Vazgeçtim..

Kırılan kalpse ömür boyu onarılmıyor maalesef. Kızgınlık gibi değil ki zamanla geçsin.

Evlenmekten bir kez daha vazgeçtim.

Hakkınızda hayırlısı olsun siz daha iyilerine layıksınız emin olun.

Guclu durusunuzla gurur duydum. Keşke her kadın sizin gibi dursa. Boyle biri için daha fazla çaba göstermeden kurtulma şansı bulmanıza şükür edin. Yarın daha güzel olacak,ben inanıyorum.bol şans
Çok çok teşekkür ederim:) Gururu bırakıp aşkı seçmenin zamanla başını duvarlara vurma sebebi olduğunu bildiğimden mantıgı seçerek çıktım o evden. Eminim ki o bile bende bu cesaretin var olduğunu bilmiyordu ve hala nasılsa dònecek diye bekliyodur. Kimsenin avucundaymış gibi ezdirmeyelim kendimizi kızlar. Kimse bizden değerli değil :)

Yalvarırım affedip olayları sineye çekip birde çocuk yapma.
Nolur, lütfen.
Boşan ya. Boşan. Korkma, çekinme, imza attın diye mecbur değilsin katlanmaya, bi süre sonra o eve geri dönmeye, o adamı hayat boyu yada katlanabildiğin yere kadar çekmeye..

İşte budur. Bi tanıdığıma babasi evlendiği gün kizim çıkar gelinliği geç değil demişti. 5 yıl boyunca adamı çekti ve boşanması için öldüresiye dövülmesi gerekti. Ne gerek var ? Su an o kadar mutlu ki. En azından kendinize olan sayginiz yerinde çok şükür.

Kadına değer vermeyi bilmeyen birine 'baba' vasfını yüklemekten tam olarak vazgeçtim bugün. Dünyaya gelen hiçbir masum huzursuz ortamda büyümeyi haketmiyor ve bizi seçme şansları bulunmuyor. Düsünceleriniz benim gibi olan her kadına ders olsun

Kendime saygı duymayı bana aşılayan buna katkıda bulunan herkes inşallah hep mutlu olsun :)

Vazgecmeyerek kendimizi değersiz yapıyoruz oysa sadece. .Resmen ayaklarının altında olmadığımız kalıyor. Peki ele geçen ne ? Kocaman bir hiç ve aşağılanma. Kendiniz için en iyisini yapmışsınız siz kendinizi kıymet vermezseniz kim kıymetinizi bilir ki değil mi ? Çok tebrik ediyorum inşallah mutlu olursunuz

Inşallah hepimiz mutlu oluruz hakedenler olarak :)

Size değer vermeyen kimsenin hayatınızda da kalbinizde de yeri olmasın. Hepimize geçmiş olsun

Sizin evi terk etmeniz çok yerinde olmuş buradan gururlu olduğunuz zaten anlaşılıyor. Aşkta gurur olmamalı derler ama kesinlikle bu lafa katılmayanlardanım. Eşiniz sizin evi terk edeceğinizi düşünmemiş bence hatasını illaki anlayacak er veya geç. Ama sizin bundan sonra duruşunuzu bozmamanızı dilerim tabi ki bu lafım size hatasının farkında olup geri dönerse onu kabul etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Sonuçta insan kaybettikten sonra değerini anlıyor. Ama bundan tamamen emin olmadıkça dönmemenizi tavsiye ederim..

Şuan kızgın ve kırgınsınız zamanla geçecek emin olun belki verdiğiniz karardan pişmanlık duyacaksınız. Kızgınlığınız geçip pişman olursanız lütfen "anahtarı bırak" deyişini hatırlayın iki ayda sizden bu kadar çabuk vazgeçen biri ne size koca olabilir ne de evladınıza baba. Ve affederseniz bu ilk olmayacak bunu unutmayın kendimden biliyorum. 3 sene dayanabildim ne o degıştı ne ben acaba düzelir mi demekten en son kendime olan saygımı kaybettim. Çok şükür hiç bir keşkem olmadan ayrıldım en son o evden çıkarken geri dönmeyi düşünmedim umarım hayırlısı olur sizin için...

ben aşk acısı çekip ağlarken annemin hep söylediği laftır "ben seni elin oğlu üzsün diye büyütmedim, bırak ne hali varsa gördün" diye. Rabbim hepimize kıymet bilecek eşler nasip etsin...

Sizi sevmemiş demekki, iki ayda karısından vazgecen adamdan koca falan olmaz.Madem aileniz arkanızda onları dinleyin, nede olsa iyiliginizi bir tek onlar ister.

ben aşk acısı çekip ağlarken annemin hep söylediği laftır "ben seni elin oğlu üzsün diye büyütmedim, bırak ne hali varsa gördün" diye. Rabbim hepimize kıymet bilecek eşler nasip etsin...
Birde şey var annemin dediği "ben seni bir kere dünyaya getiriyorum aklını başına al elin oğlu için değer mi.. "

Cesaretin ve kendine verdiğin değer için seni tebrik ederim . En doğrusunu yapmışsın .O adam çok pişman olacak .

Bu arada doğum günün kutlu olsun..Umarım bundan sonra hak ettiğin mutluluğu bulursun.

Cabukmu pes ettin?
Napicaktin mum isiginda ymek hazirlayip kirmizi gecelikmi giycektin?
" ananin evine git, anahtarida birak" diyen adam icin daha ne kdr cabalayabilirsinki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…