• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vdawn'ın Diyet Günlüğü

vdawn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
26
0
86
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Ben geçen sene 65 kilodan, 52 kiloya düşmüştüm. Hem diyet hem de fitnessla. Kışın aldım tabi biraz 54 oldum. Ama 50den aşağı düşmek istiyorum. Bu sene de fitnessa başladım. 3 ay gideceğim. Haftada 3 gün, yaklaşık 2 saatlik bi program günde. Bu sene gecen seneki gibi rejim yapmıyorum ama baya düzenli besleniyorum. Hayatımda tuz şeker ve ekmek yok mesela :D sabah ya peynir, çay, salatalık tarzı bi şeyler yiyorum ya da nesfit gibi. Öğlen ya yağsız tost ya da sebze yiyorum . Akşam da sebze yemegi ya da tavuk/balık yiyorum. Yani bunu bi düzene oturttum. Spor olmayan günlerde yürüyüş yapıyorum bi saat kadar fırsat buldukça. Bi de takıntım yüzünden tartıyı kaldırdım.
:D Tamam, henüz çok uzun sure olmadı spora baslayalı ama henuz pek bi degisiklik yok gibi. Bana yardımcı olur musunuz? Yani neler yapayım, neleri yanlış yapıyorum, ya da zamanla olur mu ??

Back