Ve 2011 Ocak Bebekleri Geliyoooorr

cnm maşallah bebişine sağlıkla kucağına almışsın

bebişlerini kucağına alan tüm annişler hayırlı olsun Allahım anneli babalı büyütsün inşallah. darısı bizlere artık

MRL_26 CANANOCAK ELFELLa HOGATOEE SECİL8984 ERAZZE ZEYL SİBUSH

kızlar gözünüz aydın hepinizin ancak yazabildm ksra bakmayın rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin kuzularınızı allah analı babalı büyütsün inş

Hergun yeni isimler gordukce heyecanlaniyorum :)
dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin
hayirlisiyla hepimiz aliriz ins miniklerimizi kucagimiza

slm arkadaşlar doğum yapanlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inş bebişlerinizi...
bende 30 aralık sabahı kontrole diye gittim doğuma aldı doktorum normal ve çok zor oldu küçük prensimi kucağıma aldım sankı o acıları ben çekmemişim o kadar değişik bir his ki annelik anlatılamaz ama sarılık yüzünden hastanelerden çıkamıyoruz bol bol dua edin oğluma arkadaşlar şimdilik herkesi öpüyorum... oğlumun adı kayra ege kilosu 3730 gr boyu 50 cm listeye bizide eklersin canım.

cancer cım Allah bagıslasın canım,

Kızlar 31 Aralıkta saat 8.30 da hastaneye kontrole gıttımm, doktorum bebegın kalp atışları zayıflamış bu sekılde eve gönderemem dedii, ve bizi yatırdı önce sunı sancı verdıler 9.00 dan 13.00 e kadar sunı sancı verıldı fakat bende ne sancıı ne acılma hıc bıseey yok, bebegımın de kalp atışları duzelmeyınce epidural sezeryana girmeye karar verdık, saat 13.40da amelyathaneye gırdım , 14.10 da başladı doktorum 14.20de bebegım doğdu 15.30da da benım ışım bıtmıstı bebegım önden gıttı babamızla beraber (eşimde doğuma gırdıı.) sonra benım dıkışlerım ve son işlerimi yaptılar .Nıhayet asansore bindik ve odama cıkarttılar benı.
en güzel anlarımdan bırıydı bebegıme uzun uzun baktımm,, kokladım,,, ve emzırdımm .Daha dogrusu emzırmeye cabaladım

ben epıdrualden cookk memnun kaldım, korktugum şeyler olmadı lavman veya sonda takılmadı...
sımdı evımdeyımm bırakın ınternete gırmek tuvalete gırmeye zamanıımm olmuyor bebegım hep kucagımda , ya emıyor ya uyutuyorummm hele gecelerıııııııı cok uykusuz kalıyorum amaa herşeye degerr

ıyıkı doguruyoruzz bız bu bebişlerii

gözün aydın arkadaşım çok sevinç haberler bunlar...Allah ikinize de sağlık versin....

gözünaydın olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur. benim oğlumun adı da ege olacak Ege Kayra ege kardeşimize dua ediyoruz....

sağol cnm seninde meleğini Allah bağışlasın.bende epidural oldum sonda takıldı ama hiç hissetmedim anesteziden sonra takıldı.çıkarırken hafif cnm yandı ama geçti yarın haftamızı dolduruyoruz.zaman ne çabuk geçiyor.geçen hafta bugün doğum stresi yaşıyordum

cnm Allah analı babalı büyütsün yavrunu.sarılık benim oğlumdada var ama ilerlemedi çok şükür.bugün yine kontrole gittik doktorumuz 1 haftaya kadar tamamen geçeceğini ilerleseydi şimdiye kadar ilerlerdi dedi.Rabbim senin evladınada acil şifalar versin.

Meraba hanimlar dogum yapanlari gozu aydin olsun allah anali babali

buyutmeyi nasip etsin bende 22 aralikta dogum yaptim

3995 gram 53 cm bir oglum oldu =))

Son düzenleme:
Tüm doğum yapan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın olsun allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Baya doğum olmuş yılbaşından bu yana darısı başımıza inş:))

07.01.2011 de dünyadaki en önemli varlığım,biricik oğlum dünyaya geldi

38+2 de sezeryan doğum yaptım...

Darısı bebişlerini bekleyen tüm annelerin başına:)

bebeğimi 02,01,2011 tarihinde saat 21:10 da dünyaya geldi epidural sezeryan oldum çok memnun kaldım ayağa kalkmam kolay oldu. şimdi tüm zamanımı oğlumla ve diğer iki kızımla geçiriyorum . uyumaya bile zaman ayıramıyorum ama yorgunluk ve uykusuzluk koymuyor. onların mis kokusu yetiyor.

07/01/2011 DE 00.20 DE

39+3 te kızım DEFNE BUĞLEM
normal doğumla dünyaya geldi
3380 gr 48 cm
çok şeker
ALLAH OLMAYANLARA NASİP ETSİN

Son düzenleme:
slm arkadaşlar doğum yapan bütün annler bebişlerini güle güle büyütsün. bende 31.12. 2010 20:20 minik bebşimi sezryan doğum ile dünyaya getirdim. 39+5 3270kg bizide eklerseniz seviniriz):

biz aynı günde doğurcaktık benim bebşim beklemedi:) eh kızlar biraz acaleci oluyo:):) güle güle büyüt canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…