Çok çok teşekkür ederim:) Gururu bırakıp aşkı seçmenin zamanla başını duvarlara vurma sebebi olduğunu bildiğimden mantıgı seçerek çıktım o evden. Eminim ki o bile bende bu cesaretin var olduğunu bilmiyordu ve hala nasılsa dònecek diye bekliyodur. Kimsenin avucundaymış gibi ezdirmeyelim kendimizi kızlar. Kimse bizden değerli değil :)Guclu durusunuzla gurur duydum. Keşke her kadın sizin gibi dursa. Boyle biri için daha fazla çaba göstermeden kurtulma şansı bulmanıza şükür edin. Yarın daha güzel olacak,ben inanıyorum.bol şans
Inşallah hepimiz layık olduğumuz hayatları yaşarız bir gün çok sağolunEvlenmekten bir kez daha vazgeçtim.
Hakkınızda hayırlısı olsun siz daha iyilerine layıksınız emin olun.
Çok çok teşekkür ederim:) Gururu bırakıp aşkı seçmenin zamanla başını duvarlara vurma sebebi olduğunu bildiğimden mantıgı seçerek çıktım o evden. Eminim ki o bile bende bu cesaretin var olduğunu bilmiyordu ve hala nasılsa dònecek diye bekliyodur. Kimsenin avucundaymış gibi ezdirmeyelim kendimizi kızlar. Kimse bizden değerli değil :)
Kadına değer vermeyi bilmeyen birine 'baba' vasfını yüklemekten tam olarak vazgeçtim bugün. Dünyaya gelen hiçbir masum huzursuz ortamda büyümeyi haketmiyor ve bizi seçme şansları bulunmuyor. Düsünceleriniz benim gibi olan her kadına ders olsunYalvarırım affedip olayları sineye çekip birde çocuk yapma.
Nolur, lütfen.
Boşan ya. Boşan. Korkma, çekinme, imza attın diye mecbur değilsin katlanmaya, bi süre sonra o eve geri dönmeye, o adamı hayat boyu yada katlanabildiğin yere kadar çekmeye..
Kendime saygı duymayı bana aşılayan buna katkıda bulunan herkes inşallah hep mutlu olsun :)İşte budur. Bi tanıdığıma babasi evlendiği gün kizim çıkar gelinliği geç değil demişti. 5 yıl boyunca adamı çekti ve boşanması için öldüresiye dövülmesi gerekti. Ne gerek var ? Su an o kadar mutlu ki. En azından kendinize olan sayginiz yerinde çok şükür.
Inşallah hepimiz mutlu oluruz hakedenler olarak :)Vazgecmeyerek kendimizi değersiz yapıyoruz oysa sadece. .Resmen ayaklarının altında olmadığımız kalıyor. Peki ele geçen ne ? Kocaman bir hiç ve aşağılanma. Kendiniz için en iyisini yapmışsınız siz kendinizi kıymet vermezseniz kim kıymetinizi bilir ki değil mi ? Çok tebrik ediyorum inşallah mutlu olursunuz
Allah hakkında hayırlısını versin.
Kıyamadım üzüldüm..
Çok pişman olacak kocan, öyle hissettim.
Çabuk vazgeçti, hafife aldı gidişini galiba.
Bazı erkekler zorla, çaba harcayarak mutsuzluğu seçiyor, bunu görüyorum, özellikle burda, konularda...
Yani herşey güzel olabilecekken zorluyorlar sanki bozulsun diye... Kendileri bilir.
Hayat kısa.
Ailemiz bizi birirlerinin elinde oyuncak olalım, sevgi dilenelim diye büyütmedi.
Umuyorum herşey istediğin gibi olur bundan sonra
Birde şey var annemin dediği "ben seni bir kere dünyaya getiriyorum aklını başına al elin oğlu için değer mi.. "ben aşk acısı çekip ağlarken annemin hep söylediği laftır "ben seni elin oğlu üzsün diye büyütmedim, bırak ne hali varsa gördün" diye. Rabbim hepimize kıymet bilecek eşler nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?