- Konu Sahibi teknekazintisii
-
herkese mutlu yıllar 25.12.2010 saat 17.30 da 37+2 günlükken oğluşumu sezeryan narkoz alarak dünyaya getirdim kilomuz 3530 ALLAHIMA şükürler olsun evimizdeyiz bebişim azcık huysuz bende gripim bebişime geçti biraz sanırım canım sıkılıyor bunun için.....şimdiden doğum yapacak arkadaşları rabbim bir avazda kurtarsın....
herkese mutlu yıllar 25.12.2010 saat 17.30 da 37+2 günlükken oğluşumu sezeryan narkoz alarak dünyaya getirdim kilomuz 3530 ALLAHIMA şükürler olsun evimizdeyiz bebişim azcık huysuz bende gripim bebişime geçti biraz sanırım canım sıkılıyor bunun için.....şimdiden doğum yapacak arkadaşları rabbim bir avazda kurtarsın....
eee bende doğum yaptım bilgilerimizde epidural sezeryan 51 cm 3310 kg bir erkek bebek dünyaya geldii 23 aralıkta adı duhan durumumuz çok iyi çok şükür 37+5 de doğdu
eee bende doğum yaptım bilgilerimizde epidural sezeryan 51 cm 3310 kg bir erkek bebek dünyaya geldii 23 aralıkta adı duhan durumumuz çok iyi çok şükür 37+5 de doğdu
bende 30 Aralıkta epidural sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım.3170 gr ve 50 cm boyunda.39+2de doğum yaptım.oğlumun ismi arda yusuf
bende 30 Aralıkta epidural sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım.3170 gr ve 50 cm boyunda.39+2de doğum yaptım.oğlumun ismi arda yusuf
bebişlerini kucagina alan arkadaşlar,hayırlı olsun...Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin
bizim son 1 günümüz kaldi,çarşamba sabah 9 da sezeryan ile bebeşimi alcaklar...cok heyecanliyim,sürekli bebegimi kucagima alişimi hayal ediyorum...39+3 de bebegim alınmış olacak
oğluma çok teşekkür ediyorum..annesini bunca ay hiç üzmedi,hasta etmedi...dilerim dogduktan sonrada hep böyle olur..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?