa sizden yana umudu olsaydı nişanlanır mıydı hiç.. Dolu tarafından bakın adam nişanlanmış ama sizi bir kere gördü diye nişan atmış hem de siz evet bile demeden sadece sizin ona dönme ihtimaliniz olabilir diye..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi aradi. Eskisi gibi olamayacagimizi bilmiyorum dedi kız sinir krizleri geciriyormus onu anlattı beni ozledigini ama kafasının karışık olduğunu anlattı bende ben yardimci olayım "ben yokum öyle hayatına devam et " bu saatten sonra benim bu kadar karisikliga kafam kaldırmaz !Bu kotu oolmus ama mesafe iliskiye gore degisir gercekten ki evlenirseniz eger her seyi bi kenara koyup ilerde bu kisiyle aayni sehirde yasicaksiniz zaten ama ddedigim ggibi bi sekilde bu iliskinizi konusmalisiniz ya telefonda ya kamerada ve ayarlayabilirseniz ayni sehire gelme imkani yakalayin ya siz gidin ya o gelsin isten bulabildiginiz zamanda..
Benim nefesim artık bana yetmiyorVay be film gibiydi.neolursa olsun seviyormusın yoksa yalnızşığın yasattığı psikolojik durummu anlaman lazım cevap sende gizli.
O kızı siz değil ,o üzecek o kızı sevse sana döner mi.
Ben geçmişe baktığımda tüm hataları kendimde buluyorum ki kavgaları çıkaran ben huysuz luk eden ben onu evimden kovmuslugum bile vardır sinirlenip(o zamanlar bilmezken kız benimkine atkı ormus parfüm falan alıp yolladığı için ) tüm odadaki eşyaları kirdigimda bile uslu uslu toplayan oydu. Tv izlerken ben seni izlicem diyen bir koca cocuktu. Ama ben kararimi verdim benim için bunlar sadece güzel bir anı olarak kalacak. Ben yapamam biliyorum o kızı bile bile o kızı üze üze
Başa dönsek ben 18imde olsam o ilk aşkım ilk m öptügum adam olsa. Sadece o çok seviyor diyr elde mantı açmasını ogrensem o bana bir gene cocukmusum gibi oyuncaklar alsa çikolata alsa. Her yüzüme baktigimda seninle yaslanmak çok güzel olacak dese olmayan erkek çocuğumuz için isim kavgası yapsak olmaz mı. Ben çok yoruldum . Ne onunla olabiliyorum ne onsuzTabi sizin hayatınız sizin kArarınız umarım ilerde iyi ki böyle bi karar vermişim diyebilirsiniz.. Ama kendinizi kandırmayın bu anılar hiç bir zaman sizin için güzel bir anı diye hatırlanmayacak.. Aklınıza her geldiğinde içinizi acıtacak. Ben her zaman asktan yanayım yerinizde olsam o kız için üzülmezdim her şerde bi hayır vardır.. Sinir krizleri gecirdi diye onu sevmeyen bi adamla evlenip sonradan üzülecegine şimdi üzülsün daha iyi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başa dönsek ben 18imde olsam o ilk aşkım ilk m öptügum adam olsa. Sadece o çok seviyor diyr elde mantı açmasını ogrensem o bana bir gene cocukmusum gibi oyuncaklar alsa çikolata alsa. Her yüzüme baktigimda seninle yaslanmak çok güzel olacak dese olmayan erkek çocuğumuz için isim kavgası yapsak olmaz mı. Ben çok yoruldum . Ne onunla olabiliyorum ne onsuz
Şimdi aradi. Eskisi gibi olamayacagimizi bilmiyorum dedi kız sinir krizleri geciriyormus onu anlattı beni ozledigini ama kafasının karışık olduğunu anlattı bende ben yardimci olayım "ben yokum öyle hayatına devam et " bu saatten sonra benim bu kadar karisikliga kafam kaldırmaz !
Onu tanıdığım da daha 18 yaşındaydım üniversiteye baslayacaktim 1 ay sonrasında. Daha bir arada olmayı bilmeden ayrılıkla tanismistik üniversiteye basladigimda. Ben dahil kimse ilerletebilecegimize inanmamisti ama çok güzel gidiyordu işte. Ben uni 1 deydim o 1 sene deneme kararı almış bambaşka bir memleketde öğretmen halasinin yanında üniversiteye hazirlanmaya başlamıştı. Ara sıra kavga ediyor çok az reel de gorusuyor da olsak devamli telde konuşa konusa msnler kullanarak o 1 yılı tamamlamistik. Uniyi yanima tercih edecek biz kavusacaktik ama babası bir başka şehirde okuması konusunda baskı yapınca orayı başa yazmıştı ve orası gelmişti aramızda artık tam 10 saat vardı. Ilk zamanlar çok uzulsemde telafi etmek için herşeyi yaptı ayda 2 kere geldi tatil zamanlarinda geldi 1 hafta kaldı. Herşey iyi hoş giderken onun hastaligini öğrendik. Hayatımiz tamda o noktadan sonra değişmeye başladı. Önce o ayrılmak istedi napicaksin hasta halimle benimle dedi ben ayrilmamak icin yalvardim ağladım bir hastalık için bitmemeliydi. Ayrılmadik ama o hep pişman olursan söyle dedi. Olmadım ama denge de şaştı telefonumu acmasa başına bişey mi oldu beni aramadim kesin kotulesti diye bir paranoyak olmustum. Hele bir ulasamayim onun olduğu ili kaldirip indiriyordum. Artık eski ben yoktum. Herşeye sinirlenen ağlayan biri olmuştum. Universitenin ilk iki yılında yüksek ortalama yapan kız yok zar zor ağlayarak derslerine çalışan ve yataktan arkadaslarinin zoru ile kalkan biri vardı. O yanıma geldiginde dünyalar benim oluyorken ayrı ayrı kaldigimiz dönemlerde kavgadan başka birşey paylasmaz olmuştuk. Onu özledikcr başına bişey gelexek diye hircinlasmaya başladım.kavga çıkardım durdum. univefsite son siniftaydim artık rahat rahat gorusemeyecektik ben memleketime donecektim ve onların orası ile ilgisi kalmamisti biz bunu konuşurken birden sokağın ortasında diz çöktü ve evlen benimle dedi. Neden ayrı kalalim ki dedi sana son model esyalar doseyemem mezun bile degilim ama bir gun herseyi onune sererim dedi. Kabul ettim sorsan dunyada bende baska mutlu kimse yoktu. Ama o kadar yipranmistim o kadar yorulmustum ve daha doğrusu yorulmustuk ki kavgalardan.Kendimi onu en sonunda iliskimizi mezun oldugumun ertesi sene bitirdim bir inat uğruna. Ara ara konuştuk ise girdim haber verdim o mezun oldu bana haber verdi. Ama hiç gormedim iliskimizi bir telefon konuşmasında bitirmistik bir yabancı gibi. Günler aylar geçti hatta yillar gecti ben artık hayatımı kurduğuma onu geçmişe biraktigima inanırken 3 4 ay önce bir alışveriş merkezine annemin zoruyla birşeyi degistirmek için gittigimde Aval Aval merdivenlere giderken onu gördüm yanında bir kız ellerinde poşetler ve daha önemlisi parmaklarinda yüzükleri. Kaldım öylece adım atmak bile imkansizdi o an benim için. Sanki bir kuklaydim da birisi tarafindan oynatiliyordum. Geldi selam verdi bişiler sacmaladim hatirlamiyorum bile o konuştu ben eskiye gittim o konuştu ben yuzuklerine baktım o kızı tanıttı ben yolun ortasında herkese bağıra bağıra evlenme teklifine gittim. Ve ilk defa o akşam hiç aglamayan ben susmadim deli gibi ağladım ise bile gidemedim. 1 hafta sonra beni aradı. sen iste ayrilayim ondan sen iste bugün başlayalım ben seni unutmak için neler yaptım herkesde seni aradım seni özlüyorum dedi. Bende artık nişanlı birisisin lütfen böyle şeyler deme dedim kapadim.gecen gene aradı ben mesgule verdim o aradı açtım ayrildim baslayalim de başlayalım ben hazırım dedi ben istemediğimi söyledim peki dedi kapadı. biliyorum onunla yapamam yapamayız o kadar kirdikki birbirimizi ben o 18 yasindaki kız değilim ama bir baskasinida sevemiyorum deniyorum yok herkesde onu arıyorum. Vazgeç Gönlüm...
Çok uzun oldu biliyorum. Sizin yapabileceğiniz bişey yok biliyorum. Paylaştım sadece.
Teşekkür ederim tüm dusuncelernizı için. Bende o kız için aynı düşünüyorum ve ben o kız kadar belki cesaretli bile degilim. Cesaretli olsam şimdi onunla olurdum. Bitiren bendim daha doğrusu biten bir ilişkiye bitti demek bana nasip olmuştu. Arayıp sormadım oda aramadı ki zaten böyle söz vermiştik. Önemli şeyleri paylaşacaktik. Zamanla bu aramalarda kesildi karşılıklı olarak.Iliskiniz boyunca cogu huysuzlugu cikartan sizsiniz, ayrilip bidaha arayip sormayan sizsiniz, baskalariyla iliski yasamaya deneyen sizsiniz, O o kizla nisanlandi diye olmaz diyen yine sizsiniz!!! Bu durumda vallah en fazla o kiza üzüldüm, asik olmus sizin varliginizi ögrenince yikilmis, sonra siz ayrilinca bi umut etmis, nisanlanip evlilik yolunda adim atmislar, ki eminim kiz sizin varliginizi hep hissetti aralarinda ama yinede sevdigi icin razi geldi, ve simdi terkedilen yine o kiz!!! Sevdiginiz ise belliki bi kacis yolu aradi en yakininda ve en düzgün ve ona sevgi veren birini secip denemek istedi, unutmak istedi, ama sizi görünce anladiki olmuyor, sizi deliler gibi seviyor, ki o kizi, belkide cok kötü zamanlarda yaninda olan o kizi belki sizi unutur diye secti ama sonra terkedip üzmeyi göze aldi, sirf sizinle bi gelecek kurabilmek icin... Amaaaa bide gelelim size, takmissiniz yüzük takti falan filan, unutamam o kizi, zatrn bu düsünceyle dönmeyinde ona, mutlu olamazsiniz, kusura bakmayin ama ben burdaki cogu arkadaslar gibi "ah vah vah sana" diye düsünemiyorum... Simariklik ve bencillik yapiyorsunuz, hem onunla olamam hemde benden baskasininda olmasin diye düsünüyorsunuz... Adam daha napsin, bukadar kati olmaniza rahmen hala pesinizde kosuyor... Evet yasadiklariniz kolay seyler degildir, inanirim, yipranmissinizdir, ama gercekten sevseniz ve asik olsaniz birbirinize bi sans verirdiniz, dünyanin bi ucundada olsa... Bu düsüncelerle, icinizde hala o varken baska biriyle mutlumu olacaksiniz? Yada yeni biriyle hicmi derdiniz tasaniz olmiycak? Anlattiklarinizda kopuk bisey var cözemedim, ama yazdiklariniz kadariyla söylüyorum cok dramatize ediYorsunuz, abartiyorsunuz, kendinizide buna iyice inandirmissiniz... Ne acilar cekip gögüs gerenler var, sizde gögüs geremiyceginiz bisey göremedim vallah...
Bence adım attığı bir yolda,başkasıyla evlenme hazırlığındayken sana dönmeye çalışan ve karşı taraf sonrasında ne yapar diye hiçe sayan ucuz bir adamdan daha fazlasını hakediyorsun.
Zor günler yaşamışsın ama bunları yaşattıranda o adam.
Telefonda o şekilde bir cevap vermen çok güzel bir davranış olmuş.
Senin başka bir hayatın var.Yarın ne olacağını bilemezsin.Belki aniden çıkar birisi ve n'oluyor demeye kalmadan aşk olabilirsin.
Hep bir umut vardır.Bence ne kadar seversen sev geri dönme ne yaparsa yapsın.
Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz çünkü.
Allah sabır versin,zaman herşeye ilaç.
Ve en kötü zamanları atlatmışsın bile.Bence bu adama fazla gelir daha fazla üzülmek.
Deli gibi aşık değilim ama geçmişte evet öyleydim :) zamana bırakmak en iyisiHem deli gibi asigim ona kalbinizle hem de aartik oolmam senle diyorsunuz.. Yazik etmeyin kendinize sevdiginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?