Vazgeçtim..

Hakkınızda hayırlısını versin Rabbim...
Aileniz ne diyor duruma? Arkanızda mı

İyi ki doğdun Y ygmrzmr , doğum günün kutlu olsun :) Kararlı oluşunu ve dik duruşunu takdir ettim. Umarım yeni yaşın sana daha güzel bir hayat sunar, yeni bir başlangıçla.

O evlenmek üzere onunla konuşan sevgiliye ne demeli?
Eşiniz kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor işte böyle hemcinslerimiz yüzünden..
Çok değerli değilsiniz eşiniz için ne yazık ki ama hemen tüm kapıları kapatmayın..
Çok çok pişman olana kadar süründürün önce bir..
Eğer sizi kazanmak için elinden geleni yapmazsa da değmezmiş deyip yolunuza bakın bence o zaman..
Allah hakkınızda en hayırlı olanı göstersin ve yaşatsın inşallah size..

Öncelikle siz çok güçlü bir bayansınız.
Satırlarınızdan, ve tavırlarınızdan bu anlaşılıyor.
Gidişinizin arkasında durun.
Çünkü o evde onunla olmak size
mutluluk vermiyo, aksine üzüyo..
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah size.
Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar sizinle olsun.
İyi ki doğdunuz

uzun zaman sonra ilk defa mantıklı ve hakkaniyetli bir kadın gördüm burda seni tebrik ederim umarım ileri vadede tekrar duygusallaşmazsın.

keşke insanlarda ''evlenince değişir, değiştiririm, düzeliriz '' gibi kavramlar olmasaydı...

Birde şey var annemin dediği "ben seni bir kere dünyaya getiriyorum aklını başına al elin oğlu için değer mi.. "
çok doğru. defalarca kez aşık oldum, defalarca kez ayrılık acısı çektim. her seferinde bu sefer geçmez bir daha aşık olamam sandım, çok da güzel geçti, çok da güzel yeniden aşık oldum.
annem beni elin oğlu üzsün diye doğurmadı, 10 kere doğurma şansı da yok. insan nefes aldığı sürece hep yeniden başlama ve çok mutlu olma şansı var ama tek bir hayatı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…