Vazgeçtim..

ygmrzmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
91
230
93
32
2 buçuk aylık evliyim. Evliliğin en güzel geçmesi gereken zamanlarıydı oysa. Içinize atıp biriktirdiğiniz herşey daha sonra geri dönüşü olmayan kırgınlıklara sürüklüyormuş. Nişanımdan bi kaç gün sonra eşimin eski sevgilisiyle telefonda bi kez görüştügünü öğrendiğimde güvenim büyük ölçüde zarar görmüştü. Peki neden devam ettim bilmiyorum. Beni evliliğe ikna edene kadar şiirler yazan adam nişanlılık süresince kalbimi çok kırdı ve bir keresinde bana sözlü hakaret etti. Şunu iyi bilin ki düzelecek sandığınız huyları evlendiğinizde kat kat artarak devam ediyor. Yarın benim doğum günüm. Hayaller kurmuştum onunla ilk doğumgünümde bana nasıl bi surpriz hazırlayacak acaba diye düşünüyorken o başkalarıyla günü geçireceğini söyleyince çok kırıldım. Özel günlere takık değilimdir her gün elinde çiçekle gelmesini beklemem tek istegim ilgidir ama eve gelir gelmez eline telefonu alıp yatana kadar telefonla ilgilenen birinden sadece bir güne mahsus bir incelik beklemek benim hatamdı kabul. Bugün bana istiyosan annenin evine gidebilirsin dedi tartısırken. Hiçbişey diyemedim o kırgınlıkla. Topladım eşyalarımı aldım valizimi ve baba evine döndüm. Arkamdan dediği şey ise anahtarı bırak demek oldu :) Bunu okuyan bi kaç erkek olursa şunları söylemek isterim. Bir gün sizden ilgi dısında beklentisi olmayan, pahalı hediyeler yerine iki üç satır güzel sözler yazmanızı isteyen ve düzelirsiniz diye gözlerinizin içine umutla bakan bir kadın bulursanız kaybetmeyin. Ben erken pes ettim. Rabbim evli olan herkese anlayışlı eşler versin...

Bence evinden kaçmak isteyen, ailesinden sıkılan. Sıcak yemek olsun, karım namusulu olsun aklım onda olmasın, hayatımı nasılsa evlendikten de sonra da yaşarım diyen adamlar; evlenir evlenmez hatta daha nişanlılıkta hemen ilgisizleşmeye başlıyor.
Aşk, biriyle hayatını yaşamak değil onların ki. Ailesinden gördüğü evliliği devam ettirmek.
Çünkü ona göre evlilik babasının anasına davranışı.
Daha ötesi ona yakışmaz.

Yüreğinize sağlık güzel özetlediniz.

Offf offf halbuki ne var yani
Adam gibi evine karina sahip cik ilgi goster guven ver mutlu huzurlu yaşayın
Yok anam yok bazi adamlara rahat batıyor.
Bu kadar az beklentide erkekleri daha az ugrasmaya cabaya itiyor sanirim

Anlam vermek mümkün değil. Madem böyle bi hanzosun ne diye evleniyosun dimi. Yani bu kadar vurdumduymaz, duyarsız nasıl olur ki insan. İnsan eşinede değer kıymet vermiyosa, nasıl bi iç dünyası var acaba.

Bi duruşun var, bunu çoğu insan yapamıyor malesef. Bırak bi kendi başına kalsın bakalım belki bişeyler kafasına dank eder...

Allah hakkında hayırlısını versin.
Kıyamadım üzüldüm..
Çok pişman olacak kocan, öyle hissettim.
Çabuk vazgeçti, hafife aldı gidişini galiba.

Bazı erkekler zorla, çaba harcayarak mutsuzluğu seçiyor, bunu görüyorum, özellikle burda, konularda...
Yani herşey güzel olabilecekken zorluyorlar sanki bozulsun diye... Kendileri bilir.
Hayat kısa.
Ailemiz bizi birirlerinin elinde oyuncak olalım, sevgi dilenelim diye büyütmedi.
Umuyorum herşey istediğin gibi olur bundan sonra

Teşekkür ederim. Burada dertleşmek ilaç gibiymiş hepiniz sağolun

Okudum ve cok uzuldum. Hakkinda hayirlisi olsun.

Hata hatayi doguruyor malesef .. o gorusmeyi goz ardi etmeseydiniz cok farkli olabilirdi rabbim bize.dogrulari gosteriyor bazen biz gormek istemiyoruz.ne yazikki
Su an size ser gibi gorunen.hakkinizda hayirlisi .

hos pisman olup gelsede icinizdeki bu yarayi iglestirebilir mi anahtati birak demesi cok agir olmus orda cikarsan.donemezsin gibi bisey ima etmis sanirsam buda sizin ne kadar dgru bi karar verdiginizi gosterir.

Guclu durusunuzla gurur duydum. Keşke her kadın sizin gibi dursa. Boyle biri için daha fazla çaba göstermeden kurtulma şansı bulmanıza şükür edin. Yarın daha güzel olacak,ben inanıyorum.bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…