Vazgeç Gönlüm

Malesef biz hic aynı şehirde yaşama şansına ulasamadik. Ben istanbulda o kayseride yasiyor.

Bu kotu oolmus ama mesafe iliskiye gore degisir gercekten ki evlenirseniz eger her seyi bi kenara koyup ilerde bu kisiyle aayni sehirde yasicaksiniz zaten ama ddedigim ggibi bi sekilde bu iliskinizi konusmalisiniz ya telefonda ya kamerada ve ayarlayabilirseniz ayni sehire gelme imkani yakalayin ya siz gidin ya o gelsin isten bulabildiginiz zamanda..

Ben geçmişe baktığımda tüm hataları kendimde buluyorum ki kavgaları çıkaran ben huysuz luk eden ben onu evimden kovmuslugum bile vardır sinirlenip(o zamanlar bilmezken kız benimkine atkı ormus parfüm falan alıp yolladığı için ) tüm odadaki eşyaları kirdigimda bile uslu uslu toplayan oydu. Tv izlerken ben seni izlicem diyen bir koca cocuktu. Ama ben kararimi verdim benim için bunlar sadece güzel bir anı olarak kalacak. Ben yapamam biliyorum o kızı bile bile o kızı üze üze

Şimdi aradi. Eskisi gibi olamayacagimizi bilmiyorum dedi kız sinir krizleri geciriyormus onu anlattı beni ozledigini ama kafasının karışık olduğunu anlattı bende ben yardimci olayım "ben yokum öyle hayatına devam et " bu saatten sonra benim bu kadar karisikliga kafam kaldırmaz !

Insan bi kere gelir hayata ve bence bi kere asik olur deli gibi!!
Eskiyi birak bence bu gune bak, aranizda gecmisteki gibi skintilar olmayacak, mesafe olmayacak, hastalik olmayacak ve en onemlisi yillarin hasretiyle daha guclu sarilcaksiniz :)
Allah onu karsina cikardiysa vardir bi hikmeti, elinin tersiyle itme ve bi sans ver yoksa ömrün boyunca keske dersin!!!

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Vay be film gibiydi.neolursa olsun seviyormusın yoksa yalnızşığın yasattığı psikolojik durummu anlaman lazım cevap sende gizli.

Bence seviyosan dön, ayrılarak bence o kızın da hayatını karartmamış olur. Sevilmiyor belli ki.

Tabi sizin hayatınız sizin kArarınız umarım ilerde iyi ki böyle bi karar vermişim diyebilirsiniz.. Ama kendinizi kandırmayın bu anılar hiç bir zaman sizin için güzel bir anı diye hatırlanmayacak.. Aklınıza her geldiğinde içinizi acıtacak. Ben her zaman asktan yanayım yerinizde olsam o kız için üzülmezdim her şerde bi hayır vardır.. Sinir krizleri gecirdi diye onu sevmeyen bi adamla evlenip sonradan üzülecegine şimdi üzülsün daha iyi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başa dönsek ben 18imde olsam o ilk aşkım ilk m öptügum adam olsa. Sadece o çok seviyor diyr elde mantı açmasını ogrensem o bana bir gene cocukmusum gibi oyuncaklar alsa çikolata alsa. Her yüzüme baktigimda seninle yaslanmak çok güzel olacak dese olmayan erkek çocuğumuz için isim kavgası yapsak olmaz mı. Ben çok yoruldum . Ne onunla olabiliyorum ne onsuz

Ayrilmis zaten neden denemiyorsun tekrar. Hem artik olgunlasmissinizdir,
Zaman gecmis aradan. Yazik size, ikinizde belliki birbirinizi unutamamissiniz.
Denemeye degmezmi senc??

Arkadaşım vallah sinirleniyorum sana yahu neden kendine eziyet ediyosun kocam daha bana bi kere oyuncak almadı keşke alsa ama ben seve seve ömrümü vermeye raZıyım çünkü sevildigimi biliyorum. Anlattıklarına göre bu adam seni hala seviyo sen de deli gibi aşıksın belli ki ne diye uzatıyosun gecmişi geride bırakıcaksın farzerki yeni tanıştınız gecmişteki kötü şeylere takılı kalma gelecekteki güzel günleri düşün şu an elimde olsa ikinizi bi odaya tıkardım üstünüze de kapıyı kilitlerdim bi saat sonra bak bakıyım sorun morun kalıyo mu ortada.. Şimdi bunlArı kafaya tKıyosun ilerde ya biriyle evlenip keşke diye diye kahrını çekceksin ya da evlenmeyip evliliğin tüm güzel duygularından cocuk sebgisinden mahrum kalcaksın en azından bi dene şunu şunu yaptı denedim ama olmadı diye haklı bi sebebin olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem deli gibi asigim ona kalbinizle hem de aartik oolmam senle diyorsunuz.. Yazik etmeyin kendinize sevdiginize..

Bence adım attığı bir yolda,başkasıyla evlenme hazırlığındayken sana dönmeye çalışan ve karşı taraf sonrasında ne yapar diye hiçe sayan ucuz bir adamdan daha fazlasını hakediyorsun.
Zor günler yaşamışsın ama bunları yaşattıranda o adam.
Telefonda o şekilde bir cevap vermen çok güzel bir davranış olmuş.
Senin başka bir hayatın var.Yarın ne olacağını bilemezsin.Belki aniden çıkar birisi ve n'oluyor demeye kalmadan aşk olabilirsin.
Hep bir umut vardır.Bence ne kadar seversen sev geri dönme ne yaparsa yapsın.
Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz çünkü.
Allah sabır versin,zaman herşeye ilaç.
Ve en kötü zamanları atlatmışsın bile.Bence bu adama fazla gelir daha fazla üzülmek.

Bir kadin yokluguna alistigi adami bir daha istemez derler aslinda ama senin durumun farkli .
Ben olsam ayni yerden kirilan kemik acimaz der bir daha denerdim sanirim .
Hakkinda hayirlisi olsun asyacigim .
Bol bol dua et hayirlisi degilse uzaklastirsin Allah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iliskiniz boyunca cogu huysuzlugu cikartan sizsiniz, ayrilip bidaha arayip sormayan sizsiniz, baskalariyla iliski yasamaya deneyen sizsiniz, O o kizla nisanlandi diye olmaz diyen yine sizsiniz!!! Bu durumda vallah en fazla o kiza üzüldüm, asik olmus sizin varliginizi ögrenince yikilmis, sonra siz ayrilinca bi umut etmis, nisanlanip evlilik yolunda adim atmislar, ki eminim kiz sizin varliginizi hep hissetti aralarinda ama yinede sevdigi icin razi geldi, ve simdi terkedilen yine o kiz!!! Sevdiginiz ise belliki bi kacis yolu aradi en yakininda ve en düzgün ve ona sevgi veren birini secip denemek istedi, unutmak istedi, ama sizi görünce anladiki olmuyor, sizi deliler gibi seviyor, ki o kizi, belkide cok kötü zamanlarda yaninda olan o kizi belki sizi unutur diye secti ama sonra terkedip üzmeyi göze aldi, sirf sizinle bi gelecek kurabilmek icin... Amaaaa bide gelelim size, takmissiniz yüzük takti falan filan, unutamam o kizi, zatrn bu düsünceyle dönmeyinde ona, mutlu olamazsiniz, kusura bakmayin ama ben burdaki cogu arkadaslar gibi "ah vah vah sana" diye düsünemiyorum... Simariklik ve bencillik yapiyorsunuz, hem onunla olamam hemde benden baskasininda olmasin diye düsünüyorsunuz... Adam daha napsin, bukadar kati olmaniza rahmen hala pesinizde kosuyor... Evet yasadiklariniz kolay seyler degildir, inanirim, yipranmissinizdir, ama gercekten sevseniz ve asik olsaniz birbirinize bi sans verirdiniz, dünyanin bi ucundada olsa... Bu düsüncelerle, icinizde hala o varken baska biriyle mutlumu olacaksiniz? Yada yeni biriyle hicmi derdiniz tasaniz olmiycak? Anlattiklarinizda kopuk bisey var cözemedim, ama yazdiklariniz kadariyla söylüyorum cok dramatize ediYorsunuz, abartiyorsunuz, kendinizide buna iyice inandirmissiniz... Ne acilar cekip gögüs gerenler var, sizde gögüs geremiyceginiz bisey göremedim vallah...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tüm dusuncelernizı için. Bende o kız için aynı düşünüyorum ve ben o kız kadar belki cesaretli bile degilim. Cesaretli olsam şimdi onunla olurdum. Bitiren bendim daha doğrusu biten bir ilişkiye bitti demek bana nasip olmuştu. Arayıp sormadım oda aramadı ki zaten böyle söz vermiştik. Önemli şeyleri paylaşacaktik. Zamanla bu aramalarda kesildi karşılıklı olarak.
evet belki tüm problem Bende dir belki çaba gösterdiğini sanıp bişey yapmiyorumdur. Yeni biri ile tabiki problem olacağına inanıyorum. Ama geçmişte o kadar çok düştük kirildik yeri geldi soylenmeyecek laflar söyledik. Kaç kere o kız yüzünden (ben o zamanlar o kızın bu kız olduğunu bilmeden hiç görmemiştim çünkü ) huzurumuz bozuldu.
Ben her gece ya ona bişey olursa diye uyuyamadim . onu bir daha görmemek duygusu bile benim yavaş yavaş yok olmam gibiydi. Bir keresinde çok hastalandi doktor durumu kritik dediğinde ben nefes alamadım saatlerce gözümü kırpmadan onu izledim. Ya ona bişey olurda ben onun yüzünü hatirlamazsam diye. Belki haklısınız ben hiç haketmddim

Cevabın için çok teşekkür ederim. O kadar icimdekileri yazmissin ki. Ben onsuzlugu öğrendim. Evet geçmişte bir sürü şey yaşanmış olabilur ama ben onsuz da 3 yıl yaşadım. Onsuz nefes aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…