Ve aileler herseyi ogrendi

Her iki tarafla da konustum. Oturup konuscaz diyorlar baska birsey demiyorlar. Ailemin amaco baristirmak degil. Babam benim yanimda da yapsin erkekligini diyor

işte budur
hadi madem kızımı dövüyormuşsun birde benım yanımda dövde nasıl dövdugune bakayım desin baban ,
kımın çocugunu dövüyorsun sen desin

Babamın amacı zaten bunun gibi birsey. Benim emanetime nasıl bunu yaptigini sorucam diyor

sonra onu kuytu bir köşede sıkıştırıp kadın oyle değil böyle dövülür deyip
eşşek sudan gelene kadar dövecen agzını yüzünü patlatacan hayvanın

En başta aileler karışınca daha kötü olacak gibi gelir ama sizde yalnız değilsiniz bunu bilsinler onunki anneyse sizin ki ne sizin babanız üzülmeyi çok mu hakkediyor aynı şey onun ailesi nasıl kıymetliyse senin de öyle. Annesi duyacak tabi madem yaptığı normal neden annesine taşınmasından rahatsız. Çünkü biliyor kendi yanlışlarını işine gelmiyor. Sakın ha korkmayın o sizi söylerseniz söyle olur boyle olur diye tehtid ederse size ilk psikolojik ya da fiziksel farketmez ilk şiddette değil annene seni dünyaya rezil ederim deyin. Ne oldu dün son durum ne merak da ettim inşallah tamamen sizin lehinize gelişmeler vardır

Ne kadar şanslısın ailen yanında şükür et ,, annesi size öyle desede onun oğlu atmaz da satmazda sen kendini düşün

Aman ailem üzülmesin diye diye kadınlar neler çekiyor böyle... bu adi dayakçı artık ne yapabilir ki size? Annesini bıraksın da önce karısının psikolojisinin içine etmesinin hesabını versin!
Sonuçta annesinin üzülmesine sebep olan da kendi yaptıkları.
Sizi öyle sindirmiş ki hala çekiniyorsunuz.
Çekinecek korkacak bir şey yok! Lütfen taviz vermeyin asla bundan sonra.
Sustukça cehenneme dönüyor hayat.

Back
X