Vazgeçtim evliliğimden...

Bütün mesajları okudum, sizin herşeyi ben yapayım tavrınız aslında olayın özü.
Eşinizden dinlesek sizin sürekli memnuniyetsiz olduğunuzdan bahsedecektir, eleştirilerinizden yorulduğunu söyleyecektir büyük bir ihtimalle. Siz onun hal ve hareketlerine olan beğenmemezliğinizi o kadar belli etmiş olabilirsiniz ki bir zaman sonra eşinizin de hiç umrunda olmamıştır.
Yazılarınız evet akıcı ama hep kontrollü, yazılarınızdan bile bu anlaşılıyor.
Bu kontrollü haller, ben hep biliyorum ve iyisini yapıyorum halleriniz var ise( tahminim bu yönde) her ilişkinizde aynı şeylerle karşılaşırsınız.

Demişsiniz ki hastaydım hastaneye bile götürmedi, dediniz mi canım beni hastaneye götürür müsün hiç iyi hissetmiyorum , diye?
Bunun yerine anahtarlarınızı alıp kendiniz çıkmışsınız, bana niye sormadı memnuniyetsizliği ile.

Siz de haklısınız tabiki ama sizin de yorucu olduğunuz hissine kapıldım.

Hakkınızda hayırlısı...

Bence etmeyin bayan çocuğunuz niye ayrıldınız derse ne diyeceksiniz??
Evet hep bunu düşünüp bekledim aslında
Pire için yorgan yakmayayım dedim
Ama şükür şu ana dek hala arkadaşça görüşebilir seviyede kalabildik
Kavga dövüşle ayrılmayacağız
Olmayınca olmuyormuş ki... Ben hala bir adım ya da sevgi belirtisi görsem frene basacak kdr vazgeçmedim aslında
Ama onun adım atması ya da sevgisini görmedikten sonra geri dönmek aynı iki yılı yaşamak olacak
Anlaması ve sevmesi Lazım
Evliliğimiz için benim için en azından Ayrılma noktasındayken birsey yapması Lazım

Evet Sevil, ben seni kontrolcü haller ve matematik gibi ilişki beklemek var maalesef
Zaten bu yönümü tmrpülemedikçe başkasıyla evlensem ne değişecek ki
Adam kendini yetersiz hissedecek
Ben tepside sunduköa geri çekilecek
Ve aynı son

Eve esimin böyle vurdumduymaz olmasında benim de payım var birlikte yapmak yerine hep kendim Yaptım kabahatimi biliyorum
Ama bu noktaya geldiysek artık kırgınlıklar tavan yaptıysa ve ben net olarak bu Evliliği sevgisizlik ilgisizlik yüÜnden bitirdiğimi söylüyorsam artık adım atması öyle olmadığını göstermesi gerekmez mi?

Ben kocamın beni sevdiğine inanmıyorum. Kaf olsun diy ederim gerçekten. Nasıl atnı yatağa girebilirim ki?

Yazımı bile fazla kontrollü bulup eleştirmenizi anlayamıyorum
Bu insanın geçmişinden gelen bir birikimdir tarzdır ben hep Türkçe derslerini sevmişimdir ve blog Yazdığım için belki buraya da yansımıştır

Hastalık konusunda ise Ben hastayken benim mi demem gerek, zaten yerlerdr sürünüyorum mesela, taş düşürmek kolay değilmiş, inim inim inliyorum, adam o halime rağmen akıl edinemeyecek kdr umursamıyorsa cidden seviyor olabilir mi beni?
Hadi bugün genciz sağlıklıyız yarın öbür gün hastalansam konuşamasam yatalak olsam felç olsam böyle tatlı dille isteyemesem ne olacak?
Hani felçli ya da kanserli eşlerini yıllarca desteğiyle poİtifliğiyle sevgisiyle yaşatan insanlar var ya işte onlar bin yaşasın

Yeni bir sabaha duayla başladım

Rabbim birbirimiz için ve evladımız için Hayırlısı evliliğimizin sürmesiyse soğuyan kalplerimize yakınlık versin
Amin

Kocaniz bunalımda mi acaba.adin resmen eli ayağı kalkmiyor.bir doktora gitse iyi bir tedaviyle belki bir şeyler düzelir.yanı sonra pişman olmak yerine bir deneseniz.tedavilerde bam başka bir insana dönüşebilir.

En başta yazınızı dahi kontrollü bulduğumu söylerken eleştirmedim, sizin karakterinizi yansıttığını söylemek istedim.
Hastayken onun düşünmesi kısmı ise her erkekte olmuyor malesef, ilkinde ağzınızla söylersiniz daha sonra söylemeden götürür. Şimdi bir de şöyle düşünün, siz eşinizde bir önyargı oluşturmuş olabilirsiniz, illaki aklına geliyordur ama tepkimi dersiniz sizi ölçme k mi dersiniz , birşey yapmıyor. Eşiniz de düşünebilir, kendi gidecek kadar iyiymiş demek ki....
Yanlış anlaşılmalar olduğunu düşünüyorum.
Bu evliliğin bitmesine gerek yok aslında, eşinizin yaptıklarını beğenmeseniz de ona özgüven vermek amaçlı kendinizi tutabilirsiniz. Erkekler karşılarında baskın karakter görünce kompleksten abuk subuk davranabiliyorlar...

sizi anlıyorum amakim rüyadaki gibi evlilik yaşıyor ki, herşey eskiyo aslında, duygular da, sevgiler de...

çocuk hep anneye soruyo zaten neden boşandınız diye, sorarsa konu sahibi anlatır aynen böyle, sevgisiz evlilik mi yürür benim çocuğum bana sorsa sevdik evlendik sevmemeye başladık boşandık derim bitti, neticede ilerde ben de onu sevmediği biriyle evlilik yapmaya zorlamıcam herşeyi anında anlamaz ama zamanla anlar, mutsuz bir evlilikte çocuk ne kadar mutlu olacak , hadi şimdi oyun çocuğu büyüyünce anlıcak o resmiyeti, çocuğu için sürdüren vardır kendi bilir ama ben bir ömür mutluymuş gibi yapamam mutsuzken huysuz oluyorum

Canım konunu ilk yazdığından beri takip ediyorum. Allah kolaylık versin. Anladığım kadarıyla sen sorunu çözmek için çok uğraşmışsın. Yanlış anlamadıysam psikoloğa bile danışmışsın. Şimdilik beklemek kalmış sana. İnşallah eşin de biraz çaba sarfeder. Ama tabii seni seviyorsa. Yok senin düşündüğün gibi sevgisi yoksa senin elinden bişey gelmez.

Mükemmeliyetçi biri olduğun belli ama evliliğindeki temel sorunun bu olduğuna inanmıyor. Eşinle uyumlu bir ilişkiniz olsaydı bunu zamanla törpülemeyi öğrenirdin. Belli bir uyumu yakalardınız. Bence daha derinden ciddi bir problem var. Ve bu senin de dediğin gibi sevgisizlik ise boş ver gitsin.

Aklıma gülben ergen geldi bugün. O da ilk evliliğinin bitiş sebebi olarak ‘ben hiç sevilmedim ki’ demişti. Şimdiki evliliğinde ise çok mutlu görülüyor. Bir kadın için sevilmek çok doyurucu bir duygu. Önünde daha uzun bir ömür var. Neden sevilmeden geçiresin ki…

Oğlunla ilgili sorularına gelince. Yaşamadan maalesef asla bilemezsin ilerde boşanmış olmana mı kızar yoksa evliliği sürdürmüş olmana mı? O yüzden o konuya artık takılma. Bu süreci en az zararla geçirmesi için elinden geleni yapacağın zaten belli.

Hakkınızda hayırlısı.

Benim anne babam babamın kumar sevdası yüzünden defalarca boşanmaya kalkıştı fakat babamın ısrarları yüzünden vazgeçildi. Kumarı tam olarak bırakabildi mi bilmiyorum ama annem babamdan son derece soğumuş durumda, yatakları yaklaşık 1 yıldır ayrı, muhabbetleri sınırlı. Evli mi? Evet evli. Mutlular mı? Hayır değiller. Boşansalar daha mutlu olabilirlerdi. Bu durumdan sadece anne baba değil çocuklarda olumsuz etkileniyor. Diyeceğim o ki sırf çocuklar için zoraki yürütülen evliliklerde emin olun çocuklar daha mutsuz oluyor.

Dün anlatacağıniz konu ne idi yazıcam dediniz
Birazdan yazıyorum canım

Kocaniz bunalımda mi acaba.adin resmen eli ayağı kalkmiyor.bir doktora gitse iyi bir tedaviyle belki bir şeyler düzelir.yanı sonra pişman olmak yerine bir deneseniz.tedavilerde bam başka bir insana dönüşebilir.
Bence kesinlikle bunalımda
Hatta ergenliğinden beri bunalımda
Ailesiyle hiç anlaşamamış hatta o nedenle iki yıl Amerika'dan dönmemiş
Ama şu an tıpkı ailesi gibi
Sosyallik yok akraba ilişkisi yok sakin sıradan bir hayat... Birlikte şuraya gidelim dersin yok ne gerek var, hadi anne kız Bi Çay içelim dersin boşver evde içeriz, sevdiğin şarkıcının konseri var baba görüreyim mi seni dersin aman kaseti var ya yeter
Yani, sanki sönmüş gibiler
Dün psikoloğa gitti sanırım
Pek konuşmadığınızdan detay sormadım ama niyeti vardı , telefonda duydum

Umarım faydasını görür ve bize de gösterir çok gecikmeden

Sevilcim çok sağol, yazarken acaba yanlış anlar mı demiştim ama alınganlık yapmadan yine bana yardımcı olmaya çalışıyorsun, ne kadar teşekkür etsem az
Işte bende böyleyim mesela
Yapıcının, düşünürüm anlamaya çalışırım hemen alınmam, basit kapris ve küslğklerim yoktur
Iş ciddiye bindikçe ben de bu Evliliğin bitmesine gerek var mı diye sorgular oldum
Ama sevgisini görmeden dönmeyeceğim Sevil
Bir görsem ve inansam inan dediklerinde hemfikirim

sizi anlıyorum amakim rüyadaki gibi evlilik yaşıyor ki, herşey eskiyo aslında, duygular da, sevgiler de...
Öyle, her dönemin farklı güzellikleri var aslında
Ama sevgi bence asla eskimez aksine paylaşımlar arttıkça güçlü bir bağlılığa dönüşür

Mutsuz evlilikte çocuk mümkün değil mutlu olamıyor...

Eğer biz başaramazsak ve imzalarımız Dilekçede yerini bulursa hayatta annesini ya da babasını ya da her ikisini kaybeden birçok çocukla yakın ilişkidenoldum onları hatırlatıp şükür edeceğim...

Teşekkür ederim canım
Evet maalesef fazla mükemmeliyetçiyim bu kötü huyumun iyice farkına vardım bana iş hayatımda sayfası var ama onun dışında hep zararını gördüm

Kendim psikoloğa tek gittim birkaç kez, içimi dökmek için, aileme anlatıp eşimi kötüleşmektedir tanımayan birine anlatayım diye
Sonra eşimle aile terapistine de gittim
Ama o isteksizdi ve devam edemedik
[

Vesfa Allah hidayet versin ve kumar sevdasından vazgeçsin inşallah
Bence de . Çocuk ilk üç senesinde anne babayıfiziki olarak Yanyana görmeye büyük ihtiyaç duyuyormuş
Ama sonra soyut Kavramları da algıladığı için duygu be davranışlara daha çok Önem veriyormuş
Bence birçok aile aman Evladım Aynasız babasız büyümesin deyip mutsuz yuvalara çocuklarını hapsederek psikolojisi bozuk Yetişkinlere dönüştürüyor
Ben kendim bile, çok mutlu bir ailede büyümedim
Çanımın isyanları gözyaşları ayrılık çabaları hep zihnimde uyurdum
Birbirine saygı duyamayacaksa evli kalmamalı bence insanlar
Saygı varsa çocuk sağlıklı bir iletişime şahir oluyor
Ama saygı yoksa benim gibi Endişeli kaygılı karar aşmakta zorlanan birine dönüşüyor
Ben nişanlıyken de soynlarnyaşdım ama hep evden uzaklaşmayı istediğim için sevgime sığındım diye düşünüyorum

Hu arada Gülben ergen demişsiniz ya, içimi okumuşsunuz resmen

Benim de aklıma o gelmiştir geçen hafta, biraz araştırmış okumuştum

Sanki bizi tarif ediyor. Eşi sürekli eleştiren mutlu olamayan biriymiş. O ise malum cıvıl cıvıl. Benimkini oğlu var...

kimse senin bu anlattığın kadar abartılı sevemez

sevgisizlik derken eşin senin kadar mı karşılık vermiyor

yoksa hiç mi sevmiyor?

Sever çünkü ben de öyleydim. Ve artık vazgeçtim. Aynı bayanın anlattığı gibi benimde yaşadıklarım. cok zor ve acı bir durum kendinle yüzleşmen. Allah hayırlara güzelliklere vesile kilsın insallah..

Dün anlatacağım dediğim konu ilginç
Şirkette başka bir birimden bir müdür çok ilgilendi demiştim ya
Adam evli ve çocuğu var
Fii tarihinde ben işe ilk girdiğimde bana karşı ilgi duymaya başlamış
Sonra bu ilgi fazlaca artmış ve benlenıobuşmaya karar vermiş
Yemekhanede beni yalnız denk getirme ümidiyle birkaç hafta beklemiş
Bir keresinde o yerken ben yalnız gelip oturmuşum karşı masasına
Kimsenin farkında değilmişim selam falan vermemişim üzgün görünüyormuşum
Ben o haldeyken Konuşmak istememiş
Bir sonraki yalnız görüşünde de o zaman flörtüm olan eşim Yanıma gelip oturmuş
Sonrası zaten malum benim eşimle sevgili Oluşum şirkette duyuluşu kısa sürede evşenişimiz...
Arkadaş Yıkılmış tabi

Bu aralar Eşiyle Boşanma arifesindeymiş
Benim durumumu duyunca ve görünce benimle seneler önce ıskaladığı Konuşmayı yapmak istemiş
Ve yaptı da...

Hani kulaklarımla duymasam film izliyorum sanırım... Ne garip

Valla filmlerdeki gibi :)))

Nasil bari yakisikli mi

Sizin de boşanma durumunuz olursa, daha dogrusu o kişi boşanmadan bi muhabbet içersine girmeyin derim. erkek milletinin klasik yalanı: boşanmak üzereyiz.. duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz dikkatli olun, naçizane fikrimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…